|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
eeeee......
![]() szkoda ! może były zepsute... bo -30% pewnie mrożone bez głów ? ![]() Na przyszłość o ile zdecydujesz się na ponowne kupno, polecam tylko i wyłącznie świeże ! Cytat:
![]() oooo mi podaj jak możesz co tam dieta, majonez i krewetki uwielbiam a razem nie jadłam Cytat:
![]() No i po kamizele jadę jutro ![]() Mnie dziś nie było bo mamy z tż 1 rocznicę ślubu ![]() Najpierw w nocy była kłótnia, on chcial bunga bunga a mi się chciało spać no ale rano go przekabaciłam było jeszcze dostaliśmy deser gratis do niedzielnego obiadu, piękna pogoda (taka jak rok temu) super spacer i naprawdę miło spędziliśmy dzień mimo, że bez jakiś fajerwerków także tego pierwszy rok za nami (było czasem cięzko...... )No i Marsi !! brawo dla Leosia ![]()
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-09-29 o 19:44 |
||
|
|
|
#4502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i gratuluję pierwszej rocznicy. a jeśli mogę być wścibska to jak długo jesteście razem?
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Mój robaczek już śpi-nieco wcześniej niż zwykle ale był już tak zmęczony że szkoda mi było go na siłę trzymać. Trudno-najwyżej będziemy się bawić w nocy a co nie wolno?![]() Jutro zmiana image ![]() Podczytywałam Was jakiś czas od rana ale muszę coś nie coś jeszcze liznąć Bokeh- wszystkiego naj z okazji rocznicy
|
#4504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2,5 rokuCytat:
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh - buziaki z okazji rocznicy!
Rok już za Wami, teraz będzie leciało z górki, zaraz osiwiejecie itp itd. Aaaa, no i brać się do roboty za rodzeństwo dla Hanuli. ![]() Marsi - |
|
|
|
#4506 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje dla siostry! Wiem doskonale co przeżywa i jak się czuje! Przeszłam dokładnie to samo. powiedzmy że tak ![]() Cytat:
Wygodnie,bo widzi świat przodem ![]() Cytat:
gratulacje! Przeczytaj ostatnie zdanie skierowane do Pstryczka ![]() Cytat:
Ty jak coś powiesz ![]() Bokeh Wspaniale że zgodny dzień był! I dużo miłości! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#4507 |
|
Wtajemniczenie
|
bokeh -- podobnie jak my, a myślałam, ze tu wszyscy takie długie staże mają
![]() marsi - dla Leosia
|
#4508 | |||
|
Zakorzenienie
|
heloł
Cytat:
dla Dżejkobka ![]() Cytat:
za siadanie i pierwsze próby czworakowania ![]() Cytat:
zdrówka dla niej i malutkiej fasolki ![]() ![]() myślę, że dobrze wymyśliłaś jakby co to te 25 km to szybciochem podjedziesz, załadujesz uu i wszystko będzie oki
|
|||
|
|
|
#4509 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór
![]() Debrah ja ochraniacz miałam chyba przez tydzień wkurzało mnie to, że nie widzę Hani![]() bokeh wszystkiego najlepszego! kolejnych lat w miłości a co do Twoich zdjęc podpisuję się pod wszystkim co Dziewczyny napisały Illusion szarlotka chodzi za mną od dawna ![]() pstryczku udało się papierzyska ogarnac? brawa za niekapka Moja w ogóle nie chce pić:/ tzn woda, soki, herbatki są be. ezzo brawa za siad silver gratulacje dla Siostry! szklanka u nas tez pogoda dziwna, niby słońce było, ale mega zimno i wiatr jakis taki mroźny ![]() marsi brawa dla Leosia nawijko obiad o 11 ![]() hope zamówiłam w końcu kombinezonik na teraz- http://allegro.pl/show_item.php?item=3585460180 oby był dobry ![]() mieliśmy jechać na zakupy, ale zapomniałam, że mam bon do hm na 20 zł, więc jedziemy w przyszłą sobotę
|
#4510 | |||
|
Zakorzenienie
|
ojej, jaki Leoś już duży, wielkie
dla niego ![]() Cytat:
Cytat:
ciekawam cóż zmajstrował ![]() Cytat:
widziałam zdjęcia na fb ale jesteście piękni ![]() a co do pewności siebie to rozumiem ale naprawdę masz talent i żal byłoby go zmarnować może najpierw zacznij np od fotografii ciążowej i powoli, malutkimi kroczkami osiągniesz sukces tego Ci życzę ![]() nawijko bo mi nie zacytowało, ale masz teścia a my dziś po spotkaniu z Debrah ale było suuuuuuper a Amelka jaka
|
|||
|
|
|
#4511 |
|
Wtajemniczenie
|
misiael - o kurde, swietny ten kombinezonik i cena ok
chyba przetrzepie Allegro na dnaich i pewnie się splukam :d dzisiaj w pepco kupiłam Borjemu dwie czapy za jakies smiesnze 5 i 9zł, rękawiczki i spodenki do biegania po domu tez za 5tke i w tesco na promocji wzielam mu taki podomowy secik za 11 zl i ogrodniczki za 42 zl, super w nich wyglada
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4513 | ||
|
Zadomowienie
|
Hejo Księżne
Ale dziś dzień Od rana mam wku*wa bo tyle czekam na wolne TŻta a jak już jest to pełna dezorganizacja dnia co się równa dokładnie z Julianą potwornym jęczydłem. Masakra-jak jest teściowa albo TŻ w pobliżu (tzw. noszacze) to ona już się nie pobawi na ziemi ni hu hu Wczoraj były znajomki na KSW (w sumie standard już), Mała zasnęła ładnie sama w łóżeczku, w swoim pokoiku, jestem z niej dumna! Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43037091]Siedze u tesciow i udaje ze mala usypiam. Na zime mam kurtke windstopper, waterproof i polar [/QUOTE]Niegłupie ![]() Cytat:
Sama nie wiem co bym zrobiła, pewnie tak jak piszesz i cały czas myślała o Maluchu
|
||
|
|
|
#4514 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najpierw nieumiejętna jazda wózkiem, teraz inne ![]() Cytat:
Wszystkiego dobrego, samych pozytywnych wibracji między Tobą a TŻBokeh!! ![]() Cytat:
A jasne, że wolno pohulać w nocy, toż to najlepsza pora Marsi Moje gratulację!!! Pierwszy kroczek to musi być coś wspaniałego!!! A dopiero co jechałaś z męzem do szpitala, zgubiliście się i ożurałaś swój płaszczyk Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2013-09-29 o 20:42 |
|||
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hahaha no Marsi i jej depilacja brwi ![]() Ahhh ierwsze święta
|
|
#4516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, kurde, dalej ma klucze? ![]() Cytat:
![]() Jak postepy Bąka w pelzaniu? Pewnie podpatrywal ruchy Amelki i jutro Cie zaskocze ![]() Cytat:
![]() Kradne :P O, kurcze, pamietasz? ![]() ![]() Si, si!! Po weekendzie z tesciem noszaczem (dla mnie t.to skrot od tescia, bo to on jest gorszy w tej parze tesciowa zloty czlowiek!!) diabla mam, nie dziecko.Od godziny 17 (odkad wrocilismy) Kubus nie polezal sam na podlodze dluzej niz minute, bo po 10 sekundach darl sie jak opetany. 6 nalesnikow smaze sobie od godziny 19!!! Noszacz winny? Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-29 o 21:02 |
|||
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
nawijko noszacz winny
![]() co do podpatrywania Amelki to jego umysł nie był w stanie ogarnąć, bo Amelka za szybko zasuwa według mnie postępy w pełzaniu są, co prawda pełza do tyłu, do przodu nie umie jeszcze ale myślę, że się nauczy. A u Was jak? |
|
|
|
#4519 |
|
Wtajemniczenie
|
powiem Wam, że Hani od kilku dni nieswoja:/ ciężko z jedzeniem, ciężko z zaśnięciem. nie wiem o co chodzi:/ wyczytałam już, że skok możliwy w tym okresie, zobaczymy
|
#4520 | ||
|
Zakorzenienie
|
A co u nas ?
Byliśmy dziś na spacerku . Zuzia była bardzo grzeczna. W domku obiadek, później sama pojechałam na działkę, nazbierałam 2 wielkie reklamówki orzechów ( w sumie nie wiem co będę z nimi robić, bo nie wiem jak dam radę je łuskać przy Zuzi). I generalnie mąż mnie wkurza. Bo jak chcę coś zrobić w domu typu sprzątanie, to on do mnie odpocznij nie rób. Ale to tylko dlatego, że mu głupio że ja coś robię , a on nic. To się pytam go a co że w tygodniu się samo robi, a on, że to co inengo bo on wtedy tego nie widzi. I takim sposobem mnie zniechęca, sam nic nie robi, syf narasta itp. ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Moja najpierw pełzała do przodu, później długo do tyłu, potem do przodu i zaczęła raczkować ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
Skok, zęby albo taki etap ![]()
|
||
|
|
|
#4521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Akcję z wózkiem pamiętam i mam to przed oczami TŻ gra w Djabolo a Przepis na życie????? |
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam w skoki nie wierzę, Oliwia nigdy nie miała.
![]() Idę oglądać Masterchefa na tvnplayerze.
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
mój Bąk coraz gorzej śpi w nocy, dzisiaj przez 2 h pobudki co chwilę, płacz straszny, nie do uspokojenia, na rękach mi usypiał, odkładany przewracał się na brzuch i w płacz. Potem usnął na trochę i od 4 urządził sobie czas na zwierzenia i dyskusje wielkie, gadał sobie tak z jakąś godzinę. Ciekawe jaka będzie dzisiejsza noc, już się boję ehhh...
|
|
|
|
#4525 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie tak samo. JAk w tygodniu Zuzka ma drzemki już w miarę o stałych porach, to na weekendzie wszystko inaczej. I też mniej zrobię jak mąż jest. Nawet mi ostatnio nie przeszkadzało jak nadgodziny ciągnął przez cały tydzień. Ale prawda taka, że musimy więcej czasu poświęcać sobie, bo trochę się oddaliliśmy od siebie
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się witam...i o zdrowie pytam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4529 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moj z tych co cale noce na cycu wisi, a jak mamy nie bylo to obudzil sie raptem kilka razy, ponoszony spal dalej.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marsi dla Leo za pierwsze kroczkinancy jak zawsze łacze sie z Toba w bolu z tymi nieprzespanymi nockami A my dojechalismy do celu, hotel przepelniomy rodzinami z dziecmi, nawet z takimi 7 tygodniowymi maluszkami, ach i wi fi jest tak wiec w miare mozliwosci bede podczytywac ![]() A tymczasem lece do meza bo dziec wlasnie zostal uspiony to moze da nam chwile spokoju
Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-09-29 o 21:31 |
|||
|
|
|
#4530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno sie nauczy! A u nas? Kubus to twardy zawodnik ![]() Pelzac niet, on ma swoje sposoby na przesuwanie sie. Jak nie moze dosiegnac zabawki to robi obrot wokol wlasnej osi i wtedy sie stara. Jak dalej nie moze jej zlapac to robi kolejny obrot. Nie wiem jakim cudem, ale w koncu po kilku takich obrotach mu sie udaje ![]() Calkiem sprawnie mu to idzie, bo potrafi przesunac sie z jednego brzegu koca na drugi (kocyk o wymiarach 2mx1m) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Noszacz i trzesacz w jednym z mojego t.
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

nie dalo sie tego jesc
Jak miło chociaż w weekend być na bieżąco 
zaloz dzialalnosc, jak masz umowe o pace to placisz tylko zdrowotne (260 zl) a jak nie to tak jak pisala Fwecia przez dwa lata maly zus czyli ok. 400 w sumie 

)

A wieczorem trafiła w szpitala z odwodnienia. Ja to samo miałam przez pierwsze 3 miesiące ciąży. Chyba to rodzinne u nas. Bo w pierwszej ciąży też tak miała.Współczuję jej 

ale to niestety nie są krewetki

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)