|
|
#3721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
A teraz to i mi sie marzy winter wood sie chyba nakrecilam na niego
|
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Givenchy Auge ou Demon Le Secret Elixir oraz Blvgari Omnia Cristalline EDP
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Hot Couture edt, Elle edp, La Prairie Gold edp, Soir de Lune, Poisona edt, Daisy edp, Narciso Rodriguez for Her edt, Signorina edp, Brit Sheer, Moschino Light Clouds zakupione
![]() A i J. Choo edp, Cavalli edp, DKNY Be Delicious Night, DKNY Women z wymianki ![]() Teraz to chyba planem numer 1 jest Addict 2 ![]() I jeszcze Ferre In The Mood For Love, Bottega Veneta edp i YSL Manifesto
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Moje kolejne marzenia zostały spełnione
Dwa flakony SoOud - Asmar i Nur są już moje, podobnie jak dwa firmowe zestawy próbek - Puredistance i Amouage, największą radość sprawił mi wręczony awansem urodzinowy prezent Clive Christian No. 1 for Men i przemiła niespodziankowo - zapachowa przesyłka z dedykacją od Kilian'a ![]() Flakonowo moją tegoroczną listę zapachowych marzeń mogę uznać za spełnioną i to z nawiązką Teraz marzę już tylko o tym, aby najlepiej w niedalekiej przyszłości poznać trzy nowości: * Boadicea the Victorious Blue Collection - Blue Sapphire, Azrak, Victory coś z Czarnej Kolekcji, może: * Boadicea the Victorious Black Collection - Spirit i Pride tej samej marki z moją ulubioną nutą oud: * Nemer * Inquisitive * Emprise * Alluring tu już bez agaru no i oczywiście wyczekiwany od pojawienia się pierwszej wzmianki * Puredistance Black jak zachwyci, będzie flakon ![]() To zaledwie cząstka mojej listy testowej, powiedzmy takie priorytety
|
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
zaklinam: Tresor Absolu, flachon Valentiny, starenki Slon Kenzo, solidny zapas YSL Elle by się przydał
|
|
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Marc Jacobs, Dot EDP
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Marzy mi się:
Atelier Cologne Gold Leather (ale to już niedługo) Phaedon Tabac Rouge Jardins d'Ecrivains George (testowo)
|
|
#3728 |
|
Zadomowienie
|
Za dużo Wizażu ostatnio się naczytałam
- marzy mi się Miss Dior La Pafrum
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Kim Kardashian - Pure Honey
(ale nawet w Stanach tego nie widziałam jeszcze a premiera miała być już )
|
|
#3730 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja marzę o Flowerbomb od Yves Rocher i Flowing Woman od Pumy. Ale marzenia zostaną spelnione dopiero jak trochę perfum się jeszcze pozbędę z mojej półki, może najwczesniej tak na poczatku roku.
|
|
|
|
|
#3731 |
|
Wtajemniczenie
|
po urlopie mój zmysł powonienia zdecydowanie się wyostrzył, piękne zapachy sprawiają mi większa przyjemność i zarazem doszły nowe chciejstwa
chcę Sisley Eau Du Soir, najpiękniejszy zapach jaki ostatnio wyczułam w tłumie, ach klasa sama w sobie, aż się nogi ugięły
|
|
|
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
|
|
#3734 |
|
Wtajemniczenie
|
Do mojej listy doszedł Gharam od Arabian Oud. Na początku byłam niechętnie nastawiona, ale ostatnio opustoszyłam próbkę i serce zadrżało
Wiecie może gdzie w polskim internecie znajdę Arabian Oud? Perfumeria Yasmeen miała te zapachy w swojej ofercie, ale teraz nie ma po nich śladu... |
|
|
|
|
#3735 |
|
Konto usunięte
|
Mnie kusi ostatnio Diamonds Black Carat od Armaniego. Nuty mówią mi, że to coś dla mnie.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...carat-edp.html |
|
|
|
|
#3736 |
|
Raczkowanie
|
Chce piekna roze Cartiera, Poison Midnight, L Essence Balenciaga, Malabah Penhaligons...tylko tyle
na razie
|
|
#3737 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Cristalle Eau Verte 2. Shalimar legre 3. Shalimar edt 4. Alien Essence Absolue 5. Gucci Premiere 6. Idylle Eau Sublime - te juz mam 7. Five o'clock, Ambre Sultan oraz Arabie 8. J'adore L'Or - w koncu zdobylam 9. Chloe Love intense 10. Zapas Winter Delice 11. J'adore Voile de Parfum 12. Zapas Black Cashmere stara wersja 13. Angel Aqua Chic 2012 14. Shalimar Parfum Inital 15. Gucci Guilty Black 16. Balanciaga - poki co wszystkie chce :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
Bowmakers czeka w szafie na rocznicę ślubu, Mississippi Medicine niebawem będzie się rozbierać - jeszcze flaszeczkę Tabac Aurea bym chciała, i więcej chciejstw nie mam póki co
|
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dzisiejszy mam tylko jedno chciejstwo: Tauer Incense Rose.
|
|
#3740 |
|
Zadomowienie
|
Na obecną chwilę:
La vie est belle- zdobyłam Coco M edt- na pierwszym miejscu do zdobycia Zen shiseido Chance edp lub edt |
|
|
|
|
#3741 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nadal czekam cierpliwie na Arso i Tourmaline (nie przeszło ), doszedł Bentley Intense A szczególnie dziękuję za wybicie z głowy Amłaża
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak było:
Cytat:
|
|
|
#3743 |
|
Konto usunięte
|
Musz-mieć:
- Amouage Memoir Man - Montale Kabul Aoud - Campagnia Delle India Africa Desert Tobacco Musz-wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi; Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Amouage: Opus VI - Annayake: Undo PH - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones,I Love New York for Him, Little Italy, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men, C Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Aoud Collection - Red Aoud, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Royal Aoud - Nasomatto: Pardon - Olivier Durbano: Jade - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Fiori d'Ambra, Vanitas - Tom Ford Private Blend: Italian Cypress - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Angel Schlesser: Essential PH - Avon: O2 PH - Bvlgari: Eau Parfumee au The Blanc - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Cartier: Santos de Cartier - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - Chopard: 1000 Miglia - David & Victoria Beckham: David Beckham Homme - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Hermes: Voyage d'Hermes Eau de Parfum - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Jil Sander: Sander for Men - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Signature Heritage - Paco Rabanne: Invictus - Prada: Amber PH Intense - Shiseido: Zen Sun PH - Vercase: Eros, Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo - Yves Rocher: Comme une Evidence Homme - Zadig & Voltaire: Tome 1 La Purete PH, Tome 1 La Purete Collector PH * - priorytety do obwąchania * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2013-10-20 o 19:55 |
|
|
|
|
#3744 |
|
Raczkowanie
|
Dior - Hypnotic Poison
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Konto usunięte
|
Chciałabym Midnight Poison, jednak preferuję flakony o mniejszych pojemnościach- a obecnie w perfumeriach same setki.
Myślę jeszcze o Womanity, żeby mieć wszystkie najważniejsze (według mnie) muglery, namierzyłam w niezłej cenie 50 ml, w Dolce, wysyłka do paczkomatów za free, ale jeśli kupię to i tak dopiero w grudniu. |
|
|
|
|
#3746 |
|
Zadomowienie
|
Już tylko Coco Mademoiselle edt lub Zen Shiseido
Ale już niedługo |
|
|
|
|
#3747 |
|
spin doctor
|
Znowu się perfumowo rozkręcam-a już myślałam, że osiągnęłam stabilizację
. Chciałabym:Hypnotic Poison Jimmy Choo edp Jimmy Choo Exotic Bottega Veneta dwa ostatnie w ciemno, bo się naczytałam opisów
|
|
#3748 |
|
Rzabbocop
|
Moja lista:
- LL Midnight - kupilam 80ml - Nina Ricci Nina - tutaj zaczynam sie zastanawiac czy aby na pewno chce ![]() - Chopard Casmir - zdobylam miniaturke, wiec chwilowo wystarczy oprócz miniaturki mam też butlę - Nina Ricci Belle de Minuit też już mam - Cacharel Noa - rowniez mam miniaturke - L'or Torrente - mam 30 ml - Van Cleef & Arpels Oriens - dostałam od małża - S. Lutens Un Bois Vanille mam ![]() - My Insolece Guerlain mam miniaturkę ale na wykończeniu a coraz bardziej mi się podoba, małżowi też |
|
|
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Honey Marc Jacobs - po kilku odlewkach i kilkunastu przy tym komplementach dorosłam do myśli,że muszę mieć flaszkę. Świetnie czuję się z tym zapachem i na zimę będzie must have.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

Dwa flakony SoOud - Asmar i Nur są już moje, podobnie jak dwa firmowe zestawy próbek - Puredistance i Amouage, największą radość sprawił mi wręczony awansem urodzinowy prezent Clive Christian No. 1 for Men
)

), Amaranthine - tu na nic nie liczę, od 4 lat marzę o 10ml tego płynu...