|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
Ja nie wiem co będę gotować, nie chce mi się za bardzo Tż odgrzeje wczorajszy obiad, a ja pewnie zrobię jakiegoś omleta dla siebie A i nastawiłam jajka i miałam robić sałatkę z tuńczykiem ![]() Odkurzyłam, pozmywałam gary i nie chce mi się już sprzątać, za tydzień wraca mój brat wtedy ogarnę ten ,,burdel'' lepiej ![]() Podobno grzyby się nie trawią to prawda? Pewnie dlatego mnie dopadła niestrawność i zaległo wszystko Po rumianku było lepiej, ale kłucie było straszne. Jeszcze będę błagać Tż żeby wyjechać o kilka dni wcześniej ![]() Lubię ,,Ciszę'', gdy mam gorszy humor to włączam sobie bardzo głośno i uspokaja mnie ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Mnie Sylwester jakoś nie straszy Zawsze siedzę w domu i tak, baaaa nawet zasypiam przed północą. Mój facet nie myśli o tym by mnie gdzieś zabrać, a jak ja wspominam o jakimś wyjściu nawet nie reaguje ![]() Chyba myśli, że lubię być w domu. Potem się dziwi, że czasem lubię do baru z koleżanką wyjść. I się obraża o to bo powinnam w domu siedzieć
|
|
|
|
|
#1982 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
![]() Ale taki okres i trzeba go przeczekać dopóki włosy się nie przyzwyczają. I nie ma się co na zapas martwić, bo teraz większość osób cierpi na wypadanie włosów ze względu na zmianę w pogodzie. Co polecacie na wieczorek z przyjaciółką ? Jakieś fajnie żarełka zarzućcie :P
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43030909]No widzisz wreszcie ciepło w tyłek
Ja nie wiem co będę gotować, nie chce mi się za bardzo Tż odgrzeje wczorajszy obiad, a ja pewnie zrobię jakiegoś omleta dla siebie A i nastawiłam jajka i miałam robić sałatkę z tuńczykiem ![]() Odkurzyłam, pozmywałam gary i nie chce mi się już sprzątać, za tydzień wraca mój brat wtedy ogarnę ten ,,burdel'' lepiej ![]() Podobno grzyby się nie trawią to prawda? Pewnie dlatego mnie dopadła niestrawność i zaległo wszystko Po rumianku było lepiej, ale kłucie było straszne. Jeszcze będę błagać Tż żeby wyjechać o kilka dni wcześniej ![]() Lubię ,,Ciszę'', gdy mam gorszy humor to włączam sobie bardzo głośno i uspokaja mnie ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Mnie Sylwester jakoś nie straszy Zawsze siedzę w domu i tak, baaaa nawet zasypiam przed północą. Mój facet nie myśli o tym by mnie gdzieś zabrać, a jak ja wspominam o jakimś wyjściu nawet nie reaguje ![]() Chyba myśli, że lubię być w domu. Potem się dziwi, że czasem lubię do baru z koleżanką wyjść. I się obraża o to bo powinnam w domu siedzieć [/QUOTE]Ja chyba sobie zrobię ryż, z warzywami i kurczakiem dzisiaj Chociaż ostatnio nie chce mi się gotować.Też tak słyszałam ![]() Zmuś go do jakiegoś spędzania sylwestra, ze znajomymi, w plenerze czy coś ![]() Cytat:
![]() Ja bym zjadła gyrosa |
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja juz po zakupach i zaraz jade do babci. Zjadlam drugie sniadanie.
Mysle ze od babci wroce na piechote i to beda 3 km
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1986 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja se pobiegam, w koło domu. Tu coś przynieś, tam drewno znieść, tu mam trawę skosić (mamuśka twierdzi, że ostatni raz przed zimą )Cytat:
|
|
#1987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawno drinków nie piłam swoją drogą a Ty jakie żłopałaś? Z sokiem pomarańczowym? ![]() No wiesz, sama ze sobą pisać nie będę Trzeba mieć kasę nawet z prezentu urodzinowego musiałam zrezygnować ![]() Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo się zdenerwuję, od 2007 tak jest. Nie no raz byliśmy u mojej koleżanki (sąsiadki) posiedzieć. Ale to się nie liczy Super, spacerek dobrze Ci zrobi |
|
|
|
|
#1989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja już w tym sezonie trawy kosić nie będę ![]() A długo masz brać ten lek? ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Ale muszę od wuja Gienia załatwić sobie kilka litrów winka i w piątek będzie powtórka ale tym razem dużo wina wezmę ![]() To rozumiem [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43031420]No tym razem nie przesiedzę w domu Bo się zdenerwuję, od 2007 tak jest. Nie no raz byliśmy u mojej koleżanki (sąsiadki) posiedzieć. Ale to się nie liczy To idźcie, wyciąg go a nie Co to za TŻ Spałować go trzeba
|
||
|
|
|
#1990 | |
|
Konto usunięte
|
Jak ja tęsknię za biegami z kosiarką
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
On myśli, że jak jesteśmy tyle lat ze sobą to mi się randka nie należy od czasu do czasu |
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wkurzają strasznie drzewka wokół których muszę kosić (bo samo koszenie w sobie lubię)
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43031466] Ja tam nie wiem. Z każdym rokiem coraz gorzej On myśli, że jak jesteśmy tyle lat ze sobą to mi się randka nie należy od czasu do czasu To co będzie za 10 lat? ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- AAAAAAAAAAA nowy odcinek grey'sów!
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43030909]No widzisz wreszcie ciepło w tyłek
Ja nie wiem co będę gotować, nie chce mi się za bardzo Tż odgrzeje wczorajszy obiad, a ja pewnie zrobię jakiegoś omleta dla siebie A i nastawiłam jajka i miałam robić sałatkę z tuńczykiem ![]() Odkurzyłam, pozmywałam gary i nie chce mi się już sprzątać, za tydzień wraca mój brat wtedy ogarnę ten ,,burdel'' lepiej ![]() Podobno grzyby się nie trawią to prawda? Pewnie dlatego mnie dopadła niestrawność i zaległo wszystko Po rumianku było lepiej, ale kłucie było straszne. Jeszcze będę błagać Tż żeby wyjechać o kilka dni wcześniej ![]() Lubię ,,Ciszę'', gdy mam gorszy humor to włączam sobie bardzo głośno i uspokaja mnie :[/QUOTE]No nareszcie ale póki co grzeję tylko w salonie, a na noc odkręcam w sypialni Ja rosołek gotuję na dwa dni, coby jutro nie sterczeć w garach a co jeszcze dodajesz do tej sałatki? ![]() Mi też się nie chce sprzątać ale ja nie lubię takiego nieogaru, wkurza mnie to strasznie ![]() Co do grzybów to nie wiem czy się w ogóle nie trawią słyszałam tylko, że są ciężkostrawne i właśnie może boleć brzuch ![]() Ja tam mogę tego słuchać na okrągło ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1993 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43031420]No tym razem nie przesiedzę w domu
Bo się zdenerwuję, od 2007 tak jest. Nie no raz byliśmy u mojej koleżanki (sąsiadki) posiedzieć. Ale to się nie liczy [/QUOTE] ja jakoś od 2002 roku mam sylwka z moją ekipą, a to domówka z tańcami, a to kilka razy bylismy na typowych potańcówkach w wiejsckich remizach (jedna była naprawdę świetna ), więc nie pamiętam, jak to się siedzi w domu.. nie wyobrażam sobie.To musisz wyciągnąć gdzieś Tż-ta, nie lubi się bawić czy w czym rzecz? |
|
|
|
#1995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i do Rossmana zdałoby się pójść, bo @ nie wiem kiedy mnie zaskoczy... pogoda nie zachęca do wyjścia :/ w sumie nie pada, ale jakoś tak ciemno i ponuro ![]() Oj tam oj tam ![]() Cytat:
mniam, mniam, piłam jakieś 2 lata temu za to wczoraj u teściówki piłam jajca trzepane ![]() A wino wujkowe pewnie speeda daje ![]() No widzisz, marny mój los
|
||
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym się napiła malibu
z mleczkiem albo z pomarańczami..a my w tamtym roku siedzieliśmy z TŻ w domku ale to z naszego wyboru było i było super musieliśmy nadrobić poprzedni rok bo mimo, że byliśmy razem sylwestra spędzaliśmy osobno
|
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Staram się po angielsku aczkolwiek ze względu, że mało kto mówi po angielsku to w większości działam na migi
![]() Tzn dziś coś zaczęła mówić, że niedługo zniknę ale to tylko dlatego, że szłam biegać a ona uważa, że biega się po to by schudnąć ![]() Dziś zaliczyłam pierwszy bieg od maja - 10km Endorfinki szaleją Ale mam dobry humor Na obiadek pierś z kurczaka z brokułami
|
#1998 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam nic więcej na stanie Pierwszy raz robię ![]() Ja miałąm fazę na tą piosenkę jakiś czas temu, już mi przeszło, ale ją lubię Cytat:
W sumie to byłam bardzo gruba i ukrywałam się w domu bo się naśmiewali ze mnie (nie miłe wspomnienia) Właśnie był Tż na obiedzie i rozmawialiśmy o wyjeździe. Nawet go przekonałam i mówił, że może w środę na noc wyjedziemy nawet bo w czwartek wolne bo jakieś święto mają. To nie pewna informacja bo szef się może nie zgodzić, powiedział że go puści jak wróci mój brat dopiero No, ale mam nadzieję że da się przekonać
|
||
|
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Sikorko pierwszy bieg i już dycha ??? wow
![]() Traxx może uda się wcześniej ale już kwestia czasu
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2000 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie i tak nie wiele czasu zostało, ale 3 miesiące poza domem to za dużo jak dla mnie
Jestem tu tylko przelotem i w dodatku na bezrobociu co nudzi strasznie Chcę do domu, ogarnąć się i poukładać wszystko jak należy w głowie i życiu. |
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Też byłam zaskoczona bo długa przerwa
Ale to chyba dzięki skakance kondycja nie spadła
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43032352]No właśnie i tak nie wiele czasu zostało, ale 3 miesiące poza domem to za dużo jak dla mnie
Jestem tu tylko przelotem i w dodatku na bezrobociu co nudzi strasznie Chcę do domu, ogarnąć się i poukładać wszystko jak należy w głowie i życiu.[/QUOTE] no szkoda, że nie udało Ci się tutaj z pracą a w Polsce kombinuj coś, może od nowego roku na jakiś staż się załapiesz, jest ciężko, ale mam nadzieję, że w końcu się powiedzie
|
|
|
|
#2003 |
|
Konto usunięte
|
W sumie to mnie tak rodzinka wykiwała tutaj, ale ok. Już wiem co i jak. Dam sobie radę, sama coś poszukam. Nie będę się poddawać.
|
|
|
|
#2004 | |
|
Czekoladoholik
|
Melduje 21 km biegu
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43032464]W sumie to mnie tak rodzinka wykiwała tutaj, ale ok. Już wiem co i jak. Dam sobie radę, sama coś poszukam. Nie będę się poddawać.[/QUOTE] Próbowałaś staż? Tak na początek, są też Unijne za więcej pieniędzy albo praca interwencyjna.
|
|
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Alice
21?!
|
|
|
|
#2006 |
|
Czekoladoholik
|
|
|
#2007 | |||
|
Zakorzenienie
|
spałam do 12:30, ale nikt o tym nie musi wiedzieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
najczęściej robimy ciasto, bo to go zawsze ucieszy ![]() wow, aż 26 dni! ![]() udanej zabawy! |
|||
|
|
|
#2008 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bo Ty też taka wariatka z tymi biegami Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2009 |
|
Czekoladoholik
|
|
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.

ale już posprzątałam kuchnię, nastawiłam pranie i piję sobie kawkę
zaczęli u mnie grzać!
dzisiaj mam w planach gotowanie rosołu
dostałam wczoraj wiejskiego kuroka od babci 
Tż odgrzeje wczorajszy obiad, a ja pewnie zrobię jakiegoś omleta dla siebie 

mam nadzieję, że będzie z kim popisać 

Bo się zdenerwuję, od 2007 tak jest. Nie no raz byliśmy u mojej koleżanki (sąsiadki) posiedzieć. Ale to się nie liczy 

ale ja nie lubię takiego nieogaru, wkurza mnie to strasznie
25 lat, a on tylko narzeka na bóle kręgosłupa i by w domu siedział 
mniam, mniam, piłam jakieś 2 lata temu 
musieliśmy nadrobić poprzedni rok bo mimo, że byliśmy razem sylwestra spędzaliśmy osobno 

21?!
czasem mniej lub więcej grzecznych, ale aż 26 idealnych