|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
ale wiesz co...nie pamietam w ktorej galerii i nie pamietam co to za sklep ale cos mi swita ,że bylo napisane ze wkrótce otwarcie i nie wiem przypadkiem czy to wlasnie nie chodzilo o gapa. Bo nawet wtedy powiedzialam do tżta ,że fajnie ze otwierają bo nigdy nie bylam... Ale , żem wiekowa, to z pamiecią czasem mam problemy a może to wlasnie w bonarce było Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() widać , że my z podobnych rejonów ![]() Cytat:
ja bylam poplątaniem metala, punk rockowca i grungowca ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
a te od Monnie ja chyba tez zakupię w weekend. Ale jeszcze zrobię rozeznanie w stacjonarnych... |
||||||||||
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
ja chciałam ze smyka mięciutkie ale tam mała rozmiarówka jakaś ![]() mój błąd, w biegu je kupowałam bo rodzice się śpieszyli i mam ![]() jak mi zasnął w drodze powrotnej dziś i się nie ruszał to trzymały się super |
|
|
|
|
#4533 |
|
Wtajemniczenie
|
Strasznie fajnie ze te butki sie tylu osobom spodobaly
![]() bylam sobie wlasnie trzasnac kontrolne usg mojego zniewalajacego mlecznego biustu wszystko gra i buczy
|
|
|
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a skoro sprawdziłaś i ciepłe itd to kupuję bo tak całkiem w ciemno bym pewnie nie wzięła ![]() dobrze że cycki ok |
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
M pojechał do pracy, wróci jutro w nocy. Więc jutro Ula zostaje tylko z babcią, bo ja pracuję
![]() Miałam na dziś zaproszenie od koleżanki na babski wieczór, ale pogardziłam, bo mi sie nei chciało doopska ruszać z domu. Trzeba by było włosy myć i się malować i ubierać.. ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
|
#4536 | |||
|
Zakorzenienie
|
zboczuchy
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
chce zrobić pastę warzywną z fasolą do chlebka ![]() ![]() Cytat:
znów Was szybciutko przeleciałam boście naprodukowały jak szalone może do weekendu łaskawie koleżanki by poczekały
|
|||
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
no i git
ja sobie machnęłam łazienkę coby jutro mieć mniej roboty ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() musisz mocno trzymać kciuki żebym jakąś robotę znalazła to i postów będzie mniej |
|
|
|
|
#4538 |
|
Zadomowienie
|
To chyba i ja sie skusze na te butki, ale jeszcze sie.zastanowie
one do chodzenia to raczej niet? Bo cos mi sie wydaje,ze Czarus moze ruszy na nogi kolo roczku, bo juz niesmialo probuje przy meblach chodzic A jakos mi sie nie usmiecha kilku par butkow zimowych kupowac ![]() Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz... NIEKTÓRZY w weekend pracują
![]() np. ja
|
#4541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja macham na raty bo nie ogarniam wczoraj łazienka (podczas moczenia Daśka w wannie ) dziś kibelek ![]() a szukasz w jakim zawodzie ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- ale to chyba Twój pierwszy pracujący weekend a tu zawsze posucha sobotnio-niedzielna ![]() no ale współczuję
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w coccodrillo patrzeć kombinezon za kurtkę i spodnie ponad 300 zł, no chyba cegła na łep im spadła! masakra jakaś, ja młodemu chyba nic nie wybiorę!
|
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weekendy to dni handlowe Reszta społeczeństwa ma wolne, więc chodzi po sklepach. Popyt rodzi podaż i takie tam..
|
|
#4544 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale dobrze, ze juz jestem na wychowawczym ![]() Jedyny minus to taki, ze w tym miesiacu ostatnia wyplata i zostane utrzymanka meza Trzeba bedzie sie dobrze starac Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Co sobie wyjasnily? ze Mooni na wzmianke "'ograniczajaca"'\ musi wystkim udowadniac ze moze kupowac co chce i ile chce?
Przeciez to sie rozmie samo przez sie nie trzeba o tym krzyczec. Cytat:
Nie jestes jaka jestes, tylko jestes niemila. Sflustrowana moze... Ja tu wchodze zeby sie rozerwac i dowiedziec czegos ciekawego ewentualnie otrzymac porade itd Wypowiedzialam sie w temacie , to forum publiczne kazdy moze zabrac glos. Tai jak idzie szukanie pracy? Trzymam kciuki
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() A w ogóle po co ja się mieszam w tą dyskusję ![]() Z mojej strony koniec, bez odbioru. W tym temacie oczywiście, bo na inne będę Was nękać np. tym, że odkryłam ostatnio, że jak piszę na mojej klawiaturze literkę W i przyciskam alt to mi się wpisuje ł
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście
zawodzie eeee.....ja po stosunkach to wiesz prywatnie mi temat kuleje a co dopiero na polu zawodowym tak bardziej serio to w tym co robiłam do tej pory ![]() jak się pojawia ciekawe ogłoszenie to ślę CV a poza tym dzwonię po firmach w moim mieście i podpytuję czy kogo nie szukają ![]() aczkolwiek ciężko jest - mała mieścina, ktoś kogoś potrzebuje to szuka wśród znajomych lub znajomych znajomych są całe firmy takie " rodzinne" urzędy również ![]() napisałam wyżej Majce |
|
|
|
#4548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale chętnie bym coś dorzuciła od siebie np to, że nie cierpię hipokryzji i tyle w temacie ![]() ej mi się nie wpisuje ł
|
||
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Jan sobie dziś wstał na kanapie dziadków sam
a w domu podpełzł do swojego łóżeczka, wyciągnął sobie przytulaska łapką, potem wyciągnął sobie smoka, wsadził do buzi i tak usiadł "sierotka" na środku pokoju |
|
|
|
#4550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w najstarszym zawodzie świata też posucha świat się kończy ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozczulił mnie tym ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- jestem przed @ i zeżarłabym wszystko co mam w zasięgu wzroku właśnie pochłonęłam kanapkę z makrelą i zapiłam wodą z ogórków kiszonych
|
|
|
|
|
#4552 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Bylimy w kjerfurze, nakupywali że ojessu ale Ewka ma przynajmniej cieplutkie malutkie polarowe rękawiczki. Za 7,99
![]() Dawaj! Obrobimy mu dupę ![]() Mój też mnie wkurza ostatnio. Nic nie robi w domu, jak wraca z pracy to mu nie przyjdzie do głowy nawet dać mi buziaka, ogólnie takie tam To tak jak mi moje 3 centymetrowe tipsy A ja nadal twardo bez słodyczy To przechodziłam przed tipsami Koszulki starszego brata, parka taty, glany. Wyglądałam jak z.j.e.b Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w weekend będę mało aktywna bo wprosiłam się do mamy na sobotę a w niedzielę mam giełdę biżuterii Cytat:
W tym i kombinezony i kurteczki ![]() Cytat:
![]() Chociaż ja tam si e nie staram a jakoś żyję ![]() Cytat:
Dziewczęta, jako matka przełożona, dyscyplinuję i przywołuje do porządku, proszę się nie kłócić tudzież inne takie ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() Ej dopiero co byłaś przed okresem
|
|||||||
|
|
|
#4553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmmmmm ![]() Cytat:
![]() co??? znów nic nie poczuła a tak się starałam ![]() jaka giełda gdzie ![]() no włacha
|
||
|
|
|
#4554 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jestem niemiła, jestem wredna, taka natura ![]() biedna Jagnna ma do teraz pewnie traumę po spotkaniu ze mną, co nie? ![]() Mnie sie Ciebie też źle czyta, więc albo nie czytam albo czytam ale siedzę cicho bo czytam z własnego wyboru. Ale luz, mogę co I serio nie wiem o co Ci chodzi z udowadnianiem że "może kupować co chce i ile chce" Po pierwsze nie mogę, bo niestety nie s*am kasą (a szkoda ) a po drugie nawet gdybym mogła to moja sprawa. Może to Ty jesteś sfrustrowana? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Dzika! na cytologię marsz!
|
|||||
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Międzynarodowa Giełda Minerałów i Biżuterii
![]() W stolycy ![]() Cytat:
![]() Poszłam spać. Znowu wcześniej |
|
|
|
|
#4556 |
|
Wtajemniczenie
|
W załączniku jeszcze Wam Franciszka wstawię na pozowanej foci dla prababci z okazji urodzin
|
|
|
|
#4557 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o. bo ja mam lapka na ubuntu i dlatego też mi się piszą jesczcze np. ĸ þ ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
no ja też wtedy seksem nie kipiałam ![]() ![]() a włacha cytologię to się robi po skończeniu karmienia, po dostaniu okresu, czy kiedy? Bo miałam juz 2 @ i nei wiem czy uderzać do gina czy jeszcze nie?![]() nie umknęło, bo nie napisałam. On generalnie nic. Jego szef zrobi łsobie "żarcik" i jakbym była mniej tolerancyjna lub mniej pewna M lub mniej mu ufała to już by spał u rodziców na kanapie ![]() Ale i tak nerwa poszła na niego. ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak. Z tego to się ciężko otrząsnąć ![]() tak jak i ja ![]() ![]() Cytat:
![]() a ten prawie-sfotoszopowany słonecznik wymiata ![]()
|
|
#4559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow ![]() taaa nie kojarzy dziewczyna jeszcze za bardzo więc się nie przejmujcie i tego się trzymajmy ![]() Cytat:
sweet focia z kwiatkiem ![]() i to mi przypomina że wrzuciłam Daśka do albumu + w obiecanym kominie
|
||
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinni mi jakąś rentę wypłacić po spotkaniu z Wami ![]() Daśko jest kopią Damiana Seniora! Widzę że też ciągnie za sobą kable jak raczkuje ![]() a komin jest w deche, skąd to? Przypomnij Jagusi?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

to chyba mi się przyśniło, ale dziwne to... to w takim razie nie wiem gdzie te gapy widziałam poza silesią
a może to wlasnie w bonarce było
lekarka ostrzegała wtedy, że to może nawracać

wtedy nie wydawały mi się obciachowe