|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() a w ogóle mieliśmy taki dzień zakupowy w piatek, TŻ nakupił sobie pełno ciuchów, a ja tylko buty jakoś z nim na zakupach nic nie umiem dla siebie znaleźć; ale dobrze, że dla siebie kupił to co miał zaplanowane, bo jego na zakupy ubraniowe wyciągnąć, to masakra normalnie; jeszcze chciał jedną kurtkę z top secret, ale nie było rozmiaru i online też nie ma![]() w ramach rekompensaty dostałam fundusz zakupowy do samodzielnego wydania
|
|
#4652 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oprócz Charliz, dawno nie było Marty. Powinna już wrócić z wczasów
|
||
|
|
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
Bez przesady :/ niech ruszą du.py i posprzataja tego dnia po sobie a nie. Laska musisz postawic troche na swoim;p
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Acha, no i po spacerze pół godzinnym, Pola przewietrzyła dupsko i śpi
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
ws. wypadu to byliśmy na Przehybie (taka górka u nas
) Dadol bdb znióśł nawdychał sie świeżego powietrza. Tylko mój tato go pchał pod górę, a ja z tyłu z mamą po drodze grzyby zbierałyśmy (rydze) no i wypruli do przodu i za chwilę ojciec dzwoni i słyszę że Młody beczy no to rura do góry za nimi (a kawałek odeszli) no i Misiowi grochy lecą. No i z☠☠☠ałam ojca, bo jak zaczął płakać (obudził sie i mnie nie widział tylko łysą pałę) to zamiast go wyciągnąć i utulić to ten go w wózku woził i lulał. Wyciągnąłam, na przystanku zjadł i już się nie dał do wózka wsadzić. Tak kurczowo się mnie biedny trzymał.. Wsadziłam w nosidło i doszliśmy. Ale taka przylepa, że jak tylko wstawałam od stołu (obiad w schronisku) to alarm podnosił na całą jadalnie. Z powrotem moja mama się uparła na nosidło A i TZ po nas przyjechał na parking. Przywiózł na mieszkanie a tam wysprzątane na błysk
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4657 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Świetna wiadomość Cytat:
I jeszcze: marsi co do komentarza w klubie Ty zboczuchu
|
|
#4658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj masz ranking i testy bezpieczeństwa ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
szkoda,że są tylko w Waszych okoicach ![]() ostatnio jak TZ był to przywiozł słoiczek w zalewie takiej lekko miodowej, rany, mimo,że nie powinnam przy kp jeść grzybow, nie mogłam się powstrzymać , przepraszam ale naprawdę nie mogłam się powstrzymać
|
||
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
No i w ogóle, to oczywiście jestem wkurzona znowu na mamę. Wczoraj pisała z synusiem swym, no i jednak praca niezbyt, wiadomo, zarobi lepiej, niż tu, ale jednak mało godzin, etc. I przyszła do mnie się zapytać, ile to Przemek zarabia, bo K. tyle i tyle tylko. To jej mówię, a ona
"To na co Wy te pieniądze wydaliście" ☠☠☠☠a, na wesele! A teraz jak przywiózł tż też trochę kasy, to wiadomo, pooddawał, co komu wisiał, zrobiliśmy zakupy dla Poli i jemu na wyjazd znowu. A ona "I co, wy pieniędzy nie macie?" "Teraz mamy".Ja pierdzielę, bo synuś mniej zarabia, ale jest kawalerem i jedyne na co wydaje, to na siebie i dziewczynę, ale on przecież taki biedny, bo długi musi pospłacać najpierw. A my nie musieliśmy No i jeszcze Wam nie pisałam. Przy ostatniej kłótni, jak temat zszedł na pracę, to mówię mamie, że zanim zaszłam w ciążę, to szukałam, chodziłam, ale nikt mnie nie chciał. To wiecie co usłyszałam? Że ona mi nie wierzy, że szukałam, bo ja często kłamię... I wiele rzeczy ciekawych się wtedy dowiedziałam jeszcze... |
|
|
|
#4660 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion...zburzylas mój wybór...co do pozostania przy blondzie
![]() ![]() :banghead:Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Hje, eeehhhh, ta Twoja mama to mnie zadziwia.
Illusion, obieram cukinię ze skórki, kroję, gotuję do miękkości, potem blenduję i dodaję pół łyżeczki masła na dużą porcję (dzielę na 2 dni). Jest prosta, pyszna i bardzo leciutka. Ma przyjemną konsystencję. Sama bym zjadła takie coś. Tylko ja używam warzyw z własnego ogrodu do obiadków dla małej, więc mam pewność, że nie było to pryskane ani nawożone żadnym badziewiem.
|
|
|
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja tak na szybko
MAŁŻ DOSTAŁ AWANS!!!!!!!!!!!!!!!!!! do pt ma się wyjaśnić sprawa jego pensji, w tym tyg dostanie Blackberry, laptopa, po nowym roku samochód mój zdolny małżonek ![]() cholera, muszę się na jakieś studia wybrać, bo jak tak dalej będzie awansował to mi będzie wstyd przed jego znajomymi z roboty
|
#4664 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie używamy jeszczeCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2013-09-30 o 13:18 |
|||||
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuje od rana coś napisać ale net strzelił mi zamuła
Silver-super wieści Idę obciąć pazury Oskarowi bo akurat śpi-wtedy napisze coś więcej. Parę zdjęć małego w k. (Lady dowód że zęby są też ).
|
#4666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to gratulacje
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Lady,
dla męża!
|
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Super Cytat:
Współczuję Ci tej całej sytuacji. Ale dobrze piszesz. Macie już swoją rodzinę i Wy jesteście najważniejsi Rozumiem że może pomagać mamie, ale powinno być to w pewnych granicach . |
|
|
|
|
#4670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny, jak Wy gotujecie zupki dla swoich maluchów? Proszę o takie przepsiy krok po kroku bo ja chyba coś robię źle |
|||
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje dla męża ![]() ![]() klask i:Hje ja bym nie powiedziała ile mąż zarabia. To są Wasze sprawy i tyle. Cała ja myślę, że to jest ok wszystko. Zuzka też nie raz stoi pewnie, a nie raz ugina w kolankach, siada, wstaje i tak w kółko. To musi być męczące dla nich. edit: dlaczego poniedziałki są zawsze takie do d.u.p.y.!!!!???? Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-09-30 o 13:35 |
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że nie powinnam mówić. Teraz będzie się to za nami ciągnęło
![]() Aga, bo to poniedziałki |
|
|
|
#4673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super że x TZ już lepiej i dużo Zdrówka dla Filipa! Cytat:
Dla mnie dwa tygodnie to szmat czasu ![]() Cytat:
![]() Debrah wczoraj mi koleżanka mówiła że też jej synek był takim niejadkiem,dawała Mu mleko z czymś ze strzykawki .Może spróbuj? Jesteśmy z Mała na spacerze nad Zalewem. Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy usnęła w wózku! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#4674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie wspaniałe wieści! Silver już teraz wszystko będzie tylko lepiej Cytat:
pisała że będzie teraz mniej,smutno Jej-tak mówiła ![]() Cytat:
powodzenia! Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#4675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz kochana odciąć pępowinę i przestać mamie wszystko mówić, tym bardziej, że obraca się to przeciw Tobie, bo twoja mama jest jaka jest.... Jesteście dorosłymi ludźmi, macie swoją rodzinę, i nikt Wam nie powinien zaglądać do portfela (wcześniej już uwzględniłam że mieszkacie razem z rodzicami, nie chodzi o to by być na ich utrzymaniu, nie nie - ale by nie musieć się spowiadać Cytat:
![]() Lady: ty się boisz, że Piotruś będzie gryzł? Czy "zębate dziecko - za duże na kp"? |
||
|
|
|
#4676 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
evel, super że ślub udany !
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla mężaGRATULACJE
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Już po spaniu
Właśnie zajadamy się z synkiem bułeczkami. Ja zjadłam trzy z szyneczką a synek cały środek z jednej,"czyściochy" (bez niczego )
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
silver widzę, że wróciliście do domku a Ty od razu z grubej rury zaczynasz walkę o płaski brzuch
![]() ja po zeszłotygodniowych ćwiczeniach coś sobie zrobiłam, że boli mnie jak wstaje kręgosłup i promieniuje aż na brzuch. Próbowałam ćwiczyć ale się nie da, tak boli :/ |
|
|
|
#4679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do pokarmu? Cytat:
ja też tak myślę-taki miodowy,jasny brąz. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
nawijko co tak cichutko siedzisz? Rozgrzałaś się wczorajszym prasowaniem?
![]() Debrah powiedz mi, czy w Solvayu jest h&m? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

jakoś z nim na zakupach nic nie umiem dla siebie znaleźć; ale dobrze, że dla siebie kupił to co miał zaplanowane, bo jego na zakupy ubraniowe wyciągnąć, to masakra normalnie; jeszcze chciał jedną kurtkę z top secret, ale nie było rozmiaru i online też nie ma

szkoda,że są tylko w Waszych okoicach 
, przepraszam ale naprawdę nie mogłam się powstrzymać
"To na co Wy te pieniądze wydaliście"
☠☠☠☠a, na wesele! A teraz jak przywiózł tż też trochę kasy, to wiadomo, pooddawał, co komu wisiał, zrobiliśmy zakupy dla Poli i jemu na wyjazd znowu. A ona "I co, wy pieniędzy nie macie?" "Teraz mamy".

klask i: