|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
dla Poli
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wieczorem ABS, mam nadziej ze to pomoze zeby uzyskac plaski brzucholencjusz.A jutro juz na uczelnie aaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle nie myślałam, że grudkowe potrawy można dopiero od jakiegoś tam późniejszego miesiąca ![]() Treselle, hejo! |
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja przyjaciółka chodzi i jest zachwycona. Mówi, że tysiąc razy lepsze od fitnesu, mimo że bardziej męczące to i bardziej energetyczne. Bardzo poleca |
|
|
|
|
#4775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szacun! Posralabym sie w gacie ze strachu, ze sie maly zakrztusi ![]() Ale Twoj Leos przeciez zaawansowany! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie, wada może wrócić... a ból......ajj......masakre ns;p 2 razy to przechodziłam.
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od przedszkola okulary noszę. Najpierw miałam zeza, a potem już mi się ostrość widzenia pogarszała. No ale strasznie nie lubiłam zakładać i jak coś to tylko do czytania/do szkoły. A jakoś pod koniec liceum zaczęłam nosić już na stałe, bo coraz gorzej było. I przyznam, że już tak się do nich przyzwyczaiłam, że traktuję je jako dodatek do całości. Nawet wydaje mi się, że wyostrzają mi rysy. Bo teraz mam takie z bordowymi oprawkami, a dawniej jaśniutkie miałam, i te jednak robią różnicę
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-30 o 21:43 |
|
|
|
#4778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ola też kiedyś nie zrobiła przez 4 czy 5 dni a potem poszła normalnie kupa bez żadnych ekscesów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Fewciu kochana, koniec tygodnia, bo zajęcia mam już w tym tygodniu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Przeleciałam Was tak szybciutko i mogę iść spać. Marsi-nie wyłamie się i powiem że też pogorszył mi się wzrok. Byłam niedawno wymienić oprawki ale głównie chodziło mi o sprawdzenie wzroku. No i na jednym i na drugim trochę doszło. Nie pamiętam więcej idę spać bajo
|
#4780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiec jak już mogłam i się przemogłam to nosiłam soczewki, ... wczesniej często nie nosiłam nic i nie poznawałam znajomychW ciąży przerzuciłam sie na okulary, bo soczewki zaczęły mnie uwierać (fizycznie i cenowo ) i teraz dalej noszę takie czerwone - ale to był błąd, teraz chcę kupić z czarymi oprawkami, myśę, że bedzie mi dobrze, bomambardzo ciemną oprawę oczu... no tylko kasa potrzebna |
|
|
|
|
#4781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1
Zgadzałoby się |
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Tres, wiadomka, o kasę się rozchodzi przede wszystkim
![]() Jeśli masz bardzo ciemną oprawę (zazdroszczę!), to czarne pewnie będą Ci pasować |
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Treselleo, a Ty się nam pokazywałaś?
Jak nie, to czekamy na fotencję.
|
|
|
|
#4786 |
|
Wtajemniczenie
|
marsi, gratki dla Leosia za pierwszy kroczek
silver, bo nie wiem czy pisałam. Super, że Daria już w domu i że już bidulka wyzdrowiała. Mam nadzieję, że Mama też szybko dojdzie do siebie. ![]() Illusion, dobra wyluzuje barchany ![]() Debrah, moja robi kupę raz dziennie, czasami co dwa dni. I nie dawałbym teraz czopka, skoro nic sie nie dzieje. A wymioty to chyba nie spowodowane brakiem kupy... hope, doczytałam akcje z TŻ. Biednaś Ty.. evel, 8 zębów? nieźle. U nas 6, ale chyba idą gdzieś następne, bo ślina do pasa i wszystko w buzi. hje, matkę ścisnęło pewnie jak jej o kasie powiedziałaś. Masakra. Zamiast sie cieszyć, że macie kasę, żeby dziecko utrzymać itp. to kręci nosem. Jak tam z tugezą u Ciebie? ![]() kija, cieszę się, że z Anią lepiej! Czym smarowałaś te zmianyy? Ja kupiłam cetaphil na te poliki nasze, bo skóa sucha od tych plam alergicznych hmmm nie wiem co jeszcze... nie pamiętam ![]() ![]() zbiorowo: gratki za wyczekane ząbki!! Black, Silver, Deli i całej reszcie
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-09-30 o 22:05 |
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta okulistka mówiła też, że miała tylko jeden jedyny przypadek gdzie osoba ponoć lepiej widziała. Ja miałam + 1 na każde oko i teraz widzę dużo lepiej niż przed ciążą. Okulary mi są zbędne |
|
|
|
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TUGEZA OD 10 DO 20 PAŹDZIERNIKA!
|
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm... Tylko skoro Ty miałaś +, to znaczy, że teraz Ci się zmniejszyło? Pewnie na - nie wchodzi w grę pójście w górę
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że czopek to ostateczność, nie podawałam dotąd. Tylko wystraszyły mnie wymioty, może ją coś przytkało skoro górą poszło?>
My prawie tylko kp, wiec lekkostrawnie przecież.. |
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
dziekujemy za gratulacje!!!!!!!! kochane jestescie
![]() marsi, mi sie tak pogorszyl, ze bez okularow ludzi na ulicy nie jestem w stanie poznac :/ az sie boje isc do okulisty bo jak mi machnie cyframi to bedzie ciezko. zwlaszcza prawe oko, lewe mialam zmieniane szkla po ciazy, teraz prawym w okularach juz bardzo srednio widze :/ wrrr ide spac, mam nadzieje, ze jutro tez bedzie taka ladna pogoda jak dzis ![]() nooo i machnelam zolwim tempem 6km, musze zaczac jeeeeesc!!!!!!!!!!! bo inaczej kiedy padne!!!!!!!!
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Misiael, mi t. Kupila kilka,razy taki waniliowy budyn nestle, ja tego nutę kupowałam bo drogie to.
Nawijko ja już zmieniałam ta pore i deserek dawałam po obiadku...i nic ;(
|
#4794 |
|
Zadomowienie
|
Cała z nas to nie ma co brać przykładu bo mała ma wyjątkowo dziwną alergię
Przede wszystkim metodą prób i błędów (dwa miesiące to trwało To mnie natchnęło że to może jednak kontaktówka. Na coś co nie uczulało przez pierwsze pięć miesięcy...
|
|
|
|
#4795 | |
|
Wtajemniczenie
|
no wiem już co pominęłam
![]() gratki dla Lejdisowego TŻta ![]() ![]() klask i:![]() Cytat:
no to faktycznie, ale grunt, że doszlaś do alergenu. Mam nadzieje, że już będzie z górki. Ja jutro bede próbować tym cetaphilem, mam nadzieję,że coś pomoże. dzięki za wyczerpującą odpowiedź ![]() hjeeeeeeee, ☠☠☠☠iki? ![]()
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
A co ja mam powiedzieć jak moja Ola bezzębna (no teraz może już jednym malutkim się poszczycić ) a je banany tak z całości.
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
zmywam się, bo jutro pierwszy dzień pracy
![]() dobranocki
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Gotujesz 1/2 bobofruta + 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej mieszasz i kisielek jest. Ja kupuję bobofrurty te 100 % sok
|
|
|
|
#4799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szok aż spróbuję.i tylko z bobofruta? czy może być hippa?
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-09-30 o 22:54 |
|
|
|
|
#4800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dlugo probowalas tak dawac? Moze trzeba na dluzszy czas zmienic te pore? Hmm, tak sobie mysle... A probowalas gotowac mu sama? Moglabys np polaczyc owoce z miesem. Sa przeciez nawet takie obiadki w sloiczkach... Cytat:
Cytat:
Ja tez te kupuje, ale narazie mam piekna kolekcje na polce, bo jeszcze nie dawalam soczku
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-30 o 22:57 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

dla Poli

Ola też kiedyś nie zrobiła przez 4 czy 5 dni a potem poszła normalnie kupa bez żadnych ekscesów
Wiec jak już mogłam i się przemogłam to nosiłam soczewki, ... wczesniej często nie nosiłam nic i nie poznawałam znajomych
to się odhamie
i do tego ślepa

klask i: