|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zadomowienie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Szantaż? Też to tak odebralam, ale jest jedno ale, ją też go szantazowalam bo chciał sobie kupić scigacza, na co ją kompletnie się nie zgadzalam i powiedziałam albo ją albo motor, wariat z niego i nie chce go stracić jak trafi na jakieś drzewo :-( i pewnie on ma też obawy że może coś pójść nie tak że się nie wybudze, i jak każdy facet twardy zamiast powiedzieć że się boi o mnie to tak reaguje...też się boję cholernie ale już mi sen z powiek zajmuje myślenie o większym biuscie, widział co w te lato robiłam jak wolalam zamiast jechać na plażę to w domu wiedziałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
swoją drogą... sama żałuję, że kiedyś nie powiedziałam tego co Ty "ja albo motor" być może, ktoś kogo kiedyś kochałam miałby do dzisiaj rękę i nogę..
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Matti Czas edycji: 2013-10-03 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
![]() ![]() Magdalenko gratulacje super ze tak dobrze sie czujesz ![]() Mati pamietam jak opowiadalas o tej osobie, no coz my kobietki mamy sie z zyciem ![]() aniolku moge zapytac ile masz lat? bo Twoj facet wydaje mi sie jakis niedojrzaly ![]() ![]() ![]() Co z tymi facetami moze oni sie boja ze jak cycki sobie baba zrobi to pojdzie ![]() U mnie zebym nikomu nie mowila o operacji to tez by widac nic nie bylo ![]()
#2224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powikłania po operacj powiększania piersi
Aniolku ja jakby mi facet tak powiedzial zastanowilabym sie czy jest mnie wart...
Ilovesleeping wiesz co ja jestem z tych osob ktore nie przejmuja sie zdaniem innych, jak sie zapytaja to powiem prawde po co mam to ukrywać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2226 |
Zadomowienie
|
Aniolku a kto to jest? Bo to różnica,czy Twój mąż czy chłopak... Chlopaka zdaniem bym aż tak się mię przejela,ale mąż to co innego.
Przykre ale musicie po prostu szczerze porozmawiac... ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Też kiedyś tak mialam,ale życie mnie nauczyło,że nie zawsze się tak da.
#2227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2228 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedzie dobrze , my cie bedziemy wspierac ale chlopak tez powinien w koncu jestescie razem. Ja sobie nie wyobrazam zeby moj tz mial teraz tak sie na mnie wypiąć i mowic rob co chcesz. Gdzie ja wiem ze bede od niego uzalezniona, bedzie musial mnie wozic samochodem do pracy, sprzatac przez jakis czas, robic zakupy itp itd.
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Magdalenka gratulacje! Z tego co piszesz, to wygląda na to że masz pod gruczoł, wiec nie będziesz miała bóli jak reszta dziewczyn. Upewnij sie u dr czy masz pod gruczol, bo to istotne w pozniejszym docieraniu do siebie ![]() Aniolku 29 czy 20? Bo w pw podalas 20... Facetem się nie przejmuj, nie wazne czy chlopak czy mąż, robisz to tylko dla siebie ! A jeśli po nadal nie będzie tego akceptowal,znaczy ze nie rozumie Ciebie i Twoich potrzeb, a z tego nigdy dobry związek nie wyjdzie. Być może po zmieni zdanie, czas pokaże, ale na wszelki wypadek wtajemnicz kogoś, kto mógłby się Tobą zająć po op. gdyby Twój tz zupełnie nie chciał do tego ręki przyłożyć.
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Selenko robisz inhalacje? Mi pomoglo ostatnio, tez mialam zawalone zatoki
![]() Juz niedlugo nasza kolej ![]()
![]() |
#2232 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Z facetami trzeba rozmawiać spokojnie, rzeczowo. Krótkimi zdaniami i konkretnymi argumentami i najlepiej bez mazgajenia. I nie naciskać, powiedzieć swoje i dać czas na przetrawienie informacji i wrócić do rozmowy za jakiś czas. A tez zapytam to mąż czy chłopak? ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tobie w sumie też nie zaszkodzi ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]()
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-10-03 o 14:52 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2234 |
Zadomowienie
|
Belseno do Paryża i Barcelony
#2235 |
Zakorzenienie
|
#2236 |
Zadomowienie
|
Będę o Tobie myślała
![]()
#2237 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja 23 on 25lat, strasznie niedojzaly jak na swój wiek, tego samego dnia i miesiąca się urodziliśmy wiec mamy b.podobne charakterki dwa uparte osly;( najgorsze jest to ze myslalam ze będzie mnie wspierać jak to zawsze się robi kogos kochając, kocha mnie wiem o tym kilka razy dzienne mi o tym mowi, atlumaczylam mu jakie to dla mnie ważne. poprosiłabym mame o przyjazd żeby się mna zaopiekowala ale będzie za granica w tym czasie, nie wiem jak sobie poradzę sama... ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
no dokładnie tak! swieta racja! my mieszkamy od miasta jakies 3km, psa trzeba wyprowadzać, sprzatac, gotowac, cholera jasna chyba za bardzo wszystko miał podstawiane pod nos, no ale wiadoma sprawa jak pracowal to obiad zawsze miał itd., wec nie do końca rozumie chyba ze to nie jakas tam zabawa w ''dom'' tylko zycie, zobaczę jak się zachowa po operacji jak zobaczy cycki to może pojdzie po rozum do Boga ,i zrozumie co jest ważne... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Matti bardzo mi milo
![]() ![]() Aniolku pogadaj z nim bo tak nie moze byc. Mojemu tz tez nie podoba sie to co robi, mojej mamie tez ale beda mnie wspierac wiem o tym, nawet mama dzisiaj powiedziala ze ma nadzieje ze bede w domu po op ![]()
#2240 |
Zadomowienie
|
Wiem że to ją muszę zacząć ta rozmowę ale jak? Nie mam pojęcia jak :'(
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Z tego co opisujesz to może być tak jak pisze Amorcio-masz wsadzony implant pod gruczoł albo pod powięź-zorientuj się.... To by też tłumaczyło brak bólu, bo miesień nie próbuje wrócić na swoje miejsce a to jest głównym powodem bólu po operacji. Dobrze,że ten implant masz taki nie duży,bo jeśli jest na mieśniu to nie opadnie ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Teraz musiał sprzedać motor, bo kasy nam było trzeba ale wiem ze i tak kupi kiedyś znowu, i to jeszcze lepsze,szybszy....cóż-on przynajmniej nic mi nie gada ale jeśli chodzi o piersi ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- [QUOTE=aniolek199007;43110 698]pisalalam już 4raz do Ciebie ale bledy jakies mi wyskakują w tel... ja 23 on 25lat, strasznie niedojzaly jak na swój wiek, tego samego dnia i miesiąca się urodziliśmy wiec mamy b.podobne charakterki dwa uparte osly;( najgorsze jest to ze myslalam ze będzie mnie wspierać jak to zawsze się robi kogos kochając, kocha mnie wiem o tym kilka razy dzienne mi o tym mowi, atlumaczylam mu jakie to dla mnie ważne. poprosiłabym mame o przyjazd żeby się mna zaopiekowala ale będzie za granica w tym czasie, nie wiem jak sobie poradzę sama...[COLOR="Silver"] Wiesz, w dzisiejszych czasach faceci są bardzo niedojrzali i w sumie wiek tu o niczym nie świadczy bo mój ma 37 i czasem się zastanawiam,czy nie 17 ![]() Uważaj na takie teksty co Ci mówi,bo to dobrze nie wróży-jesli jesteś w stanie sama się utrzymać i jesteś kobietą niezależną to tym bardziej nie lituj się nad facetem. Oni chcą,żeby o nich dbano,wspierano,kochano a jak przychodzi co do czego to do innej odejdą albo ze po prostu-znudziło mu sie,odkochał czy cholera wie co tam... Patrz na siebie!! Młoda jestes i nie marnuj zycia na jakichś fagasów...sorry, ale po tylu latach i doświadczeniach trochę już informacji nazbierałam ![]()
![]() |
#2242 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny na forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja miałam narkozę dożylną, podejrzewam, że w dzisiejszych czasach wszystkie są tak samo bezpieczne, tylko ta może jest wygodniejsza ![]() Jaki będziesz miała implant? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=iloona79;43111972]
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- U mnie był identyczny problem-tż chciał ścigacza,ja go długo odciągałam od tego, potem przekupił mnie moim wymarzonym wyjazdem,no i potem nie gadałam....pogodziłam się jakoś z tym U faktem i zaczęłam mocno wierzyć,że nic mu się nie stanie.A jako zabezpieczenie finansowe,wykupiłam mu wysoką polisę na życie-w szeczególności na wypadek motocyklowy ![]() ![]() Teraz musiał sprzedać motor, bo kasy nam było trzeba ale wiem ze i tak kupi kiedyś znowu, i to jeszcze lepsze,szybszy....cóż-on przynajmniej nic mi nie gada ale jeśli chodzi o piersi ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- [QUOTE=aniolek199007;43110 698]pisalalam już 4raz do Ciebie ale bledy jakies mi wyskakują w tel... ja 23 ou Wiesz, w dzisiejszych czasach faceci sąy bardzo niedojrzali i w sumie wiek tu o niczym nie świadczy bo mój ma 37 i czasem się zastanawiam,czy nie 17 ![]() Uważaj na takie teksty co Ci mówi,bo to dobrze nie wróży-jesli jesteś w stanie sama się utrzymać i jesteś kobietą niezależną to tym bardziej nie lituj się nad facetem. Oni chcą,żeby o nich dbano,wspierano,kochano a jak przychodzi co do czego to do innej odejdą albo ze po prostu-znudziło mu sie,odkochał czy cholera wie co tam... Patrz na siebie!! Młoda jestes i nie marnuj zycia na jakichś fagasów...sorry, ale po tylu latach i doświadczeniach trochę już informacji nazbierałam ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- A czy któras z was ma może implant 300hp eurosilicone? Taki implant mi zaproponował lekarz, chciał na poczattku 240 ale małe to takie się wydawało na przymiarce:-D Edytowane przez aniolek199007 Czas edycji: 2013-10-03 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zadomowienie
|
Aniołku, Ilonka ma rację niestety... Jesteś bardzo młoda i mimo, że uważasz, że podejmujesz dojrzałe decyzje, to możliwe, że za kilka lat stwierdzisz, że pewnych rzeczy byś nie zrobiła. Porozmawiaj ze swoim chłopakiem szczerze, być może jego obawy są nieuzasadnione (a boi się do tego przyznać), albo myśli, że sztuczne piersi=piersi jak u Pameli Anderson (które oczywiście nie są brzydkie, ale nie każdemu pasują). Tylko rozmowa może Wam pomóc.
Carmen narkoza zawsze podawana jest dożylnie (tzn środki nasenne, zwiotczające itp). Chyba, że myślisz o innym sposobie, o tzw sedacji?
#2246 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 |
Raczkowanie
|
Ta narkoza którą będę miała to nie będzie dotchawiczna tylko lokalna.
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Implant które będę miała to 400ccm okrągły. |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zadomowienie
|
Ponawiam pytanko która z was ma pojemność 300ml okraglaski?
Edytowane przez aniolek199007 Czas edycji: 2013-10-03 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Raczkowanie
|
400cc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.