Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-28, 10:51   #871
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

Cytat:
Napisane przez Labirynth
To znowu ja , dzień dobry
Dobry dobry.

A co ten Twój hejter robi?

Nowy filmik u Mililook (mam nadzieję, że jeżeli tu zagląda, to się nie obrazi, że dużą literką napisałam).

Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:54   #872
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
(mam nadzieję, że jeżeli tu zagląda, to się nie obrazi, że dużą literką napisałam).
Strach nicki pisać, żeby nie było obrazy majestatu
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:56   #873
coldold
Zakorzenienie

Dziewczyny przypomnicie mi skąd się wzięły wizaRZanki, czytałam na bank na bieżąco, ale zabijcie mnie nie pamiętam, czy jakaś vlogerka byka zasadziła przypadkowo, czy tutaj ktoś tak ironizował?
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:59   #874
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Dziewczyny przypomnicie mi skąd się wzięły wizaRZanki, czytałam na bank na bieżąco, ale zabijcie mnie nie pamiętam, czy jakaś vlogerka byka zasadziła przypadkowo, czy tutaj ktoś tak ironizował?
To było w komentarzu u jakiejś vlogerki. Jakaś komentująca napisała, że jest z wizarzu/jest wizarzanka.

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=842

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
te czorne rajty to kiepski pomysł, no i cyc zaraz wyskoczy, ale pozatym jest ładnie.

Te rajstopy nie pasują racja, buty też nie do końca. Ale sukienka, makijaż i uczesanie podobają mi się.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-09-28 o 11:00
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 10:59   #875
kustraczek
-ist

Cytat:
To nasza ulubienica Mona pisała listy otwarte do forum wizarz
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 11:08   #876
patisia123
Zakorzenienie

Ja też miałam hejtera w mojej mieścinie. Ale już od roku siedzi w psychiatryku

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2013-09-28 o 11:10
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 11:17   #877
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ja miałąm za to przerąbane w podstawówce, gdzie dzieci powinny być łądne, grzeczne i słuchać pani, nie mieć pytań i nie myśleć i NAJWAŻNIEJSZE ładnie pisać literki w zeszycie.
W liceum na szczęście myślenie było już w cenie.

To dobrze, że nauczycielki w pierwszych latach na to zwracają uwagę - to zostaje (wiekszość dzieci to nie dyslektycy - potem się zarzuci niedbalstwo, że porządnie pisać nauczyły...) Najważniejsze jest to, żeby dyslektyków 'wyławiać' i robić coś z tym dalej, a nie krzyczeć i stawiać jedynki.

U mnie dysleksja nie przeszkadza, bo nauczyciele w najmłodszych klasach pilnowali (chociaż z piewszego dyktanda otrzymałam c i nie wiedziałam dlaczego). Później opanowałam pisanie, widocznie nie byłam ciężkim przypadkiem Ale nadal pożyczając notatki, ludzie mi mówią, że brakuje liter, są pozamieniane (nie robię błędów ort.), pisząc test czytam polecenie omijając jedną linijkę (zawsze wychodzę ostatnia, kilka dwój nauczyło mnie sprawdzać pracę trzy razy), obce nazwiska czytam zamieniając kolejność liter (po obejrzeniu ekranizacji Harry'ego Pottera było zdziwko, połowa bohaterów nazywała się inaczej niż czytałam ). I dlatego denerwuje mnie usprawiedliwianie dyslektyków, bo na szybko to nie ma się co czepiać, ale jak się biorę do czegoś 'do ludzi' to myślę że można się przygotować - sprawdzić angielskie nazwy, nawet napisać sobie tekst jak KB - może nie zredukuje błędów o 100%, ale będzie poprawa!
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 11:19   #878
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Strach nicki pisać, żeby nie było obrazy majestatu
Bąbelki - IYKWIM.

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
A na czym polegał ten hejt? To jak jest w psychiatryku, to chyba nie było z tą osobą za dobrze.
Stary 2013-09-28, 11:19   #879
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry dobry.

A co ten Twój hejter robi?

Nowy filmik u Mililook (mam nadzieję, że jeżeli tu zagląda, to się nie obrazi, że dużą literką napisałam).

Jak wchodzę do sklepu to mierzy mnie od góry do dołu, albo od dołu do góry i szepcze coś koleżance obok. Jest jedna ekspedientka, z którą dużo gadam, miła sympatyczna w moim wieku, coś tam sobie zawsze pogadałyśmy, ale widze, że hejterka nie gada z "miłą ekspedientką" wcale. Takie niuanse, co to sie odnotowuje co drugi dzień w tym sklepie, a tak naprawdę strasznie podobał się jej mój chopak (którego nie mam ), łasiła sie przy każdej okazji do niego, aż dał jej do zrozumienia, żeby sobie dała spokój i od tamtej pory hejt na mnie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
serio??
Stary 2013-09-28, 11:21   #880
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
obce nazwiska czytam zamieniając kolejność liter (po obejrzeniu ekranizacji Harry'ego Pottera było zdziwko, połowa bohaterów nazywała się inaczej niż czytałam )
Hahhaah myślałam że tylko ja tak mam Nie mogę rozmawiać z ludzmi na temat książek bo moi bohaterowie zawsze mają inne imiona/nazwiska
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 11:24   #881
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
To było w komentarzu u jakiejś vlogerki. Jakaś komentująca napisała, że jest z wizarzu/jest wizarzanka.

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=842
to wiem, pytałam skąd pierwotnie się wzięło.

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
To nasza ulubienica Mona pisała listy otwarte do forum wizarz
O, właśnie. Dziękuję, jak mogłam zapomnieć o Monie. Ciekawe co u niej
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 11:29   #882
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Hejt pierwszej klasy

A to faktycznie niepachnący niewypał. Przed zapaleniem czuć zapach, po zapaleniu nic.

Niedługo nie będzie można napisać, że wolisz czekoladowe masło z tbs bardziej od miodowego. Bo to hejt, złośliwość i trzeba banować

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Książki to są teraz takie, że zasób słów może się zmniejszyć zamiast zwiększyć

Niezly hejt nie? ja nie wiem,poszlam do sklepu Organiqe gdzie sa woski,swiece i inne duperelki z YC, chcialam zrobic komus prezent no i tak wacham to wszytsko...patrze SoftBlanket,mysle jest szal skoro Ksiezniczka tak sie tym podnieca..wacham wosk NIC! otwieram swiece, wacham,wacham,wacham i tez NIC! wrocilam do domu,a akurat na YT filmik RGP o YC, to jej napisalam to i owo o SoftBlanket a tu baaaaach! Zablokowane Dokladnie niedlugo nie bedzie mozna pisac nic,tylko same listy pochwalne do naszych jutuberek

Co do ksiazek...mozna czytac ksiazki z biblioteki, np. Dostojewskiego ? Mysle,ze jej zasob slow moglby sie wtedy powiekszyc

Dziewczyny! Szusz zostala ambasadorka SHINY BOX..ludzie! po co jej tyle tego,znow jakies kretynskie pudelka,co niby mialy byc luksusowe,a z luksusem nie maja nic wspolnego ciekawe co ona robi z tymi kosmetykami ? ostatnio chwalila sie,ze uzywa bronzera,ktory ma 7lat niezla z niej bjuti guru...

Edytowane przez FreshStrawberry
Czas edycji: 2013-09-28 o 11:35
FreshStrawberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 11:31   #883
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
to wiem, pytałam skąd pierwotnie się wzięło.

O, właśnie. Dziękuję, jak mogłam zapomnieć o Monie. Ciekawe co u niej
Podobno zamierza pobierać opłatę za poradę dotyczącą makijażu w wysokości 50 zł.
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 11:38   #884
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Dla mnie to, co ona prezentuje to po prostu niechlujstwo językowe. Dla mnie ta sama liga co nieznajomość historii, geografii czy najważniejszych polityków w kraju. Sama nigdy nie byłam orłem z historii czy geografii, ale wiele rzeczy dowiedziałam się teraz, kiedy jestem już dorosła (po prostu żeby kiedyś nie zrobić z siebie idiotki, jak gadam o kraju z kimś zza granicy). Ostatnio oglądałam w tv jakiś program, byli autostopowicze (!!!) z Warszawy. Było jakieś pytanie, podane miasta, m. in. Siedlce. Oni nie wiedzieli, gdzie są Siedlce (duże miasto 100 km na wschód od Warszawy) Ponadto pamiętam kiedyś Olgę Frycz u Wojewódzkiego, ona grała w filmie Wszystko, co kocham. On się jej zapytał, kiedy rozpoczął się w Polsce stan wojenny... Panna Olga, mimo że grała w filmie, gdzie jednym z wątków był początek stanu wojennego nie wiedziała, kiedy rozpoczął się stan wojenny (nie potrafiła wymienić nawet roku!). Dla mnie to ta sama liga, co zmalowana, co tam, szkoła dla wizażystek czy wizażystyczna, stan wojenny czy stan przedmiesiączkowy, Siedlce czy Sevilla...
Olga Frycz jest tragiczna ...
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 11:39   #885
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Jak wchodzę do sklepu to mierzy mnie od góry do dołu, albo od dołu do góry i szepcze coś koleżance obok. Jest jedna ekspedientka, z którą dużo gadam, miła sympatyczna w moim wieku, coś tam sobie zawsze pogadałyśmy, ale widze, że hejterka nie gada z "miłą ekspedientką" wcale. Takie niuanse, co to sie odnotowuje co drugi dzień w tym sklepie, a tak naprawdę strasznie podobał się jej mój chopak (którego nie mam ), łasiła sie przy każdej okazji do niego, aż dał jej do zrozumienia, żeby sobie dała spokój i od tamtej pory hejt na mnie

serio??
Masakra. Takie osoby mają moim zdaniem trochę nierówno pod deklem. Boję się takich ludzi. Mam taką jedną znajomą (kiedyś przyjaciółka)a teraz jest moją psychofanką w pewnym sensie. W jej przypadku bardziej mniej to bawi niż przeraża.
Stary 2013-09-28, 11:39   #886
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Też z tym nic nie robisz, żeby pisać poprawnie, a zasadę znasz. I jak sama powiedziałaś robisz to świadomie, postępów nie ma, więc...? "Czepiając się" dalej... nie ma takiego znaku interpunkcyjnego "..", jest albo jedna kropka, albo trzy.

matko kochana!
serio, chce ci sie ?
Stary 2013-09-28, 11:39   #887
FreshStrawberry
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=BOY4nHOLvmg u Oleski zobaczcie ile HEATEREK zaznaczylo swoja obecnosc
Stary 2013-09-28, 11:40   #888
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Podobno zamierza pobierać opłatę za poradę dotyczącą makijażu w wysokości 50 zł.
Rozwalają mnie jej opłaty. Pytam - a za co?
Stary 2013-09-28, 11:42   #889
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tak dla zasady zrobiłabym im koło*upy za to

Właśnie mam tak samoWcześniej nie zwracałam na to uwagi, a teraz od razu lampka alarmowa mi się zapala jak to coś takiego słyszę.

Zmalowana:"szkoły wizażystyczne"

mnie irytuje jak dziewczyna nakreci dlugi filmik i zawsze na poczatku : ' wezcie sobie kawke, wezcie sobie herbatke, wezcie sobie soczek, wezcie sobie serniczek...'

jejuuuu - widze przeca ile trwa film, ktory sobie puszczam i sama wiem , czy mam ochote na picie, czy nie

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

dziewczynyyyy, biegne na pierwsze zajecia na kosmetyce, trzymajcie kciuki prooosze
Stary 2013-09-28, 11:44   #890
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
mnie irytuje jak dziewczyna nakreci dlugi filmik i zawsze na poczatku : ' wezcie sobie kawke, wezcie sobie herbatke, wezcie sobie soczek, wezcie sobie serniczek...'

jejuuuu - widze przeca ile trwa film, ktory sobie puszczam i sama wiem , czy mam ochote na picie, czy nie

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

dziewczynyyyy, biegne na pierwsze zajecia na kosmetyce, trzymajcie kciuki prooosze
O jjej mam tak samo! nie znosze takich tekstow przed filmikiem

Aaaa to trzymamy! Bedziesz nasza HEATERSKA bjutiu guru?
Stary 2013-09-28, 11:45   #891
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

Powodzenia Munkaa i trzymam kciuki oczywiście.
Stary 2013-09-28, 11:47   #892
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Rozwalają mnie jej opłaty. Pytam - a za co?
Jak to za co? Po pierwsze za wizażystyczna porade a po drugie, chyba : #hajssiemusizgadzac ?
Stary 2013-09-28, 11:48   #893
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]dziewczynyyyy, biegne na pierwsze zajecia na kosmetyce, trzymajcie kciuki prooosze
powodzenia
Stary 2013-09-28, 11:51   #894
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez FreshStrawberry Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=BOY4nHOLvmg u Oleski zobaczcie ile HEATEREK zaznaczylo swoja obecnosc
no szkoda, koło ombre to nawet nie stało
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 11:53   #895
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Jak to za co? Po pierwsze za wizażystyczna porade a po drugie, chyba : #hajssiemusizgadzac ?
Nie będę lepiej komentować, bo miałyśmy o niej nie pisać. Być może znowu zadedykuje jakiś filmik wizarzankom z forum wizarz, więc lepiej nie kusić losu.
Stary 2013-09-28, 11:59   #896
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny! Szusz zostala ambasadorka SHINY BOX..ludzie! po co jej tyle tego,znow jakies kretynskie pudelka,co niby mialy byc luksusowe,a z luksusem nie maja nic wspolnego ciekawe co ona robi z tymi kosmetykami ? ostatnio chwalila sie,ze uzywa bronzera,ktory ma 7lat niezla z niej bjuti guru...
jakoś nie czuję się zaskoczona
jak to dobrze, że szajniboks tak o nas dba i wysyła dodatkowe pudełka do karolajny i szuszka

co do - "co ona z tym zrobi" - pewnie za jakis czas rozda widzom, jak balsam z dove, fluid z under20 i krem z lirene ostatnio
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 12:00   #897
mantas
Zakorzenienie

Oleśka K ‏@TheOleskaaa 26m
Dzisiaj ewidentnie mogę się poczuć lepiej niż Miley Cyrus, bo mam pod filmem więcej kciuków w dół niż w górę <3... http://fb.me/2pm8Xloea
Stary 2013-09-28, 12:05   #898
mantas
Zakorzenienie

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...32061065_n.jpg

jak to jest,ze szusz na fotach (nie wszystkich) wyglada ladnie i czysto, a na filmikach ma koszmarny makijaz, swieci sie i ma na twarzy ciasto?
Stary 2013-09-28, 12:05   #899
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
A mi to się kojarzy z Nieesią i zawsze robi mi się cieplusio jak tak mówi, lubię ją
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 12:07   #900
FreshStrawberry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Oleśka K ‏@TheOleskaaa 26m
Dzisiaj ewidentnie mogę się poczuć lepiej niż Miley Cyrus, bo mam pod filmem więcej kciuków w dół niż w górę <3... http://fb.me/2pm8Xloea
ale one sie przemuja tymi kciukami w dol..kazdy widzi chyba,ze akurat to "ombre" jej nie wyszlo wiec co sie dziwi pamietam jak za dawnych czasow,kiedy jeszcze Olga nie byla w ekipie Karolajny i nie byla #dziuniaroku miala poblokowane kciuki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości