|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł? | |||
| Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 |
|
2 | 16,67% |
| Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 |
|
1 | 8,33% |
| Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. |
|
6 | 50,00% |
| Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 |
|
3 | 25,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Ja też czekam bo koło 23 mała je. Jeszcze zaparze sobie laktacyjną przed karmieniem. Chyba mam kryzys 9 tyg.
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
Mela żaden kryzys Cię nie złapie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Tez czekam do 23 na karmienie i w końcu spac
![]() Ewusia dziekuje Ty jednazauważyłaś moje chwalenie ![]() Dobranoc |
|
|
|
#4714 | ||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest 16:00
![]() Cytat:
![]() Poprostu swoje wyszalalam juz. Cytat:
![]() Cytat:
Tez tak uważam. Dlatego nie wierze w przyjaźń ![]() Cytat:
![]() Wlasnie kocham takie historie
Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2013-09-27 o 22:58 |
||||
|
|
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
Mały zjadł. Odbilam mu. Nosilam 20 min po jedzeniu. Teraz leży, oczy zamknięte i bąki puszcza
![]() To ja też idę spać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ się wyhasałam wieczorem po sklepach
![]() Kupiłam Małemu kombinezon na zimę 110zł-22zł (miałam kupon ze zniżką 20%) i na dzień chłopaka żółtego Lwa Lamaze był przeceniony z 60zł na 45zł.. i jeszcze linomag a+e do pupci poza tym byłma z Lidli i Kauflandzie na zakupach spożywczych.. Mały się zapłakał przy tatuśku swoim...był już bardzo zmęczony bidulek mój Mały.. taką miał buziunię załzawioną.. mąż szybko wanienkę wodą napełnił i wykąpaliśmy szkrabusia.. od razu mu się humor poprawił później dostał cycunia, mąż go ponosił i wsadził do łóżeczka, pieluszka na oczy i Mały sobie ciumkał smoka, a później swoje piąstki.. na koniec poszłam i pobujałam go za bioderko i zasnął Na tvn 'Wojna światów' jak któraś jeszcze nie ogląda, to niech da sobie spokój, bo to już ostatnie pół godz. może jakaś reakcja poszczepienna ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:51 ---------- Dobranoc Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-09-27 o 23:52 |
|
|
|
#4717 |
|
Wtajemniczenie
|
Napawam sie cisza...
Miałam 3 godziny jeczenia z przerwami na wrzask. Uszy więdły. Miałam dość. Maja płakała i ja płakała. Do tego TZ mnie okropnie wkurzył. Niby przeziebiony i źle się czuł. Ale coś ważnego musiał wrócić załatwić do pracy. Powiedział że będzie o 16. Nie przyszedł, pomyślałam że wróci najpóźniej o 18 bo tak firmę zamykają. O 18 już z wrzeszczaca Mają na rękach wypatrywałam go przez okno bo byłam krok od zostawienia Mai i wyjścia z domu żeby ochłonąć potem już nie miałam jak wypatrywać bo Maja darła się, krztusiła, zapowietrzała a mi para buchała ze złości. Sprawdziłam wszystko co mogło jej przeszkadzać i zero efektu.Mąż wszedł do domu o 19. Ja karmiłam Maje w kuchni, patrzyłam w okno i płakałam. Jakby nigdy nic mnie pocałował i chciał wziąć Maje. Ale powiedziałam że teraz już nie potrzebuje jego pomocy. Wkurzył sie i zaczął opowiadać ile miał pracy i się przecież nie relaksował i że co miał powiedzieć niby w pracy. Jak to co?? Że ma małe dziecko w domu ![]() A pisałam mu SMS że potrzebuje jego pomocy... Teraz już sie pogodzilismy i jest ok, ale jakoś nadal jest mi przykro. Jeny jak mi Maja dała popalić. Szkoda tylko że nie wiem co było przyczyną ![]() Śpi od 22. Oby do rana
|
|
#4718 |
|
Wtajemniczenie
|
A u nas o 24 tz dal butle zeby mala dłużej pospala. I co? 1, 5h i zas jesc. Ja pie...o co jej chodzi
Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Karmie. Wzielam do odbicia i dziecko kupe walnelo. Caly dzien nie robila, mam nadzieje ze pojdzie grzecznie spac po zmianie pieluchy.
Tak piszecie o tym seksie, a ja w ogole nie mam ochoty. No nie potrzebny mi seks do szczescia poki co. Chyba jestem zbyt zmeczona, i zbyt zla. Dobra ide zmienic ta pieluche bo mi mala zsypia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-09-28 o 02:23 |
|
|
|
#4720 |
|
Zadomowienie
|
My już po karmieniu
, Szymcio usypia w łóżeczku, Tż w drugim pokoju śpi (chyba się wystraszły że matka chce go dziabnąć Moje dziecko znów spało 8 godzin |
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Mała spała ciągiem 7 h, chyba odsypiala dzienną masakre.
Teraz próbuje na nowo usnąć po karmieniu i kupce. Mela, u mnie libido też praktycznie nie istnieje. Jakoś nie mam w ogóle takich potrzeb i w sumie siły na cokolwiek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4722 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem wam, ze pierdziele takie kp. 24h co godzine!
Wysłane z mojego GT-I9300
|
|
#4723 |
|
Zadomowienie
|
Równiutko za 2 godziny obudził się Szymcio i koniec spania a ja po karmienu już nie potrafiłam zasnąć także nie śpie od 4
|
|
|
|
#4724 |
|
Konto usunięte
|
Artur też sie budzi co 2-3 h, ani minuty dłużej.
A ja mam chyba początki @... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4725 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wczoraj miała być teściowa u mojej mamy ale sie wypięła i pojechała do mojej cioci (kiedys razem pracowały i spotkanie po latach)
za to ja miałam św spokój oczywiście padł tekst ze dziecko za lekko ubrałam, ze trzeba było kurteczke, w tym momencie mamy sasiadka chciała wypalić " a co to teściowa że sie tak wtrąca" ![]() dzień mi minał na odpoczynku i miłym spedzeniu czasu u mamy dzis ide do szkoły tatuś z synkiem zostaje ![]() dostałam tez cała torbe ikei jabłek bede przerabiac na słoiczki piotruś mi sie zaczął robić kontaktowy i sie śmiać do mnie mówiąc aaaa gggiii teraz sobie lezy w łózeczku i macha kończynami i gada do mnie ---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
fajnyCytat:
podkłady babydream sa słabe piotrek wierzgał na nim i sie wata rozeszła, a pandy były całe nie zdaze juz nadrobic bo musze leciec do szkoly miłego dnnia |
||||||
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od 7 obudzona. Alicja chciala cyca, Malgosia przytulic i wez tu sie teraz rozdwoj. Stanelo na tym ze karmilam, a z Malgosia nogami sie smyralysmy
No jakis kompromis nusialam znalezc. Poza tym Malgos zachrypnieta! Licze ze dalej jej sie to nie rozwinie. Dostala juz tabletke do ssania, pospreyowalam jej gardlo i modlimy sie o poprawe.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolajn nie poddawaj się
![]() My nie śpimy od 3. Guga z tatusiem Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#4729 |
|
Konto usunięte
|
@ sie rozkręca :'(:'(:'(.a tak było pięknie bez dziadowy.... Jeszcze nie byłam przygotowana i musiałam budzić tza zeby mi leciał po podpaski... Co za pech...
Mamy kp, macie normalne @, regularne?(pytam ofkorz te które już dostały) Nie wpływa to na pokarm? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam @ (i oby jeszcze długo mnie omijała), ale wiem, że nie ma wpływu na kp. Ew twoje samopoczucie. Przy Małgosi dostałam późno. Nie pamiętam czy był to 8 mc czy 11.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-09-28 o 08:14 |
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
neni powiem Ci, ze ja to kij, bo jak dla mnie to jest buractwo i chamstwo do kwadratu, a nawet sześcianu, natomiast tz mimo, ze tego nie pokazuje.. To po prostu mu ręce opadły. Żal mi go strasznie, bo co na chrzcinach bedzie? Ze sierota jest? Jak ktoś spyta czemu ich nie ma odpowiemy zgodnie z prawda ze nie chcieli przyjść na chrzest, my nie będziemy świecić oczami za pajaców.
![]() Super, ze czujecie sie juz lepiej oni. za długi spacer, my to może ze 40min wczoraj bylismyb o przez ta wilgoć tak mi sakramencko zimno, ze przeprosiłem syna i powiedziałam, ze jestem niedysponowana Katarzynka właśnie, my chcemy opis porodu ![]() Powiedz przyjaciółce prawdę, jeżeli jest przyjaciółka to zrozumie ![]() misiaczka oj współczuje akcji z Maja, to jest mega dołujące jak sie skacze i robi wszystko eby przestało płakać, a malenstwo dalej piluje paszczę ![]() Lachryma z 200stopni w piekarniku sie uśmiałam Wstyd, ale tez często bym tak zrobiła ![]() kejt dla ślicznego Fi za wiek!samantha to sie synuś pewnie pozalil pajakowi jak to nie chcesz sie bawić razemz. Nim tylko chcesz zeby spał ghia przykre to co piszesz o swojej mamie. Najgorsze jest to, ze jest negatywnie nastawiona, mimo, ze przecież nic takiego jej nie robisz.. Czy ma jakakolwiek osobę, której rad czasami słucha? Może z taka osoba byś porozmawiala? dzoan za fajne zakupy!ewusia dobrze, ze z mężem sobie trochę spraw yjasniliscie i ze zajął sie małym,a. ty chwile odpoczęłas i zrobiłaś coś dla siebie ![]() Hej pojechaliśmy jeszcze po pizzę sobie na wynos, wykapalismy małego, potem ja zmienialam pościel, rozwieszalam drugie pranie, a tz sie zajmował małym,a. Potem nawet nie wiem kiedy padlam jak mucha i obudziłam sie o 3, patrzę, a tz przy grze na playstation. Młody nakarmiony postanowił sie zasypiac i sie z nim mordowalismy godzinę, aż w końcu usnął i pobudkę miałam o 7. Nakarmilam, dałam go do naszego łóżka zeby tz go przytulil, a ja wyszłam z psem na pole. Wróciłam i śpią przytulenie, pies wrócił do lozka pod kołdrę moja, a ja juz nie zasnęłam tylko Was nadrobilam ![]() Dzisiaj mam alergologa i może w końcu zaczniemy odczulanie i potem jadę sobie na siłownie tz wtedy z małym zostanie, a na jutro moja mama zaprosiła mnie, tzta i pędzelka na obiad, ładnie z jej strony, zwłaszcza, ze jest jej żal tzta w tej sytuacji, a staje na wysokości zadania mimo, ze ich stosunki nigdy nie bedą idealneOdnośnie @ to ja w sumie jakoś nie rozpaczalam jak przyszła.. Wiadomo, bez niej lepiej, ale jakoś nie jest to dla mnie specjalnie uciążliwe oprócz tego,z e sie nie dziabamy a moj @ właśnie sie konczy
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-09-28 o 08:25 |
|
|
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
Fiazo między 50 a 75 centylem jest bardzo ok
Kiedyś o poranku w sobotę budził mnie zapach jajecznicy, teraz budzi mnie głośne pierdzenie syna ![]() Nie wiem co się mu poprzestawiało. Obudził się o 4 i mlaskał więc na półśpiocha wypił butle i poszedł spać dalej. Ja oczywiście nie mogłam zasnąć. Normalnie po posiłku o 4 spałby do 8 a tu bach pobudka o 5, potem o 6. Nie mogłam znieść już tego stękania więc wzięłam go do łóżka i pospał wierciuch do 7.30. Może u nas tak wyglądają skoki? :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4733 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!!
Dziś udało mi się zajzeć z rana, wtałam z Tymusiem a TŻ odsypia bo gugał z Synkiem od 5.30 i nie dospal jeszcze. My wstaliśmy o 7 i czekam z śniadaniem A Tymuś odpływa na swoją poranną drzemkę.Cytat:
za zakupy i piękne łupy dla Synusia Ja wczoraj też miałam dzień łupów, ale większosć przez net ostatecznie zamówiłam, więc muszę poczekać na przesylki ![]() Tymcio podobno też wczoraj robił awantury TŻ, jak ja byłam na wychodnym w galerii, ale jak wróciłam to spotkałam ich spacrujących pod blokiem i Tymuś był spokojny i grzeczny. Cytat:
Cytat:
My przechodzimy powoli na mm, i wcale nie mam wyrzutów sumienia, co się namęczylam z tym kp to moje, a teraz wręcz czuję ulgę, że dajemy mu mm i mam dłuższe przerwy w cycoleniu Jakoś to kp dla mnie przereklamowane się wydaje.Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43029371]@ sie rozkręca :'(:'(:'(.a tak było pięknie bez dziadowy.... Jeszcze nie byłam przygotowana i musiałam budzić tza zeby mi leciał po podpaski... Co za pech... Mamy kp, macie normalne @, regularne?(pytam ofkorz te które już dostały) Nie wpływa to na pokarm? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Kondolencje za @. Ja karmię już tylko 3-4 razy na dobę, ale póki co cisza, wcale nie tęsknię, więc się cieszę
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My już z Małym na nogach no ale później już 1,5, a po 4 straciłam rachubę i nie wiedziałam nawet czy Mały się obudził, bo głodny czy mu się coś nie podoba ![]() Mąż cały weekend będzie tyrał..akurat wypadło zlecenie do roboty w mojej firmie.. żal mi go, bo nie ma żadnej przerwy na odpoczynek. I siebie mi żal, bo nie mam pomocy przy dziecku en z tymi chrzcinami to przegięcie miesiąca.. komu oni chcą na złość zrobić? Wam? przecież tu chodzi o dziecko...ich wnuka... Jak nie zmienią podejścia, to jeszcze kiedyś pożałują swojej decyzji..jak wnuk będzie ich miał głęboko w doopie.. foszki to mają niezłe naprawdę.. Tak pomyślałam, że może stosunki między Tżtem, a Twoją mamą ulegną teraz znacznej poprawie ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Tak jeszcze szybko napiszę(bo śmierdząca sprawa wyskoczyła w pieluszce ), że wczoraj podczas kąpieli wystraszyliśmy się nieco.. Mały miał taki dziwny pępol.. on ma taką guleczkę małą w dziurce (jak ładnie opisałam Teraz wygląda już chyba normalnie.. nie wiem uspokujcie mnie albo wyslijcie do lekarza z pępolem Małego albo z moja głową |
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Fiazo ja widziałam co piszesz o słoiczkach
Nawet 2 razy, nawet napisałam przecież, że chyba moja rodzicielka robi tak samoTylko właśnie na koniec gotuje słoiczki, żeby lepiej trzymały Ps. obiecałaś fotki ostatnich łupów na modelu ![]() En może teściowie jeszcze zmienią zdanie skoro zauważą, że nic tym nie wskórają I przykro mi z powodu Tż... To smutne kiedy rodzice się tak zachowują Ale może dzięki temu bardziej zbliży się do Tomka?Misiaczka wiem, że byłaś rozbita i rozdrażniona Karolajna Hania widocznie potrzebuje teraz więcej bliskości i przytulenia... A może zapewniasz jej w dzień dużo bodźców i po prostu w ten sposób odreagowuje? Katarzynka przyjaciółce po prostu podlinkuj to forum... niech poczyta pomysły Dziewczyn to sama zrozumie ![]() Ewusia dobrze, ze porozmawiałaś z Tż... Niedługo wrócisz do pełni sił i będziecie mieć dużo więcej czasu tylko dla siebie ![]() Pokaż fryzurkę ![]() Ghia sytuacja z mamą kiepska ;( wiem, ze łatwo napisać, ale teraz musisz bardziej skupić się na Antosiu niż na maminych fochach... Dzoan super, ze miło spędziłaś dzień Dobrze naładować baterie![]() Neni skoro macie takie ładne okolice do spacerów to może i My się kiedyś do Was przespacerujemy ![]() Surko widziałam na pierwszej stronie, że czekamy jeszcze na jednego Dzieciaczka Czy ja o czymś nie wiem?![]() Lachryma dobrze, ze Oliwka ładnie odsypiała ![]() Elaine pisałaś kiedyś o odwiedzinach pielęgniarki, przyszła raczej do dziecka czy pooglądać warunki mieszkalne? Wyczytałam na majowo czerwcowych, że je też odwiedzały bez zapowiedzi ![]() Sam nie wiem co Ci napisać to napiszę, ze Cię lubię ![]() Cynamonki kciuki wiecznie zaciśnięte! ![]() Magolinko mam nadzieję, że ogarniasz przeprowadzkę ![]() Stokrotko pisz co u Was słychać, rozumiemy, ze nie zawsze jest czas na cytowanie i odpisywanie, ale jesteśmy rządne wiedzy co się u Was dzieje ![]() Nie miej wyrzutów sumienia, każda tak czasem ma ![]() Sammi, Kubusiu, Malinko, Czarowniczko piszcie co u was chętnie poczytamy ![]() Oby Dzieciaczki miały dziś dzień śpiocha i wszystkie mamy ładnie odpoczęły
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
U nas też pobudki co 1,5 h ![]() Już traciłam w nocy rachubę, a przed 6 wstałam, bo co to za spanie. Mały dalej ma katarek, a od dziś już mamy nie używać kropelek żeby śluzówki nie uszkodzić. Mam nadzieję, że w końcu pogonimy drania ![]() Ja za to czuję się już dobrze ![]() Po południu prawdopodobnie mamy gości, więc TŻ zaraz jedzie na zakupy, a ja postaram się ogarnąć chatę. Może jeszcze uda nam się na spacerek skoczyć, bo słońce piękne Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-09-28 o 09:02 |
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nocka nie najgorsza - maly po całym dniu padł i spal po 2,3 h. Chociaż powiem wam, że chodzę jak zombie przez to kp, normalnie co rano zbieram mozg ze sciany
Teraz chłopaki dosypiaja, a ja mam chwile dla siebie przy kawce![]() W ogole mam taki syf w domu, ze porazka, 3 prania czekaja na prasowanie, kuchnia zawalona garami po wczorajszym gotowaniu, bo nie chcialam sie tluc jak maly zasnal - armagedon doslownie. ![]() Jeszcze jak wczoraj wrocil tz okazalo sie (dzieki bogu) ze super imprezki nie bylo, wypil chyba ze 2 kieliszki i piwo, a ja juz sie obawialam auto pilota i jak tylko wszedł, było ZŁO ale jak zobaczylam, ze zyje, od razu bylam milutka![]() En też tak pomyslalam, ze ta sytuacja z rodzicami tz, chociaz ciezka, to was zblizy do siebie i moze nieo chociaz poprawi syt z twoimi rodzicami I Twoja mama fajnie sie zachowala, ma racje, skoro rodzice tzta podejmuja takie dojrzale decyzje, niech sami o tym informuja![]() A jak twoja mama zareagowala na ich zagrywki? ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- W ogole powiem wam, ze chyba mi ze zmeczenia na łeb pada, bo czasami jak wstaje w nocy na 1 jęk Alka, wciskam mu smoczek tylko automatycznie - ostatnio gdzieś po 30min zorientowałam się, że przecież może wstał na jedzenie, albo ma pieluchę pełną Super mama po prostu
|
#4738 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Uwielbiam swoje dziecko ![]() Cytat:
Im się wydaje, że opieka nad dzieckiem to w ogóle nie męczy...Mój TŻ mnie wczoraj tak wkurzył - wrócił z nocki rano, my też mieliśmy cięższą noc niż zwykle i generalnie byłam nieprzytomna. On wziął małego, żebym mogła dospać jeszcze trochę, po czym budzi mnie, że trzeba go przewinąć. No ok, wstałam, a on do mnie z tekstem, że jest po nocce, powinien się położyć i mieć to wszystko w nosie. Mój wzrok mówił wszystko i zaraz przepraszał. Ja mam etat 24/7, więc niech spiernicza z takimi tekstami. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Margoś już się poprawiłam
, no chyba, że ja też o czymś nie wiem![]() A tak w ogóle to dzień dobry |
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję, że my juz po basenie. Hanka nie dotrwala do końca, bo była syrena, że spiaca
![]() Za to matka dziś znowu jak zombie, po co godzinnym wstawaniu. Juz kupilam mm i jak dzis bedzie jadla częściej niz co 2h to to pierdziele w chol.erę... Margos. .ja nie wiem czy duzo bodzcow..tak jak zwykle :p Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

Ty jednazauważyłaś moje chwalenie 

potem już nie miałam jak wypatrywać bo Maja darła się, krztusiła, zapowietrzała a mi para buchała ze złości. Sprawdziłam wszystko co mogło jej przeszkadzać i zero efektu.