Miłośniczki Zary część XXVIII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-29, 10:50   #181
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh
Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
IDziewczyny, ile kosztowało o to cuś w Zarze: http://allegro.pl/zara-plaszcz-pikow...579916980.html

I kojarzycie jaki miało skład? Bo widziałam podobny płaszcz innej marki (nie Bershka ;p) i miał w składzie 84% wełny, ale kosztował 650 zł. Ale w sumie mi się podoba, myślę nad zakupem.
Kosztował chyba 699 zł

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
kosztował 469zł
Wydawało mi sie ze 699 :P
Fantastic go małe szarego wiec może poda skład

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Zrobiłam jeszcze jedno podejście do tej sukienki z halką. Nawet udało mi się znaleźć egzemplarz, przez który przeszła mi głowa. Sama sukienka (pomysł) podoba mi się, ale na mnie, już sama nie wiem. Co sądzicie, jest sens zaprzątać sobie nią głowę, czy lepiej odpuścić.
Bardzo fajna bierz

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Marti179 Pokaż wiadomość
Mój dzisiejszy zakup, mała rzecz a cieszy
Widziałam, ładna bardzo

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Dziewczyny, ile kosztuje Eva Louisa Vuittona?
2090

kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 11:01   #182
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Coś w tym jest. Jak wyzdrowieję, przymierzę ją jeszcze raz na spokojnie.
Nie wiem jak u Ciebie bbbeee, ale ja jak coś mierzę i mam jakiekolwiek wątpliwości to odpuszczam sobie taki zakup bo potem w tej rzeczy nie chodzę i zalega w szafie

Cytat:
Taka szybka relacja bez-zdjęciowa z moich zakupów.

Kupiłam te dwie pary butów:

1. http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...9p1330034.html

bardzo zawaliste, ale niestety jestem niska i okropnie wydłużyły mi stopę ;/

2. http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...9p1406050.html

Też fajne, na mnie zrobiły dobre wrażenie pod warunkiem noszenia ich do spodni albo legginsów żeby ukryć tę "bransoletę", ale z kolei są cholernie niewygodne.

Kupiłam też kolczyki, te "pasujące" do naszyjnika królowej śniegu, ale na żywo się nie błyszczą i są ogromne. Waham się mocno.

W czapce z uszkami wyglądam jak sarna
Szpile nie przypadły mi do gustu w pierwszych za duży szpic a w drugich ta bransoleta

[QUOTE=aroniasty;43041119]
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Zaj**** te spodnie, jakze zaluje, ze ich nie upolowałam. Jak dołaczyłam do zaromaniaczek, to już ich chyba nie widziałam...

One były jeszcze na tej wyprzedaży kochana W sklepach widziałam je całkiem długo, zwróciłam uwagę bo to również moja ulubiona para, kupowałam jeszcze za cenę całkowitą bodajże 169

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

O ja też ją kupiłam jakieś 3 tygodnie temu już i stała się ulubiona - o ile właśnie nie potrzebuję dużej ilości rzeczy, niestety mieszczą się tylko klucze mały porfel i telefon Jedyne do mnie denerwuję to zapięcie z przodu, potrzebuję dwóch rąk żeby ją otworzyć One były dość długo na stronce, a jak Kasia tusk je pokazała na blogu to zaczęły znikać w mgnieniu oka
Też te spodnie to moje ulubione i kupowałam w cenie regularnej za 169 zł ale warto było

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
ten sweterek z nowości się ciekawie zapowiada, tylko skład wiskoza i nylon niestety
na drugiej fotce jest chyba ten sam tylko czarny, znaczy się inne kolory też pewnie będą
Zwróciłam na niego uwagę tylko skład mnie zniechęcił i tym samym zdyskwalifikował go
Coś ostatnio mało który sweterek mnie zadawala albo skład nie taki albo fason, workowaty, wyglądam potem jak w sukience

[QUOTE=Marti179;43042066]
Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość

Oo ja jej nie widziałam u Kasi Tusk - bardzo rzadko tam zaglądam, nie wiedziałam, ze to taki hit
Aroniasty bardzo się cieszę , ze jesteś z niej zadowolona, ja na początku wogóle nie mogłam jej otworzyć
Corii czarno- biała tez bardzo fajna, ale wszystkie torebki mam czarne i chciałam coś innego

Ps. Chyba już Wam pisałam, ze sukienka w krate to teraz moja ulubiona, chodziłabym w niej codziennie Dziękuje jeszcze raz, bo to tez dzięki Waszym opiniom ją zostawiłam

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Dziękuje ślicznie

Chciałam ją wczoraj przymierzyć ale niestety nie było mojego rozmiaru W przyszłym tygodniu wybieram się też do SCC to może tam ją przymierzę a jak nie to będę musiała klikać
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 11:10   #183
bbbeee
Zakorzenienie

Dzięki Kama.

Kasiula, ja to muszę w domu kilka razy przymierzyć, wtedy dopiero potrafię podjąć rozsądną decyzję.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 11:15   #184
Konto usunięte

Cytat:
Dzięki Kama.

Kasiula, ja to muszę w domu kilka razy przymierzyć, wtedy dopiero potrafię podjąć rozsądną decyzję.
Ciekawa jestem jaka podejmiesz decyzję
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 11:25   #185
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Kosztował chyba 699 zł

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Wydawało mi sie ze 699 :P
Fantastic go małe szarego wiec może poda skład

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Bardzo fajna bierz

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Widziałam, ładna bardzo

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

2090

Chyba muszę zmienić podpis

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43043093]Nie wiem jak u Ciebie bbbeee, ale ja jak coś mierzę i mam jakiekolwiek wątpliwości to odpuszczam sobie taki zakup bo potem w tej rzeczy nie chodzę i zalega w szafie

Szpile nie przypadły mi do gustu w pierwszych za duży szpic a w drugich ta bransoleta

[QUOTE=aroniasty;43041119]

Też te spodnie to moje ulubione i kupowałam w cenie regularnej za 169 zł ale warto było

Zwróciłam na niego uwagę tylko skład mnie zniechęcił i tym samym zdyskwalifikował go
Coś ostatnio mało który sweterek mnie zadawala albo skład nie taki albo fason, workowaty, wyglądam potem jak w sukience

Cytat:

Chciałam ją wczoraj przymierzyć ale niestety nie było mojego rozmiaru W przyszłym tygodniu wybieram się też do SCC to może tam ją przymierzę a jak nie to będę musiała klikać
Dokładnie tak jak mówisz

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 11:34   #186
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
IDziewczyny, ile kosztowało o to cuś w Zarze: http://allegro.pl/zara-plaszcz-pikow...579916980.html

I kojarzycie jaki miało skład? Bo widziałam podobny płaszcz innej marki (nie Bershka ;p) i miał w składzie 84% wełny, ale kosztował 650 zł. Ale w sumie mi się podoba, myślę nad zakupem.
kosztował 469 zł
a skład to: 51% wełna 45 % poliester 4 % inne

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 11:46   #187
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam jeszcze jedno podejście do tej sukienki z halką. Nawet udało mi się znaleźć egzemplarz, przez który przeszła mi głowa. Sama sukienka (pomysł) podoba mi się, ale na mnie, już sama nie wiem. Co sądzicie, jest sens zaprzątać sobie nią głowę, czy lepiej odpuścić.
sukienka jest cudowna moze nie jest zbyt fotogeniczna ale zareczam ze jest sliczna.....zrobie do niej drugiej podejscie na spokojnie ale wczoraj jej nie bylo...w ogole w GŁ to wielkie g**** jest nic nawet do mierzenia nie wzielam :-( za to kozaki z PM przytargalam
Cytat:
Kurcze myślałam, ze Ci sie udało...na pocieszeniel powiem, ze ja też nie mam...swój oddałam, bo musiałam, a teraz nigdzie już go nie ma. Na stronie dzisiaj widziałam M-ke to po paru h już nie było, a S nie wiem czy była, bo cały dzien poza netem byłam. Jakos wątpię czy na % gdzies S-kę się da dorwać

A i przez Ciebie skusiłam na białe ptasie mleczko i ...przepadłam - niebo w gęeeeebie
hehe u mnie istatnio to hit...pdeleczko starcza na max dwa popoludnia szlafrok juz mi sie odwidzial przez to ze go tak dlugo nie ma :-( i teraz choruje na czarny asymetryczny....
Stary 2013-09-29, 11:52   #188
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
hehe u mnie istatnio to hit...pdeleczko starcza na max dwa popoludnia szlafrok juz mi sie odwidzial przez to ze go tak dlugo nie ma :-( i teraz choruje na czarny asymetryczny....
U mnie też, wsuwam kawałki, jak młody pingwin śledzie
Zadne jeszcze mi tak bardzo nie smakowało, jak to, nawet klasyczne

No mnie się niestety nie odwidział
A przymierzałas ten asymetryczny?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 11:55   #189
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh

Cytat:
Chyba muszę zmienić podpis
I chyba musisz zacząć sie spieszyć
Ja zbieram na neverfulla i tez muszę niestety..

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (130,2 KB, 132 załadowań)

Edytowane przez kama-hh
Czas edycji: 2013-09-29 o 11:56
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 11:57   #190
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
sukienka jest cudowna moze nie jest zbyt fotogeniczna ale zareczam ze jest sliczna.....zrobie do niej drugiej podejscie na spokojnie ale wczoraj jej nie bylo...w ogole w GŁ to wielkie g**** jest nic nawet do mierzenia nie wzielam :-( za to kozaki z PM przytargalam

Gabi, bardzo dobrze to ujęłaś. Jak patrzę na zdjęcie katalogowe, to i ja mniej więcej tak wyglądałam.
Ja nawet sobie odłożyłam, bo już się ucieszyłam, że mi przynajmniej głowa przechodzi, ale jestem tak chora, że nie ma szans, abym po nią dzisiaj pojechała.
A jeżeli chodzi o buty z PM, to suuuuper w nich wyglądasz. naprawdę mega, więc koniecznie zostaw.

Edytowane przez bbbeee
Czas edycji: 2013-09-29 o 11:58
Stary 2013-09-29, 12:05   #191
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Znowu węże http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...2p1524054.html

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-09-29, 12:21   #192
Marigold19
🦄

Wiecie co... zimowa kolekcja jest jednak lepsza!

Kama, ale co- myślisz że znikną? Bo tak na nowy rok chciałam ją dopiero kupić. Jednak dwa tysie to troszkę kasy, zresztą kupując np. przez Ferinel pewnie musiałabym coś dorzucić do tego biznesu.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 12:51   #193
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez sylion Pokaż wiadomość
Przykre jest czytać to o czym piszesz.
Mam albo raczej miałam 5par wosków z Z i ze wszystkich w mniejszym lub większym stopniu schodzi wosk, co tylko świadczy o słabej jakości materiału jaki firma wykorzystuje do produkcji swoich ubrań, z roku na rok coraz słabszych. Reklamowałam dwie spodni pary i w obu przypadkach reklamację mi uwzględniono. Białe kupione w czerwcu straciły wosk już w lipcu, czarne z ubiegłego roku po prostu rozeszły się na szwie w kroku, zapewniam nie tarłam ich pumeksem zaraz po tym jak dostałam miesiączkę. Czarne sprzed 1,5 roku po prostu wyrzuciłam do śmieci, bo mi było wstyd po domu w takich szmatach chodzić.
Jako klient płacę niemałe pieniądze za towar od którego można by oczekiwać przyzwoitej jakości i powinnam się wstydzić reklamując wadliwy produkt? Nie rozumiem.
ps. Butów już w Z też już nigdy nie kupię, bo to wyrzucanie pieniędzy w błoto.
ja pisalam o spodniach dresowych, ktore klientka tarla pumeksem wiec troche inny material to raz, a dwa jak sie trze pumeksem i sciera sie material do dziur to nie jest to wina materialu tylko glupoty uzytkownika tych spodni

owszem woski sie spieraja, sama posiadam i wiem co sie z nimi dzieje, ale chyba bardziej przykre jest to, ze ludzie nie czytaja metek jak obchodzic sie z danym produktem i pozniej dochodzi do sytuacji, ze nie mozna poznac modelu spodni bo pani raczyla je ugotowac wrecz a nie uprac; prawo do reklamacji zawsze jest tylko warto czasem przemyslec swoje dzialania a pozniej dopiero zwalac wine na kiepski material itd.

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 12:58   #194
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Gabi, bardzo dobrze to ujęłaś. Jak patrzę na zdjęcie katalogowe, to i ja mniej więcej tak wyglądałam.
Ja nawet sobie odłożyłam, bo już się ucieszyłam, że mi przynajmniej głowa przechodzi, ale jestem tak chora, że nie ma szans, abym po nią dzisiaj pojechała.
A jeżeli chodzi o buty z PM, to suuuuper w nich wyglądasz. naprawdę mega, więc koniecznie zostaw.
dziekuje no zostaja na wyjscia z TZ beda idealne....a sukienke widze do plaskich kozakow klasycznych albo za kolano plaskich <3
Cytat:
U mnie też, wsuwam kawałki, jak młody pingwin śledzie
Zadne jeszcze mi tak bardzo nie smakowało, jak to, nawet klasyczne

No mnie się niestety nie odwidział
A przymierzałas ten asymetryczny?
heh bonto raz :-P nawet go juz w domu mialam
Stary 2013-09-29, 13:11   #195
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje no zostaja na wyjscia z TZ beda idealne....a sukienke widze do plaskich kozakow klasycznych albo za kolano plaskich <3

heh bonto raz :-P nawet go juz w domu mialam
No ja też widzę takie zestawienie. Właśnie kupiłam w NW płaskie kozaki, tak do połowy kolana i też pomyślałam, że byłaby do nich idealna.
Stary 2013-09-29, 13:13   #196
kasiaa1718
Raczkowanie

Dziewczyny co myslicie o tych koszulach ???

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ko...6p1295003.html

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ko...6p1514036.html
kasiaa1718 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 13:36   #197
ladystar
Zakorzenienie

Dziewczyny ktos kiedys prosil tutaj o zdjecia kaloszy z dzieciecego, wiec wrzucam.

A przy okazji jakby kogos interesowaly - bikery z pulla (kupione zamiast dzieciecych zarowych )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara.jpg (57,3 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pull.jpg (49,6 KB, 106 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 13:55   #198
havana
Zadomowienie

Dziewczyny, od kilku dni nie mogę nic dodać do koszyka, próbowałam w Operze i Explorerze. Macie też jakieś problemy z tym?
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 14:11   #199
gozia
Zakorzenienie

http://allegro.pl/show_item.php?item...fb8b71e1e483bb czy ona na wyprzedazy byla?
Stary 2013-09-29, 14:15   #200
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, od kilku dni nie mogę nic dodać do koszyka, próbowałam w Operze i Explorerze. Macie też jakieś problemy z tym?
Chrome, Firefox - działaja w porządku. O tych co piszesz nie mam, wiec nie wiem czy faktycznie cos tam kuleje, czy problemy z Twoim kontem.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-09-29, 14:16   #201
Konto usunięte

Cytat:
Na szczęście nie podobają mi się

Cytat:
Wiecie co... zimowa kolekcja jest jednak lepsza!

Kama, ale co- myślisz że znikną? Bo tak na nowy rok chciałam ją dopiero kupić. Jednak dwa tysie to troszkę kasy, zresztą kupując np. przez Ferinel pewnie musiałabym coś dorzucić do tego biznesu.
Zdecydowanie rok temu i dwa lata wstecz też tak było większy asortyment - jest w czym przebierać, wybierać

Cytat:
Napisane przez havana Pokaż wiadomość
Bez problemów wrzucam do koszyka zawsze używam Explorera
Stary 2013-09-29, 14:31   #202
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Mój dzisiejszy zakup, mała rzecz a cieszy
Stary 2013-09-29, 14:36   #203
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też widzę takie zestawienie. Właśnie kupiłam w NW płaskie kozaki, tak do połowy kolana i też pomyślałam, że byłaby do nich idealna.
pokazuj kochana....
nie ma mocnych zbieram na szal LV
Stary 2013-09-29, 14:37   #204
havana
Zadomowienie

Cytat:
Chrome, Firefox - działaja w porządku. O tych co piszesz nie mam, wiec nie wiem czy faktycznie cos tam kuleje, czy problemy z Twoim kontem.
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43045658]Bez problemów wrzucam do koszyka zawsze używam Explorera [/QUOTE]

Dzięki, wygląda na to, że moje konto "się zepsuło".
havana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 14:40   #205
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez kasiaa1718 Pokaż wiadomość
pierwsza mi sie podoba - prosta klasyczna elegancka....druga nie podoba mi sie

ehhhhh podobaja mi sie te wezowe asymetryczne czolenka.....
Stary 2013-09-29, 14:49   #206
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ehhhhh podobaja mi sie te wezowe asymetryczne czolenka.....
Ale z tego co widze po zdjeciu na stronie, to ten szpic będzie dosyc długi, cos a la te czerwone ...ale póki nie przymierze, to się nie przekonam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-09-29, 14:58   #207
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
pokazuj kochana....
nie ma mocnych zbieram na szal LV
wklejałam w starym wątku, ale proszę jeszcze raz, po 50zł za parę. Spodnie nie pasują tu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02041.jpg (17,5 KB, 123 załadowań)
Stary 2013-09-29, 15:15   #208
Marti179
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
Dziękuje ślicznie

Kasiula sukienkę szczerze polecam
Gabi świetne te Kozaki, , może to i lepiej, ze u mnie nie ma Prima Mody
Corii bardzo fajną przymierzalaś bluzkę biało- czarną, teraz mi się przypomniało
Marti179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-29, 15:29   #209
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Ale z tego co widze po zdjeciu na stronie, to ten szpic będzie dosyc długi, cos a la te czerwone ...ale póki nie przymierze, to się nie przekonam
ja tez poki nie wloze na noge to sie nie przekonam

Cytat:
wklejałam w starym wątku, ale proszę jeszcze raz, po 50zł za parę. Spodnie nie pasują tu.
przepraszam kochana ale nie sledze ostatnio dokladnie watku nad czym ubolewam :-( kozaki wygladaja swietnie!!!
Stary 2013-09-29, 15:32   #210
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez poki nie wloze na noge to sie nie przekonam

przepraszam kochana ale nie sledze ostatnio dokladnie watku nad czym ubolewam :-( kozaki wygladaja swietnie!!!
Cieszę się, że się podobają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości