|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
pozdrawiamy Cie kochana i szybkiego powrotu do zdrowia ![]() A ja byłam z piesiem na spacerku przywiał się z jakimś pieskiem z osiedla Teraz sie położył to chwila spokoju
|
|
|
|
|
#4862 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
nasza Like to ma ostatnio wielkiego pecha, zrastaj się szybko ewelcia współczuje wczorajszej utraty intranetu ale jak czytam wyszło Ci to na dobre ![]() sama rano przeżyłam chwile grozy jak sie okazało, że neta nie ma a się z szefem na rozmowe na skypie umówiłam panika roku Paula rodzice od 5 lat internet z Netii mają i nic taniej nie chcą zejść tylko coraz szybsze łącze proponują a 1) rodzicom nie jest potrzebny szybki net do przeglądania poczty a my z siostra to jak 3 razy w roku jesteśmy to też nam nie przeszkadza a 2) na mojej wiosce stare kable telefoniczne są i nie da się wyciągnąć tych kosmicznych prędkości nawet ale Netia nie ustępuje, nawet o 1zł taniej, nic a nic, to się mama zdenerwowała i rozwiązała umowę, zamówiliśmy kartę do areo2 bo zasięg jest ok i nic Netia nie zarobi ani nikt inny Na śniadanie drożdżówka a na II winogron - ciemny, nikt go u mnie w domu nie je bo kwaśny ale ja go kocham i dlatego na jesień przyjechałam fakt, że potem z WC nie schodzę ale w domu jak siedzę to nie problem
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jem codziennie od tygodnia drożdżówki na śniadanie tato jest prze-szczęśliwy, że znalazł się chętny na wyroby piekarnicze
|
|
#4865 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętam, że ostatnią zjadłam przed 1 rokiem studiów w wakacje ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() Ja się po wczorajszym obżarstwie dziś ogarnęłam, tzn, zjadłam 10 ozechów włoskich (mamy wielkie drzewo na placu, więc łupałam i wyliczylam, że wyszło 10) i okazało się po zważeniu jednego kontrolnie, że mi wyjdzie ich ze 70 gram ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Matko, Like to ma faktycznie jakiegoś pecha.. Jak to podczytujesz słońce to uważaj na siebie, dużo zdrówka i spokoju!
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale wiem, wiem nie o kalorie tu chodzi ale szczerze jak wstaje to tylko o drożdżówce myślę i kubku herbaty do niej obsesja...wstaje tylko po to by zjeść tą bułkęSerio jeden orzech waży tak dużo? Chyba w łupinie sama zważę z ciekawości bo też mamy orzechy.Cytat:
jeszcze chałki przynosi ale nie lubię ich jakoś specjalnie więc nie ruszam nawet a dobre bułki pod nosem to przekleństwo diety czasami myślę, że domek w puszczy to dla mnie jedyna opcja na skuteczne odchudzanie 20km do sklepu i po kłopocie
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam w Rossmanie kupiłam krem BB i tusz do rzęs zastanawiałam się jeszcze nad rozświetlaczem, ale najpierw muszę poczytac komentarze na wizażu
Nasmażyłam placków ziemniaczanyc, a sama wcinam kurczaka, ryż brązowy i brokuły :mniam : Cytat:
![]() ![]() Cytat:
O kurcze to ciśnienie pewnie na maksa Ci się podniosło ja też bym wpadła w panikę ![]() Zazdroszczę Ci tych śniadań ale robisz smaka ![]() I dorsza uwielbiam niestety rzadko jadam
|
|
|
#4869 |
|
Zadomowienie
|
Zośka Do Poznania?
Daj znać później jak tam Paula Skasowałaś swojego bloga? ![]() Like Pech coś Cię ostatnio prześladuje z tymi kontuzjami, wracaj szybko do zrowia, niech się ręka dobrze zrasta Ja melduję, że żyję, od października zaczynam drugą pracę Tzn będę miała obie na raz, trochę się stresuję :PZ dietą od 4 dni jest idealnie (tfu tfu!), jem dietetycznie, zero cukrów, tłustych czy smażonych rezczy Planuję w niedzielę zjeść jedną z zakazanych rzeczy żeby nie zwariować i się nie rzucić nagle na to wszystko Ćwiczę codziennie na orbitreku przez godzinkę, robię po 100 brzuszków i jak mi się jeszcze chce to robię ściski agrafką Był długi zastój, ale dzisiaj rano zobaczyłam na wadze -1 kg! Któraś z dziewczyn pytała o orbitreka- ja mam z Decathlonu taki za 600 zł i jestem zadowolona BYły tam też takie już na wypasie, ale cena mnie powaliła :P Widziałam też że w Biedrze mają być
|
|
#4870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wiesz, a potem będziesz myśleć tylko o tym, że tyłek urósł ![]()
|
|
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałąm dziś starcie z Usosem- wygrałam
Jutro jedzeniowo może nie być super ciekawie- moja mama czuje się lepiej i postanowiła wyprawić małe przyjęcie urodzinowe, które oczywiście na Śląsku nie obyłoby się bez rolad i klusek ale wymyśliłam sobie limit- jedna rolada, cztery kluski (jak przegnę, to bijcie, więc przygotujcie baty, bo ta ilość to śmieszna jak dla mnie jeśli o kluski chodzi ) oraz nielimitowana ilość modrej kapusty i kapusty z grzybami No i mam zamiar podziękować za tort, ale akurat u mnie w domu nikt mnie specjalnie na słodkie nie namawia, ze względu na moje problemy z glukozą.Jutro się ważę. ![]() A w niedzielę jadę do Krk- odkurzę, pomyję okna, podłogi, pozawożę troche rzeczy- taki całodniowy fitness. Udało mi się wydębić od mamy parowar, także będzie to dla mnie motywacja do gotowania ciepłych obiadów - obiadek sam się gotuje, a ja robię co chcę Wciąż mam trochę jesiennego dołka, pierwszy raz mnie takie coś spotyka- totalna demotywacja. Ale jem trochę bardziej świadomie, widzę, że potrafię sobie odmówić obżarstwa (chociaż niekontrolowane przekąski wciąż wpadają). Muszę się do początku roku akademickiego ogarnąć i zacząć działać jak niemiecka maszyna nie tylko w kwestii zakuwania ale i innych sfer życia
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
Ja tylko na moment, bo padam jestem już u siebie w mieszkaniu więc będę mogła pisać z Wami przez weekendos przeczytałam wszystko, ale odpiszę jutro ![]() pipson, super, że plan ułożony po Twojej myśli Trzymaj się jutro na tej imprezce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4873 |
|
Zakorzenienie
|
Margotku jasne ze widze roznice
Ciuchy sa luzniejsze, ciało zaczyna inaczej wyladac, zarysowuja sie kosci ![]() Od pazdziernika juz nie ma zmiłuj, wezme sie ja jakies cwiczenia ![]() Like kochanaaaaaaaaaaaa co za cholerstwo sie Ciebie czepiło Mega wspolczucie, zlamanie reki musi byc straszna uderką, łacze sie w bolu, sama niedawno jeszcze byłam kaleka Trzymaj sie cieplutko, przyjmuj duzo wapnia!!!! ![]() Ja spadam na uczelnie, zajrze wieczorkiem |
|
|
|
#4874 |
|
Zadomowienie
|
Zważyłam się dziś, aż wstyd mi to napisać- 55,6 kg... nigdy się tak nie zapuściłam.
|
|
#4875 |
|
Zadomowienie
|
kochane jestescie
Wponiedzialek mam operacje to 3majcie kciuksy buziaki... p.s Spamujcie duzo zebym miala co czytac bo z nudow to mnie krew zalewa.
|
|
#4876 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanson
![]() Wyspałam się w swoim łóżeczku zaraz śniadanko jakieś wszamię dzisiaj mam w planach gotowanie rosołu bo dostałam wiejskiego kuroka od babci oczywiście wszystko co tłuste to poodkrawam no i jeszcze salon muszę ogarnąć, bo porozstawiałam przeszkód, że nie ma jak przejść a Wy co tam dzisiaj porabiać będziecie? Zaraz Wam odpiszę ![]() Like, jejku ale Ty masz ostatnio przygody a to noga, a to ręka poparzenie, upadek ze schodów ma kto Ci pomóc? Czy TŻ-ta nie ma?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Coctail, super, że już macie pieska w domu
ale poradzicie sobie wstawiłabyś fotkę tego bąbla uwielbiam te pieski i też kiedyś takowego będę mieć Paula, no tak to jest z mamami :P ja lubię jeździć do rodziców, ale tak za często to też niedobrze... ;/ nie lubię się zbierać, pakować, ajjj ![]() LuiVitę to Ty miej w koniec tematu Tobie legginsy pasują bardzo a szkoda, bo tyle fajnych połączeń można stworzyć... No w tych SH to rzeczywiście te baby są straszne mohery swoją drogą, ale facetów też pełno (co mnie trochę na początku zdziwiło) - to chyba jaka obstawa niektórych lasek ). Najlepszy był jeden gość wzrostu ze dwa metry, na szerokość niewiele mniej no i najlepsze: pół no mówię Wam Co do kurtałki to postaram się dziś cyknąć fotkę Paula, podepnę się pod pytanie Makaron: usunęłaś poprzedniego bloga? Basia, my Ci czas umilimy także się nie przejmuj będziesz spamować z nami
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Margot, jedna drożdżówka na śniadanie to jeszcze ujdzie
ważne, że słodyczy nie tykasz. U mnie słodkiego pełno, staram się trzymać łapy przy sobie, ale i tak do kawki wpada coś małego muszę znowu znaleźć w sobie wolę walki... tak jak kiedyś... kiedy słodycze mogły dla mnie nie istnieć I też się miałam ogarnąć u rodziców... a jest gorzej jeszcze miesiąc muszę wytrzymać.A od kiedy te torby są w Lidlu? Przed Lidlem też są niezłe kolejki, to fakt A co do "szpiegowania" i węszenia na innych wątkach mam kilka swoich ulubionych, które śledzę ![]() pipson, jak to w ciuchu nigdy nie byłaś? nawet z ciekawości? tu gdzie teraz mieszkam to też nie ma fajnych sh za to u mojej mamy konkurencja aż miło ![]() Już mnie chce sprzedać Meedzikowi, no to już prawie miesiąc minął... Czekoladko mówiłam już jaka jestem dumna z Ciebie za trzymanie dietki? mogłabyś przesłać trochę tej siły walki... a jak remont? Finito? ![]() Ewelcia, brak internetu to przekleństwo ja się wtedy czuję jak bez ręki Kiedy masz rozpoczęcie roku akademickiego? Ty się przeprowadzasz czy będziesz dojeżdżać?Dawaj zdjęcie sweterka! z samego opisu wydaje się cudny Makaron, kobieta pracująca no no, gratki za drugą pracę a gdzie? Brawo za trzymanie dietki i za spadek kilogramowy ![]() Mówisz, że w Biedrze obritreki mają być? Nie wiesz od kiedy? ![]() Cytat:
tulę mocno
|
|
|
|
|
#4879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż tak nie gryzie a mnie strasznie Nie wiem co z nim robili poprzedni właściciele, może ta babka na niego źle działała ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4880 |
|
Zadomowienie
|
Heroine, oj od 10.10.13 jest ten orbitrek http://gazetki.biedronka.pl/g214,dom_i_relaks.html#/Dom i relaks/28
A druga praca na SOR Dzięki staram się, musi to tłuszczysko ze mnie zejśc. ![]() Też mam dzisiaj w planach lenienie się Do końca miesiąca mam wolne ![]() A Tobie jak tam idzie z dietą?
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2013-09-28 o 13:21 |
|
|
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jak się uspokoi i się zmęczy to cyknij mu fotę ![]() Cytat:
![]() Super! ![]() Zjedzie, musisz być tylko cierpliwa no leń się leń, bo później praca da Ci w kość ![]() A u mnie tak jak pisałam... jestem u mamy i idzie mi średnio Wróciłam z Lidla rosołek się gotuje a ja kawkę piję
|
||
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dodatkowy ruch próbowałam tego terrorystę zmęczyć biegałam z nim na spacerze a ten do tej pory biega jak nakręcony.
|
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słooooooooooodziak!
|
|
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam z Medzik u niej w kółko praca- dom-spanie i się śmieje, że mięśnie sobie wyrabia. I oczywiście Was pozdrawia
|
|
|
|
#4885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale nuuuuuda
co tam robicie ? Ja dziś w Simsy gram Cytat:
![]() a ćwiczysz coś? Bo wiesz, że przy ćwiczeniach waga może wzrosnąć, a jak nie to nie wiem jaka tego przyczyna ja się boje stawać na wadze, ale chyba jutro się odważe ![]() Cytat:
Zostaje u siebie w mieście, ale będę dojeżdżać 40 minut do uczelni Zdjęcie sweterka jest u mnie w galerii ![]() I jak wyszedł rosołek ? Cytat:
przynajmniej się nie nudzisz a jak go nazwaliście ? jeśli już pisałaś to przegapiłam
|
|
|
#4886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nieźle Ja się nudzę Was nie ma, a chciałam pospamować ![]() Cytat:
a masz już plan? ![]() Fajny! szkoda, że na sobie nie cyknęłaś fotki ![]() Rosołek meeeega Ja wstawiłam do albumu zdjęcie kurtałki, którą upolowałam w Sh mam ciemno w mieszkaniu dlatego zdjęcia takie na wieszaku, musiałam szukać światła gdzie tylko się dało
|
||
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam już plan, ale nie wiem jaka jestem grupa ale nie jest chyba taki zły i piątki mam wolne Ja za rosołem nie przepadam jakoś od dziecka chociaż jak mama ugotuje to czasami się skusze a dobrze pamiętam, że kiedyś pisałaś o rosole z ziemniakami ? ![]() Cykne na sobie fotke przy jakiejś stylizacji, bo dzisiaj cały dzień w dresie to nie oddałby tego uroku A kurteczka super! Ale Ci się udało i ten kaptur
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkręciłam się ![]() Eeee, no to super jak piąteczki wolne Ja NIGDY nie lubiłam rosołu dopóki sama nie zaczęłam go robić i lubię tylko i wyłącznie swój daję dużo warzywek, i tak-jem go z ziemniakami to ja jestem ten dziwoląg ale dzięki temu się najadam ![]() Oki oki poczekam ![]() Dzięki kurteczka ma misia tylko przy kapturze i na końcach rękawów ale ogólnie jest cała ocieplana (jakby w środku ten misio był )- bardzo ciężka jest jest mi w niej meeeega ciepło Cytat:
![]() Dzięki
|
||
|
|
|
#4890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

pozdrawiamy Cie kochana i szybkiego powrotu do zdrowia 
Teraz sie położył to chwila spokoju 

a na II winogron - ciemny, nikt go u mnie w domu nie je bo kwaśny ale ja go kocham i dlatego na jesień przyjechałam
jem codziennie od tygodnia drożdżówki na śniadanie
sama zważę z ciekawości bo też mamy orzechy.
a dobre bułki pod nosem to przekleństwo diety
20km do sklepu i po kłopocie

ja też bym wpadła w panikę
ale robisz smaka
Daj znać później jak tam 

jestem już u siebie w mieszkaniu
przeczytałam wszystko, ale odpiszę jutro
bo dostałam wiejskiego kuroka od babci
a Wy co tam dzisiaj porabiać będziecie?
uwielbiam te pieski i też kiedyś takowego będę mieć
a szkoda, bo tyle fajnych połączeń można stworzyć...
mam kilka swoich ulubionych, które śledzę
za to u mojej mamy
to już prawie miesiąc minął...
mogłabyś przesłać trochę tej siły walki...
staram się, musi to tłuszczysko ze mnie zejśc.