|
|
#4411 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
Uczy, ale nie w liceum ![]() Skończyło mi się miejsce w szafie i robię wieszakoszafę DIY ![]() Rozsunęłam regały, kupiłam solidny drewniany drąg, wsadziłam między regały i będę na nim wieszać ciuchy Przy okazji wczoraj zaliczyłam zdziwko z sklepie, że wieszaki takie drogie. A przydałoby mi się ze 20 najzwyklejszych plastikowych kolorowych nie chcę, skoro to ma być tak na widoku, a drewniane 2x droższe
|
|
|
|
|
#4412 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Społeczeństwo na mojej dzielni powinno być bardziej eee zróżnicowane, o!2. cieszę się Wow, jak prawdziwa bloggerka Chyba widziałam gdzieś u kogoś białe wieszaki z kukardkom, pomyśl o tym modelu
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
a tak na marginesie, to ja tam wole ciongliwo ![]() dobry Parabel, Revex-16 biorę, nie schudłam ni grama (a wręcz przeciwnie ), ale kopa daje Mursz koci torcik
|
|
#4414 | |||||
|
Panaroja
|
Qrva , dlaczego tak cholernie ziiiimno , a to dopiero początek październiiikaaa
racyja Cytat:
ale większość moich zapachów nie ma nic wspólnego ze słodyczami i przeważnie słysze okrzyki "fuu , duszę się " albo opinie że jak baba z bazaru , albo że takie zapachy to się nosiło 30 lat temu w Kazimierzu nad Wisło ![]() Cytat:
![]() 2.mój najbardziej lubi delikatne świeżaczki typu kenzo L'Eau ![]() 3. Cytat:
Cytat:
![]() 2.ale Ty wyglądasz po prostu pięknie Cytat:
![]() 2. razem wyglądałybyście bosko Wyciągłam dziś z szafy cieplejszą czapkę i szal gigant będący pamiątką po sterylizacji kothy - zimno jak dwa skurczybyki i i wieje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4415 | ||
|
Panaroja
|
najpierw spróbuj
praktycznie to jets czosnek i imbir mieszany ze spirytusem w postaci papki , reszty się wlaściwie nie czuje ![]() Cytat:
słusznie prawisz2.ja regularnie naszam medaliony z różyczkami Cytat:
2.bo to tłuszczu za nic nie spali , a że ma dużo kofeiny to kopa daje , równie dobrze możnaby się kawą i jakimś Tajgerem poić fogle spalacz widziałam tylko jeden skuteczny - aż za skuteczny , dziewczyna w Anglii kupiła sobie jakies chintke tabletki rzekomo ziołowe i schudła w ciągu kilku tygodni do 34 kilo Nosz kurde , znowu jestem głodna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
o to to, coś w ten deseń, niemniej, rozwinął się przy mnie i od jakiegoś czasu dzielnie testuje razme ze mną wszytsko, i polubił również kwiatki sratki
oraz piżmaki ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
20 to mało, mówię Ci to ja na szczęście ja w porę zauważyłam tę cechę wieszaków i noremalnie zanabyłam 100 w ramach pasagu, zeby nie musieć potem bulić na wieszaki -mam teraz zapas ale ale - zawsze mnie dziwio te wolnostojące "bloggerskie" wieszakowe garderoby - czy się te rzeczy nie kurząąąąąąąąą? mnie się kurzą wieszaki nawet w szafie, więc tak na zew to trochi brrrrrrr przyznaję, że ciężko jest kupic dobre wieszaki w dobrej cenie, co lepsze, trwalsze praktyczniejsze i ładniejsze to droższe, ale to dobra inwestycja taki solidny wieszak, starcza na lata |
|
|
|
|
#4417 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
pewnie się kurzą, ale ja dysponuję tu tylko malutką szafą, w ogóle pokój mam mały, więc nie mam za bardzo innej opcji. |
|
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rozumiem, że Ty nie masz wyjścia, ale zastanawiają mnie bloggerki, które właśnie celowo tak wieszają na wierzchu wszystko musi trend jakiś bo i tak nie widać co tam wisi w rządku
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-02 o 15:03 |
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
przyszły cudeńka z farmony
![]() balsam piernikowy (wybaczam olej mineralny ) olejek kokosowy do kąpieli to bardziej guma balonowa niż kokos i dali pierdylion (8) próbek znaczy polecam i dziękuję baru za polecenie
|
|
#4420 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja muszę wąchać co kupuję, jakiś olejek do kąpieli bym chciała, chyba w Rossie mają?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4421 | |
|
Nindżopesz
|
Pafnie piernikiem czy jakąś ściemą w stylu Belle de Minuit?
Cytat:
2. tak tak Ale dziękuję, a agrafka zaiste fajną jest acz dziwną ![]() 3. co ma szal do sterylizacji? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bo to zwykły płyn do kąpieli jest ale pachnie cudnie z butli i dłoni pafnie mi surowym ciastem piernikowym, trochę brakuje mi nutki pieczenia/spalenizny i ewent. lukru
|
|
|
#4423 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ten "smak" to jakiś wyszukany, że trzeba zamawiać czy normalnie jest w sklepach?
|
|
|
|
|
#4424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
temu z netu brałam
|
|
|
#4425 |
|
Nindżopesz
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4426 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
ale podobaja mu się kadzidła na szczęście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.poka ![]() 3.hyhy , bo powstawał nocami , kiedy siedziałam pilnując wysterylizowanej kothy w kubraczku , która leżała sztywno jak kołek z powodu kubraczek wiązany na grzbiecie na kukardki
|||
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iii ja tam akurat w BdM czuję pierd-nika ![]() Macham znad ledwożycia A dodatkowo dziś rano obudziłam się z lekka zalana krewą spodziewałam się tego koło piątku, ale czemu akurat teraz nie miałoby przyjść wcześniej Czekam na obiad , a potem na dobicie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4428 |
|
Nindżopesz
|
Ot agrafka. Okazała się zbyt jasna więc ją spatynowałam
Urzekła mnie koncepcja agrafczana u pana w zał.
|
|
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() doskonale Cię rozumiem z marzeniem o dobiciu na wszelki jedz cynku dużo mnie poratował oraz sok z żyworódki - nie zawsze pomaga, zazwyczaj na początku potrafi zdławić chorobę w zarodku tak jak tym razem - jużem zdrowa ale tfu tfu tfu nikt nic nei słyszał nic nie mówiłam jak się choróbsko rozhula to już tylko czekać na dobicie choć cynk nie zaszkodzi wzmaga siły obronne org do walki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-02 o 17:42 |
|
|
|
|
#4430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(a ja dziś rano obudziłam się w nie swoim łóżku , o jak dobrze, że starzy spali i nie słyszel, że wróciłąm po 6 rano, bo by były jazdy )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-02 o 18:15 |
||
|
|
|
#4431 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale -jak to powiedziała moja koleżanka z pracy -nie martwmy się, jeszcze tylko kilka miesięcy i znów będzie lato ![]() Cytat:
O właśnie... Mi Belle de Minuit też pachnie podejrzanie, jakąś plasteliną piernikową, czy karmelem nadpalonym.... Otóż -aż sie boję zapeszyć... Oooootóż... Nie boli mnie głowa już ![]() Za to jutro idę do dentysty... Oszczędzam Wam szczegółów, ale nadal dzieje się dużo, kasy masę tam zostawiam, a sam dentysta już się chyba mnie boi... Bo ostatnio było "o taka mała plamka tylko, przyszlifuję bez znieczulenia, bo to tylko polerowanie. Jak dotknął, wyskoczyłam tak, że miałam chyba szansę się łbem w sufit wbić, a potem był już tylko zastrzyk i teksty w stylu "no spróbujemy go uratować, może się uda bez korony...", bo oczywiście zepsuł się od środka... Na wierzchu plamka, w środku paskudztwo A dwa kolejne po wyjęciu plomby z listopada też to samo... Także jutro ciąg dalszy, trzymajcie kciuki, żeby tym razem było więcej pozytywnych zaskoczeń...
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
a ło http://sklep.farmona.pl/sweet-secret/934-sweet-secret-piernikowy-balsam-do-ciala-225ml-5900117099865.html
![]() Cytat:
![]() a tak serio to Cytat:
![]() współczuję zębowych przeżyć
|
|
|
#4433 |
|
grozi wypollizowaniem
|
murszaf-wspolcuje i znam to bardzo dobrze-przychodziłam z malą plamką a wychodziłam z pełną kanałówką, a dentysta na moj widok w poczekalnu miał zwyczaj mówic- o boze... to znowu ty
|
|
#4434 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.to przez choróbsko , infekcja lubi przyspieszać @ Cytat:
koncepcja fajna , sfeterek fajny , ale ten szereg agrafek dziwnie mi się skojarzył z zajęciami z pierwszej pomocy na Przysposobieniu Obronnym i bandażowaniem ![]() Cytat:
![]() 2.ja też ni mom i też kcem 3. ![]() Cytat:
rano małżu Dżewo waniliowe się podobało , a teraz już nie nigdy nie wiem , czy ten sam perfum o różnych godzinach zyszcze aprobatę czyli też okaże się ochydny
||||
|
|
|
#4435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bym na bank po czymś takim z łóżka nie wstała ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też ![]() jaka synchronizacja, ja też właśnie czekam ![]() tzn wolałabym się nie doczekać ale pewnie znów nic z tego Cytat:
Wróciłam z pilatesu i jestem nie do życia totalnie znów sobie wybrałam zły czas na ćwiczenia, no ale trudno już, ileż można czekać nie wiadomo na co i obrastać tuszczem
|
|||||
|
|
|
#4436 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() PO |
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
a korzystasz z "moich" rad?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4438 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() No dobra, wybaczone ![]() Ja chcę, żeby było 20 lat temu Największym problemem było, którego konia na jazdę dostanę, czy będą skoki, czy ujeżdżenie i czy zdążę po szkole do stajni...
|
|
#4439 |
|
Nindżopesz
|
Podjarałam się Plum Japonais Toma Forda, znacie, wąchaliście, opiszecie? W Douglasie zastanę?
|
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

Chyba widziałam gdzieś u kogoś białe wieszaki z kukardkom, pomyśl o tym modelu

(a wręcz przeciwnie
), ale kopa daje
Ale jadłam grzyby na kolację, więc się boje po nich leki przeciwbólowe łykać...
praktycznie to jets czosnek i imbir mieszany ze spirytusem w postaci papki , reszty się wlaściwie nie czuje
mnie się kurzą wieszaki nawet w szafie, więc tak na zew to trochi brrrrrrr 

musi trend jakiś

spodziewałam się tego koło piątku, ale czemu akurat teraz nie miałoby przyjść wcześniej
doskonale Cię rozumiem z marzeniem o dobiciu