![]() |
#4921 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
Ja jestem zdania - że jeśli trzymasz dietę i ćwiczycsz to musi spadać. Jeśli nie spada to coś jest nie tak z dietą. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja z tą dietą wystartuje jednak razem z Wami (no może od poniedziałku)... Jak zwykle u mnie szumne deklaracje - a potem przesuwanie armagedonu ![]() Ale ze słodyczami zrywam już dziś - w całym domu nie ma nic słodkiego (to u mnie warunek niezbędny). Zgadzam sie z nadalką - słodyczoholik może nie jeść czekolady ale to nie znaczy ze jest wyleczony ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
Nadalka - to tak w ramach tej przerwy, którą planowałaś?
![]()
#4924 |
Zakorzenienie
|
ta przerwa miała być 30.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4926 |
Zadomowienie
|
No właśnie!!!
![]() ![]()
#4927 |
Zakorzenienie
|
No dzisiaj też już jadłam cukierki 2 i batonika musli. Ale od 1. Zaczynam równo z wami. I idę dziś kupić wagę do rosmana bo ta moja coś mnie w uja robi i myślę że raczej ważę 72 a nie 69:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Zadomowienie
|
No właśnie!!!
![]() ![]()
#4929 |
Zakorzenienie
|
powtarzasz się
![]() Asiu gotowa do założenia nowej części? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zadomowienie
|
Wiem
![]() ![]()
#4931 |
Zakorzenienie
|
No kupiłam sobie jeszcze 2 specyfiki do smarowania 4D, więc będzie czym się smarować.
No i nową wagę, która 6 z przodu już nie pokazuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
A co to już koniec drugiej części?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie, w aplikacji Wizaż Forum nie pokazuje ile wątek ma postów. Tak samo jak nie widać podpisów co mnie z lekka irytuje
![]() Dziś byłam pięć razy w kibelku i to tak "normalnie", ciekawa jestem co mnie tak przeczyściło. Może powrót do diety ![]() Nie mogę doczekać się jutrzejszych ćwiczeń ![]() Chyba pozmieniam coś w podpisie, bo z lekka nieaktualny jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zadomowienie
|
Powinnam się cieszyć, że idę na studia, a tym czasem płacze
![]() ![]()
![]() |
#4936 | ||
Zakorzenienie
|
A to już ? Na pięciu tysiącach?
To nawet fajnie wyjdzie bo praktycznie z 1 pażdźiernika... A tu sie wiele szykuje do ostatecznogo uderzenia (np ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyznam że ciężko mi jakoś zrozumiec dlaczego coraz wiecej osób ma problem z usamodzielnianiem się (Beatko - to nawet nie o ciebie chodzi bo ty jestes młoda ale mam dwie koleżanki 25 lat, mgr , praca i dalej mieszkaja z rodzicami - bynajmniej nie z uwagi na kase) - w tym sensie ludziom ktorzy musieli wyjechać na studia jest łatwiej - bo odcięcie pępowiny maja za sobą... Co do tego czy sobie poradzisz- jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz ![]() ![]() Co do zmiany kierunku po np roku - to zapłacić będziesz musiała dopiero za piąty rok tego dugiego kierunku - a na piatym roku i tak wiekszośc już pracuje (opłaty sa zreszta niezbyt wygórowane) Także ta opcja jest i nie ma sie czym martwic ![]() Wiem że łatwo się mówi z perspektywy kogoś kto ma to za sobą - ale naprawde nie ma się czego bać ![]() ---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ---------- Ach jeszcze co do obaw że sobie nie poradzisz bo to studia dla fascynatów - to nie do końca tak ... Z doświadczeń mojego męza i znajomych informatyka to sporo pamieciówki i teorii - najszybciej studia pokończyły osoby pracowite i systematyczne a nie koniecznie maniacy komputerowi ... Mój mąż jest świetnym programista (sądząc po pozycji zawodowej) ale studentem kiepskim (stad studia to dla niego była i jest droga przez mękę) Wiec tez nie ma sie co martwic ![]() ---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ---------- No to dietetyczny tydzień czas zacząć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Rozeznanie
|
ASIU a co ty tu robisz tak wcześnie rano
![]() wow wytrwałaśmy do 3 części wątku ![]() ja chyba z czystej przyzwoitości nie powiem wam co wczoraj zjadłam- żeby was nie dołować- ale powiem jedno. dietetyczne tonie było ![]() ![]() dzisiaj jest poniedziałek - ostatni września- więc dietę czas zacząć ![]() zaraz się obmierzę i wszystko podam co i jak. Asia a może wzwiązku z nowym wątkiem zrobimy porządek w naszej tabelce? wpisujecie dziewczyny aktualne wymiary? a więc: BIUST -89 POD BIUSTEM-77 PAS-73 PĘPEK-86 BIODRA-92 UDKO-52 ŁYDKA-35 RAMIĘ-28 Wagi nie podaję bo jestem przed @ o czym wczorajszy skok na żarcie głośno świadczy ![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- wiecie co dziewczyny jestem w szoku. powprowadzłam zmiany ( bo nie robiłam tego od maja ) i przez okres wkacyjny moje obwody zmniejszyły się o 15,5 cm ![]() ![]() ![]() dziewczyny chyba zaczynam wierzyć w moc ćwiczeń ![]()
#4938 |
Zakorzenienie
|
Dlatego ja zaczęłam dietę od razu z nową wagą
![]() Rety, ja się nie mogłam doczekać aż wyjdę z domu (dlatego też ślub tak wcześnie). I nie dlatego że nie lubię swojej rodziny, tylko uwielbiam żyć po swojemu i być odpowiedzialna sama za siebie. I przwz te 4 lata ani razu nie było mi smutno że nie mieszkam w domu. Co prawda to nie to samo co wyjazd do obcego miasta na studia, ale ja jednak byłabym pozytywnie nastawiona ![]() A poziom niestety wszędzie jest coraz niższy... od podstawówek zaczynając, na studiach kończąc.
#4939 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj jest jeszcze gorzej
![]() ![]()
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszku to poprosimy twoje zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
Witam po kilkudniowej nieobecności
![]() Odkąd przyjechałam do siebie to poniósł mnie trzydniowy melanż ![]() ![]() ![]() Ciekawa jestem jak moja waga, ale mam @ to i tak nie wiem czy moja nadwyżka troszkę zeszła. Beata, nie wiem w sumie co Ci doradzić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kwiatuszek, wow gratuluję ![]() ![]() nadalka, dla mnie kętrzyński najlepszy ![]() Dobra, lece na uczelnie sprawy załawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Witam, po pierwszym roczku mego dziecka, wagowo z pewnością na czerwonym... dzisiaj sie nie wazylam, bo nie zdązylam. Zobaczymy jutro co tam słychac
![]() nadalka,elektroniczna kupujesz? kwiatuszek nono ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Wtajemniczenie
|
Furry Zazdroszczę jazd konnych
![]() ![]() Ale z drugiej strony to ta przyjemność sporo kosztuje co? ![]() Kwiatuszku 15,5cm robi wrażenie ![]() Beatko Żal mi Ciebie że wszystkim tak bardzo się przejmujesz. Studia pomimo masakrycznej ilości rycia są bardzo fajnym okresem w życiu ![]() Kurcze szkoda byłoby gdybyś to zauważyła dopiero na 5 roku lub co gorsza po otrzymaniu dyplomu ![]() Biorę się za obiad bo późno się już robi ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-09-30 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zadomowienie
|
Hej!
Już jest trochę lepiej, byłam dzisiaj w akademiku i nie ma źle ![]() ![]() ![]() Tak poza tym to mam rozstrój żołądka :/ Najśmieszniejsze jest to, że dobrze wiem, że nie ma się czego bać, jak sobie nie poradzę to trudno, studia mnie nie zjedzą a z głodu nie umrę ![]()
![]() |
#4945 |
Rozeznanie
|
Natako, Carla zdjęcie wrzucę po @ - bo teraz nie bardzo mam ochotę na sesję fotograficzną
![]() nie cierpię tych dni przed @ nie dość że jestem opuchnięta, brzuch wzdęty to jeszcze wypryszcza mnie jak w okresie dojrzewania ![]() poza tym dziewczyny te centymetry rozłożone są po całym ciele - 3 w tali, - 3 w biodrach, - 1 wraminach, -1,5 w łydce, - 2 pod biustem , - 3 udko i - 2 na wysokości pępka. w sumie czy wielka różnica jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- dzisiejszy dzień zaliczam do udanych ![]() 1) chlebek razowy z białym twarogiem 2) owsianka z jogurtem 3) brobuł pieczony z serem + filet z kurczaka w curry 4) kawka i gruszka ( wiem to nie posiłek - ale na tyle mnie zmuliło że nie miałam apetytu) 5) reszta brokułu z obiadu i jogurt
#4946 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę się pochwalić niezłym dniem (po północy wpadła czekolada
![]() ![]() ![]() 1. kanapki (1,5 kromki bezcukrowe powidła, szynka/mozarella light, pomidor) 2. banan, orzechy braz. (5 sztuk) 3. 2 kanapki z metka light (tak tu jest coś takiego ![]() 4. winogrono ciemne (troche) 5, pare łyżek ryzu brazowego, odrobina poledwicy z kurczaka, sos czosnkowy 6. nieduża porcja leczo z indykiem i ryżem brazowym(trzy łyżki) No dobra -dieta to nie jest jeszcze ![]() ![]() Cwiczeń brak - choć ciagle rozważam skalpel na dobry sen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Rozeznanie
|
Hey kochane
![]() parę dni mnie nie było i ile zaległaści ![]() ![]() Widzę, że niebawem wkroczymy w III część wątku ![]() Ja od piątku miałam zajęcia, w tym tygodniu też będę je mieć i szczerze mówiąc rozregulowują mi one kompletnie posiłki, bilans kalorii itp ![]() waga na szczęście bez zmian ![]() ![]()
#4948 |
Zadomowienie
|
Niunia, a to wlasnie nie latwiej jest trzymac diete na zajeciach? Pamietam ze jak jezdzilam na zjazdy, to bylo mi o tyle latwiej, ze co drugie zajecie sobie cos szamałam (mniej wiecej 3h odstepow) wiec wystarczylo tylko nie nazrec sie na wieczor.. TYLKO
![]() Ja tez byc moze wroce na studia, dzis dzwonili z dziekanatu, ze mam dowiezc indeks, bo dziekan nie moze rozpatrzec mojego podania bez indeksu. Wiec czeka mnie wycieczka z indeksem, nota bene pogryzionym przez psa ![]() ![]() Ej, w ogole to moj mezczyzna - swiadomie badz nie - pracuje nad moim poczuciem wlasnej wartosci. Okazalo sie ze trafilam na wielbiciela ksztaltow takich jak moje, rozplywal sie ostatnio nad tym jaka mam za☠☠☠ista figure, spojrzalam na niego mniej wiecej tak ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze wczoraj rozmawialismy o mojej sytuacji zawodowej (u mnie jak zwykle potrzeba zmian) a on wypalil - zostan trenerem personalnym. Myslalam ze padne. Przez chwile nie bylam pewna, czy na pewno mowi do mnie ![]() No i teraz nie wiem - ślepy, czy chory na umyśle? ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- A, Niuniu, zapomnialam jeszcze spytac - przypomnij mi na jakiej jestes specjalizacji?
#4949 |
Rozeznanie
|
ja dalej jeszcze chora, remont dopiero dzis wieczorem dobiegnie konca i mam nadzieje, ze wieczorem bede spac u siebie w pokoju.
Niestety nie moge wam odpisac, bo siorka od wiosny nie przywiozla wiezy i jej kolega slucha muzyki przy pracy na laptopie wiec to oznacza dla mnie zero neta ![]()
#4950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnego masz faceta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Niuniua ![]() Coś tu cicho jak na październikowy start dietowy (again) ![]() Pewnie wszystkie ćwiczą ![]() U mnie pełna mobilizacja - już biegałam, smarowałam magicznym mazidłem i odbyłam ponad godzinny spacer zakupowy ... Mam też za sobą 3 posiłki: 1. kromka chleba + powidła bezcukrowe, metka light, korniszon 2. banan, 5 nerkowcow, migdał który zabładził ![]() 3. leczo piekielne z indyczym cycem (jakaś osoba mądra inaczej wrzuciła całą papryczke habanero - nie należy tego robić ![]() Udało mi się również nie zjeść pizzy - która M. jadł na lunch mimo że byłam wściekle głodna ![]() Oby dalej też było tak dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.