![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
nie noszę ale ok :P
![]() |
#4862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja teraz buszuję po fejsowych grupach i można za grosze znaleźć fajne rzeczy. Sama sie zastanawiam, czy nie wystawić, bo mam dużo fajnych ubranek z cartersa np. no pięknie ![]() ![]() ![]() ja sprzedałam huśtawkę sławetną Julaskową i za to kupiłam jej tego jeździka z FP.
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kubuś znów jęczyyyy, masakra, już nie mam siły a tż znów dziś do nocy w pracy :/wczoraj tyle co przyjechał to musieliśmy go kąpać, dziś nie wiem, czy w ogóle zdąży na kąpiel ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Wtajemniczenie
|
ja też nie, ale jak każą zluzować to co zrobić? ![]() ![]() Bokeh, my w takim razie luzujemy barchany ![]() ![]()
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na dodatek z niego można zrobić jakby krzesełko więc może za jakieś pół roku posłuży znowu Zuzce. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- ja pierniczę ale mi smutno, poryczałam się ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() krzesełko owszem, ale nie widzę sensu trzymania go tylko po to, tym bardziej, że TZ kiedyś kupił na giełdzie za 10zł taki właśnie leżaczek z funkcją krzesełka, z regulowanym podnóżkiem i oparciem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja nawet nie myślałam o sprzedaży, hmm moj jest taki że dla dziewczynki i chłopca kolorystycznie jest ok ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Wtajemniczenie
|
co się dzieje?
![]() ![]() Mnie też było szkoda sprzedawać, ale doszłam do wniosku, że wolę w zamian kupić małej coś co jej się teraz przyda, czy zainteresuje. Zanim przyjdzie czas na drugie dziecko, to pewnie te bujaczki co teraz mamy to bedą niezłe dzionki ![]() ![]() ![]() Mnie bardziej szkoda ubranek wystawić, bo czuje jakieś przywiązanie, to chyba nie jest normalne i staram się to wyeliminować i jednak je sprzedać... ![]()
![]() |
#4870 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I co ważne: przecież Wiesz jakie są wymogi do tego aby zostać terapeutą? Wiesz. Wchodzi w to także terapia własna, gdybyś miała robić sobie certyfikat psychoterapeuty to są 4 lata nauki ale w sumie jest to praca typowo warsztatowa, w grupie, na "samym sobie" - i TO TU jest pole na pracę nad sobą, na pozbywanie się przeszkód, przełamywanie barier, pozbycie się traum. Bo takie ograniczenia w mniejszym lub większym stopniu ma każdy człowiek - ale sama od siebie, jako przyszłego psychologa wymagasz nieskazitelności. Ale wiesz co? To by było przeszkadzające, bo to właśnie Twoje doświadczenia i osobowość czynią cię prawdziwą, a ta praca potrzebuje ludzi prawdziwych, a nie takich, którzy są z pozoru idealni. Koleżanka, której mama jest terapeutą powiedziała mi ważną rzecz: terapeuci też mają nie raz i nie dwa kłopoty, z mężem, z dzieckiem, ze sobą. Ale to nie czyni ich nieskutecznymi terapeutami - o ile pracują nad sobą. A nieśmiałość : skąd wiesz "co mają pod spodem" ci przebojowi z Twojej uczelni? Na ile jest to maska? Takie rzeczy zobaczysz jeśli weźmiesz udział w jakimś treningu psychologicznym (macie w ramach studiów czy nie? jesli nie na studiach to po nich będziesz mieć, jeśli się zdecydujesz na ścieżkę psychoterapii), bo WSZYSCY ludzie mają swoje przejścia, tylko czasem maskują to pozą na zewnątrz. Inna rzecz, że o tym czy ktoś jest śmiały czy nie decyduje także temperament. A on jest taki czy inny i taki pozostanie. Ale tu nie ma wartościowania "lepszy/gorszy" - inny. I dobrze, że terapeuci bywają tak różni, bo tak samo różni będą ich pacjenci, i dzięki temu każdy znajdzie kogoś dla siebie. Ja mam ustawiczny lęk teraz, że jestem niedouczona, chociażby porównując ze znajomymi, a dziecko mnie nie usprawiedliwia.. Cytat:
![]() A ten jeździk co robi i jaki przedział cenowy? Cytat:
Ojej, co się dzieje? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a jeździk to jest ten co Marsi pokazywała, szczeniaczkowy z FP. a co robi: jeździ ![]() ![]() ![]() więc: śpiewa sporo fajnych piosenek, uczy liczyć, uczy alfabetu, jak dasz mu "jeść" to ładnie podziękuje i dzieć się cieszy. A jak maluch zacznie chodzić to go sobie popycha i on śpiewa wtedy o nauce chodzenia. Albo może sobie na nim jeździć i też wtedy lecą piosenki. Macha mu się głowa jak się go pcha to tak w skrócie ![]() A na allegro z przesyłką daliśmy 250 zł. A huśtawkę sprzedałam za 200 wiec dołożyliśmy 50.
![]() ![]() |
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Piosenki są po angielsku?
Co do grup: ja siedzę głównie w dwóch, bo potem nie ogarniam. Ale mnóstwo rzeczy nabyłam, cała moja szafa małej to z grup teraz praktycznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Ja
![]() Cytat:
Chodzi o to, co pisalas wyzej? ![]() Sciskam mocno!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystko mówi po polsku. typu. daj mi jeść, pyyyyycha. wyśpiewuje alfabet, liczy do 10- wsio po naszemu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
Jak miło
![]() ![]() A to przepraszam i już się zmywam ![]() Co się dzieje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Wtajemniczenie
|
no już niech Pani zostanie skoro tu trafiła
![]() ![]() ![]() a tak serio, to nie da się zapomnieć tutaj niektórych osób ![]() ![]()
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
już piszę, co się dzieje... kiedyś pisałam (a Tobie Debrah mówiłam tez ostatnio) o tym labie, gdzie pracuję a właściwie mogę powiedzieć, że pracowałam, bo od 4 października go likwidują i zostaje tylko jedna osoba. I teraz wchodzę na naszą pocztę, bo dalej mam konto i widzę raporty, które dziewczyny piszą. I właśnie jedna piszę "dziewczynki kochane, dziękuję za wszystko, do zobaczenia..." itak jakoś mi się smutno zrobiło, bo razem tak naprawdę stworzyłyśmy ten lab od początku, ja byłam tam odkąd moja firma ten lab przejęła, tyle razem przezłyśmy, przeprowadzki dwie, a teraz nic już nie będzie...smutne to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę blendować obiadek małemu. Coś od wczoraj nie chce mi pić mleka... Mam nadzieję że chociaż obiad zje. Poza tym dupnie się czuje... Chyba aura za oknem tak na mnie wpływa.
![]() |
#4879 | |
Zadomowienie
|
jesli dlatego:
Cytat:
![]() Albo przyjezdzaj na slask, my z Ola dotarczymy Wam towarzystwa ![]() Jak doprac ubranka dzieciaczka?? Słonca rzado uswiadczam a plamy w praniu nie schodza( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 |
Zakorzenienie
|
Info z frontu od Sylwietty w Klubie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę blendować obiadek małemu. Coś od wczoraj nie chce mi pić mleka... Mam nadzieję że chociaż obiad zje. Poza tym dupnie się czuje... Chyba aura za oknem tak na mnie wpływa.
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapieram szarym mydlem, wiekszosc schodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny bezkrzesełkowe, bedziecie jeszcze kupowac? ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale muszą Ci chyba dac jakieś stanowisko mimo wszystko?? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Myślę, że dobrze robisz, w ten sposób zobaczysz co jej jest. Jasne, że możesz się wprosić ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez dostawalam szalu na mysl o praniu sliniakow i w koncu kupilam silikonowy - po jedzonku myje i jest git ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
skąd dokładnie ejsteś? bo już tye razy miałam pytac i ciągle zapominam, wiem, że pisałaś ale wyleciało mi ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A nie macie oporów żeby sprzedawać ubranka które dostałyście od kogoś?? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.