![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Estee Lauder, Clarins, Stila, Marc Jacobs + dużo próbek
Znajdziesz coś za Clinique?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Stila rouge pot (róż do policzków w piance) kolor Water Lily. Nowy. Lush (kosmetyki naturalne - lush.com) odżywka do włosów w kostce, spory kawałek, wystarczy na parę miesięcy. Pachnie ziołami, ale nie pamiętam już, która to. Mogłabym oddać jeszcze LRP płyn micelarny ale około połowa opakowania mi została. I nie wiem co jeszcze. ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2007-05-05 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Paprak - Stilą interesuje się już MagJa, więc to raczej byłoby zarezerwowane. Może coś innego? Płyn micelarny mi niepoitrzebny, nie maluję się, ale próbki, które wymieniasz, chętnie.
MagJa - dobrze, to w takim razie 2xBell, Nivea i Stila za Etaksel i próbki Avene? Mogę Ci jeszcze dołożyć ten pokruszony Bell Chameleon, ma ładny kolor, tylko że, jak napisałam, pokruszył się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
MagJa, tak, pasuje mi. Postaram się wszystko dobrze opakować, żeby Poczta nie miała czego zepsuć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Estee Lauder Graphic Color Quad kolor Enigmatic Khaki, bez aplikatorów, zużycie niech będzie po 15% każdego cienia. Lush (kosmetyki naturalne - lush.com) odżywka do włosów w kostce, spory kawałek, wystarczy na parę miesięcy. Pachnie ziołami, ale nie pamiętam już, która to. Bremenn Research Labs Hylexin - krem pod oczy likwidujący cienie. Z pierwotnej pojemności 15 ml zostało co najmniej 50%, może nawet 60%. Ta ilośc wystarczy na co najmniej pół roku (tyle czasu stosowałam go ja, ze świetnym skutkiem). Krem ma trwałość 29 miesięcy po otwarciu, otworzyłam go jesienią 2006. Clinique Pore minimizer - emulsja matująca, ściagająca pory. Pierwotna pojemność 40 ml, zostało jakieś 20%. Wystarczy na co najmniej miesiąc stosowania, bo wystarczy kropelka dla efektu. Chetnie wyprobowalabym te kosmetyki. Co bylabys sklonna wymienic? Pozdrawiam ![]() P.S. Jesli chodzi o probki to cos mi sie poplatalo. Mam: Active c - 5ml, Bioderma Sensibio flush - 2x 5ml LancomePrimordiale optimum do skory noralnej i suchej na przeciwko pierwszym zmarszczkom - 15ml Vichy Lipidose 1 mleczko do suchej skory - 30ml Chanel, Precision, Hydramax serum, nie jest oznaczona pojemnosc Chanel Age delay nuit tez nie oznaczona pojemnosc Yves Rocher Inositol na noc na pierwsze zmarszczki - 1ml Z pielegnacji mam tez nieuzywanego postheliosa 40ml z LRP ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Paprak, OK, za to, co wymieniłaś z próbek (poza pełnowymiarowym Postheliosem, dziękuję) plus Effaclar i Daily Facials mogę Ci dać Hylexin, Clinique PM, Lush i cienie EL. Poproszę adres na PW, jeśli to Ci odpowiada.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Moze znalazlabys cos u mnie za Lancome Juicy Rouge?
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Manhattan Tasty Lips błyszczyk, kolor Mexican Mango (ciepły róż perłowy). 6 ml, pełnowymiarowy. Nowy.
Manhattan Tasty Lips błyszczyk, kolor American Grapefruit (przezroczysty, bez drobinek). 6 ml, pełnowymiarowy. Nowy. Bierz co chcesz ![]() Pielęgnacja: - ok.20 ml żel-kremu Avon Solutions do sery tłustej - nowy, nieużywany dezodorant w sztyfcie Dove - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - Oriflame Winter Solutions, odżywka do włosów bez spłukiwania, 50% (świetna, ale nie potrzebuję już takiego mocnego odzywienia ![]() - Nivea HairCare Styling minitubka żelu do włosów 30 ml, nieużywana Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży) - 2 lakiery do paznokci Manhattan 7ml, żużycie nie przekracza 15%; w kolorach róż opalizujący błękitem oraz wielokolorowy-tęczowy - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy - cień prasowany IB nr 51- morski niebieski, zużycie- wgłębienie pośrodku, może 15% - podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne - odsypki cieni: *APC, 7 (mocny róż), 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit); * Bourjois granat - pudry w kulkach-zrobię mieszankę na życzenie: * Oriflame nabłyszczające: (1)białe-3 szt, (2)złote-2 szt, (3)różowe-5 szt * Manhattan: 15 złotych kulek z serii CalypsoShine (4) * Vollare: nabłyszczajace- 4 łososiowe(5) (ja zmieszałam je razem z Oriflame); satynowe- 5 jasnego beżu(6), 8 średniego beżu(7), 7 jasnego brązu(8), 10 czekoladowych(9) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (3), PaleRose(8), BerryMauve(5), Rose(4) StrawberryDelish(6), KnockoutPink(7), PlumFrost(2), MeltedSun(1) - Cindy Crawford Feminine (wygląda na 2ml, raz otwarta) ![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Rzyrafko, a nie masz czegoś jeszcze z pielęgnacji? przykro mi, ale ja się rzadko maluję, więc trudno mi wybierać coś z kolorówki.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
La Roche-Posay Unifiance fluid, skóra mieszana i tłusta, kolor 22. 30 ml, pełnowymiarowy, w karoniku, z ulotką, użyty 2x.
znajdziesz cos?
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
Lalicja - hm, chyba nie, tak na pierwszy rzut oka. Czy masz coś z pielęgnacji poza wątkiem?
Rzyrafka - poza tym, co wymieniłam w pierwszym poście z nazwy, interesują mnie mniejsze i wieksze próbki kosmetyków pielęgnacyjnych do ciała i twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184827 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciało: Dove intensiv Creme 7 ml Aquolina płyn do kąpeli poziomkowy 20 ml Nivea mleczko wygładzające skóraq sucha 4 ml Avon PlanetSPA Ryż i Sake rozświetlający balsam 7 ml Eris BodyArt trójaktywny krem antycellulitowy 7 ml Soraya Body Creator nawilzająco-rozświetlający krem z drobinkami złota 7 ml Vichy Lipometric 7 ml Vichy Capital Soleil 30 7 ml twarz: Vivhy Capital Soleil 20 2x 1,5 ml Juliett Essayer Caviar Line Cream Night Care brak gramatury, na oko 1,5 ml Oriflame Radiance Energy krem- cera normalna i sucha 1,5 ml Bielenda Powitanie z Afryką krem piękności, mirra kadzidło i złoto brak gramatury, na oko 1 ml Soraya nawilżająco-wygładzający krem na dzien z SPF10 2 ml Soraya kuracja dotleniająca 2 ml Ziaja Calma HLC biolipidowy krem na noc na oko 1,5 ml Vichy thermal Fix2 1,5 ml Na razie tyle wyszukałam ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Mad, kochana, niestety EL High Gloss powędrował już do Ani, ale być może ona go wystawi, jeśli jej nie przypadnie do gustu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Rzyrafko, podoba mi się to:
Nivea mleczko wygładzające skóraq sucha 4 ml Avon PlanetSPA Ryż i Sake rozświetlający balsam 7 ml Eris BodyArt trójaktywny krem antycellulitowy 7 ml Juliett Essayer Caviar Line Cream Night Care brak gramatury, na oko 1,5 ml Oriflame Radiance Energy krem- cera normalna i sucha 1,5 ml Soraya nawilżająco-wygładzający krem na dzien z SPF10 2 ml Soraya kuracja dotleniająca 2 ml Ziaja Calma HLC biolipidowy krem na noc na oko 1,5 ml Vichy thermal Fix2 1,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doszukałam jeszcze takie: Nivea DNAge potrójny zestaw próbek(dzień, noc, oczy- każda po 1,5 ml) -2 sztuki AA Oligovital do cery suchej i wrazliwej krem na dzien z filtrem UV Happyderm sucha i wrażliwa- 1,5 ml FlosLek do skóry z problemami naczynkowymi, krem-maseczka z suchym wyciagiem z kasztanowca i aktywną wit.C 3 ml Bielenda krem dodający blasku zielona herbata+endorfiny do cery suchej i normalnej ok. 1,5 ml PS. Sprawdziłąm daty ważności i niestety mleczko Nivea ma wybite 10.06 a Juliett Essayer 02.2006 ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Ok, to zamiast tych dwóch przeterminowanych Nivea DNAge i Flos-Lek? Nie, to jest OK. Jeśli to Ci odpowiada, to poproszę o adres na pw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.