|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Dobra idę spać, bo dziś pewnie znów kolejna ciekawa nocka. Zapomniałam powiedzieć, że Ola zachorzała mi :/ Na 99% mamy 3 dniówkę z gorączką podbijającą do 39,5 stopnia :/. Dziś byliśmy u lekarza, bo się wystraszyłam i lekarka obstawia właśnie to. Czekamy 3 doby na rozwój sytuacji. Puki co ibum + eferalgan co 4 godziny. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Może być też hipp, ale przecierowy Roboty niewiele a uśmiech jest
|
|
|
|
|
#4802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to pewnie w tym naszym wspólnym wynajmowanym mieszkaniu? Dobranoc
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
![]() oooo fajne !
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4805 |
|
Wtajemniczenie
|
uuu a czemu to czaszkuje co to brzydkie słowo jest? ![]() ![]() dobra spadam, papa
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
No przecie że...
Jak Ci ☠☠☠☠a zaczaszkuje, to i to też ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Mykam, trza się zwinąć przed rozpoczęciem dnia kolejnego No i mam nadzieję, że jutro wykańczamy wątek!? ![]() Dobranoc |
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
A jakze!
A dla urozmaicenia kisielku dodam okruszki chleba - tego, ktory wspolnie konsumowalysmy
|
|
|
|
#4808 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez obwinialam ciaze, ale juz winowajce w moim przypadku znalazlam: nocne wizazingowanie. Cytat:
---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wyrok chyba nie pogorszył,tzn nie byłam u okulisty ale zmian też nie zauważyłam. U mnie humor nadal pod psem. Czytam Was,czytam i jakoś weny brak. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Ja juz mam dosc, kolejna nocka przefatalna, pobudki co pol godz, no ile kurde mozna??? :'( :'( :'( Od urodzenia mamy problemy ze spaniem ale to co sie dzieje ostatnio przechodzi ludzkie pojecie ![]() Jestem cholernie zmeczona, zniechecona, mam dosc chce normalnie przespac noc ![]() Mam dola ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#4811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas kolejna noc z pobudkami co dwie godziny. Zżerał całe butle wtedy więc myślę, że to nie brzusio, a czemu? Muszę sprawdzić, czy to nie skok ![]() MM nie winię, no bo chyba byłyby jaja z brzuchem i darcie co chwila? |
|||
|
|
|
#4812 |
|
Zadomowienie
|
hej
czuje się fatalnie głowa mnie od wczoraj boli, muszę się dzisiaj zapisać do dentysty bo czuje tak jak by od zębów mnie cisło. Poczytuje Was cały czas ale szczerze to nie chce mi się nic pisać. Lady współczuje
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Lady współczuję
U nas zasnęła o 20. A budzila się na jedzenie o 1, 3:30 i gdzieś koło 5 ale nie wiem dokładnie. Ja nie wiem od zaśnięcia do pierwszej pobudki 5 h bez jedzenia dała radę, a potem co 2,5 h pobudki. Wyspać się wyspałam, ale jak wstaje do niej w nocy to nie kontaktuje Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz naprawde nie wiem, co mam robic
Codziennie wstaje jestem nieprzytomna wkurzam sie na meza o beleco i takie funkcjonowanie z d.upy ![]() Meneq, padlam z Twoja nieznajomoscia jezyka ![]() Nina, wspolczuje choroby, kurujcie sie! Fewciu, jak u was w ogole nocki??? Cala, dziekujemy!!! ![]() Aaaaa co do tego Julaskowego klekania, Pietraszko tez tak robi, smiejemy sie, ze Chodakowska cwiczy Debrah, jak Amelcia sie nie meczy z kupka to nie dawaj czopka! U nas tez sie zdarzyl raz nawet tydzien bez kupsztalka a Mlody sie w ogole nie meczyl, po prostu pewnego dnia malz przewija a tam niespodzianka wielkosci calego pampersa ![]() Aaaaa Nawijko, Twoj tesciu jedzacy obiad przed 11 jest miszczem ![]() Evel, Cala, szalejecie z zebami!!!!!!! Mi sie juz snia po nocach ![]() Evel, bo chyba zapomnialam Ci napisac wtedy, tort bajka masz niesamowity talent, zazdroszcze!!! No i fajnie, ze sie mozesz realizowac w ten sposob przy dziewczynkach![]() Dziolszki co myslicie o foteliku BabyDesign??? (Bylismy w Smyku pani bardzo polecala ze niby firma z Polski bla bla bla - a malz mowi mi w tajemnicy :P, ze maja same transporty z Chin i Wietnamu ![]() No i chcemy jakis fotelik 9-25 do 400zl kupic.... Da sie? Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-10-01 o 08:02 |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane, u nas noc nie najgorsza jak to bywało ostatnio, to pewnie te zęby tak daja w kość, bo już widzę drugiego ząbka.
o 11 lece na uczelnie! aaaaaaaaa troche sobie wyluzuje ... bo 24/24 z małą to też kota można dostać ;p w sobote idziemy z tztem na urodziny mojego chrzesniaka i chyba Amelke zostawie z tesciową hmmm Lejdi, współczuje nocki.... ale pamiętam... jaki byłaś spioch w ciązy
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-10-01 o 07:57 |
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Kochana tak strasznie Ci współczuję! Nasze noce bardzo różnie! Dzisiejsza to masakra,już nawet nie pisze bo brak słów,ale na przykład poprzednia tylko z jedną pobudka na jedzenie o 4 i Blanka wstała o 7. Ale generalnie więcej tych gorszych nocy. Lady a Ty za każdym razem podajesz piers? Może Pietraszko się przyzwyczaił że w nocy na każde stęknięcie dostanie kapkę mleczka i teraz to wykorzystuje?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, nooooo spalam jak zabita w ciazy, rekordy bilam jak trza
Teraz mi nie potrzeba 18godz, ja chce 6 przespac ciagiem! Ba! 6 z jedna pobudka by mnie zadowolilo! ![]() Fewciu, ale on nie chce piersi za kazdym razem czasem jak podsuwam piers to wpada w histerie bo nie chce. Takze nie mam zielonego pojecia o co moze chodzic O, chyba bedzie drzemerka ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny POMÓŻCIE!
Obudziłam się ze spuchniętymi górnymi powiekami. I swędzą Okropne to jest. Źle mi się patrzy.Nie używam nowym kosmetyków, ani kremów ![]() Może któraś z Was też tak kiedyś miała?
|
#4819 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Jestem na bieżąco ale znów musiałam Was gonić. Dajecie czadu ostatnio czekam aż młody sobie zrobi drzemkę z rana bo padam ale on woli krzyczeć na całe gardło. Babcia go nauczyła, wspaniała i jakże potrzebna umiejętność! Ech.Zimno jak diabli. Nie pamiętam kiedy o tej porze roku trzeba było zacząć sezon grzewczy? Masakra. Czytałam że w drugiej połowie miesiąca ma być po 20 stopni. Oby Ja wczoraj byłam na spacerku bo pogoda piękna ale wiało tak że głowę miało urwać. Szkoda bo byłoby całkiem nieźle a tak to zmarzłam. Mialam nadzieję że po tym jak nie było wiosny lato potrwa conajmniej do października.Pocytuje później, tylko napiszę że bardzo się cieszę że mama Silver wyszła ze szpitala! No i gratulacje dla tż Lady! |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() U nas znow tragiczna noc, pobudki co 1,5h (30min ciumkania za kazdym razem). I jeszcze lulac musialam, by jasnie pan zasnal smoczek nigdy w nocy nie pomaga, cyc musi byc!Nie wiem dlaczego raz jest 1 czy 2 pobudki na cala noc, a na drugi dzien milion.... |
|
|
|
#4821 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marsz do okulisty, u mnie to było zapalenie spojówek na tle alergicznym, też nie używałam nowych kosmetyków ani nic, ale okulista powiedział, że musi być w powietrzu coś, co mnie uczula dał mi krople i maść, od razu mega ulga.---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- jejuuuu moja znajoma wstawiła na fb zdjęcie swojej córki półtorarocznej w kompletnym negliżu :O co ludzie mają w głowach?
|
|||
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lejdi, sciskaam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
Lady może to sny? Za dużo wrażeń? Nie wiem jak Ci pomoc?
![]() ![]() ![]() Silver może Cię coś ugryzło i wapno wystarczy? Charliz ogólne zmęczenie materiału plus troszkę problemów,dylematów w pracy. Ale nie chce się żalić. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4825 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj miałam takiego doła, ale dziś już lepiej
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to musza grzać jak spadnie poniżej 10. Silver możliwe że spojówki. Póki nie możesz dostać się do okulisty: wapno wypij jak masz Zaparz ZWYKŁĄ herbatę i przemywaj oczy ewentualnie solą fizjologiczną. Dziewczyny zwadą wzroku. Wiem że głupie pytanie, ale jak wygląda badanie u okulisty? w sensie czy coś niemiłe? Bo TZ mnie nastraszył że boli ![]() I druga kwestia do mam, których bąble już pełzają, raczkują, wstają i mają w poważaniu bezruch: sprzedajecie już bujaczki? Ja mam do 18 kg niby ale Młody ma go w dupie, nie usiedzi |
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nawijko a wiesz, że mi się dziś śniłaś byłyśmy z naszymi bąblami w jakimś parku i szukałyśmy krzesełka do karmienia. Ja zrobiłam zupkę - marchewkę z jabłkiem, Ty powiedziałaś, że to nie jest zupka a ja na to, że jak nie skoro dodałam oliwę z oliwek ![]() u nas nie wiem, w czym problem, może faktycznie w tych grudkach :/ spróbuję dziś do tego słoiczka co mi został dodać dynię zmiksowaną, może zje ![]() charlizz widzę, że dół działa na Ciebie trochę mobilizująco, tyle zrobić szokens ![]() i wielkie dla Oli za tyle nowych umiejętności ![]() Debrah u nas też loteria, zwykle jedna koło 9 ale np wczoraj były 4 ![]() a było po 3-5 dziennie a na początku kp to przy każdym karmieniu ![]() jak dzisiejsza noc? powtórzyły się wymioty? ninagg fajny sposób na kisiel, tylko chyba jak już wprowadzę gluten... fewciu wyżal się, będzie Ci lżej... u mnie w pracy też kosmos... nie wiem gdzie ja wrócę po macierzyńskim ![]() silver a nie ugryzło Cię coś w nocy? u nas pobudki co 2 h więc jest lepiej niż wczoraj bo i przedwczoraj ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- dziękuję za wszystkie odpowiedzi w sprawie obiadków, ja robię tak, że po prostu wrzucam i gotuję, dodaję oliwę i blenduję, ale chyba mój blender nie miksuje tak dobrze jakby Kubuś chciał... a tak w ogóle to ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- wczoraj już zaczęłam Was czytać wieczorem z zamiarem napisania ale jak przeczytałam o prasowaniu to sobie przypomniałam, że tż nie ma w czym do pracy iść :/ i robiłam wczoraj kurczaka z otrębami na dzisiejszy obiad
|
||
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siadasz sobie na wygodnym fotelu (podobnym do dentystycznego ) opierasz brodę na takim czymś specjalnym i patrzysz przez takie a'la okulary -ale to taka maszyna jest tak naprawdę potem musisz czegoś tam wypatrywać. Jakiś punkt,czasem drzewko. Później gaszą światło i musisz powiedzieć czy widzisz wystarczająco ostro punkt a i punkt b. Trzeba też czytać literki. No i po takim badaniu zakładają Ci mega ciężkie bryle i dokładają soczewki tak żebyś widziała wystarczająco ostro i wyraźnie. Wszystko w kwestii badania wzroku. Później jeszcze pomiary są przy doborze oprawek. Rozstaw oczu,cylinderków,oś. I to wszystko![]() Mam nadzieję że coś zrozumiałaś. Ale jedno powiem napewno-nie boli Poza tym Cześć
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Hmm... Tylko skoro Ty miałaś +, to znaczy, że teraz Ci się zmniejszyło? Pewnie na - nie wchodzi w grę pójście w górę 
aż spróbuję.
Roboty niewiele a uśmiech jest 

Jak Ci ☠☠☠☠a zaczaszkuje, to i to też 

My nie tak dawno miałyśmy chyba też właśnie 5 dni przerwy i potem poszło normalnie 
Ola też kiedyś nie zrobiła przez 4 czy 5 dni a potem poszła normalnie kupa bez żadnych ekscesów

no więc dostałam propozycję nie do odrzucenia: albo wracam najpóźniej od listopada, albo on będzie zmuszony przyjąć jeszcze jedną osobę, bo dużo pracy mają i wtedy nie wiadomo, czy będzie dla mnie miejsce w styczniu
szokens
dla Oli za tyle nowych umiejętności