Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-02, 23:05   #151
kingur
Raczkowanie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A propos dziwi mnie coś takiego jak jest w USA. Tam każdy lekarz ma grubą knigę, w której są opisane procedury postępowania dla każdego przypadku. Jeśli się do nich nie zastosuje to ryzykuje zaskarżeniem(a tam takich prawników od spraw medycznych jest mnóstwo). W wielu przypadkach te procedury są niezgodne ze zdrowym rozsądkiem i tym, co lekarz powinien zrobić dla dobra pacjenta. Ale są i jak chcesz chronić d*pe to się do nich stosuj, a jak jesteś dobrym człowiekiem i zależy Ci na życiu ludzi to płać.
Jak to dobrze spotkać kogoś o normalnych poglądach W Polsce niestety pomału też się coś takiego robi. Efekt? Lekarze większość swojego czasu poświęcają zamiast na kontakt bezpośredni z pacjentem to na wypełnianie papierków.
Hitem jest historia kobiety, której lekarze uratowali życie, w tym celu musieli ją m.in. zaintubować, a ona skarży tych lekarzy, że jej zęba ukruszyli. No cóż, takie zachowanie mnie dziwi
kingur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-02, 23:47   #152
Laurelindorenan
Rozeznanie

Mnie dziwią osoby z idealną figurą, które mają np. 170 cm wzrostu, ważą 56 kg i jeszcze chcą z czegoś chudnąć Do tego doszukują się (chyba z lupą albo pod mikroskopem) wyimaginowanych oponek na brzuchu Mam taką koleżankę, która tylko mnie rozdrażnia - mam realną (niewielką, ale jednak) nadwagę i minimum 10 kg do zrzucenia, by odzyskać jako tako dobre samopoczucie. Moim marzeniem jest 60 kg (przy wspomnianym wzroście 170), ale na razie wydaje mi się to nierealne. Zaczęłam ćwiczyć - trzymajcie kciuki, bym wytrwała

Edytowane przez Laurelindorenan
Czas edycji: 2013-10-03 o 01:03
Laurelindorenan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 01:17   #153
claudiiin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Laurelindorenan Pokaż wiadomość
Mnie dziwią osoby z idealną figurą, które mają np. 170 cm wzrostu, ważą 56 kg i jeszcze chcą z czegoś chudnąć Do tego doszukują się (chyba z lupą albo pod mikroskopem) wyimaginowanych oponek na brzuchu Mam taką koleżankę, która tylko mnie rozdrażnia - mam realną (niewielką, ale jednak) nadwagę i minimum 10 kg do zrzucenia, by odzyskać jako tako dobre samopoczucie. Moim marzeniem jest 60 kg (przy wspomnianym wzroście 170), ale na razie wydaje mi się to nierealne. Zaczęłam ćwiczyć - trzymajcie kciuki, bym wytrwała
A mnie dziwi takie podejscie jak Twoje Tzn. rozumiem, ze z Twojego punktu widzenia moze to byc irytujace, kiedy ktos ma Twoja docelowa wage/figure i faktycznie przesadza nazywajac sie "grubym" itp., ale zapewniam Cie, ze nie trzeba miec 10-kilogramowej nadwagi, zeby chciec udoskonalic swoje cialo. Ja mam 171cm i dobijam obecnie do 57kg i czulam sie lepiej jakies 3-4kg "temu", czyli przy dolnej granicy normy BMI. Obiektywnie (bo to nie tylko moja opinia, ale tez narzeczonego, siostry itd) dostalam nieco brzuszka i boczkow i swojej figury idealna bym w tej chwili nie nazwala. Nie zeby mi to jakos w zyciu specjalnie przeszkadzalo, ale po prostu moglabym wrocic do starej wagi, bo srednio to przyjemne, kiedy nie moge ubrac ulubionych jeansow, bo zaczely byc zbyt obcisle i co nieco ewidentnie wystaje z nich po bokach. I mam udawac ze tak nie jest, zeby przypadkiem nie rozdraznic kogos, kto ma wiecej do zrzucenia? No prosze Cie...

CG i olejowanie od listopada 2011 + walka z wypadaniem, zapuszczanie grzywy, powrót do naturalek...

Edytowane przez claudiiin
Czas edycji: 2013-10-03 o 01:20
claudiiin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 01:31   #154
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez claudiiin Pokaż wiadomość
A mnie dziwi takie podejscie jak Twoje Tzn. rozumiem, ze z Twojego punktu widzenia moze to byc irytujace, kiedy ktos ma Twoja docelowa wage/figure i faktycznie przesadza nazywajac sie "grubym" itp., ale zapewniam Cie, ze nie trzeba miec 10-kilogramowej nadwagi, zeby chciec udoskonalic swoje cialo. Ja mam 171cm i dobijam obecnie do 57kg i czulam sie lepiej jakies 3-4kg "temu", czyli przy dolnej granicy normy BMI. Obiektywnie (bo to nie tylko moja opinia, ale tez narzeczonego, siostry itd) dostalam nieco brzuszka i boczkow i swojej figury idealna bym w tej chwili nie nazwala. Nie zeby mi to jakos w zyciu specjalnie przeszkadzalo, ale po prostu moglabym wrocic do starej wagi, bo srednio to przyjemne, kiedy nie moge ubrac ulubionych jeansow, bo zaczely byc zbyt obcisle i co nieco ewidentnie wystaje z nich po bokach. I mam udawac ze tak nie jest, zeby przypadkiem nie rozdraznic kogos, kto ma wiecej do zrzucenia? No prosze Cie...
Zgadzam się z Tobą. Bardzo mnie irytuje podejście "Ciesz się z tego, co masz. Inni mają gorzej". Nie mówiąc już o konkretnie "JA mam gorzej".
Laurelindorenan - wyobraź sobie, że rozmawiasz z osobą, która ma 20 kg nadwagi i wmawia Ci, że wyglądasz super, że ONA to dopiero musi schudnąć, a Ty nie i wymyślasz problem z pupy. Wydaje mi się, że nie bawiłaby Cię taka rozmowa.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 01:50   #155
Laurelindorenan
Rozeznanie

Rozumiem udoskonalanie w sensie rzeźbienia, ujędrniania, pracy nad mięśniami itp. Ale nie rozumiem katowania się dietami, by z dolnej granicy prawidłowego BMI przejść do niedowagi i ciągłego wzdychania "Ja tego nie mogę jeść, bo się odchudzam", a tak właśnie robi osoba, którą wczesniej opisałam . Mam wrażenie, że to już graniczy z jakimś zaburzeniem odżywiania.

---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ----------

Z innej beczki - dziwi mnie, że spółdzielnia mieszkaniowa wywiesza informacje o sprawdzaniu liczników, pomierników ciepła, instalacji gazowych itp. na dwa dni przed planowanym terminem. Poza tym odbywa się to zwykle w godzinach, gdy większość ludzi pracuje (np. 15-17) - ciekawe, ile osób spodziewają się zastać w domu.
Stary 2013-10-03, 01:58   #156
mary_poppins
sissy that walk

Mnie ogólnie dziwi głośne narzekanie na wagę, zwłaszcza gdy się nic z tym nie robi Rozumiem pogadać jak ktoś się już realnie zaczął odchudzac, ale takie kurtuazyjne pierdzielenie tylko wkurza. Mam znajome, które od paru lat narzekają na wagę, ale wszystkie opcje jej zrzucenia są be. Albo wszystko "od jutra". Nie da się już tego słuchać

Edytowane przez mary_poppins
Czas edycji: 2013-10-03 o 02:01
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 08:28   #157
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Sugerujesz, ze taka osoba nie ma możliwości powedzenia 'nie'? Ktos ją do życia zmusza itd.?

Znałam kilka niepełnosprawnych w znacznym stopniu, które studiowały. Nikt ich do studiowania nie zmuszał, nie wymuszał chęci do zycia. Chicały więc kontynuowały nauke... i chciały zyc.
Nie. Chodziło mi nawet o to dalsze otoczenie, które zupełnie nie wie jak to jest, ale jest najmądrzejsze- bo przecież życie jest zawsze cudowne i bla bla bla

Co innego też jeździć na wózku, a co innego mieć do tego problemy z mową i koordynacją ruchów rąk.

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Tak, tylko najwiecej narzekają ci, co się niewiele napracują. A argument zbyt dużej ilości czasu w przypadku mojej rodziny jest nietrafiony. Więc cóż, odpowiedzi najprędzej bym szukała w nie do końca szczęśliwym dzieciństwie.
Inna sprawa, że nieskończony kosmos dzieli to co ludzie zrobili, a co myślą, że zrobili 'bo byłem po karpia i biały ser i się tym przemęczyłem, bo kolejka była, o!'

A niektórzy nie mogą przeżyć, jak inni są chwilę w dobrym nastroju np. moja babcia. Potrafi coś totalnie zmyślić i krzyknąć- no pokłóć się ze mną. Żałuję tylko, że tego nie nagrałam i nie mogę dać bratu, żeby pokazał dalszej rodzinie.

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

Cytat:
Waga to nie wszystko, można ważyć mało a mieć miękki, totalnie niejędrny brzuch, który w spodniach wygląda dobrze, ale już w kostiumie (szczególnie zaraz po posiłku)- źle.
Jeden chce mieć idealną sylwetkę, inny jako taką, trzeciemu wcale nie zależy- dopóki ktoś robi coś (a nie tylko narzeka), nie zahacza swoim zachowaniem o chorobę lub nie narzeka tylko po to, żeby dostać 5 ton komplementów to staram się zrozumieć.

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Mnie ogólnie dziwi głośne narzekanie na wagę, zwłaszcza gdy się nic z tym nie robi Rozumiem pogadać jak ktoś się już realnie zaczął odchudzac, ale takie kurtuazyjne pierdzielenie tylko wkurza. Mam znajome, które od paru lat narzekają na wagę, ale wszystkie opcje jej zrzucenia są be. Albo wszystko "od jutra". Nie da się już tego słuchać
Nie mogę takich ludzi zdzierżyć Tak jak rozmów typu- o bo jak nie mam pieniędzy to wszystko jest w sklepach, jak mam to nic.
a) to zarabiaj lepiej
b)nie chodź jak nie masz, nie będziesz wiedzieć co jest
c)czyli jak masz kasę to przez rok nic nie ma? (no bo dopóki nie ma nic fajnego to chyba nie wydajesz. czy może wydajesz na pierdoły, zamiast odłożyć?)

Jeszcze jak kogoś lubię i kto się przyzna- nie podobam się sobie, ale kocham jeść; czasem mnie natchnie ponarzekać, ale i tak będę jeść- no ok. Ale tych wszystkich wiecznie udających, że zaczynają dietę nie zdzierżę. Bo niektórzy potrafią tak jęczę przy każdym spotkaniu przez lata

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 10:18   #158
beeets
Zakorzenienie

Dziwi mnie to, że niektórzy się odzywają tylko jak czegoś chcą albo żeby się czymś pochwalić, np. kilka miesiący ciszy, a nagle mail "byłam na tydzień w Japonii" albo "mam nowy samochód" i w załączniku fotka

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 10:50   #159
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
Dziwi mnie to, że niektórzy się odzywają tylko jak czegoś chcą albo żeby się czymś pochwalić, np. kilka miesiący ciszy, a nagle mail "byłam na tydzień w Japonii" albo "mam nowy samochód" i w załączniku fotka
Straciłam dziewictwo.- niestety autentyk

<3 <3 <3
Stary 2013-10-03, 11:02   #160
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2013-10-03, 11:09   #161
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:

Padłam
Stary 2013-10-03, 11:16   #162
I am Rock
lokalna gwiazda

Cytat:
Fotka też była?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 11:54   #163
Fleur_D
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Fotka też była?
Pewnie krótki filmik
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 11:58   #164
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Cytat:
Skoro nie było fotki, to może dokładny opis chociaż
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 12:19   #165
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ważę ok. 57 przy wzroście 170 i niestety, nie mam wyimaginowanej oponki Mała, bo mała, ale widać, że zbędny tłuszczyk się w tej okolicy nazbierał.

Trzymam kciuki za ćwiczenia, ja mam straszne problemy z motywacją. Najgorzej zacząć, potem jakoś leci, szczególnie, jak widać, że waga leci w dół i w lustrze widać zmiany. Powodzenia

Cytat:
Napisane przez claudiiin Pokaż wiadomość
A mnie dziwi takie podejscie jak Twoje Tzn. rozumiem, ze z Twojego punktu widzenia moze to byc irytujace, kiedy ktos ma Twoja docelowa wage/figure i faktycznie przesadza nazywajac sie "grubym" itp., ale zapewniam Cie, ze nie trzeba miec 10-kilogramowej nadwagi, zeby chciec udoskonalic swoje cialo. Ja mam 171cm i dobijam obecnie do 57kg i czulam sie lepiej jakies 3-4kg "temu", czyli przy dolnej granicy normy BMI.

Mnie to wkurza, jak wysłuchuję narzekań koleżanek, jakie to one grube (no fakt, widać, że mają parę kg za dużo, tłuszcz się wylewa ze spodni, widać wałeczki pod bluzką) i zaraz rzucają się na paczkę czipsów

Ja oczywiście nie mogę narzekać, bo kto normalny by narzekał na moją wagę przy moim wzroście. Tylko jakaś zaburzona anorektyczka.

Aż się nie mogę doczekać reakcji, jak się dowiedzą, że jestem na (przymusowej) diecie (problemy jelitowe i inne nie do końca zdiagnozowane) Pewnie lekarz chce mnie wykończyć.

Zostając przy temacie wagi, śmieszne, jak ludzie stawiają diagnozy, nie wiedząc, co dane określenie znaczy.
I tak np. kiedy jeszcze ważyłam ok. 50kg przy wzroście 170cm, wpierdzielając np. drugą miskę spagetii, zostałam nazwana anorektyczką, bo tyle jem, a jestem chuda.
Chudy, szczupły= anorektyk. Albo jeszcze lepiej- anemik, bo i z tym określeniem na moją szczupłość się spotkałam.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 12:53   #166
Laurelindorenan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez leniwca Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za ćwiczenia, ja mam straszne problemy z motywacją. Najgorzej zacząć, potem jakoś leci, szczególnie, jak widać, że waga leci w dół i w lustrze widać zmiany. Powodzenia
Dzięki i trzymam kciuki za motywację Zaczęłam ćwiczenia Tiffany Rothe, w tym te słynne na boczki Znalazłam cały wątek na ten temat i czytam, żeby się zmotywować
Stary 2013-10-03, 13:05   #167
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Zostając przy temacie wagi, śmieszne, jak ludzie stawiają diagnozy, nie wiedząc, co dane określenie znaczy.
I tak np. kiedy jeszcze ważyłam ok. 50kg przy wzroście 170cm, wpierdzielając np. drugą miskę spagetii, zostałam nazwana anorektyczką, bo tyle jem, a jestem chuda.
Chudy, szczupły= anorektyk. Albo jeszcze lepiej- anemik, bo i z tym określeniem na moją szczupłość się spotkałam.
O tak, niemożliwie mnie to wkurza W szkołach i mediach mówi się sporo o anoreksji i bulimii, a mimo to ludzie potrafią bez obciachu szafować takimi nazwami w stosunku do chudych (albo po prostu szczuplejszych od nich) osób. Wiem co to są zaburzenia odżywiania, więc czasem reaguję wręcz agresywnie na takie teksty.
Stary 2013-10-03, 15:00   #168
invisible_01
Zakorzeniona

To mnie dziwi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zrzut ekranu 2013-10-3 o 14.55.50.jpg (16,7 KB, 199 załadowań)
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:09   #169
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
To mnie dziwi
Przez chwilę zastanawiałam się co to jest dart i do czego potrzebna jest wiedza o jego stanie
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:15   #170
invisible_01
Zakorzeniona

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43109108]Przez chwilę zastanawiałam się co to jest dart i do czego potrzebna jest wiedza o jego stanie[/QUOTE]
Ja też nie rozszyfrowałam od razu
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:34   #171
coffee
and cigarettes

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43109108]Przez chwilę zastanawiałam się co to jest dart i do czego potrzebna jest wiedza o jego stanie[/QUOTE]
No rzutki przecież. Nie grałaś w darta nigdy?
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:41   #172
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
No rzutki przecież. Nie grałaś w darta nigdy?
No ale wiesz, trochę mi się to kłóciło z mieszkaniem
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 15:49   #173
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Oo, dokładnie sytuacja mojego TŻ i jego mamy. Mój TŻ je rzadko, ale jak już zje, to górę żarcia, przy tym jest chudy, nie odmawia sobie też słodyczy itp. Jego matka patrząc na to, że jest chudy i zapytany odpowie, że w tej chwili nie jest głodny, mówi: "wiesz jak to się nazywa? ANOREKSJA!" - kompletnie nie patrząc na to, że dwie godziny temu zjadł ogromną porcję mięcha i frytek.

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 16:08   #174
I am Rock
lokalna gwiazda

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43105153]Skoro nie było fotki, to może dokładny opis chociaż[/QUOTE]
Bo ktoś przecież może być nieobeznany w temacie
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 17:20   #175
lone bird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Oo, dokładnie sytuacja mojego TŻ i jego mamy. Mój TŻ je rzadko, ale jak już zje, to górę żarcia, przy tym jest chudy, nie odmawia sobie też słodyczy itp. Jego matka patrząc na to, że jest chudy i zapytany odpowie, że w tej chwili nie jest głodny, mówi: "wiesz jak to się nazywa? ANOREKSJA!" - kompletnie nie patrząc na to, że dwie godziny temu zjadł ogromną porcję mięcha i frytek.
U mnie w domu tata tak ma. Ilekroć zaczynałam dietę i odmawiałam ciastka czy cukierka, to od razu była gadka, że na pewno będę mieć anoreksję itp. Dodam, że ja naprawdę mam z czego zrzucać, a u niego każda dieta to anoreksja

lone bird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-03, 19:06   #176
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
Fotka też była?
Nie. Nawet opisu nie było.
Tylko rzecz w tym, że ta sama laska mnie i koleżance(smsa dostała kumpela) opowiadała o gorących nocach i nawet pożyczała ode mnie cosmopolitan chcąc wyszukać nowe seks triki
Może z tej radości zapomniało się jej, że tak jakby co innego nam opowiadała.

Co się z tego naśmiałyśmy to nasze

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
U mnie też ktoś z rodziny zobaczył początki anoreksji, bo nie chciałam cukierków A, że przed chwilą zjadłam obiad (solidny) to nic- przecież tak robią anorektyczki.

<3 <3 <3
Stary 2013-10-04, 05:52   #177
Konto usunięte

Cytat:

U mnie też ktoś z rodziny zobaczył początki anoreksji, bo nie chciałam cukierków A, że przed chwilą zjadłam obiad (solidny) to nic- przecież tak robią anorektyczki.
Znam to nieważne, że przed chwilą zjadłam solidny obiad, skoro nie chcę dokładki to znaczy, że mam anoreksję
Stary 2013-10-04, 12:04   #178
beeets
Zakorzenienie

Dziwi mnie wyrzucanie niedopałków papierosów przez okna i balkony w bloku.
W efekcie inni mieszkańcy z niższych pięter niepalący znajdują te niedopałki na swoich balkonach lub wystawionych suszarkach z praniem Wystarczy, by niedopałek się trochę palił i dziura w jakimś ubraniu gotowa.

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2013-10-04, 12:08   #179
Withers
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
Dziwi mnie wyrzucanie niedopałków papierosów przez okna i balkony w bloku.
W efekcie inni mieszkańcy z niższych pięter niepalący znajdują te niedopałki na swoich balkonach lub wystawionych suszarkach z praniem Wystarczy, by niedopałek się trochę palił i dziura w jakimś ubraniu gotowa.
A co powiesz na wyrzucanie szklanych butelek przez balkon w bloku?

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 12:09   #180
anlejka
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43118484]Znam to nieważne, że przed chwilą zjadłam solidny obiad, skoro nie chcę dokładki to znaczy, że mam anoreksję[/QUOTE]
No przestań! Ja czasami w ogóle nie mam apetytu, albo po prostu coś mi nie smakuje, więc tak, jestem anorektyczką
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości