|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Jeśli chodzi o cycki, ich powiększenie, to z czystym sumieniem polecam zajście w ciąże
![]() A żeby potem nie było skarpetkowych zwisów, to ćwiczonka i balsamowanie
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś nie wierzę w to, że piersi po porodzie są dalej jędrne
Jest w nich dużo mleka, potem go nie ma, więc i tak zostaje skóra. Tym bardziej że mleko nie znika tak długo, tylko u niektórych kobiet bardzo szybko Zresztą mi się podobają sztuczne, o czym Wam już mówiłam
|
|
|
|
#2433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też zimno... może mnie nie rozłoży na dodatek ten brzuch ![]() już mnie to wkurza bo ciągle biegam do toalety na darmo Cytat:
A o moralnych minusach wiem, bo sama kiedyś tak spróbowałam dobre to to Cytat:
bez sensu ![]() Cytat:
prostownica jest mega!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#2434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba po tym dwudniowym weselu,a dodatkowo wczoraj tez poćwiczyłam![]() za trening
|
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam, że w ten czwartek są rektorskie
Czyli obie mamy wolne Cytat:
![]() Buu Przynajmniej banerek się już pokazuje jak należy, a nie jakieś kody dziwne Czyli tam mogą klikać też osoby, które nie są zarejestrowane na wizażu? Jak Ci mija kolejny dzień bez słodyczy? ![]() Dziękuję za każde kliknięcie dla wszystkich ćwiczących ![]() Melduję: 60 min active pilates 60 min TBC ![]() Mimo wczorajszej przerwy noooogi czułam od początku ![]() Czyli coś tam się w nich dzieje ![]() Jutro uczelnia od 9.50-17 ![]() Tak myślę co zjeść na śniadanie, a co wziąć ze sobą na zajęcia, żeby nie przegiąć z węglami? ![]() Po powrocie obiad, a wieczorem znowu fitness ![]() Dzisiaj już sobie może kolację daruję, późno się zrobiło ![]() Dobranoc
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2437 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spacerek ![]() Cytat:
ale nie bij ![]() z nogóóóów + ujędrnienie Cytat:
![]() będę musiała wyciągnąć chyba kurtkę zimową Cytat:
![]() ludzie całkiem okej, choć jeszcze nie ogarniam i nie z wszystkimi gadałam ![]() orange ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za trening ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za rower
|
||||||||
|
|
|
#2438 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nie?
Cytat:
2 stopnie było z rana a to dopiero październik Z tymi pociągami to jest przesra.ne... już sobie wyobrażam jak musiałaś zmarznąć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ooo, następna zaliczyła przygodę z pociągami... Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#2439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak bym miała wolne super! znowuś poszalała ![]() też się już żegnam, bo muszę umyć łeb i ogarnąć na jutro ![]() dobrej nocki ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
du.pa, nie październik ![]() trochę zmarzłam, ale przynajmniej się nie nudziłam, bo byłam w kumpelą
|
||
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym pomóc, ale Poszalałaś ![]() 2 godziny ![]() A dzionek minął mi dobrze bezsłodyczowo
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-10-01 o 23:23 |
|
|
|
|
#2441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym to za młoda na to jestem. ![]() Cytat:
![]() za ćwiczenia. Serio? Ja ostatnio jechałam to tak grzali, że zdjęłam wszystkie kurtki, swetry itd. i dalej mi było gorąco.
|
|
#2442 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
ale już sobie poprawiłam humorek biegiem ![]() Cytat:
ale z drugiej strony cycki to tłuszcz, czyli tracisz tłuszczyk ![]() ja przeszłam z tmobile do play i jestem strasznie zadowolona. w tmobile od dobrych kilku lat razem z tatą, nie dawali nam korzystnych ofert, ja płaciłam 150zł (+wiecznie niewiadomo skąd jakieś minimum 20 zł więcej, nawet jak nie przekraczałam abonamentu). Tata z kolei płacił około 200 zł, a musiał dużo dzwonić-firma. Dla mnie to złodzieje. Tata pojechał za granicę i się okazało że nie wyłączył aktualizacji w telefonie, zadzwonił w trakcie pobytu w Chorwacji by mu to wyłaczyli, a i tak mu naliczało. Skończył na dwóch rachunkach po 1000zł Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczeniaJa jutro mam 11-17 zajęcia i planuję wziąć sałatkę z indykiem Melduję ok. 10 km. Niestety na 7 km rozladował mi się telefon (jakoś dziwnie za szybko ). Ale myślę, że 10 było bo zrobiłam stałą trasę Nie wiem co ze mną nie tak, ale jak biegnę to mnie pierwse kilometry tak bolą nogi, że wytrzymać nie mogę. A jak się nie poddaję, to jakoś potem już biegnę i co raz szybciej. nie wiem, czy to moja psychika, czy co.. Jedzeniowo też super, wszystko wg planu ![]() I 2 kromki chleba z mozarellą, szynką i pomidorem. II 6 pierogów razowych ruskich III serek wiejski jabłko IV makrela wędzona (wiem trochę mało, ale przez to orange mi trochę zawaliło posiłki)
2015: 12590 min., 1324 km Edytowane przez anns_ Czas edycji: 2013-10-01 o 23:22 |
||||||
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Anns, za bieg
|
|
|
|
#2444 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#2445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2446 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Ja przeszłam z orange z abonamentu na play na kartę i to była najlepsza decyzja w życiu, narazie nie mam zamiaru zmieniać na inną sieć |
|
|
|
#2447 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za ćwiczeniano i dziś też będę klikać,ale co niektóre to już ponad 500 mają... też dziś mam dzień ćwiczeniowy za bezsłodyczowy dzieńCytat:
![]() za bieganiejak robiz tę sałatkę z indyka? Cytat:
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43084774]Hejka hej |
|||
|
|
|
#2448 | ||
|
Tajka
|
Melduję z rana Cardio Warm Up z Jillian oraz: 2 wafle z masłem orzechowym 2 jajka sadzone nektarynka Miłego
|
|
#2449 | |||
|
Zakorzenienie
|
z tego co będzie
makaron pełnoziarnisty, feta, indyk, pestki słonecznika, jakieś przyprawy ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry Przed wyjściem zjem jeszcze zupę z pora.
|
|
|
#2450 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
rozłożyło mnie całkowicie, wracam zaraz do łóżka. dobrze, że dzień wolny na uczelni bo jak ja bym tam pojechała? mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej. na razie nie jem nic bo mi trochę jakby nie dobrze, pije herbatkę z sokiem malinowym, łykam leki i idę pod kołdrę. mam nadzieję, że TŻ mi po zajęciach skoczy do apteki bo chyba umrę
a tyle rzeczy dziś miałam załatwić.. później Was nadrobię
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bylam znowu do opieki z Mlodym na basenie. i zapomnialalm z tego wszytskiego zjesc sniadania...
|
|
|
|
|
#2453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam o 8 i się nie wyspałam na szczęście bez jakiegoś wielkiego bólu brzucha... bo wczoraj to ketonal mało co pomagał mam nadzieję, że dzisiaj się nie rozkręci i nie zacznie napie.przać eh... słońce za oknem i całe 5 stopni ale i tak muszę zrobić pranie ręczne może wyschnie trochę, a wieczorem na grzejnik rzucę. Dzisiaj mają przywieźć telewizor do rodziców, bo sobie zamówili i jestem przy kasie mogę iść i zabalować [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43084774]Hejka Ja przeszłam z orange z abonamentu na play na kartę i to była najlepsza decyzja w życiu, narazie nie mam zamiaru zmieniać na inną sieć[/QUOTE] Siema ![]() Ja przeszłam z plusa do play i też jestem zadowolona i sms'y nie dochodzą i dzwonić nie mogę nie wiem co jest Dziękuję ![]() Cytat:
ja zaraz idę na śniadanie jajka na miękko mi się marzą ![]() Zupka z pora? Krem? Powiedz coś więcej ![]() Cytat:
do łóżeczka wygrzewać się! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2454 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślałam, że mi karta padła albo coś, ale i tak play nie jest gorszy od orange (które wspominam nie miło i w salonie zawsze olewka na ludzi)---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Jutro jest święto więc w między czasie ogarniam chatę i będę powoli się pakować do wyjazdu chyba. |
|
|
|
|
#2455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Znam to z autopsji, także wiem co mówię
![]() za kolejny bezslodyczowy dzień ![]() Dzień dobry Siedzę już na zajęciach, kupiłam w końcu pakiet internetu (też jestem w play ) i mogę być z Wami na bieżąco ![]() ś: omlet twarogowo-kokosowy z serkiem, truskawkami i dzemem kiwi na uczelnie mam: 2 kanapki z zytniego z drobiowa szynką, serem i papryka, jabłko Miłego dnia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa
pierwszy raz mi się to zdarzyło a gotowałam tyle co zawsze Cytat:
![]() Mogę oddawać głosy! będę się starała klikać jak najczęściej cobyś wbiła się w ranking
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Błąd!Możesz oddać kolejny głos na tego użytkownika za 5 min.
a chciałam ponabijać z nudów
|
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomóżmy Madzi
|
|
|
|
|
#2460 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a ile gotujesz na miękko?od razu w wodę czy dopiero jak się zagotuje?mi czasem takie idealne wyjdą,ale często mam albo za twarde albo niedogotowane... Madzia a masz możliwość sprawdzić ile masz głosów? ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- ja klikam od wczoraj jak tylko jestem przy kompie a dziś w pracy
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

Jest w nich dużo mleka, potem go nie ma, więc i tak zostaje skóra. Tym bardziej że mleko nie znika tak długo, tylko u niektórych kobiet bardzo szybko

na dodatek ten brzuch
Jak chciałam sprawdzić, czy to już działa, to dostałam "moralnego minusa" za to, że sama na siebie głosuję 
A o moralnych minusach wiem, bo sama kiedyś tak spróbowałam 
ale LM leci dziś, więc trzeba oglądnąć.
za trening

taka szczupła taliaaaaa
ale nie bij 

Dobrze, że miałam zapas czasu, bo o 6:08 już pociąg jechał
2 stopnie było z rana 

może wyschnie trochę, a wieczorem na grzejnik rzucę. Dzisiaj mają przywieźć telewizor do rodziców, bo sobie zamówili i jestem przy kasie mogę iść i zabalować
jajka na miękko mi się marzą