![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Cytat:
A rodzina za Ciebie nie umrze więc nie ma prawa Ci radzić. Moja tez mi odradzała a po operacji się okazało że nie chcieli mi robić przykrości mówiąc że jest źle
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
U mnie to jest tak że ja tylko wiem o tym i mój facet który mi powiedział rób jak chcesz mi to obojętne . chodź jak patrzę na zdjęcia które sama sobie poprawiłam i to bardzo sprytnie - bo wystarczy wyciąć szablon z papieru na dług nosa - z efektem prostego ale jednak lekkiego podniesienia i zrobić sobie zdjęcia - i tak się już przyzwyczaiłam do tego profilu ze się doczekać nie mogę .
nie bój się są gorsze operacje . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Przyczajenie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Witam.
Jestem po opercji-całkowita korekta(usuwanie garbka,skracanie,podcinan ie skrzydełek),operacje miałam przedwczoraj,jestem juz w domku.Ale szczerze mowiac nie czuje sie najlepiej-jestem cala spuchnieta,mam since na powiekach i pod oczami,przez nos w ogole nie moge oddychac,uzywam masci i sprayu,ktore przepisal mi doktor ale dziurki mam tak obrzękniete ze nie za bardzo moge sie dostac do srodka i boje sie ze ta masc i spray nie dochodza do głebi nosa i nie beda przez to działac zbyt dobrze.Z tego nosa saczy mi sie troszke ropki i krwi,doktor powiedzial ze to normalne ale odczuwam jakis taki niepokoj i jestem lekko przygnebiona,mam wrazenie ze tuz po operacji czułam sie lepiej i wygladałam lepiej niz teraz...zamiast sie goic to jeszcze bardziej wychodza mi te since i opuchlizna wciaz jest taka sama...Czuje ciezar gipsu ktory uciska mi nos,ciezko mi jesc i spac...Czy wy tez tak mialyscie?Moze jakos mnie pocieszycie bo moje samopoczucie jest fatalne;( Nos byl zawsze moim ogromnym kompleksem i cieszylam sie na ten zabieg a teraz,jak juz jestem po,entuzjazm jakos minął...sama nie wiem co jest grane... |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Dziękuję,bardzo mi pomogłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |||
Wieczne Kutango
|
Cytat:
Opuchlizna dalej jest to ciężki i długotrwały proces zanim wszystkie obrzęki zejdą a nos odzyska czucie. Chociaż będąc ostatnio u tego właśnie lekarza powiedział, że mam małą opuchliznę. Każdy organizm jak widać reaguje inaczej. Za jakiś czas pewnie wstawię nowe zdjęcia także szykujcie się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2013-10-03 o 14:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Lena ja też zdecydowałam się na korektę nosa u dr Giedrojca (dzięki NeverGoodEnough) i też w klinice w Chorzowie(najbliżej mam) i mam pytanie. Gdy dzwoniłam umówić się na wizytę, kobieta która odbierała tel powiedziała, że pierwszą rozmowe będę miała z dr Piekarską, a dr Giedrojć będzie przed samą operacją, bo on tam tylko przyjeżdża na operacje, a konsultacja będzie z dr Piekarską. Ty też tak miałaś? Wolałabym, żeby obejrzał mój nos dr który będzie mnie operował, czyli dr Giedrojć. Więc niewiem jak to u Ciebie wyglądało. NeverGoodEnough ty też tak miałaś?? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Operował mnie doktor Pastucha.
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam 20 lat a i tak czuję, że długo z tym zwlekałam, tym bardziej, że kilka lat temu operacje były tańsze ![]() Super, że masz już to za sobą ![]() Ja z przodu się sobie podobam i uważam się za bardzo ładną <skromność> ![]() ![]() Wybrałam doktora Stępniewskiego.Na konsultacji zaproponował mi włożenie jakiejś tam części z nosa w brodę, żeby była bardziej wysunięta do przodu ![]() ![]() Pozostaje wybrać termin i nie stchórzyć. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
Koniecznie pokaż zdjęcie ![]() Bólu boję się najmniej, aż dziwne, bo jestem straszną bojączką i każdy ból odczuwam chyba dwa razy bardziej, bo się sama nakręcam, ale najbardziej boje się siebie, tego, że ucieknę z płaczem ![]() edit.macie noski proste czy lekko zadarte ? Ja bym chyba chciała taki lekki zadziorek ![]() Edytowane przez Norma_Jane Czas edycji: 2013-10-03 o 19:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja pamiętam że czekałam chyba godzinkę w klinice przed operacją. Im dłuzej czekałam tym bardziej sie stresowałam ale jak już mnie zawołano to nawet luzik ![]() ![]() NeverGoodEnough18 mogę ci wysłać na @ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A dostałyście tzw. głupiego jasia ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Hehe
![]() ![]() Jedyne co to czekam kiedy opadnie mi to wzgórze mniej więcej między oczami-chyba wiecie o czym mówię ![]() Ja przyjechałam do kliniki na 8:10 a już ok 9:00 leżałam w kubraczku na stole, dostałam Jaśka i...obudziłam się w ładnym ciepłym pokoiku z nowym nosiem. Całość wspominam bardzo dobrze i czuję się PIKNIEJSZA! Euroklinika - dr Wilgus - Katowice Ligota
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Jak obiecałamtak wstawiam zdjęcie!To zdjęcie zrobione oczywiście przed, a drugie zrobione dzień po zdjęciu gipsu (czyli 16dzień po operacji). Nos jest mocno spuchnięty i jeszcze zadarty ale najważniejsze prosty!!!1 I chyba sporo mniejszy
![]() Edytowane przez retro_migotka Czas edycji: 2013-10-03 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wstępnie miałam umówione spotkanie przed operacja z Panem doktorem -lecz nie chciałam tego - zadzwoniłam do Weiss klinik i poprosiłam o ustalenie spotkania z doktorem dużo wcześniej i bałam się już że nie doczekam się bo miałam czekac na tel., od nich i spotkanie mam już w ten pon . bo doktor operuje i będzie w Chorzowie. a co chcesz robić ? Ja tylko garbka i ciut zmniejszenie . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nosek marzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() EDIT. Pytanie do NeverGoodEnougt18- przeglądałam Twoje zdjęcia (sowja drogą równiez dużą różnicę u ciebie widać-ladny teraz masz nosek) i mam pytanie-miałaś robione cięcie przez środek nosa?bo widziałam bliznę... pytam bo nie wiem jakim sposobem, ale ja żadnej blizny widocznej nie mam, a jedynie malutenkie ledwo widoczne nacięcie pod nosem... a miaąlm wielkiego kinola i zasanawiam się jak dr.ego wielkiego garba mi wyjął z nosa??? Edytowane przez retro_migotka Czas edycji: 2013-10-03 o 22:09 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Duzy to mam ja-> garbek do sciecia, skrocenie,podniesienie i zwezenie + dodatkowo poprawa brody DOKTOR SIE NAPRACUJE ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Twojego noska wcale nie miałaś przed dużego no ale teraz faktycznie widać róznicę jest malutki i śliczny ![]()
![]() ![]() 04.12.13 Ostrzyknięcie ust ![]() ![]() Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana Edytowane przez NeverGoodEnough18 Czas edycji: 2013-10-03 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny!, jak teraz jest tak zimno i wietrznie to czym smarujecie noski w środku żeby śluzówka tak nie reagowała na zimno i wilgoć?
I czym jeszcze smarować nosek w środku aby uczucie suchej śluzówki zlikwidować? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
To i ja napiszę - 25 listopada mam CKN u prof Wójcickiego. Ktoś ma u prof operację w tym terminie?? Napiszcie coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Wieczne Kutango
|
Ja po operacji w zaleceniach miałam smarowanie noska wewnątrz zwykła wazeliną, a jak to będzie przy mrozach to muszę wypytać przy najbliższej kontroli na początku listopada, ale wydaje mi się, że wazelina dobrze nawilżała mi nosek
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
Lena ja dopiero na konsultacje się wybieram w dniach od 20 grudnia do 6 stycznia-jestem za granicą i przylatuje na urlop i tylko wtedy mam czas . A kiedy ty masz operację? Bo może wtedy będzie dr Giedrojć dostępny i będę miała szansę na konsultację bezpośrednio u niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jak juz jestemy przy tych emocjach to ja sie popłakałam 2 razy. Pierwszy raz na stole operacyjnym - z nerwów. I drugi po zdjęciu gipsu -ze szczęscia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ale ok doktor jest super - bardzo konkretny i przy tym z żartem - ciesze się ze do niego jade na zbieg. Pan doktor ma bardzo ale to bardzo dużo chętnych . jedno co powiedział ważne dla wszystkich zainteresowanych :" nie obiecuje CI ze będziesz miała tak jak chcesz ale będę wszytsko robił w tym kierunku. " na koniec dodał ze dla niego to bułeczka z masłem . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Wieczne Kutango
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
No więc tak - na operację przegrody nosowej muszę czekać 1,5 roku minimum. Pan laryngolog stwierdzi, czy się kwalifikuję do znieczulenia miejscowego czy ogólnego, mam nadzieję, że jednak narkoza, nie wyobrażam sobie tego inaczej... Postanowiłam, że z kolczyka w karku wykręcę kulki (mam pręt z bioplastu), z języka wyjmę i włożę po obudzeniu od razu. Jutro będę szła do szpitala się zarejestrować...
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.