|
|
#4441 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar L
Synchronizacja jest niezła - dołączam do grona za@owanych
|
|
|
|
#4442 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja sie własnie wykrwawiam jakby ktos pytał
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
a konkretnie? bo jakieś zaćmienie mam i nie kojarzę
Cytat:
ad 2 wow nieźle się można przez forum zsynchronizować
|
|
|
|
|
#4444 |
|
To ja :)
|
To ja chyba za rzadko się odzywam, bo się zupełnie nie poddałam synchronizacji
|
#4445 |
|
Nindżopesz
|
Ja chyba wprost przeciwnie ale przyznam, że nie liczę, kalendarzyka nie posiadam. Szczęśliwi dni płodnych nie liczą
|
|
|
|
#4446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry przymrozek jest, muszę znaleźć szalik
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Piers do przodu
|
Mały piąteczek
|
#4448 |
|
BAN stały
|
Uwaga, mam problem z outfitem
i potrzebuję radyChcę dziś założyć na pierwszy dzień na uczelni czarną ołówkową spódnicę i koszulę. Tradycyjnie mam problem z butami, bo aktualnie nie mam na stanie żadnych kozaków ani bardziej eleganckich botków i jedyne buty, jakie mogę do tego założyć to baleriny. ALE... na wierzch potrzebuję koniecznie czegoś cieplejszego, niesportowego - wybór padł na jesienny płaszczyk przed kolano. Pytanie brzmi - czy przejdzie połączenie płaszczyk i baleriny? Czy jak stróż w boże ciało? ![]() Druga kwestia to buty. Jak już pisałam, zawsze kupuję jakieś gówna z ceraty, które się rozpadają po paru miesiącach i aktualnie nie mam żadnych botkopodobnych na tą pogodę. Planuję kupić coś porządniejszego, ale dopiero w listopadzie, po pierwszej wypłacie Co sądzicie o tych? Obmacałam je na żywo i wydają się porządne, a przede wszystkim cieplutkie ![]() I ostatnia kwestia - gdzie kupię jakieś sensowne tymczasowe botki? Takie na teraz, za około stówę, do pośmigania zanim nie kupię czegoś lepszego. Żeby nie śmierdziały chińszczyzną chociaż Deichmann? CCC?uff
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
się nie dziwię bo to było dawno temu
![]() o tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=23663906&p ostcount=694 dzień dobry jutro ta impreza tak strasznie mi się nie chce tam jechać ciucha nie kupiłam i idę w tym co mam (czyli trochę ubrana, trochę przebrana), a żebym była jeszcze piękniejsza to zrobił mi się gigantyczny zajad
|
|
#4450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ma być cieplej (wiem, wiem, że nie pomogłam) 2. no futro może nie wygląda wieśniacko, ale zdecydowanie nie będzie Ci pasować do wszystkiego ja bym sobie szukała bez futra, serio potem będziesz zła, że masz jakiś rockowy outfit, z pazurem a tu pyk - futro z butów wyłazi zdecydowane no-no co do botków - kiedyś były za stówę, teraz są te same i podrożeli, ale są - ccc, deich, deich chyba lepszy, sama popylam w butach za 100 zł od nich latami, ale niestety śmierdzą tzn potem już nie czuć, ale wiesz jak to jest, no są sztuczne i nic tego nie zmieni, np potrafi zagotować się stopa, w takich sztucznych wyściółkach, no nie są bez wadniemniej nie rozleciały mi się żadne Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-03 o 10:29 |
||
|
|
|
#4451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez nie mogłam do rana ![]() Cytat:
żeby minęła szybko i bezboleśniejeść mi się chce ![]() I spać ![]() I w ogóle zimno jest i do kitu Imprezy mi się chce, a kasy nie mam, aż do wypłaty za 2 tygodnie, w dodatku D. zaczynają się zjazdy na uczelni i się będziemy widywać co drugi weekend
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-03 o 10:37 |
||
|
|
|
#4452 | |
|
Nindżopesz
|
Ale piąteczka czy że piątek? Bo dziś chyba czwartek...
![]() Cytat:
![]() 2. na modowym jak ktoś pyta "jakie buty do płaszcza" to pierwsza odpowiedź brzmi "baleriny". Czyli ludzie tak noszą, będzie ok. Chociaż wg mnie to jakiś bezsens bo jeśli jest na tyle zimno, że trzeba włożyć płaszcz, to stopy zamarzną w poodkrywanych butach. EDIT: nie czepiam się teraz Twoich balerin bo wyboru nie masz tylko ogólnego trendu noszenia balerin do płaszcza ![]() 3. połączenie traktorowatej podeszwy z futrem kojarzy mi się trochę farmersko. Jak za taką cenę to szukałabym czegoś innego Ale fason faaajny.4. CCC ma całkiem spoko obów, deichmannowskie wydają mi się ciut bardziej "plastikowe". W Street shoes czy jakoś tak są niezłe i niedrogie. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-03 o 10:40 |
|
|
|
|
#4453 |
|
BAN stały
|
Dzięki za odpowiedzi, czas się szykować.
Ze wszystkim się zgadzam - dokładnie wiecie o co mi się rozchodzi ![]() Buty mi pasują w 100% jeśli chodzi o fason itd, no ale właśnie to futerko na wierzchu mi całą stylówę zaburzy Za to są takie milutkie w środku... innych ocieplanych w tym stylu nie znalazłam, a to warunek nr 1.Wiem, że jeśli jest wystarczająco zimno na płaszcz, to jest za zimno na baleriny, stąd moje wątpliwości, no ale właśnie nie mam innych butów
|
|
|
|
#4454 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. jak o to chodziło to luz, połącz jedno z drugim. Myślałam, że obawiasz się wieśniackości czy coś. |
|
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba do apteki się przejadę ad1. oby ![]() ad2. noooo mi też ciągle Melk też macałam te buty, futerko świetne , zawsze muszą coś schrzanić niestety
|
|
|
#4456 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() 2. no wieśniackości też w sumie w ogóle nie lubię futerek - jak jest przy kurtce, to zawsze odpinam.
|
|
|
|
|
#4457 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A futerka też niezbyt do mnie przemawiają.
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
nooo
![]() normalnie co roku o tej porze wpierniczałam orzechy, czekolade i wszystko co słodkie, a w tym roku tzn.
|
#4459 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To były czasy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aha, przesrane być kobietą ![]() Cytat:
Pisz co, ino chyżo ![]() Nie wiem czy się nie pogubiłam, ale toć przecie Maja właśnie nie wstała, dopiero wczesnym rankiem ![]() ![]() To co dać krwawą synchronizację do tagów? ![]() Znad trochę lepszego samopoczucia
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() O no właśnie ![]() Cytat:
przyuważyło, że Jemu coś się trochę skurczyło/zmniejszyło
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Lidlu po 3 zł za kg, ciekawe czy na straganach taniej (wątpię).---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]()
||
|
|
|
#4464 |
|
Nindżopesz
|
Wczoraj ponownie odczułam swoją starość kiedy to rozmawialiśmy z TŻtem o wyjściu na imprezę: ja - w sumie mi się nie chce TŻ - to nie idź, wezmę dwie laski, których zsumowany wiek będzie odpowiadał twojemu ja - to ja na następną wezmę dwa ciacha, których zsumowana waga będzie odpowiadała twojej ...Ależ my się koffamy
|
|
|
|
#4465 | ||||||
|
Panaroja
|
znad zielonej cherbaty z opuncją
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zastaniesz w D.w Arkadii Cytat:
ja tesz o , czy aby Ty nie jesteś mną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. http://sklep.farmona.pl/sweet-secret...117099476.html i takiż skrub oraz http://sklep.farmona.pl/tutti-frutti...117094310.html jade dziś do hebe zobaczyć czy nie majo , chociaż kieszeń piiiiszczy 3.dawaj 4. ![]() wrzuciłam se dziś do kawy kawałek krowiego placka plus mleczko ![]() ad sinupret butów - mnie deichmannowe tfu tfu służą nienagannie od lat i nawet nie wyglądają tak strasznie badziewiaście ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4466 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale mu nic innego nie zmalało
![]() Cytat:
o , czy aby Ty nie jesteś mną ![]() Cytat:
![]() Cytat: a ja znów dieta, a task bym zeżarła znów ze 2 czekolady, jak przedwczoraj Cytat: Cytat:
Przestańcie już z ta farmoną, u mnie w rossmannie w mieście maja tylko to, co kupiłam, więcej ze słodkości nic a nic
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-03 o 13:06 |
|||
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
![]() edit: a nie, masłeko szarlotkowe mają. I dax cosmetics. Ma ktoś marcepan z daxa? Czy lepiej szarlotkę wziąć? Ale ja chcę piernik i orzecha
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-03 o 13:14 |
|
|
|
#4468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy chorobie to ejst dobry pomysł, jak dodasz imbir i curry to świetnie rozgrzejesz gardełko i ogólnie cały ustrój Cytat:
ja już mam dosyć tego klimatu - 10 miechów do rzyci bo taka jest prawda, spójrzmy jej wreszcie w oczy ![]() (nie no czaję, że się nie podoba to się trza wyprowadzić a nie marudzić, ale kurcze no jak juz marudzicie to się podpięłam w ramach synchronizacji of kors ) 2. kusi mnie Douwe Egberts karmelkowa - ciekawe czy smak mało chemiczny ? bo mięsie nie kce robić samemu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-03 o 13:19 |
||
|
|
|
#4469 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. znaczy wylazł oud Liczyłam na suchą, wędzoną śliwkę z dymkiem. Tak czy siak muszę skoczyć do Arkadii.
|
|
|
|
|
#4470 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
też kce piernik i orzecha - marcepan najlepszy jednak do jedzenia nie wąchania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.karmelkowej nie piłam , ale black jest topra i wypollizowali espresso nescafe ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() 2.oudu nie czuć , na mnie oud śmierdzi zuepłnie inaczej . Myślę , że to ta śliwka , tylko po przetrawieniu i wydaleniu przez japońską maupę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

Największym problemem było, którego konia na jazdę dostanę, czy będą skoki, czy ujeżdżenie i czy zdążę po szkole do stajni...

tak strasznie mi się nie chce tam jechać
ale ma być cieplej
(wiem, wiem, że nie pomogłam)
ja bym sobie szukała bez futra, serio
żeby minęła szybko i bezboleśnie

, zawsze muszą coś schrzanić niestety
doskonale Cię rozumiem z marzeniem o dobiciu 
Pisz co, ino chyżo 
W Lidlu po 3 zł za kg, ciekawe czy na straganach taniej