Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-02, 19:20   #4291
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Kurde, wstawiłam w inny wątek

Wstawiam

Pierwsze zdjęcia - tak to wygląda. Papier wieczka jest perłowy, mieniący się. Środek mógłby być grubszy, aleee ok
To ze wstążką - tak będzie (nie widać, bo kiepskie oświetlenie, ale wstążka jest fioletowa)
Ostatnie- takie konfetti dorzucę, chcę taki efekt w środku jak miała Fotballfrue (klik)

Łaaaaadne.

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
zaklepałam godzinę w kościele 17:00

mnie też zainspirowała - tz będzie nam robił
Gratuluję.
Moja wymarzona godzina! Jeszcze 26 dni i będę o nią walczyć.

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A ja właśnie zakończyłam produkcję zawieszek! Oto one
Super, brawo.

Nie nadążam do końca za wątkiem, więc tylko przeleciałam.

Przy okazji nie ogarniam, że już październik i w tym miesiącu wybieramy się do USC.
Zapitala to wszystko straszliwie.

Ostatnio buszujemy z TŻ w muzyce i wybieramy propozycje na pierwszy taniec. Uznaliśmy, że "nasza piosenka" się nie nadaje, więc.. trzeba dobrać coś innego.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 19:45   #4292
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:

Wstawiam

Pierwsze zdjęcia - tak to wygląda. Papier wieczka jest perłowy, mieniący się. Środek mógłby być grubszy, aleee ok
To ze wstążką - tak będzie (nie widać, bo kiepskie oświetlenie, ale wstążka jest fioletowa)
Ostatnie- takie konfetti dorzucę, chcę taki efekt w środku jak miała Fotballfrue (klik)
prześliczne !

a my z Tz mielismy zacząć poradnię 11 października. A w związku z jego delegacją, nie zaczniemy

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-02, 19:48   #4293
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
A taki zestawik pasowałby do mojej sukienki?
http://allegro.pl/swarovski-bransole...521462936.html
Ładny

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ale ja nie pisałam, że wszystkie negatywne opinie są do bani tylko, żeby tak się opiniami nie sugerować

pysia
z każdym dniem będzie coraz lepiej, musisz pozytywnie myśleć!
Staram się myslec pozytywnie, naprawde ale z moją psychiką nie najlepiej jeszcze tak do końca i każde wytknięcie mi błedu traktuje jako mega porażke

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Niestety dzisiaj rząd przyjął projekt ustawy okolobudżetowej zwiększającej akcyzę na papierosy i alkohol co spowoduje wzrost cen od 1 stycznia 2014 roku.

pysiu witaj ponownie jak Twoje zdrowie? Trzymam kciuki aby niedziela przyniosła długo oczekiwaną zmianę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Hej no właśnie jeszcze nie do konca dobrze, ale dzięki teraz troche zaczynam żalowac, że nie poszłam na terapie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Przedstawianie świadków? Ciekawe, przyznam, że nigdy o czymś takim nie słyszałam

Mamy trzymać kciuki? :P

Kurcze, a ja nie wiem jak wygląda Twoja sukienka wrzucałaś gdzieś fotkę? To musi być super uczucie Ja bym się właśnie bała, że jak kupię tak wcześnie to mi się znudzi i w ogóle opatrzy :P albo nie daj Boże znajdę ładniejszą hehe

Oj ja tego problemu praktycznie nie mam - od 5 lat nie mieszkam w domu rodzinnym, chociaż w domu jestem co dwa tygodnie obowiązkowo
Jest opcja, że po ślubie będziemy mieszkać w moim domu rodzinnym, a więc blisko rodziców i cały czas zastanawiam się czy to dobra opcja - duże ryzyko na pewno ...

Piękne i bogate. Moim zdaniem będą pasowały tylko do bardzo skromnej i prostej sukni

Oby, oby! Bo ja jakoś nie mam jeszcze nastroju na tego typu zakupy :P
Taaaaaaaaak trzymajcie wszystkie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ano trzeba... mam nadzieję że teściowej uda nam się załatwić wódkę trochę taniej bo jeśli nie to będziemy musieli niedługo zacząć wędrówki po hurtowniach

Co do rozmiarów to nie pomogę, chociaż wg mnie rozmairy wszędzie powinny byc te same.

Wiem co czujesz... mój TŻ pojechał na tydzień w delegację nad morze ;/ A co do pizzerii to kto wie? Skoro chodzicie tam tylko na rocznicę to może szykuje się kolejna ważna uroczystość

Współczuję... Skoro nie chce świadkować powinna Ci powiedzieć, żebyś mogła zastanowić się nad kimś innym. Ja miałam niedawno taki koszmar, że wszyscy mi odmawiają ;( Mam nadzieję, że tak się nie stanie... Chciałabym żeby moją świadkową była siostra ale nie wiem czy się zgodzi bo mają małe dziecko (w dniu ślubu będzie miało rok i 4 miesiące) i boję się że mi odmówi z tego powodu...

Tylko że dzisiaj rząd klepnął projekt ustawy więc to nieuniknione... http://finanse.wp.pl/kat,1033691,tit...?ticaid=11169a

enzunio poka zaproszenia!
Oby

Dziewczyny, wszystkie ten Wasze zaproszenia mi się podobaja ale ja osobiście nie bede aż tak przezywała ich wyboru

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-10-02 o 19:49
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 19:53   #4294
martucha0205
Rozeznanie

to tak jak ja nie mam zamiaru ani przplacac za zaproszenia ani szukac chce zwykle proste i tak zaraz po weselu wyladuja w koszu chce zwykle biale srebrem lub zlotem wypisane i wszystko...

czekam juz od 2 miesiecy na numer konta naszej orkiestry zebysmy mogli wyslac im zaliczke dzisiaj sie szanownie pan odezwal i tak jak myslelismy zamiast 500zl chca 1000zl no ale co nic nie poradzimy czeba placic

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 20:28   #4295
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Hm, bransoletka na pewno będzie super pasowała, ale kolczyki bym raczej widziała do takiej z odsłoniętymi ramionami, ale to tylko widzę oczami wyobraźni, jakbyś przymierzyła to byłoby łatwiej dopasować

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
to tak jak ja nie mam zamiaru ani przplacac za zaproszenia ani szukac chce zwykle proste i tak zaraz po weselu wyladuja w koszu chce zwykle biale srebrem lub zlotem wypisane i wszystko...

czekam juz od 2 miesiecy na numer konta naszej orkiestry zebysmy mogli wyslac im zaliczke dzisiaj sie szanownie pan odezwal i tak jak myslelismy zamiast 500zl chca 1000zl no ale co nic nie poradzimy czeba placic
Też mi się wydaje, że na zaproszeniach przyoszczędzimy - taki przynajmniej jest plan żeby robić własnoręcznie, ale to się okaże w ferworze walki czy coś z tego wyjdzie :P

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 20:28   #4296
aneczka25057
Rozeznanie

Hej Dziewczęta.
Ostatnio znów krucho u mnie z czasem, aktualnie remontujemy mieszkanie i nawet nie mam kiedy ani jak usiąść do komputera ale myślę o Was cały czas. Jak już sytuacja zostanie opanowana, a trochę to pewnie jeszcze potrwa, to zdam Wam relacje z przymiarek i wrzucę fotki abyście mogły mi doradzić...

pozdrawiam serdecznie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 20:30   #4297
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

Wstawiam

wooow, fajne!

Cytat:
Super! Jakie patriotyczne barwy

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 20:33   #4298
enzunio
BAN stały

No ja zakładałam, że moje zaproszenia nie przekroczą 1,50 zł A potem to już wiecie jak było...

U mnie w rodzinie te zaproszenia sterczą te dwa miesiące na widoku, nie wiem jak u TŻta... ale niech potraktują je jako małą zapowiedź
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 20:45   #4299
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
No ja zakładałam, że moje zaproszenia nie przekroczą 1,50 zł A potem to już wiecie jak było...

U mnie w rodzinie te zaproszenia sterczą te dwa miesiące na widoku, nie wiem jak u TŻta... ale niech potraktują je jako małą zapowiedź
Ej właśnie :P bo dać zaproszenie to jedno, ale już dobrze jakby rodzinki wiedziały wcześniej żeby nie planowali jakichś urlopów w tym czasie tylko kasę zbierali haha

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 20:58   #4300
gornek
Zakorzenienie

Ja dzisiaj podpisalam w koncu umowe z kamerzysta, zaliczka wplacona, mniej wiecej wszystko ustalone, tz, podziekowania i blogoslawienstwo w domu przed msza jeszcze, buty zamowione juz sa w trakcie realizacji, zaproszenia rowniez, zostalo mi do ogarniecie z wazniejszych rzeczy jedynie jakis samochod do slubu a zostalo tylko 7 miesiecy :p
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 21:25   #4301
no_doubt
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny Czytałam kiedyś wątki dotyczące PM poprzednich roczników, a teraz rok 2014 dotyczy i mnie Swój ślub mam w sierpniu, a konkretnie w moje urodziny Sala już jest, kamerzysta i fotograf też, kościół też (chociaż nie o tej godzinie, jaką sobie wymarzyłam). Sierpniowe PM czy już już po trochu rozglądacie się za suknią ślubną? Ja jestem chyba jakaś nienormalna, bo w ogóle nie mam koncepcji...
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 21:29   #4302
irracjonalna_
Raczkowanie

Cytat:
Też podoba mi się pomysł z kryształkami, oryginalnie.

Naoglądałam się waszych sukienek, naczytałam o tym ile to sukienka może 'iść' i w końcu zdecydowałam się wyruszyć na łowy. W sobotę idę na pierwsze przymiarki!
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 21:29   #4303
martucha0205
Rozeznanie

no doubt
opowiadaj o sobie i jak sie poznaliscie

no niektore PM2014 juz maja suknie ale nie martw sie ja kilka z nas jeszcze nie.

a jaka data slubu?

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-10-02, 21:37   #4304
enzunio
BAN stały

Właśnie zrobiłam zakupy (same ślubne pierdoły) za ponad 150 zł na Organzie... Wzięłam za pobraniem, może TŻ nie zauważy i nie ubije...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 21:39   #4305
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
wlasnie czytalam o naszym musowym produkcie ma podrozec o 1.80zl brutto za 0,5l musze sie chyba pospieszyc z tym zakupem
Też słyszałam że alkohol ma podrożeć i dzisiaj przycisnęłam TŻa żebyśmy wreszcie policzyli ile nam mniej więcej potrzeba wódki i w najbliższym czasie zaczniemy rajd po hurtowniach żeby zobaczyć gdzie będzie najtaniej

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie macie ustalone godziny kiedy np. podziękowania dla rodziców o której godzinie itp. Chodzi o taki plan wesela, nie samych przygotowań.
Ja jedyne co mam obmyślone to kiedy przedstawię świadków, chce to zrobić po pierwszym tańcu kiedy goście będą przy stołach na poobiedniej kawie i cieście Wiem, że podziękowania są przed oczepinami ale nie wiem dokładnie o której
U mnie podziękowania dla rodziców są zawsze o północy i zaraz po nich są oczepiny Natomiast o przedstawianiu świadków pierwsze słyszę

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
A ja dziś poprosiłam przyjaciółkę, żeby poszła ze mną kupić komplet biżuterii ślubnej w moje urodziny... No i poprosiła mnie, żebym wtedy też przymierzyła suknię. No i się zastanawiam, czy to nie głupio mierzyć ją po raz trzeci w przeciągu 2 miesięcy? Później już nie będę miała po co jej mierzyć, aż do przymiarek, ale sama nie wiem... nie chcę wyjść na jakąś idiotkę przed babkami w salonie
Nie przejmuj się, ja też w miesiąc temu w ciągu 5 dni byłam dwa razy w jednym salonie żeby zmierzyć suknię którą mam na oku i teraz znowu kusi mnie żeby tam jechać i ją ponownie założyć Ale chyba zrobię to dopiero wtedy, gdy już naprawdę się na nią zdecyduję i pojadę wpłacić zaliczkę, bo nie chcę wyjść na jakąś nienormalną i nachalną babę

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
zaklepałam godzinę w kościele 17:00
Gratuluję

Cytat:
Gratuluję Są świetne

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Czytałam kiedyś wątki dotyczące PM poprzednich roczników, a teraz rok 2014 dotyczy i mnie Swój ślub mam w sierpniu, a konkretnie w moje urodziny Sala już jest, kamerzysta i fotograf też, kościół też (chociaż nie o tej godzinie, jaką sobie wymarzyłam). Sierpniowe PM czy już już po trochu rozglądacie się za suknią ślubną? Ja jestem chyba jakaś nienormalna, bo w ogóle nie mam koncepcji...
Cześć Ja również biorę ślub w sierpniu i jestem w trakcie poszukiwania sukni ślubnej W ogóle coraz więcej dziewczyn z naszego wątku które również mają ślub w sierpniu posiadają już kupione suknie

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 21:39   #4306
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Witaj
Opowiedz coś o Was

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-10-02, 21:42   #4307
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
no doubt
opowiadaj o sobie i jak sie poznaliscie

no niektore PM2014 juz maja suknie ale nie martw sie ja kilka z nas jeszcze nie.

a jaka data slubu?
Poznaliśmy się w pracy ale nie od razu zaiskrzyło, chociaż mój TŻ twierdzi inaczej (mówi, że od razu wpadłam mu w oko ) Ja jeszcze wtedy byłam w długoletnim związku. Ale jak to mówi moja mądra koleżanka "co komu przeznaczone, na drodze rozkraczone" Jesteśmy razem ponad 3 lata, zaręczyliśmy się rok temu, także w moje urodziny Narazie moje planowanie wesela ogranicza się tylko do zarezerwowania sali, zespołu, kamerzysty, fotografa no i kościoła... z tym ostatnim to jestem trochę niepocieszona, bo nie mam tej godziny, którą chciałam. Czy u Was księża też zapisują w zeszyt z prawie dwuletnim wyprzedzeniem? Masakra jakaś!!! Dobrze, że jest te forum mogę się Was podpytać, doradzić, skorzystać z pomysłów. Sen z powiek spędza mi wybór sukni ślubnej. Od zawsze byłam taka "anty salony ślubne", żaden fason mi się nie podoba. Koleżanki się ze mnie śmieją, że jestem dziwna :P Wstępnie zapisałam się na pierwsze oglądanie sukien na połowę listopada, mam nadzieję, że to ok?
Mam tak wiele wątpliwości odnośnie samego wesela: usadzać gości? (chyba teraz to już standard), jakie prezenty dla gości? i wiele wiele innych, którymi na pewno będę Was obarczać Sama również służę radą
A data ślubu to: 9.08.2014

Edytowane przez no_doubt
Czas edycji: 2013-10-02 o 22:02
Stary 2013-10-02, 21:45   #4308
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
KPierwsze zdjęcia - tak to wygląda. Papier wieczka jest perłowy, mieniący się. Środek mógłby być grubszy, aleee ok
Piękne! Jedne z najlepszych zaproszeń, jakie widziałam ever My z TŻ akurat zaproszenia na ślub zachowujemy na pamiątkę, moglibyśmy takie mieć "w kolekcji"

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj podpisalam w koncu umowe z kamerzysta, zaliczka wplacona, mniej wiecej wszystko ustalone, tz, podziekowania i blogoslawienstwo w domu przed msza jeszcze, buty zamowione juz sa w trakcie realizacji, zaproszenia rowniez, zostalo mi do ogarniecie z wazniejszych rzeczy jedynie jakis samochod do slubu a zostalo tylko 7 miesiecy :p
Gratuluję! Już tylko 7 miesięcy, to faktycznie niedużo

Cytat:
Hej Tak jak pisały dziewczyny, sporo z nas ma już suknie, część się rozgląda...

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, ja też w miesiąc temu w ciągu 5 dni byłam dwa razy w jednym salonie żeby zmierzyć suknię którą mam na oku i teraz znowu kusi mnie żeby tam jechać i ją ponownie założyć Ale chyba zrobię to dopiero wtedy, gdy już naprawdę się na nią zdecyduję i pojadę wpłacić zaliczkę, bo nie chcę wyjść na jakąś nienormalną i nachalną babę
Ja już kupiłam suknię i zapłaciłam całość kwoty, więc niby mogę robić, co chcę, ale mi jednak ciut głupio... Bo byłam mierzyć kilka, tego samego dnia kilka godzin później wróciłam ją kupić, więc mierzenie nr 2, a ok. 1,5 tygodnia później byłam mierzyć z siostrą i szwagierką. To było pod koniec sierpnia, a teraz w równe 2 miesiące po zakupie chcę jeszcze z przyjaciółką zmierzyć...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 21:47   #4309
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:

Cześć Ja również biorę ślub w sierpniu i jestem w trakcie poszukiwania sukni ślubnej W ogóle coraz więcej dziewczyn z naszego wątku które również mają ślub w sierpniu posiadają już kupione suknie
Już mają suknie ślubne? Czyli będę musiała się sprężyć...

Dziewczyny, a czy Wy może organizowałyście spotkanie przyszłych teściów z rodzicami? Moi się jeszcze oficjalnie nie znają... podobno najpierw młoda zaprasza do siebie rodzinę TŻ. Jakby było mało stresu z weselem, to jeszcze to...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-02, 21:53   #4310
irracjonalna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez no_doubt:
A nasz ślub będzie w urodziny TŻta

Moi rodzice i TŻ się już znają, byli z nami oglądać salę na weselę między innymi, więc jakoś tak przy okazji to wyszło.
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 21:57   #4311
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny, a czy Wy może organizowałyście spotkanie przyszłych teściów z rodzicami? Moi się jeszcze oficjalnie nie znają... podobno najpierw młoda zaprasza do siebie rodzinę TŻ. Jakby było mało stresu z weselem, to jeszcze to...
U nas już było takie spotkanie, sporą chwilę temu..kupa stresu a wyszło super, rodzice się dogadali i wszyscy są zadowoleni

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-10-02, 22:00   #4312
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez irracjonalna_ Pokaż wiadomość
Moi rodzice i TŻ się już znają, byli z nami oglądać salę na weselę między innymi, więc jakoś tak przy okazji to wyszło.
Ha... moi też mieli okazję się poznać, ale chodzi o takie oficjalne z obiadem i innymi bajerami... takie staropolskie obyczaje ;-) A ja się tym bardziej stresuję niż całym weselem...

Co do akcyzy to mój tata jak tylko się o tym dowiedział dostał amoku i chciał od razu kupować alkohol. Nie dziwię się, bo znając życie to ceny pójdą w górę jeszcze w tym roku. Sprzedawcy sami podniosą, bo wyczują w tym dobry interes. Nam ta akcyza da się dodatkowo we znaki, bo będziemy mieć barmana, a na bar tez znaczną ilość alkoholu trzeba kupić...

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
U nas już było takie spotkanie, sporą chwilę temu..kupa stresu a wyszło super, rodzice się dogadali i wszyscy są zadowoleni
Ależ Ci zazdroszczę. Też chciałabym być już po ...
Stary 2013-10-02, 22:03   #4313
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
ja już swoją kupiłam ale masz jeszcze czas, spokojnie. suknię trzeba zamówić 6-4 miesiące przed ślubem - w zależności od salonu.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 22:11   #4314
no_doubt
Wtajemniczenie

Boję się, że u mnie od oglądanie do wyboru może być bardzo długa i wyboista droga...

Dziewczyny, które już wybierały suknie mam pytanie: ile średnio czasu spędzałyście w salonie na samych przymiarkach sukien, na etapie wybory?

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
Stary 2013-10-02, 22:12   #4315
cikulada
Zadomowienie

Cytat:

Coraz więcej dziewczyn ma już suknie ale się tym nie przejmuj bo są też takie, które mają ślub wcześniej od nas a nie posiadają jeszcze sukni Zazwyczaj suknie trzeba zamawiać jakieś 6 miesięcy przed ślubem więc jest jeszcze trochę czasu i możesz się na spokojnie rozejrzeć Dodatkowo powoli wchodzą nowe kolekcje więc będzie jeszcze możliwość wyboru sukni z wyprzedaży albo z nowej kolekcji także bez paniki

Co do spotkania to nasi rodzice się już znają ale żeby nie było tak strasznie nerwowo to zaprosiliśmy rodziców TŻa na kawę i przynajmniej nie stresowałyśmy się z mamą czy obiad nam wyjdzie smaczny a wiadomo, że im bardziej się człowiek stara tym bardziej coś się może zepsuć albo podczas podawania że zaczną się nam ręce trząść czy coś takiego

Stary 2013-10-02, 22:16   #4316
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do spotkania to nasi rodzice się już znają ale żeby nie było tak strasznie nerwowo to zaprosiliśmy rodziców TŻa na kawę i przynajmniej nie stresowałyśmy się z mamą czy obiad nam wyjdzie smaczny a wiadomo, że im bardziej się człowiek stara tym bardziej coś się może zepsuć albo podczas podawania że zaczną się nam ręce trząść czy coś takiego
My z mamą stresujemy się samą wizytą Takie z nas nerwowe kobity

Odnośnie usadzania gości: czy wiecie coś może o jakimś funkcjonalnym programie? Znalazłam coś na jednej ze stron, ale niestety jest w wersji testowej, bez możliwości zapisu.

Stary 2013-10-02, 22:21   #4317
swiat_katarzyny
Zadomowienie

wódka wódką, ale co z kolorowymi alkoholami? Planujecie takie na weselu? u mnie będzie bar alkoholowy samoobsługowy (oprócz wódki i wina na stołach) i zastanawiam sie na jakie alkohole postawic.... na pewno na malibu, gin, whisky, ale co jeszcze?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 22:31   #4318
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
wódka wódką, ale co z kolorowymi alkoholami? Planujecie takie na weselu? u mnie będzie bar alkoholowy samoobsługowy (oprócz wódki i wina na stołach) i zastanawiam sie na jakie alkohole postawic.... na pewno na malibu, gin, whisky, ale co jeszcze?
U nas będą barmani. Wcześniej mamy dostać listę alkoholi od barmanów. Moi znajomi na swoim weselu dostali baaardzo obszerną listę.

Z alkoholi możesz kupić martini, passoa, bacardi, tequila, brandy... zależy co lubi towarzystwo. Fajnym pomysłem jest postawić barmańskie soki do drinków. Nadadzą fajny kolor i smak. Polecam firmę Rioba, Na pewno nie zabraknie owoców i różnego rodzajów gadżetów (słomki, parasolki), by każdy gość mógł sobie skomponować własnego drinka

Stary 2013-10-02, 22:32   #4319
martucha0205
Rozeznanie

swiat katzrzyny my mamy jeszcze likiery typu balentajs i coolery takie jak smirnof ice nisko procentowe

a i mam pytanko bo myslalam ze pojade sobie w czercu do polski i poprostu kupie sukienke a tu idze ze chyba to tak nie dziala i czy jak juz wybiore ta sukienke to jak to sie dalej odbywa kiedy przymiarki odrazu musze zaplacic czy dopiero przy ostatniej przymiarce?

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-10-02, 22:34   #4320
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
Może jakiś likier, rum, wino np. dla kobiet które nie lubią wódki.

Tak w ogóle to jak obliczyć ile butelek szampana będzie potrzebne na powitanie gości na sali?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości