|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Anesthesia, jestem w szoku!
Niedługo to już w ogóle nic negatywnego w necie nie będzie można napisać, nawet kulturalnie, bo zaraz sądy :/
#3812 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
![]() a co do butów, to aparat został w Poznaniu a ja w domu rodzinnym siedze, za dwa tygodnie pokaze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() welonu na pewno nie pokaze bo Tż iagle sie kręci, a godzine zajeło nam z mamą składanie go spowrotem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=3523988846 ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3813 |
Zadomowienie
|
Dziekuje Wam dziewczyny za te mile slowa
![]() Cale szczescie zalapalam sie na ten filmik i widac mnie i suknie w calej okazalosci, co tylko mnie umocnilo w slusznosci wyboru ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
BAN stały
|
Dziewczyny wkleiłam do klubu foty fryzury próbnej nr 4... Szczerze mówiąc w końcu mi się przód w jakiejś fryzurze spodobał... Lecę do dziadka na urodziny, będę wieczorem albo jutro...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zadomowienie
|
wrzucam wartą uwagi stronę z zaproszeniami
![]() w Warszawie mają swój sklep i weszłam się rozejrzeć, jakość zaproszeń na prawdę bardzo na tak ! ![]() http://www.zaproszenia.com.pl/
#3816 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3817 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My cały czas zastanawiamy się nad kamerzystą. A ja się pochwalę że będę dziś zamawiać kolczyki z etsy ![]() ![]() te lub te jeszcze nie zadecydowałam ale bardziej skłaniam się ku tym krótszym. Co sądzicie?
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2013-09-28 o 14:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3819 | ||
Wtajemniczenie
|
Okazało się, że to wezwanie do sądu jest za rzekome oczernianie firmy powodujące straty... wysłała mi tego posta i my same nieraz pisałyśmy ostrzejszą krytykę pod kątem salonów... masakra... ciekawe, jak jej udowodnią, że to jej post spowodował straty w firmie...
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam urodziny w październiku i korci mnie, żeby wybrać się do salonu po ten wymarzony zestaw biżuterii... taki prezent urodzinowy od siebie dla siebie, bo z TŻ mamy wspólny, mocno ograniczony budżet i z niego nas nie stać na te kolczyki, ale ja mam swoje zaskórniaki, jak to TŻ nazwał, na "białą godzinę" - mój fundusz na ślubne zachcianki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Wtajemniczenie
|
RELACJA Z PRZYMIAREK!
Byłam dziś z TŻ w Madonnie w Gdyni. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne, miło i przyjemnie, ale miałam wrażenie że pani obsługująca drugą przymierzalnię była bardziej kompetentna ![]() Mierzyłam kilka modeli ale nie wszystkie moge odnaleźć w internecie, mimo że zapamiętałam nazwy firm. 1. Sposa - nie mogę znaleźć zdjęcia ale coś w stylu http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17224.html ale długość 7/8 i więcej tych koronkowych zdobień. Suknia OK, nieco ciężka jak na taką długość, trochę za krótka po do połowy łydek a ja szukałam bardziej do kostek. TŻ jak mnie zobaczył to spytał: a to ma być takie szerokie? Więc wiedziałam że to nie ta... 2. Gala Valery - http://www.galasuknieslubne.pl/valery.php Pani uparła się na długość do ziemi. Na modelce suknia wygląda OK, na mnie +10 lat. Mam za mały biust, ramiączka były za duże i wisiały, suknia sznurowana i byłam mocno sciśnięta, fakt że fajna talia się zrobiła ale było to niewygodne. TŻ tylko powiedział OK... 3. Gala Charmi - http://www.galasuknieslubne.pl/charmi.php Długość nieco nad kostką. Długość super, fason super, wszystko super gdyby nie kropki. Nie byłam do końca przekonana czy chcę kropki. TŻ jak mnie zobaczył to powiedział że super, podoba mu się. 4. Gala Alexis - http://www.galasuknieslubne.pl/alexis.php Baaardzo fajna suknia. Mierzyłam bez halki ale i tak było jej sporo i ogólnie fajnie podkreśla figurę. Nagle cyc mi się taki fajny zrobił podkreślony ![]() 5. Famosa - nie widze jej w internecie. Suknia podobna do pierwszej Sposy, długość 7/8 ale dwa razy większy dół. Nawet nie pokazywałam TŻ-owi bo wiedziałam że to nie to. Ogólnie, to jestem zawiedziona bo moje typy były niedostępne. Zaledwie kilka modeli 7/8, reszta to typowe długie, modne fasony. Wiem że na pewno chcę 7/8 bo w tej długości wyglądam dobrze. Alexis też była fajna, ale stwierdziliśmy z TŻ że trzymamy się pierwotnej wersji, poza tym wiem że w butach na obcasie nie wytrzymam całego wesela i długa suknia byłaby problematyczna. Jak już wyszliśmy i na spokojnie omówiliśmy te suknie to wyszło, że te kropki bardzo się TŻ-owi spodobały. Powiedział że moja uroda jest na tyle oryginalna, żeby brac oryginalną suknię i że on chce wesele w stylu lat 60. Nawet powiedział że jest gotów założyć muchę i szelki i kaszkiet!!! Jak mu powiedziałam że kaszkiet to lata 20 to się obraził i powiedział że on chce kaszkiet i ch... Ale do rzeczy: spróbuję jeszcze jakimś cudem zmierzyć Gala Bora http://www.galasuknieslubne.pl/bora.php lub Terrence http://www.galasuknieslubne.pl/terrence.php Jesli nie znajdę tych modeli, to biorę kropki. Nie było super wow ale też tego się spodziewałam, ja nie lubię zakupów ciuchowych. Mam włożyć i wyglądać fajnie, podobac się sobie. Musze się przespać z tym modelem kropkowym, nie wiem czy jestem gotowa na taki wzór. Ale wiem że na pewno będę miała suknie 7/8 ![]()
#3821 |
Raczkowanie
|
Justynkie Gala Bor wygląda super. Gala Charm ma świetny fason według mnie
![]() Może uda Ci się znaleźć podobną w innym salonie? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 |
Rozeznanie
|
Wszystkim Dziewczynom, które już wybrały, gratuluję zakupu sukni
![]() Ilonus piękna ta Twoja suknia z video, widzisz nie potrzebnie panikowałaś ![]() Enzunio fajne te pudełkowe zaproszenia, dość oryginalne, drugie bardzoej mi się podoba. Anesthesia masakra, co piszez o tej znajomej. Przecież to śmieszne jest, to co nie można już być nie zadowolonym z usług?! Mam nadzieje, że sprawa się wyjaśni bez problemowo. Monikakad zdrówka! Hihihi gratulacje fotografa ![]() ![]() Lemon_Drop Mi się te pierwsze, krótsze podobają ![]() Justynkie zgadzam się z Twoim TŻtem! Z kropkami najlepsza i super by można stylizacje na lata 60te zrobić, no ale ja lubię taki kropkowy design ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
#3823 | |
Zadomowienie
|
Justynkie ta w kropki bardzo fajna
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki za opinie dot. kolczyków ![]() ![]()
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2013-09-28 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
A skąd jesteś? Mam slub w ten sam dzień, jestem z Warmii ale TŻ z Mazur i tam mamy plener slubny ![]() Pozostałe nowe PMki też witam! Pysia super że wpadłaś na chwilę, myślałam ostatnio o Tobie! Z tym znaleziskiem to super że kupił, ale niefajnie że Ty już wiesz ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3825 |
Winter is coming
|
justynkie, ja bym szukała dalej, jak nie czułaś wow... Też nie znoszę kupować ciuchów, a wow było. Ja bym jeszcze pomierzyła
![]() A zapomniałam, Ilonuska sukienka jest cuudna ![]()
#3826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam tak że jak coś sobie wbiję do lba to niech bym dzisiaj zmierzyła super piękną kieckę i wyglaałabym jak milion dolców to i tak w głowie miałabym Gala bora ![]()
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Zadomowienie
|
justynkie super, że 7/8 Ci pasuje tak jak chciałaś
![]() ![]() mam nadzieję, że uda Ci się zmierzyć jeszcze te 2 Twoje typy bo oby dwie suknie są piękne ![]() pewnie wybór zapadnie spośród tych 3 (Bora, Terrence, Charmi) będziesz piękną PMką coś czuję ! ![]() gratuluję tym które kupiły swoje piękne suknie ![]() i witam nową PM 2014 ![]()
7.06.2014 ![]() ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-09-28 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć sama będę mieć suknię do ziemi to te naprawdę zapadają w pamięć ![]() Nie rezygnuj, może akurat jesteście sobie pisane :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3830 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Justynkie: a mnie właśnie urzekły te kropki- SĄ PRZEPIĘKNE!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam do was pytanie - zauważyłam dziś że na moim pierścionku na zewnętrznej stronie od spodu pierścionek jest jakby delikatnie "wgnieciony" w jednym punkcie. Nie widać żeby była zmieniona geometria, jakieś zarysowania czy coś... zirytowałam się tym.. nie walnęłam nigdzie pierścionkiem, nie przejechałam, dbam o niego, nie kąpie się z nim, nie śpię, nie myję, nie ma styku z chemią... czy możliwe jest żeby coś zostawiło "odcisk" w złocie?
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-09-28 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |
Zakorzenienie
|
siema wszystkim
![]() ![]() ![]() Ilonus - gratuluję zakupu sukni ![]() Dzisiaj z tż będziemy kombinować wzór na zaproszenia - w pn wydrukujemy o ile coś nam wyjdzie ![]() Mam głupawkę i to mnie rozbroiło: http://www.pinterest.com/pin/117867715220412425/ ![]() Dzisiaj szukałam też sukienki na poprawiny i chciałabym mieć coś takiego ale w ładniejszym kolorze: http://glamourlook.pl/product-pol-43...LOSOSIOWA.html ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam takie 'wgniecenie' (nawet dwa), ale to jest oznaczenie pierścionka /białe złoto/. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mam to samo ![]()
![]() |
#3835 |
Zakorzenienie
|
Tak teraz są dwa "wgniecenia" - jedno to faktycznie próba ale tego drugiego wydaje mi się że na 90% wcześniej nie było... poza tym przy powiększeniu nie ma tam żadnego oznaczenia i tylko taki nieregularny kształt...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 | ||
Wtajemniczenie
|
justynkie, ta sukienka w groszki jest cudna! Jeśli jednak nie czujesz, że znalazłaś ideał, to może podzwoń po salonach od razu pytając o 7/8 do mierzenia, może niektóre mogą sprowadzić dla Ciebie? W końcu klient nasz pan
![]() Cytat:
Cytat:
Ja byłam z mamą na zakupach w galerii-outlecie i tam jest mnóstwo sklepó z garniakami... Znalazłam kilka modeli, które wg mnie się idealnie nadają na ślub i już nie mogę się doczekać przymiarek mojego TŻ ![]() ![]() No i kiełkuje mi w głowie ta myśl o urodzinowym zakupieniu biżuterii... i chyba tak zrobię, jeśli tylko ten mój model będzie w salonie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zadomowienie
|
inspiracja fryzurowa:
http://zszywka.pl/p/slubna-5145780.html
#3838 |
Wtajemniczenie
|
Ależ tu cichutko dzisiaj! Myślałam, że będzie nadrabiania a tu figa
![]() Załączam zdjęcie obrączek nadrobiłam troszkę... mysza93 przepięknie wyglądasz ![]() wenedka fajnie, że udało Ci się w Demi ![]() swiat_katarzyny super, że jesteś zachwycona welonem. Mają tam jakieś krótkie? prosiłabym o linka...gdzieś przeoczyłam... Butów również gratuluję ![]() iLoNuS_ktl cudnie!!!! ![]() Witam nową PM enzunio bardzo oryginalne te zaproszenia, jeszcze takich nie widziałam! mojakaren fajnie tam na zewnątrz... przystroic to i już całkiem mega... pysia1987 nieładnie :P udawaj, że nic nie wiesz! dodaja gratuluję zakupu sukni! szkoda, że nie mogę zobaczyć ![]()
![]() |
#3839 |
Wtajemniczenie
|
Piękne obrączki, klasyka w najlepszym wydaniu! Sama bym takie chciała, ale ciągle za mną jednak chodzi łączone złoto... Boję się, że całe żółte nie będą pasować do białego pierścionka ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Wtajemniczenie
|
Anesthesia
Dziękuję ;* A przymierzałaś już jakieś u jubilera? Warto sobie zobaczyć jak w zestawieniu wygląda. U mnie to dość ciekawie by wyglądało jakbym nosiła na jednym palcu z zaręczynowym. Jak ktoś chce to mogę wstawić zdjęcie zaręczynowego, ale jest bardzo delikatny ze względu na moje chude łapska ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.