Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-28, 14:12   #3811
monikkad
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Anesthesia, jestem w szoku!
Niedługo to już w ogóle nic negatywnego w necie nie będzie można napisać, nawet kulturalnie, bo zaraz sądy :/
Stary 2013-09-28, 14:16   #3812
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
gratuluje zakupow wszystkim!

Katarzyna - pokaz aukcje do welonu!

Super buty!
Poka na stopie!!!

czy z zalando mozna buty oddac, lub wymienic?
Opium zwrot i wymiana są za darmo w zalando
a co do butów, to aparat został w Poznaniu a ja w domu rodzinnym siedze, za dwa tygodnie pokaze

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Dobrze wiedzieć, chyba też zamówię te próbki z Amelii. Ale na zdjęciach mi się podobają więc może się na nie zdecydujemy Akurat co do zaproszeń to chcę, żeby były śliczne, ale niekoniecznie będę czekać, aż poczuję "to coś"

A welon brzmi bosko, musisz cudnie wyglądać! No i pokazuj buty na nodze, bo też boskie!
koniecznie zamów bo możesz sie rozczarować a lepiej tego uniknąc
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość

poka buty i welon na sobie co?
welonu na pewno nie pokaze bo Tż iagle sie kręci, a godzine zajeło nam z mamą składanie go spowrotem wybaczcie zdjecia na uakcji oddają go doskonale
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Hej Piękne

Dostałam dzisiaj próbki z Amelia-Wedding i szczerze mówiąc jestem odrobinę zawiedziona jakością tych zaproszeń (np. Ornato - http://www.amelia-wedding.pl/ornato/...ge/87?sef=hcfp na zdjęciach mnie zachwycają, a na żywo wyglądają jak jakaś marnej jakości ulotka reklamacyjna - cienki papier, śliski...tragedia!), bo spodziewałam się czegoś dużo lepszego za takie ceny... Zamówiłam dwa zestawy próbek, czyli 10 różnych zaproszeń i szczerze mówiąc nic nas nie powala :/ Pokazałam te zaproszenia rodzicom i też twierdzą, że szału nie ma... Jestem załamana, bo liczyłam że nareszcie się na coś zdecydujemy, a tu dupa. Na allegro nic mi się nie podoba i nie wiem gdzie jeszcze szukać... Jedynie Belisa - http://www.amelia-wedding.pl/belisa są do zniesienia, ale ta kokarda nachodzi na napis "Zaproszenie na ślub" co nie wygląda zbyt estetycznie...

Może Wy polecicie jakąś stronę z zaproszeniami wartymi uwagi oprócz Amelii?
kurcze a juz sie bałam że tylko ja jestem taka wymagająca :P ja też straciłam troche nadzieje już...

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Gratuluję

Mogłabym również prosić linka do tych welonów?

Gratuluję
Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

a mogę poprosić link do sprzedawcy długiego welonu?
http://allegro.pl/show_item.php?item=3523988846 aukcja z welonem

Cytat:
Dziewczyny czytam właśnie opinie o Amelia-Wedding i Decorisus w necie i jestem przerażona! Myślałam, że to są dwie bardzo rzetelne firmy, a okazuje się, że jest mnóstwo negatywnych opinii o nich wszędzie! Nie znalazłam firmy która miałaby tak ładne zaproszenia, a zarazem tak tragiczne opinie... Nie wiem teraz czy ryzykować czy dać sobie spokój...
kurcze! chyba muuszę się zagłębic w temat
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 14:32   #3813
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Dziekuje Wam dziewczyny za te mile slowa moze pamietacie jakiego mialam dola po zakupie? Moja mama zrobila baaardzo zle zdjecia, jedno rozmazane, drugie z bliska i z pozycji kucajacej - po prostu jak to zobaczylam w domu to nic tylko ryk, ze zle suknie wybralam:-/
Cale szczescie zalapalam sie na ten filmik i widac mnie i suknie w calej okazalosci, co tylko mnie umocnilo w slusznosci wyboru

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 14:34   #3814
enzunio
BAN stały

Dziewczyny wkleiłam do klubu foty fryzury próbnej nr 4... Szczerze mówiąc w końcu mi się przód w jakiejś fryzurze spodobał... Lecę do dziadka na urodziny, będę wieczorem albo jutro...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 14:35   #3815
KasiaK_080290
Zadomowienie

wrzucam wartą uwagi stronę z zaproszeniami

w Warszawie mają swój sklep i weszłam się rozejrzeć, jakość zaproszeń na prawdę bardzo na tak !
http://www.zaproszenia.com.pl/

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 14:52   #3816
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Gratulacje!!

Cytat:
Gratuluję!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 14:53   #3817
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Dziewczyny KUPIŁAM KIECKĘ

Zdjęcie (ale tylko wersję internetową) wstawię w klubie
Gratuluję, na pewno piękna!

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
Podpisaliśmy umowę z fotografem
I ustaliliśmy, że na pewno nie bierzemy kamerzysty
Super, gratuluję!
My cały czas zastanawiamy się nad kamerzystą.

A ja się pochwalę że będę dziś zamawiać kolczyki z etsy to będzie mój prezent urodzinowy od TŻ
te lub te jeszcze nie zadecydowałam ale bardziej skłaniam się ku tym krótszym. Co sądzicie?

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-09-28 o 14:55
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 14:53   #3818
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Gratulacje kamerzysta to zło
Zgadzam się

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 15:21   #3819
Anesthesia
Wtajemniczenie

Okazało się, że to wezwanie do sądu jest za rzekome oczernianie firmy powodujące straty... wysłała mi tego posta i my same nieraz pisałyśmy ostrzejszą krytykę pod kątem salonów... masakra... ciekawe, jak jej udowodnią, że to jej post spowodował straty w firmie...

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam dziewczyny za te mile slowa moze pamietacie jakiego mialam dola po zakupie? Moja mama zrobila baaardzo zle zdjecia, jedno rozmazane, drugie z bliska i z pozycji kucajacej - po prostu jak to zobaczylam w domu to nic tylko ryk, ze zle suknie wybralam:-/
Cale szczescie zalapalam sie na ten filmik i widac mnie i suknie w calej okazalosci, co tylko mnie umocnilo w slusznosci wyboru

Zapomniałam już, że to Ty byłaś taka zdołowana. Nie masz powodów, na tym filmiku wyglądasz pięknie!

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę że będę dziś zamawiać kolczyki z etsy to będzie mój prezent urodzinowy od TŻ
te lub te jeszcze nie zadecydowałam ale bardziej skłaniam się ku tym krótszym. Co sądzicie?
Mnie się trochę "z automatu" bardziej podobają dłuższe, ale po bliższym przyglądnięciu się... chyba wybrałabym krótsze

Ja mam urodziny w październiku i korci mnie, żeby wybrać się do salonu po ten wymarzony zestaw biżuterii... taki prezent urodzinowy od siebie dla siebie, bo z TŻ mamy wspólny, mocno ograniczony budżet i z niego nas nie stać na te kolczyki, ale ja mam swoje zaskórniaki, jak to TŻ nazwał, na "białą godzinę" - mój fundusz na ślubne zachcianki
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 15:47   #3820
justynkie
Wtajemniczenie

RELACJA Z PRZYMIAREK!

Byłam dziś z TŻ w Madonnie w Gdyni. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne, miło i przyjemnie, ale miałam wrażenie że pani obsługująca drugą przymierzalnię była bardziej kompetentna Może dlatego, że ja wiedziałam czego chcę, a tamta PMka kompletnie nic, była z mamą i siostra i ciągle słyszałam: weź rybke, albo nie weź księżniczkę...
Mierzyłam kilka modeli ale nie wszystkie moge odnaleźć w internecie, mimo że zapamiętałam nazwy firm.

1. Sposa - nie mogę znaleźć zdjęcia ale coś w stylu http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17224.html ale długość 7/8 i więcej tych koronkowych zdobień.
Suknia OK, nieco ciężka jak na taką długość, trochę za krótka po do połowy łydek a ja szukałam bardziej do kostek. TŻ jak mnie zobaczył to spytał: a to ma być takie szerokie? Więc wiedziałam że to nie ta...

2. Gala Valery - http://www.galasuknieslubne.pl/valery.php
Pani uparła się na długość do ziemi. Na modelce suknia wygląda OK, na mnie +10 lat. Mam za mały biust, ramiączka były za duże i wisiały, suknia sznurowana i byłam mocno sciśnięta, fakt że fajna talia się zrobiła ale było to niewygodne. TŻ tylko powiedział OK...

3. Gala Charmi - http://www.galasuknieslubne.pl/charmi.php
Długość nieco nad kostką. Długość super, fason super, wszystko super gdyby nie kropki. Nie byłam do końca przekonana czy chcę kropki.
TŻ jak mnie zobaczył to powiedział że super, podoba mu się.

4. Gala Alexis - http://www.galasuknieslubne.pl/alexis.php
Baaardzo fajna suknia. Mierzyłam bez halki ale i tak było jej sporo i ogólnie fajnie podkreśla figurę. Nagle cyc mi się taki fajny zrobił podkreślony Ten kwiat z motylem trochę mi nie pasował, ale można zamówić bez tego i wstawić pas. TŻ-owi też się podobało i powiedzial że albo kropki albo ta.

5. Famosa - nie widze jej w internecie. Suknia podobna do pierwszej Sposy, długość 7/8 ale dwa razy większy dół. Nawet nie pokazywałam TŻ-owi bo wiedziałam że to nie to.

Ogólnie, to jestem zawiedziona bo moje typy były niedostępne. Zaledwie kilka modeli 7/8, reszta to typowe długie, modne fasony.
Wiem że na pewno chcę 7/8 bo w tej długości wyglądam dobrze. Alexis też była fajna, ale stwierdziliśmy z TŻ że trzymamy się pierwotnej wersji, poza tym wiem że w butach na obcasie nie wytrzymam całego wesela i długa suknia byłaby problematyczna.

Jak już wyszliśmy i na spokojnie omówiliśmy te suknie to wyszło, że te kropki bardzo się TŻ-owi spodobały. Powiedział że moja uroda jest na tyle oryginalna, żeby brac oryginalną suknię i że on chce wesele w stylu lat 60. Nawet powiedział że jest gotów założyć muchę i szelki i kaszkiet!!! Jak mu powiedziałam że kaszkiet to lata 20 to się obraził i powiedział że on chce kaszkiet i ch...
Ale do rzeczy: spróbuję jeszcze jakimś cudem zmierzyć Gala Bora http://www.galasuknieslubne.pl/bora.php lub Terrence http://www.galasuknieslubne.pl/terrence.php
Jesli nie znajdę tych modeli, to biorę kropki. Nie było super wow ale też tego się spodziewałam, ja nie lubię zakupów ciuchowych. Mam włożyć i wyglądać fajnie, podobac się sobie.
Musze się przespać z tym modelem kropkowym, nie wiem czy jestem gotowa na taki wzór. Ale wiem że na pewno będę miała suknie 7/8

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:04   #3821
irracjonalna_
Raczkowanie

Justynkie Gala Bor wygląda super. Gala Charm ma świetny fason według mnie, ale dokładnie rozumiem o co chodzi z tymi kropkami, mi jakoś nie pasują, ale poza tym wygląda bardzo dobrze.
Może uda Ci się znaleźć podobną w innym salonie?
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:24   #3822
rabbitka
Rozeznanie

Wszystkim Dziewczynom, które już wybrały, gratuluję zakupu sukni

Ilonus piękna ta Twoja suknia z video, widzisz nie potrzebnie panikowałaś

Enzunio fajne te pudełkowe zaproszenia, dość oryginalne, drugie bardzoej mi się podoba.

Anesthesia masakra, co piszez o tej znajomej. Przecież to śmieszne jest, to co nie można już być nie zadowolonym z usług?! Mam nadzieje, że sprawa się wyjaśni bez problemowo.

Monikakad zdrówka!

Hihihi gratulacje fotografa my też kamerzysty nie mamy

Lemon_Drop Mi się te pierwsze, krótsze podobają

Justynkie zgadzam się z Twoim TŻtem! Z kropkami najlepsza i super by można stylizacje na lata 60te zrobić, no ale ja lubię taki kropkowy design

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:37   #3823
Lemon_Drop
Zadomowienie

Justynkie ta w kropki bardzo fajna Mojego kolegi żona miała suknię w kropki tylko mniejsze, długość też 7/8 do tego czerwone szpilki i toczek, a młody miał czerwony krawat w kropki. Wyglądała obłędnie

Cytat:
Mnie się trochę "z automatu" bardziej podobają dłuższe, ale po bliższym przyglądnięciu się... chyba wybrałabym krótsze

Ja mam urodziny w październiku i korci mnie, żeby wybrać się do salonu po ten wymarzony zestaw biżuterii... taki prezent urodzinowy od siebie dla siebie, bo z TŻ mamy wspólny, mocno ograniczony budżet i z niego nas nie stać na te kolczyki, ale ja mam swoje zaskórniaki, jak to TŻ nazwał, na "białą godzinę" - mój fundusz na ślubne zachcianki
Ja niestety nie znalazłam nic interesującego stacjonarnie, a cholernie napaliłam się na kolczyki tego typu, więc nie było rady i już

Dzięki za opinie dot. kolczyków Zamówiłam krótsze. Mam pytanie do dziewczyn które korzystały z tego typu portali - finalizując zakup podałam nr karty kredytowej, w operacjach oczekujących na koncie jest kwota za kolczyki. Dodatkowo przekierowało mnie na stronę PayPala, i teraz nie wiem czy obciążenie karty dokona się z konta samo czy muszę przelewać pieniądze na PayPal?? Zielona trochę jestem w tych sprawach więc baardzo będę wdzięczna jak mi ktoś to wytłumaczy

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-09-28 o 17:24
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 16:50   #3824
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Cześć
Ogłaszam wszystkim że... Kupiłam suknie

http://imageshack.us/photo/my-images/841/qni2.jpg/
Gratulacje!!! Bardzo ładnie w niej wyglądasz

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Witam, Drogie Panie

KUPILAM SUKNIE

Chodzilam po salonach z kolezanka caly dzien w poniedzialek i w sumie tylko 2 suknie przypadly mi do gustu. W czwartek pojechalam z mama i kupilam suknie w salonie Demi Jutro jade jeszcze sobie zdjecie zrobic, bo wersja z 2013 jest niepodobna do mojej kiecki
Super! Czekam na zdjęcia!

Cytat:
Cześć! Dawno się nie odzywałam, ale miałam troszkę na głowie... Obiecałam wrzucić fotki w mojej sukni, ale mam coś lepszego Właściciel nagrywał film (byłam nieświadoma) i akurat nagrał też mnie i moją kieckę!

Także przedstawiam Wam moją Sincerity 3621, jestem w 1:30 min

Można sobie zastopować

Coś czytałam, że w klubie działo się nie tak... Przykra sprawa Do kogo mogę się zgłosić o dostęp do nowego klubu? Jestem z Wami już rok - wolałabym wrzucać swoje zdjęcia itp. w niedostępnym dla wszystkich miejscu.
Super suknia, wyglądasz prześlicznie!

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez november_rain Pokaż wiadomość
Witajcie!

Zgłaszam się Ślubować będę w piękny, czerwcowy wieczór - 14.06.2014r. w moich rodzinnych mazurskich stronach Późno się ogarnęłam z dołączeniem do Was, choć zaręczona jestem od 2011r.

Tak po krótce: ślub będzie kościelny, wesele planujemy na 120 osób czyli raczej dość tradycyjnie Z TŻtem jesteśmy razem od 2007r, więc akurat ładne 7 szczęśliwych latek do czasu ślubu nam minie, a potem oczywiście będzie tylko lepiej
Witaj!
A skąd jesteś? Mam slub w ten sam dzień, jestem z Warmii ale TŻ z Mazur i tam mamy plener slubny

Pozostałe nowe PMki też witam!

Pysia super że wpadłaś na chwilę, myślałam ostatnio o Tobie! Z tym znaleziskiem to super że kupił, ale niefajnie że Ty już wiesz

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Zamówiłam próbki Ale jak je kupię to będę jeszcze przerabiać po swojemu x 2

http://allegro.pl/nowosc-zaproszenia...583187613.html

http://allegro.pl/nowosc-zaproszenia...578351353.html
Bardzo ładne te zaproszenia, ale po zerknięcu na cenę przestały mi się podobac... I jeszcze chcesz przerabiać... Matko kochana, za tą cene to ja bym chciała zaproszenia które nie dość że są przepiękne to jeszcze same się rozwiozą

Stary 2013-09-28, 16:52   #3825
velika
Winter is coming

justynkie, ja bym szukała dalej, jak nie czułaś wow... Też nie znoszę kupować ciuchów, a wow było. Ja bym jeszcze pomierzyła
A zapomniałam, Ilonuska sukienka jest cuudna

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:01   #3826
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
justynkie, ja bym szukała dalej, jak nie czułaś wow... Też nie znoszę kupować ciuchów, a wow było. Ja bym jeszcze pomierzyła
A zapomniałam, Ilonuska sukienka jest cuudna
Wow nie będzie na pewno, znam siebie. Muszę koniecznie dorwać ten model Bora który sobie upatrzylam, jak ją zmierzę to wtedy będę wiedziała czy rzeczywiście moja koncepcja się sprawdzila czy brac Charmi z kropkami.
Ja mam tak że jak coś sobie wbiję do lba to niech bym dzisiaj zmierzyła super piękną kieckę i wyglaałabym jak milion dolców to i tak w głowie miałabym Gala bora

Stary 2013-09-28, 17:14   #3827
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Zdecydowanie krótsze!
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 17:18   #3828
KasiaK_080290
Zadomowienie

justynkie super, że 7/8 Ci pasuje tak jak chciałaś z tych które pokazałaś to właśnie ta w kropki zwróciła moją uwagę i ta alexis
mam nadzieję, że uda Ci się zmierzyć jeszcze te 2 Twoje typy bo oby dwie suknie są piękne
pewnie wybór zapadnie spośród tych 3 (Bora, Terrence, Charmi)

będziesz piękną PMką coś czuję !

gratuluję tym które kupiły swoje piękne suknie
i witam nową PM 2014

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-09-28 o 17:19
Stary 2013-09-28, 17:19   #3829
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja mam tak że jak coś sobie wbiję do lba to niech bym dzisiaj zmierzyła super piękną kieckę i wyglaałabym jak milion dolców to i tak w głowie miałabym Gala bora
O matko nie dziwię Ci się - te sukienki są boskie!!
Choć sama będę mieć suknię do ziemi to te naprawdę zapadają w pamięć
Nie rezygnuj, może akurat jesteście sobie pisane :P
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-28, 18:04   #3830
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:

Może Wy polecicie jakąś stronę z zaproszeniami wartymi uwagi oprócz Amelii?
pisałam wcześniej już o stronie www.kreatywne-zaproszenia.com -dostałam próbki i jestem zachwycona jakością.
Cytat:
Cześć! Dawno się nie odzywałam, ale miałam troszkę na głowie... Obiecałam wrzucić fotki w mojej sukni, ale mam coś lepszego Właściciel nagrywał film (byłam nieświadoma) i akurat nagrał też mnie i moją kieckę!
śliczna sukienka
Justynkie: a mnie właśnie urzekły te kropki- SĄ PRZEPIĘKNE!!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:00   #3831
anannke
Zakorzenienie

Dziewczyny mam do was pytanie - zauważyłam dziś że na moim pierścionku na zewnętrznej stronie od spodu pierścionek jest jakby delikatnie "wgnieciony" w jednym punkcie. Nie widać żeby była zmieniona geometria, jakieś zarysowania czy coś... zirytowałam się tym.. nie walnęłam nigdzie pierścionkiem, nie przejechałam, dbam o niego, nie kąpie się z nim, nie śpię, nie myję, nie ma styku z chemią... czy możliwe jest żeby coś zostawiło "odcisk" w złocie?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-09-28 o 19:02
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:28   #3832
Kate Noir
Zakorzenienie

siema wszystkim Chyba z tydzień mnie tu nie było i nawet nie chcę myśleć ile przegapiłam Nadal nie mam stałego neta :/
Ilonus - gratuluję zakupu sukni

Dzisiaj z tż będziemy kombinować wzór na zaproszenia - w pn wydrukujemy o ile coś nam wyjdzie Nawet nie wiecie jak ciężko jest znaleźć papier w kolorze kartonu. Dzisiaj byliśmy w dwuch kolejnych sklepach - jednym dla architektów na Koszykowej 55 i w drugim na Szkolnej 5. Łącznie mają mniejszy wybór niż w tym sklepie na Franciszkańskiej 14, ale chyba udało nam się znaleźć odcień papieru. Kupiliśmy chyba z 10 różnych kartek w odcieniach beżu/brązu i mam nadzieję, że któraś z nich się nada.

Mam głupawkę i to mnie rozbroiło: http://www.pinterest.com/pin/117867715220412425/

Dzisiaj szukałam też sukienki na poprawiny i chciałabym mieć coś takiego ale w ładniejszym kolorze: http://glamourlook.pl/product-pol-43...LOSOSIOWA.html

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Miejmy nadzieję, że będziesz zadowolona

Mi się podobają zaproszenia w zupełnie innym stylu:
Super!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:35   #3833
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do was pytanie - zauważyłam dziś że na moim pierścionku na zewnętrznej stronie od spodu pierścionek jest jakby delikatnie "wgnieciony" w jednym punkcie. Nie widać żeby była zmieniona geometria, jakieś zarysowania czy coś... zirytowałam się tym.. nie walnęłam nigdzie pierścionkiem, nie przejechałam, dbam o niego, nie kąpie się z nim, nie śpię, nie myję, nie ma styku z chemią... czy możliwe jest żeby coś zostawiło "odcisk" w złocie?
A są na tym lterki/cyferki?
Ja mam takie 'wgniecenie' (nawet dwa), ale to jest oznaczenie pierścionka /białe złoto/.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 19:41   #3834
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja mam takie 'wgniecenie' (nawet dwa), ale to jest oznaczenie pierścionka /białe złoto/.

mam to samo jedno wgniecenie mam od nowości

7.06.2014
Stary 2013-09-28, 19:54   #3835
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Tak teraz są dwa "wgniecenia" - jedno to faktycznie próba ale tego drugiego wydaje mi się że na 90% wcześniej nie było... poza tym przy powiększeniu nie ma tam żadnego oznaczenia i tylko taki nieregularny kształt...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-28, 20:02   #3836
Anesthesia
Wtajemniczenie

justynkie, ta sukienka w groszki jest cudna! Jeśli jednak nie czujesz, że znalazłaś ideał, to może podzwoń po salonach od razu pytając o 7/8 do mierzenia, może niektóre mogą sprowadzić dla Ciebie? W końcu klient nasz pan

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Anesthesia masakra, co piszez o tej znajomej. Przecież to śmieszne jest, to co nie można już być nie zadowolonym z usług?! Mam nadzieje, że sprawa się wyjaśni bez problemowo.
Jak tylko będę miała jakieś wieści to dam znać, na razie do 18 października sprawa jest odroczona...
Cytat:
U mnie też takie jest, od nowości.

Ja byłam z mamą na zakupach w galerii-outlecie i tam jest mnóstwo sklepó z garniakami... Znalazłam kilka modeli, które wg mnie się idealnie nadają na ślub i już nie mogę się doczekać przymiarek mojego TŻ Większość tych garniturów oscyluje w granicach 600-800zł, więc cena super (w to firmy np. Vistula, Bytom, z Lorda chyba też mi się szalenie 2 garniaki podobały, ale nie słyszałam wcześniej o tej firmie). TŻ co prawda pewnie dopiero w okolicach wiosny da się namówić, ale jestem pozytywnie nastawiona

No i kiełkuje mi w głowie ta myśl o urodzinowym zakupieniu biżuterii... i chyba tak zrobię, jeśli tylko ten mój model będzie w salonie
Stary 2013-09-28, 20:05   #3837
KasiaK_080290
Zadomowienie

inspiracja fryzurowa:
http://zszywka.pl/p/slubna-5145780.html

7.06.2014
Stary 2013-09-28, 20:09   #3838
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Ależ tu cichutko dzisiaj! Myślałam, że będzie nadrabiania a tu figa
Załączam zdjęcie obrączek

nadrobiłam troszkę...

mysza93
przepięknie wyglądasz

wenedka
fajnie, że udało Ci się w Demi

swiat_katarzyny
super, że jesteś zachwycona welonem. Mają tam jakieś krótkie? prosiłabym o linka...gdzieś przeoczyłam...
Butów również gratuluję bardzo mi się podobają!

iLoNuS_ktl

cudnie!!!! jeszcze jak się lekko obracasz to ladnie sie uklada

Witam nową PM

enzunio

bardzo oryginalne te zaproszenia, jeszcze takich nie widziałam!

mojakaren
fajnie tam na zewnątrz... przystroic to i już całkiem mega...

pysia1987
nieładnie :P udawaj, że nic nie wiesz!

dodaja
gratuluję zakupu sukni! szkoda, że nie mogę zobaczyć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obr.jpg (53,5 KB, 41 załadowań)
Stary 2013-09-28, 20:13   #3839
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Ależ tu cichutko dzisiaj! Myślałam, że będzie nadrabiania a tu figa
Załączam zdjęcie obrączek
Piękne obrączki, klasyka w najlepszym wydaniu! Sama bym takie chciała, ale ciągle za mną jednak chodzi łączone złoto... Boję się, że całe żółte nie będą pasować do białego pierścionka ...
Stary 2013-09-28, 20:18   #3840
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Anesthesia

Dziękuję ;* A przymierzałaś już jakieś u jubilera? Warto sobie zobaczyć jak w zestawieniu wygląda. U mnie to dość ciekawie by wyglądało jakbym nosiła na jednym palcu z zaręczynowym. Jak ktoś chce to mogę wstawić zdjęcie zaręczynowego, ale jest bardzo delikatny ze względu na moje chude łapska .My od razu chcieliśmy klasyczne, ja mam z brylancikiem. To 4 mm. Na palcu TŻ prezentuje się bardzo ładnie, na moim palcu jakby gruba była

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości