Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-01, 10:39   #4081
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
kurcze nie moge tego znaleźć w kosmetykach wszechczasów
Jak bede w domu to odpale laptopa i wam wkleje link

OPIUM wiadomo, u dentysty najlepiej wybielac mnie niestety nie stac, wiec sobie radze domowymi sposobami :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:39   #4082
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
przyszły mi próbki zaproszen z Ameli.. no powiem szczerze myslalam ze beda lepsze ;P no ale i tak sa najfajniejsze ze wszystkich moich dotychczasowych próbek.

zastanawiam sie czy można je modyfikować ? Bo bardzo podoba mi sie kolekcja Ameretto ale papier jest zbyt cienki i chcialabym wymienic tylko papier
Grubszy papier może być trochę droższy, ale poza tym nie powinno być problemu z samym wydrukiem.

Grace O Malley Strasznie jestem ciekawa Twojej sukienki

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Wiesz co, ja będę przyczajać na grouponie - często wrzucają oferty z wybielaniem, już za dwie stówy można zrobić - oczywiście to nie jest pewnie takie wybielanie z górnej półki, ale powinno wyglądać przyjemnie Tylko zastanawiam się kiedy się za to zabrać ..
Cytat:
ja też musze się wziąć za swoje zęby, zawsze miałam bialutkie ale od kiedy uzalezniłam sie od kawy i hernaty ich stan jest... hmm... bez komentarza tak żółtych zębów jeszcze w życiu nie mialam musze też rozkminic temat wybielania, a jestem totalnie zielona... na pewno od nowego roku pomysle o białej diecie...>
Oj, ja też mam plan wziąć się za zęby. Tylko niestety one od dzieciństwa były żółciutkie jak u nutrii, więc nie wiem, czy wybielanie da tu radę. Myślałam nad Beyondem albo wybielaniem chemicznym u dentysty. Ma któraś z Was doświadczenia ?

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Mam już wybraną i nawet zakupioną model Organza Fit and flare, ten sam co zdjęcia wklejałam
Aa, umknęło mi to niestety. Sukienka cudna, mam nadzieję, że na Tobie będzie świetnie wyglądać

Cytat:
My wybieramy sukienki dla druchen jak narazie stanęło na dwóch i moje Dziewczyny nie mogą się zdecydować co myślicie?
http://shop.mango.com/GB/p0/mango/cl..._1380227905239 (oxford rose)
Czy
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Sequin...&clr=Champagne (champagne)
Mnie się oba modele podobają, aczkolwiek do pierwszego trzeba mieć świetną figurę. Drugi model jest bardziej bezpieczny.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Hej wrocilam wakacje byly bardzo udane, nawet sie opalilam troche potrzebuje troche czasu aby nadrobic wszytkie kluby i watek :P
Super, że urlop udany

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
hahaha
My już przed zaręczynami, właściwie od początku znajomości ustaliliśmy, że jak biżuteria na prezenty i różne inne okazje to tylko srebro lub białe złoto - żółtego nie lubimy, nie nosimy i nie będziemy kombinować.
Na mnie uwagi typu "Twój pierścionek zaręczynowy wygląda jakby był ze srebra" nie robią żadnego wrażenia. Najważniejsze, że dla mnie jest cenny i nie to, że finansowo, ale duchowo ah
Mam podobne zdanie, nie ma się co przejmować. Niektórym samo żółte złoto nie pasuje.
A z obrączkami mam dylemat - najbardziej podobał mi się wzór z InneObraczki. pl, z odciskami linii papilarnych. Ale znajomi straszą, że będzie się to ścierać ( nie wiem na ile to ryzyko, bo dbam o biżuterię, pracę mam biurową, a do prac domowych ściągam pierścionki i inne). Woadł mi jeszcze w oko Trinity Ring, ale czy to się nadaje na obrączkę? Co myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 554402_561717527190451_1457112316_n.jpg (47,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1016151_642305309131672_739892575_n.jpg (36,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1236015_678124868883049_1717318526_n.jpg (27,2 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 303_1348932704_2.jpg (58,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 01-trinity-rings-de.jpg (15,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 01_powiekszeniein_73a.jpg (45,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02_powiekszenie2.jpg (42,9 KB, 10 załadowań)

Bogini kuchennego zniszczenia

Edytowane przez cornflower_girl
Czas edycji: 2013-10-01 o 10:41
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:39   #4083
misia880
Zakorzenienie

ja chce zapłacic mało ;D w sumie to ma sie trzymac od ślubu do sesji poslubnej hahah potem moze wypasc ;P

moze gume tam przykleje

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:41   #4084
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość

My mamy szczoteczkę elektryczną (mieliśmy fajne, wybielające i usuwające kamień końcówki, ale już nie możemy takich znaleźć ) i pastę wybielającą dedykowaną takim szczoteczkom i efekty są zadowalające-mimo hektolitrów kawy i herbaty
ja myslę nad tym abyśmy sobie z Tż sprawili taką wspólnie (oczywiście z różnymi końcówkami) na gwiazdkę... bo jednak 300 zł to jest wydatek....
dzięki
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:44   #4085
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:

My wybieramy sukienki dla druchen jak narazie stanęło na dwóch i moje Dziewczyny nie mogą się zdecydować co myślicie?
Czy
Mi się bardziej podoba nr 2

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
A u nas Wyborowa Wytestowana na dwóch weselach i chrzcinach
Też od początku stawialiśmy na wyborową, ale ostatnio zaczęliśmy się zastanawiać bo ona nie ma tego "korka niekapka" i obawiamy się, czy później większość wódki nie wyląduje na stołach jak będą lać... Teraz myślimy o stocku bo jednak lepiej będzie się nalewać wódkę.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:47   #4086
swiat_katarzyny
Zadomowienie

kurcze.... ta biała perła ma bardzo skrajne opinie na wizazu...
Stary 2013-10-01, 10:49   #4087
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Może to brzmieć śmiesznie, ale to jednak dobre materiały to podstawa. Lepiej zapłacić nawet więcej, ale mieć zrobione do końca życia, niż mniej i co kilka lat wymieniać.
Nie brzmi śmiesznie. Wiem, ze dobre materiały to podstawa, bo przez partactwo mam trzeci raz leczonego tego samego zęba Jedna kwota 6 tys za wstawienie jednego zęba jest dosyć wysoka
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 10:53   #4088
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Mi się bardziej podoba nr 2

Też od początku stawialiśmy na wyborową, ale ostatnio zaczęliśmy się zastanawiać bo ona nie ma tego "korka niekapka" i obawiamy się, czy później większość wódki nie wyląduje na stołach jak będą lać... Teraz myślimy o stocku bo jednak lepiej będzie się nalewać wódkę.
Wiem właśnie - brakuje tego korka, ale liczę, że goście nie pozwolą, żeby woda ognista się marnowała i nie będą rozlewać

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:53   #4089
swiat_katarzyny
Zadomowienie

podjelismy z Tż decyzje co do zaproszeń - weźniemy z Amelii mimo długiego czasu oczekiwania (jak tylko zwerfikujemy godzine z księdzem będziemy zamawiać w listopadzie)

Tylko który kolor wybrać? rozważam tez opcje zmiany koloru wstązki np.: do szarego różową? co sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg madras1.jpg (61,9 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg madras2.jpg (43,1 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg madras3.jpg (46,9 KB, 39 załadowań)
Stary 2013-10-01, 10:55   #4090
201605100
Konto usunięte

Cytat:
ja chce zapłacic mało ;D w sumie to ma sie trzymac od ślubu do sesji poslubnej hahah potem moze wypasc ;P

moze gume tam przykleje
bo jeszcze na własnym ślubie się udławisz

Cytat:
kurcze.... ta biała perła ma bardzo skrajne opinie na wizazu...
nie sugeruj się tak bardzo opiniami bo ludzie często nie umieją korzystać z np. kosmetyków. dobijają mnie opinie np. dziewczyn prostowłosych, które kupują balsam do włosów kręconych i nastęnie dają produktowi pół gwiazdki bo im włosów nie skręcił.

tak samo może byćz białą perłą- ktoś ją stosuje i dalej pali - na wielkie efekty nie liczyłabym
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 10:56   #4091
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
podjelismy z Tż decyzje co do zaproszeń - weźniemy z Amelii mimo długiego czasu oczekiwania (jak tylko zwerfikujemy godzine z księdzem będziemy zamawiać w listopadzie)

Tylko który kolor wybrać? rozważam tez opcje zmiany koloru wstązki np.: do szarego różową? co sądzicie?
szary, lub szary z różową wstążką

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:00   #4092
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,7073 tylko złoto odwrotnie na zew. białe złoto w środku żółte... jest opcja z diamentami, brylantami lub cyrkoniami że 1 lub 3 sztuki ale ja nie chce.. mam brylant w pierścionku a obrączkę i pierścionek chce razem nosić więc uważam ze za dużo tych "oczek"

co do wódki to Pan Tadeusz co do ceny to po znajomości
Podobne jeśli nie takie same jak ma monikkad, mi osobiście podobają się obrączki z żółtego złota lub z przewagą żółtego. Już nie mogę się doczekać aż wybierzemy swój wzór i zamówimy TŻ w delegacji więc się przeciągnie ;/

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Mam strasznie dużo nadrabiania, zrobię to w wolnej chwili, ale teraz już koniecznie muszę się pochwalić, że wczorajsze mierzenie sukien było idealne. Pani super profesjonalna. Większość sukienek jakie przyniosła mi się podobały (bo spełniały moje wymagania), nie wciskała mi nic na siłę. Super!

No i chyba mi się jedna baaaardzo spodobała
Jaka??

Cytat:
Mam już wybraną i nawet zakupioną model Organza Fit and flare, ten sam co zdjęcia wklejałam

Czy
Jestem za Mango

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
My też będziemy mieć wódkę Pan Tadeusz. Ostatnio się zastanawiałam co zrobić Tż uparł się na naklejki na wódkę i nie wiem czy takie tradycyjne zakleją napisy na wódce?
My nie będziemy się bawić w oklejanie i zdobienie butelek, co najwyżej kupimy naklejki na wódkę na oczepiny i ew. bramy (o ile TŻ da się przekonać - dla niego to strata kasy).

say-hello

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mam podobne zdanie, nie ma się co przejmować. Niektórym samo żółte złoto nie pasuje.
A z obrączkami mam dylemat - najbardziej podobał mi się wzór z InneObraczki. pl, z odciskami linii papilarnych. Ale znajomi straszą, że będzie się to ścierać ( nie wiem na ile to ryzyko, bo dbam o biżuterię, pracę mam biurową, a do prac domowych ściągam pierścionki i inne). Woadł mi jeszcze w oko Trinity Ring, ale czy to się nadaje na obrączkę? Co myślicie?
Też mi się podobają te z odciskami, tylko ja wolałabym od wewnętrznej strony. Trinity ring wg pasuje na obrączkę, tylko jakoś mi bardziej kobiecie pasuje niż mężczyźnie.

Cytat:

Podobają mi się różowe, tylko zmieniłabym wstążkę na szarą.
Stary 2013-10-01, 11:01   #4093
201605100
Konto usunięte

Cytat:

ja bym dała do niebieskiego czerwonąwstążkę lub szarą
Stary 2013-10-01, 11:08   #4094
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Szary z różową wstążką super my też raczej z Amelii będziemy zamawiać
Stary 2013-10-01, 11:11   #4095
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
nie sugeruj się tak bardzo opiniami bo ludzie często nie umieją korzystać z np. kosmetyków. dobijają mnie opinie np. dziewczyn prostowłosych, które kupują balsam do włosów kręconych i nastęnie dają produktowi pół gwiazdki bo im włosów nie skręcił.

tak samo może byćz białą perłą- ktoś ją stosuje i dalej pali - na wielkie efekty nie liczyłabym
Ahaha, właśnie w temacie, czytałam n KWC opinie o jednym z lakierów do paznokci i czytam:
"Co więcej, nie używam żadnej bazy pod niego ani top-coata (czy jak się to nazywa) na niego.

Odejmuję jedną gwiazdkę, bo nie jestem w stanie stwierdzić, czy na dłuższą metę nie zniszczyłby paznokci albo nie zabarwiłby płytki."

Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 11:14   #4096
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:

Szary z różową wstążką - świetne połączenie kolorystyczne, całość nie jest wtedy zgaszona.

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Też mi się podobają te z odciskami, tylko ja wolałabym od wewnętrznej strony. Trinity ring wg pasuje na obrączkę, tylko jakoś mi bardziej kobiecie pasuje niż mężczyźnie.
Odciski wewnątrz też świetnie wyglądają. Faktycznie, trinity ring bardziej pasuje kobiecie - zostawię sobie tę opcję, jakby TŻ bardzo się upierał na obrączki z żółtego złota.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:15   #4097
enzunio
BAN stały

Ja się na Amelię obraziłam, wstawiłam im na fejsa linka do niepochlebnych opinii i chciałam żeby się ustosunkowali do tego. Pal licho, że wykasowali mój komentarz. Zablokowali mnie i nie mogę nic komentować na ich profilu na fejsie
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:18   #4098
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja się na Amelię obraziłam, wstawiłam im na fejsa linka do niepochlebnych opinii i chciałam żeby się ustosunkowali do tego. Pal licho, że wykasowali mój komentarz. Zablokowali mnie i nie mogę nic komentować na ich profilu na fejsie
mają beznadziejnego specjaliste ds. pr
albo nie maja w ogole

no właśnie najbardziej mnie ciagnie własnie do szarego z różową wstązką ale też po głowie chodzi mi różowy z szarą wstązką ja sie zabije
Stary 2013-10-01, 11:19   #4099
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ahaha, właśnie w temacie, czytałam n KWC opinie o jednym z lakierów do paznokci i czytam:
"Co więcej, nie używam żadnej bazy pod niego ani top-coata (czy jak się to nazywa) na niego.

Odejmuję jedną gwiazdkę, bo nie jestem w stanie stwierdzić, czy na dłuższą metę nie zniszczyłby paznokci albo nie zabarwiłby płytki."

O LOL
sama idea KWC jest super, ale nie wszyscy powinni z niego korzystać ja np bardzo lubię jak ktoś pisze "odżywka obciąża mi włosy, ale je stosunkowo łatwo obciążyć" i wtedy jest jakiś obraz sytuacji bo samo "obciąża mi włosy" niewiele mówi. Tak samo denerwuje mnie odejmowanie gwiazdek za design opakowania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 11:24   #4100
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Omg... fajne jaja

Cytat:
albo nie maja w ogole

no właśnie najbardziej mnie ciagnie własnie do szarego z różową wstązką ale też po głowie chodzi mi różowy z szarą wstązką ja sie zabije
Hehe moim zdaniem lepiej szare z różową wstążką
Stary 2013-10-01, 11:25   #4101
201605100
Konto usunięte

Cytat:
albo nie maja w ogole

dlatego weź niebieskie

a amelia... no cóż, w takim razie nic u nich nie zamówię
Stary 2013-10-01, 11:25   #4102
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

Hehe moim zdaniem lepiej szare z różową wstążką
moim zdaniem tez a tak w ogole super sa te zaproszenia

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:28   #4103
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie mam zeba 5, bo mi nie wyrósł... nigdy mi to nie przeszkadzało ale obawiam sie ze moze to byc widac na zdjęciach i nie wiem, podobno wprawienie zeba jest bardzo kosztowne.

a czym i jak chcecie wybielać? ja też planuje ale nie wiem jak sie za to wziasc
Ja już tu kiedyś pisałam i zdjęcia wstawiałam rezultatu białej perły Ostatnio systematycznie odwiedzałam dentystę, przygotowuje się już do zajścia w ciążę no w sumie to tak bo słyszałam, że w ciąży niewyleczone zęby bolą a ja jestem maniaczką dbania o zęby Dentystka na moją prośbę przyjrzał się moim zęba, bo poprosiłam aby sprawdziła czy perła ich nie uszkadza. Powiedziała, że nie widać po zębach, żadnego skutku ubocznego. Powiedziała, że mogę nią wybielać ale nie częściej niż raz do roku (seria, która trwa 2 tygodnie) Efekty naprawdę widać Po wyleczeniu wszystkich zębów jestem umówiona teraz w listopadzie na zdjęcie kamienia (mój tż pyta gdzie ja go mam?) piaskowani i fluoryzacje. Powiedziała, że jeśli mi zależy na tym, żeby mieć jak najdłużej swoje zęby to najlepiej raz do roku poddać się takiemu zabiegowi. Tylko muszę zapytać czy po takim zabiegu mogę dalej używać mojej wybielającej perełki, jeśli tak to po jakim czasie. W przyszłym roku przed weselem planuje zrobić sobie 2 tygodniową sesje wybielającą.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:29   #4104
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
dlatego weź niebieskie

a amelia... no cóż, w takim razie nic u nich nie zamówię
biorąc pod uwage ich cenę i jakość to przymknę oko na takie niedociągniecia. Zaproszenia zamówię w tym roku a nie na ostatniąn chwilę, licze że przez 5 miesiecy sie wyrobią

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
moim zdaniem tez a tak w ogole super sa te zaproszenia
tylko że sa bardzo duże, nie takie małe jak wychodzą na zdjeciach a wolałabym aby były mniejsze
Stary 2013-10-01, 11:38   #4105
madziara889
Zakorzenienie

Jestem za szarymi z różową wstążką albo za różowymi z szarą. Mam nadzieję, że pomogłam
Stary 2013-10-01, 11:42   #4106
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Gwiazdy to raczej maja obraczki i piersionki z PLATYNY a nie z bialego zlota
no dobra ale to białe tez jest a nie żółte

może mały offtop zrobię ale może mnie nie zabijecie... pokłóciłam się z bratem dzisiaj i usłyszałam, ze nie będzie moim świadkiem więc jestem trochę w czarnej bo więcej rodzeństwa nie mam, mój TZ ma tylko jedną siostrę, przyjaciółki nie mam, kuzynostwo mieszka daleko i nawet nie wiem czy opłaca im się przyjeżdżać na sam ślub w kościele więc o świadkowaniu raczej mowy nie ma, no i nie wiem
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:45   #4107
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dobra dzieki wam decyzja zapadła szare z różową wstążką tylko do tego różu trzeba Tż jeszcze przekonać
Stary 2013-10-01, 11:46   #4108
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
no dobra ale to białe tez jest a nie żółte

może mały offtop zrobię ale może mnie nie zabijecie... pokłóciłam się z bratem dzisiaj i usłyszałam, ze nie będzie moim świadkiem więc jestem trochę w czarnej bo więcej rodzeństwa nie mam, mój TZ ma tylko jedną siostrę, przyjaciółki nie mam, kuzynostwo mieszka daleko i nawet nie wiem czy opłaca im się przyjeżdżać na sam ślub w kościele więc o świadkowaniu raczej mowy nie ma, no i nie wiem
Do ślubu jeszcze trochę czasu. Może tylko w nerwach tak powiedział
Stary 2013-10-01, 11:53   #4109
rabbitka
Rozeznanie

Dziękuje Dziewczyny za opinie chyba zamówię obie, żeby obmacać jak jakościowo i zobaczyć jak na nie modelce leżą, a jak co to zawsze mogę zwrócić albo zachować dla siebie sukienek nigdy nie zawiele :p

Cytat:
Dobra dzieki wam decyzja zapadła szare z różową wstążką tylko do tego różu trzeba Tż jeszcze przekonać
Dobry wybór, piękne są a TŻ nie powinien mieć nic przeciwko, wstążeczka taka malutka

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 11:53   #4110
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja nie mam zeba 5, bo mi nie wyrósł... nigdy mi to nie przeszkadzało ale obawiam sie ze moze to byc widac na zdjęciach i nie wiem, podobno wprawienie zeba jest bardzo kosztowne.

a czym i jak chcecie wybielać? ja też planuje ale nie wiem jak sie za to wziasc
Ja spróbuję domową metodą - pasta plus woda utleniona plus soda. Ale myślę też nad paskami Crest, ponoć są dobre, można na Allegro kupić. Karolina ze Stylizacji robiła ich recenzję

A co do stanu uzębienia to ja mam mega wąską szczękę i miałam wyrywane chyba 4 stałe zęby, a jedna para mi jeszcze nie wyrosła na szczęście są w miarę proste, choć wiadomo, mogłoby być lepiej - wg mnie prostowanie by im się przydało, ale obecnie nas nie stać, a to względy tylko estetyczne, nie wada zgryzu. A TŻ mówi że mam piękne, proste ząbki więc nie mam parcia na prostowanie, już się z nimi pogodziłam i lubię takimi, jakie są

Cytat:

Te zaproszenia są cudne, wg mnie szare z różową wstążką będą super, choć mnie się też granat b. podoba A jaki jest okres oczekiwania?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości