|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 4
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4773 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mama była oaza spokoju wygłosiła taka mowę przy błogosławieństwie ze musiałam sie powstrzymywać zeby nie klaskac ![]() Potem już było z górki poza tym małym sciskiem w żołądku w drodze do kościoła. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
A moze było tylko nie wiedziałam ze to ona ![]() W sumie to mam taka koleżankę która zawsze widziałam pomalowana i kiedyś pojechaliśmy cała paczka na weekend nad morze wstaje rano idę do łazienki patrzę a z niej wychodzi jakaś obca baba chciałam krzyczeć. A była to właśnie ów koleżanka bez makeupu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez iwantyou99 Czas edycji: 2013-10-03 o 09:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam was przy porannej kawce. Od rana swieci sloneczko, od razu lepiej. Emma śliczne zdobycze. Ja tez wczoraj wstąpiłam do lumpka i obkupiłam małego. Stwierdziłam że kupię tylko kilka nówek,a reszte w lumpeksie, bo są sliczne i nie zniszczone, to uzależnia. Dziecko mam cały tydzień chore, nie mam czasu pisac, niestety dzieci w przedszkolach łapią i przynoszą do domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zadomowienie
|
Przed slubem bardziej stresował sie mój mąż niż ja. Za to przed drzwiami koscioła zachciało mi się tak płakać że musiałam boleśnie przygryźć wargę bo wiedziałam że jak mi tamy puszcza to będzie mi cięzko się uspokoić, o makijażu nie wspomne. Fala rozczulenia na szczęście minęła
![]() Za to w czasie przysięgi mój mąż dał upust nerwom w postaci głupawki. Zobaczyłam jak mojemu mężusiowi najpierw zaśmiały się ślepia i zaczęły drgać kąciki ust i pod stułą która wiązała nasze ręce wbiłam mu paznokcie w dłoń żeby opanował wesołość bo mogło być grubo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zadomowienie
|
hehe
![]() ![]()
#4779 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |||
Gang Iren
|
Cytat:
Na pewno bedzie dobrze! Cytat:
No zrobilabys w nich furore ![]() Ja mialam dwie ![]() Cytat:
Czasem nie,a czasem troche bola. Trwaja od minuty do 10 minut. Roznie to bywa. Jak leze(w nocy) to bardzo czesto mam,co sie przebudze brzuch twardy.
![]() |
#4781 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrowia dla dzieciaczka ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Przez te nasze ślubne wspomnienia aż zaczęłam przeglądać nasze zdjęcia ślubne ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zadomowienie
|
Ja na slub mialam dosyc ciezka suknie,bo byla cala z tiulu taka jakby poszarpana, z roznych dlugosci i ciezko bylo jka mi sie zachcialo do toalety
![]() A na sesji zdjeciowej po weselu mialam zdjecia na koniach i jak mi sie zle suknia ulozyla to wygladalam jak beza na koniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam tiulowe księżniczki
![]() Ja dziekowalam Bogu ze niezalozylamvpod suknie takich majtek wyszczuplajacych bo na bank bym siusiu niezdarzyla ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie, miałam Wam napisać, że będąc u kardiologa dostałam mały opieprz za za ciasny stanik tzn obwód ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4786 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakie slodkie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Rozeznanie
|
są takie specjalne majtki z pękniętym krokiem albo zamkiem i nie trzeba ściągać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Rozeznanie
|
o widzę że tu u Was od rana wesoło
![]() ![]() Cherubinka, dobrze, że wszystko skończyło się pozytywnie ![]() A co do rodzenia w makijażu. Ja uważam, że nie ma nic złego w zrobieniu sobie lekkiego makijażu przed porodem. To jest moje zdanie. Narodziny dziecka to też swego rodzaju święto i fajnie, żeby kobieta czuła się dobrze, atrakcyjnie (choć w rzeczywistości i tak pewnie ten makijaż spłynie, ale w głowie zostaje). Nie mówię o tapecie sylwestrowej, ale zwykłe zadbanie włosów, trochę pudru = dobre samopoczucie. Jak leżałam w szpitalu, codziennie rano tak samo jak w domu miałam poranną toaletę - zadbanie trochę o włosy, wklepanie kremu, odrobina pudru - w końcu wygląd też świadczy o kobiecie. Ostatnio coraz częściej spotykam się z nagonką na kobiety, które "śmiały pomalować się" przed porodem. Nie wiem czemu tak to bulwersuje?;p Ja ostatnio spotkałam w szpitalu koleżankę, która czekała na poród, była godzina ok 11, dziewczyna sprawna chodziła po korytarzu itp, ale najlepsze to jest to, że ja jej nie poznałam (!) - naprawdę nie wyglądała dobrze...wyglądała okropnie... i zarazem naturalnie ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Senira, jaki ładny nowy avatarek. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
A moze sie mylę i ze spokojem założę moje cekiny zrobię tapir nałoże make up i pojadę rodzic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez iwantyou99 Czas edycji: 2013-10-03 o 10:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zadomowienie
|
Już mnie brzuch od śmiechu boli
![]() Dobra idę się wziąć za obiad-potem do Was zajrzę, bo przecież ile można siedzieć na wizażu ![]()
#4793 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Zadomowienie
|
hej, witam się z rana z nawrotem przeziębienia:/
spróbuję ogarnąć zakupy internetowe, bo lodówka coraz bardziej pustoszeje i dopiero nadrobię ![]()
#4795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pilotka, właśnie o to chyba chodzi... kobieta rodząca to zdaniem niektórych powinna wyglądać jak popularne zwierzątko z zoo i przy tym oddawać takie odgłosy... Wtedy wszyscy co przyjmują poród mogą poczuć się jak góru i traktować taką kobietę jak takie zwierzątko ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 Edytowane przez katarzyniak Czas edycji: 2013-10-03 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardziej mnie ciekawi co na to ślusarz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez iwantyou99 Czas edycji: 2013-10-03 o 10:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak byłam świadkową mojej przyjaciółki (oj lata temu- jeszcze w tamtym wieku ![]() Wyobraźcie sobie co myśmy wyczyniały w kiblu aby ona mogła sobie tampona zmienić ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki mysłalam o kupienie kosmetyków dla maluszka z emoliu, ale kurde troche drogie, macie jakies spr kosmetyki doswiedczone mamusie?
Bllle kupilam sok wielowarzywny, ale okropienstwo i chyba synowi tez nie pasuje bo kopie jak Ronaldo...a myślałam, że zmiekcze tym stolec hehe Cherubinko trzymaj się cieplutko ;-* Dzis na DDTVN było o odzywianiu i zalecali rodzić naturalnie i karmić piersią. Kurde przespałam całą noc a i tak jestem nie wyspana...chyba zbyt pozno się połozyłam. Mąż poszedl na nocke do pracy,a mama z popoludniowej zmiany wróćiła i nie mogłyśmy się nagadać..bidulka dziś do szpitala idzie ;-( pierwszy raz odkad pamiętam nas opuszcza...i dom...nienawidze widoku rodzica w szpitalnym lóżku..pamiętam tate po operacji..nawet teraz mam łzy w oczach... |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
isia- nie denerwuj się, mama szybko na pewno wyjdzie ze szpitala i wszystko będzie w porządku
![]() ufff kolejny kawałek kuchni sprzątnięty ale umordowana jestem strasznie. Myślicie, że jak trochę ręce w górze potrzymam to nic nie będzie? chodzi mi o poprzecieranie górnych szafek... sama nie wiem
#4800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z soków wielowarzywnych polecam picie soku ze świeżego buraka - prosto od sokowirówki + zmieszany z sokiem z jabłka. Naprawdę pyszne i zdrowe, poprawia morfologie. A w ogóle jest świetnym "czyścicielem" jeśli chodzi o sprawy toaletowe ![]() Kciuki za mamę, będzie ok! ![]()
19 maj - 20 maj - (23-24 dzień cyklu) owulacja; 29 maj - (33 dzień cyklu) zagnieżdżenie; 02 czerwiec - pierwszy test, 08 czerwiec - (43 dzień cyklu) wynik bety - 739. 26 czerwiec - beta 51800 i serduszko ![]() Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=822700 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.