Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
W brzuchu pupę swą wypina- chce na świat juz przyjść dziecina! 3 4,92%
Rodzić juz nadchodzi czas - przerażenie jest wśród nas! 1 1,64%
Jedne karmią, drugie rodzą, trzecie jeszcze w ciąży chodzą! 55 90,16%
Bolą plecy, boli zad - ile trwać ma ciąża ta? 0 0%
Dzieci w brzuchu, dzieci w wózkach - poczekalni to końcówka! 2 3,28%
listopadowo grudniowe mamusie 0 0%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-04, 07:03   #331
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
to drzewko jest genialne ale wszędzie sówki widzę czy Twoje dziecko też podziela taki entuzjazm na ich widok jak i Ty?

no fajnie wygląda, ale optycznie zmniejsza pokój :P no i jest z fajnego materiału zrobiona bo TŻ wczoraj szorował bo się przybrudziła i kolor się nie ścierał ani nic się z nią nie stało
przyklejałam to drzewo jak nati spała w dzień, jak wstała to zrobiła oczy jak 5 złotych był zachwyt w swoim dużym łóżku też chętnie sama śpi, bo sówki śpią z nią w szczególności ukochała sobie mój sówkowy rogal - ja spała z nim może z2 noce jak natalka pała u babci za bardzo sobie na nim nie pomarmie Lenki zapewne bo będzie bunt pt. "moje to jest"

naklejka jest super. Lepsyz efekt by miała na jasnej ścianie, bo jest an przeźroczystje folii i wszystkie elementy które powiny być białe (tak wyglądały na plaszach) sa fioletowe bo farba przez nie prześwituje ale dodałam sówki ktore miałam z biedronki i myśle że jest faaaaajnie

Lece bo się nie wyrobimy na śniadanko do przedszkola, obie jesteśmy jeszcze w proszku w piżamach
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:06   #332
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Super ta ściana wygląda, ale dobrze że tylko jedna bo jakby wszystkie miały być tak wytapetowane to wtedy mogłaby mieć koszmary gdzie by sie nie oglądnęła to sówka

U mnie też było -3, kurde a my jedziemy na weekend do Sącza a ja nie wiem czy mam co zabrac ze sobą cieplejszego
oj nie, zdecydowanie cały pokój w sówki odpada nie dość ze kupę kasy by poszło to jeszcze oczopląsu możnaby było dostać ale naklejki sówki będą jeszcze nad łóżeczkiem i komodą

zostało mi 2 paski z jednej rolki i z docinek, bo niestety trzeba było pasować wzór nie chce któraś takich skrawków?

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
przyklejałam to drzewo jak nati spała w dzień, jak wstała to zrobiła oczy jak 5 złotych był zachwyt w swoim dużym łóżku też chętnie sama śpi, bo sówki śpią z nią w szczególności ukochała sobie mój sówkowy rogal - ja spała z nim może z2 noce jak natalka pała u babci za bardzo sobie na nim nie pomarmie Lenki zapewne bo będzie bunt pt. "moje to jest"

naklejka jest super. Lepsyz efekt by miała na jasnej ścianie, bo jest an przeźroczystje folii i wszystkie elementy które powiny być białe (tak wyglądały na plaszach) sa fioletowe bo farba przez nie prześwituje ale dodałam sówki ktore miałam z biedronki i myśle że jest faaaaajnie

Lece bo się nie wyrobimy na śniadanko do przedszkola, obie jesteśmy jeszcze w proszku w piżamach
no właśnie te sówki z Biedronki szkoda ze mają tak ucięte te gałązki a nie jest np drzewko małe bo tak w sumie zastanawiam się gdzie je przykleić i nie mam pojęcia jak te na gałązkach rozmieścić i w którym miejkscu żeby to miało ręce i nogi
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:06   #333
Dzastin08
Wtajemniczenie

Dziewczyny piękne te pokoiki

Mały mnie od rana bombarduje po żebrach...
A ja jakoś mam dziś faze na narzekanie... jakaś taka 'nie żywa" jestem

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:08   #334
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Super ta ściana wygląda, ale dobrze że tylko jedna bo jakby wszystkie miały być tak wytapetowane to wtedy mogłaby mieć koszmary gdzie by sie nie oglądnęła to sówka

U mnie też było -3, kurde a my jedziemy na weekend do Sącza a ja nie wiem czy mam co zabrac ze sobą cieplejszego
no zimnica jest niesttey dobrze że mam wiatrówke od koleżanki bo nie wiem w czym bym chodziła. A tak mam jeden przeciepły swetr w który się mieszcze i ciągle w nim chodze
Cytat:
oj nie, zdecydowanie cały pokój w sówki odpada nie dość ze kupę kasy by poszło to jeszcze oczopląsu możnaby było dostać ale naklejki sówki będą jeszcze nad łóżeczkiem i komodą

zostało mi 2 paski z jednej rolki i z docinek, bo niestety trzeba było pasować wzór nie chce któraś takich skrawków?
no troszke możnaby oczopląsu dostać jakby cały pokoik był w takiej tapecie a tak to śliiiiiicznie wygląda

ostatnio nasza corolady wstaiwła linka na facebooku do tapt które dziecko może kolorować, genialne! Jak dziewczyny podrosną to im taką sprawie

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
no właśnie te sówki z Biedronki szkoda ze mają tak ucięte te gałązki a nie jest np drzewko małe bo tak w sumie zastanawiam się gdzie je przykleić i nie mam pojęcia jak te na gałązkach rozmieścić i w którym miejkscu żeby to miało ręce i nogi
ja te gałązki poodcinałam i same sówki kleiłam jak widac i listeczki wykorzystałam
Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

a narzekaj, kiedy jak nie teraz, w ciązy
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:11   #335
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

wybaczamy Ci narzekanie

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
ostatnio nasza corolady wstaiwła linka na facebooku do tapt które dziecko może kolorować, genialne! Jak dziewczyny podrosną to im taką sprawie

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

ja te gałązki poodcinałam i same sówki kleiłam jak widac i listeczki wykorzystałam
też mi się te tapety do malowania podobają, albo jedna ściana umalowana farbą tablicową

ooo dobry pomysł z tymi poobcinanymi gałązkami jak już będę je miała przykleić to pomyślę dokładnie jak to zrobić
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-04, 07:12   #336
maomami
Wtajemniczenie

Zaczynam sie robić głodna, ale hmmm co by zjeść na śniadanie?? Mój odwieczny problem- nigdy nie wiem co zjeść.

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:14   #337
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczynam sie robić głodna, ale hmmm co by zjeść na śniadanie?? Mój odwieczny problem- nigdy nie wiem co zjeść.
ja zjadłam bułkę z serem żółtym, wędliną, pomidorem i sosem czosnkowym i poprawiłam deserkiem Satino i bułką słodką

Nela 5/11/13

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 07:17   #338
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zjadłam budyń waniliowy ale że się nie najadłam to zrobiłam sobie jeszcze skibkę chleba z serem żółtym i pomidorem...

To swędzenie skóry mnie wykańcza

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:23   #339
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
wklejam Wam te sówki, nie mogłam uchwycić tak żeby było widać całą ścianę tylko jeszcze przy wejściu trzeba podocinać i przy rogach :P i nie zwracajcie uwagi na bajzel w dalszych pokojach które widać :P TŻ stwierdził że jest trochę pstrokata bo na jednym pasku mogłoby być jedno drzewko z sówkami a nie dwa ale widziałam ze mu się podoba dzisiaj tam umyję podłogę wstawi się szafę na miejsce bo niestety musi zostać przeniesiemy komody a jutro bierzemy się za malowanie a w niedziele pewnie skręcimy łóżeczko no i chyba wózek też odbierzemy wiec wstawimy tu do pokoju, zakleimy go że nie ma wejścia i niech czeka na Nele

się śmiałam że małej też się podoba bo jak byłam w pokoju to zaczynała szaleć a TŻ stwierdził ze przeze mnie będzie się sówek bała bo wszędzie w pokoju będą
Cytat:
już pokazuję tylko jeszcze nie wszystko dopieszczone, mam jeszcze sówkowe ramki i takie tam no i troche nieład bo jeszcze do końca nieogarnęte po tym niekończącym się remoncie
jakośc tez kiepska bo telefonem robione. Nie wiem gdzie mam ładowarke do aparatu
szalejecie Kochane z tymi pokojami,superasne te sowy...jakis taki biedny mi sie wydal pokoj Tymonka wlasnie

a ja juz znalazlam zajecie:/ Pies powital mnie, brzydko mowiac- pawiem na dywanie....szkoda,ze zostala paskudna plama,no ale jak mielismy genialny pomysl kupic sobie dywanik bialy/ecru to teraz mam...wyrzucilabym ten dywan przez okno najchetniej,no ale nei ma narazie nic innego
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:25   #340
Kabriela
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny zaszalałyście...nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego, chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj miałam wizytę i za dwa tygodnie mam ostatnią już, tuż przed porodem.
Mam leżeć do 20.10. macica stwierdza, że pora wypchnąć małą na świat...muszę łykać rozkurczowe 3x dziennie. Brzuch twardy jak kamień, nawet ruszyć się jest ciężko.
Po 20.10 już spokojnie mogę rodzić więc mam się nie martwić. Na szczęścia mam już wybrany szpital i nawet się staram nie denerwować.
Często mnie nie będzie, bo teraz koleżanka do mnie wpada na pogawędki przy robótkach...trzymam kciuki za wszystkie kobietki i dzieciątka. Ściskam
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:27   #341
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny zaszalałyście...nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego, chciałam tylko powiedzieć, że wczoraj miałam wizytę i za dwa tygodnie mam ostatnią już, tuż przed porodem.
Mam leżeć do 20.10. macica stwierdza, że pora wypchnąć małą na świat...muszę łykać rozkurczowe 3x dziennie. Brzuch twardy jak kamień, nawet ruszyć się jest ciężko.
Po 20.10 już spokojnie mogę rodzić więc mam się nie martwić. Na szczęścia mam już wybrany szpital i nawet się staram nie denerwować.
Często mnie nie będzie, bo teraz koleżanka do mnie wpada na pogawędki przy robótkach...trzymam kciuki za wszystkie kobietki i dzieciątka. Ściskam
To trzymaj się dzielnie w dwupaku jeszcze trochę

Właśnie się ubieram i pójdę sobie spacerkiem do sklepu po świeże bułeczki, mam chleb ale jakoś tak mam wielką ochotę na bułkę

Stary 2013-10-04, 07:38   #342
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Beatka urodziła dzisiaj przez cc o 9.45-problemy z ciśnieniem i nagła decyzja o cięciu .
Mała waży 2250 g i ma 50 cm,dostała 8 pkt.Leży w inkubatorku do jutra.

Pisze że przez cc może rodzić bo szybko i sprawnie
ale jak znieczulenie puszcza to straszne.Dojście do siebie zajęło jej 8h jeszcze nie wstawała.

Paulina Majeczka jest na świecie od 14.45.Waży Okruszek nasz tylko 1380 g ale sama oddycha i jest wszystko ok.Jest sliczna.Ja póki co leżę i znieczulenie powoli puszcza.Odezwe się wieczorem
GRATULACJE DZIEWCZYNY!!! klask i:
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:39   #343
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

już pokazuję tylko jeszcze nie wszystko dopieszczone, mam jeszcze sówkowe ramki i takie tam no i troche nieład bo jeszcze do końca nieogarnęte po tym niekończącym się remoncie
jakośc tez kiepska bo telefonem robione. Nie wiem gdzie mam ładowarke do aparatu
Wszędzie sówki

Lineczka u Ciebie czekam na efekt końcowy

Cytat:
Odpoczywaj wytrzymaj jeszcze trochę w dwupaku

Mi wczoraj TŻ szafę narożną rozkręcił (trzeba było bo by nie przeszła w drzwiach) i już też stoi na miejscu docelowym, już niewiele do przenoszenia zostało takie małe zmiany a cieszę się jak dziecko

wczoraj pokazałam mu do jakiej torby zamierzam się spakować, padło pytanie: po co taka duża, to mu pokazałam 1/3 może rzeczy, które do szpitala trzeba mieć to poczuł się przekonany myślał, że coś wielkości plecaka mi wystarczy

Tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:43   #344
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania_cz79 Pokaż wiadomość
Ach i zapomniałam że witamy się już w 33 tc
ja też zaczynam dziś 33tc

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

lineczka i acelinka piękne te sówki w pokoikach jakbym miała córkę to też bym jej te sówki sprawiła!!!
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 07:49   #345
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
bądź jeszcze w 2paku przez te dwa tygodnie, trzymam kciuki!
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
lineczka i acelinka piękne te sówki w pokoikach jakbym miała córkę to też bym jej te sówki sprawiła!!!
to musicie następne celować w dziewczynkę i będziesz mogła sówki sprawić

Nela 5/11/13
Stary 2013-10-04, 08:04   #346
maomami
Wtajemniczenie

No ja już wróciłam ze spacerku, bułeczki kupione, właśnie wcinam śniadanko. Ale oczywiście nie mogłam się powstrzymać i musiałam sobie kupić pączka
Powiem Wam że jest zimno, bo u mnie póki co na termometrze 0 ale w słoneczku bardzo przyjemnie, taki orzeźwiający ten spacerek był

Stary 2013-10-04, 08:04   #347
lubieolowki
Raczkowanie

Cytat:
nie bo ja też tak mam czasem

jak fajnie że wszytsko w porządku z malutką

mój termin też za cholerę się nie chce przesunąć :P oczywiście na ten październikowy

no dobra dobra wstawie Wam

jeszcze trochę poleży i wyjdzie z malutką! ale dobrze że jest pod obserwacją

nie stresuj się, trzymam kciuki za Was troje!
za tygodnie!

dopiero na koniec listopada masz wizytę czy się pomyliłaś?
przynajmniej wiesz że wszystko z szyjką ok

już wklejam

a Ty co się lenisz? pokazuj Natalci pokój!

heja!
zimno jak nie wiem u mnie -3 masakra

wklejam Wam te sówki, nie mogłam uchwycić tak żeby było widać całą ścianę tylko jeszcze przy wejściu trzeba podocinać i przy rogach :P i nie zwracajcie uwagi na bajzel w dalszych pokojach które widać :P TŻ stwierdził że jest trochę pstrokata bo na jednym pasku mogłoby być jedno drzewko z sówkami a nie dwa ale widziałam ze mu się podoba dzisiaj tam umyję podłogę wstawi się szafę na miejsce bo niestety musi zostać przeniesiemy komody a jutro bierzemy się za malowanie a w niedziele pewnie skręcimy łóżeczko no i chyba wózek też odbierzemy wiec wstawimy tu do pokoju, zakleimy go że nie ma wejścia i niech czeka na Nele

się śmiałam że małej też się podoba bo jak byłam w pokoju to zaczynała szaleć a TŻ stwierdził ze przeze mnie będzie się sówek bała bo wszędzie w pokoju będą
Cytat:
Lece z Natalką do przedszkola a potem jade do pracy dziewczyny odwiedzić i moje dzieciaaaaaaaczki

miłego dnia

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

śliiiiicznie te Wasze sówki wyglądają! Tak kolorowo, radośnie

Ale macie super pokoiki dla swoich dziewczynek!!! Zazdroszczę Wam Ja nie dość, że w wynajmowanym mieszkaniu jestem i nic zrobić nie mogę to jeszcze wątpię żeby mojemu mężowi podobały się motywy z sówkami dla synka xD

U nas też zimno jak nie wiem, ale boję się spojrzeć na termometr ;p I muszę czekać na męża aż jutro wieczorem wróci i ściągnie mi karton z zimowymi swetrami z szafy :/ Zawijam się w jakieś cieńsze sweterki, ale przez to nie mogę w kamizelce chodzić tak jak chciałam ;p

Kurczę Kuba mi się dzisiaj z prawej strony tak mocno wypina, że aż boli Już powoli mam dosyć ale jak pomyślę, że miałby się teraz rodzić taki maleńki i potem w szpitalu leżeć to 1000x wolę żeby mnie bolało jak się wypina jeszcze tylko te 2 miesiące..

Ryba, Trele - kciuki za Was dzisiaj mocne trzymamy!!!!

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

lubieolowki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 08:15   #348
sorento
Rozeznanie

Dzień dobry! Jakaś dziwna noc była, niby się wyspaliśmy, a jacyś tacy niedospani:/

ania_cz79 za wizytę i za tydzień. Pewnie następnym razem zobaczysz maluszka, ale chyba wizytę masz jeszcze w październiku, a nie 21.11, co?

lineczka1989 sówkowy zawrót głowy

acelinka śliczny pokoik córci

Kabriela za dwupak do 20.10 albo i dłużej, odpoczywaj ile możesz

Rybka, Trele za Was dziś

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

A i właśnie zdałam sobie sprawę, że przegapiliśmy studniówkę Dziś licznik pokazuje 86 dni do godziny zero wg OM, 81 wg USG. Ale duuuużo jeszcze

Anoula a Ty się wybierasz na Bezpiecznego Malucha dziś?

nasz synek
sorento jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 08:18   #349
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość

A i właśnie zdałam sobie sprawę, że przegapiliśmy studniówkę Dziś licznik pokazuje 86 dni do godziny zero wg OM, 81 wg USG. Ale duuuużo jeszcze

Nawet nie wiesz kiedy to zleci Mnie też się wydawało że to dużo, a teraz do terminu zostało 12 dni!!!!

Stary 2013-10-04, 08:19   #350
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry! Jakaś dziwna noc była, niby się wyspaliśmy, a jacyś tacy niedospani:/

ania_cz79 za wizytę i za tydzień. Pewnie następnym razem zobaczysz maluszka, ale chyba wizytę masz jeszcze w październiku, a nie 21.11, co?

lineczka1989 sówkowy zawrót głowy

acelinka śliczny pokoik córci

Kabriela za dwupak do 20.10 albo i dłużej, odpoczywaj ile możesz

Rybka, Trele za Was dziś

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

najprawdopodobniej tak, Ty idziesz?
Stary 2013-10-04, 08:21   #351
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Wiecie co, Beatka urodziła tylko 18 dni przed terminem, a Mała taka kruszynka wagowo.. Aż się zaczęłam martwić, co by było, gdyby mnie teraz wzięło.. Poza tym: wychodzi to, o czym pisałam w poprzednim wątku, ze USG dodaje trochę do wagi i w rzeczywistosci dzieci rodzą się lżejsze...
USG też zaniża wagę.
słyszałam różne wersje, że nawet +/- 500g bierze się pod uwagę

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Brzuch przybiera coraz to nowe kształty
mój brzuch tak ostatnio wyglądałam jak leżałam na samolocie u lekarza

Cytat:
No ja już wróciłam ze spacerku, bułeczki kupione, właśnie wcinam śniadanko. Ale oczywiście nie mogłam się powstrzymać i musiałam sobie kupić pączka
Powiem Wam że jest zimno, bo u mnie póki co na termometrze 0 ale w słoneczku bardzo przyjemnie, taki orzeźwiający ten spacerek był
pączek
mąż mi wczoraj wieczorem kupił i frytki

glowa mnie coś boli. nie chce mi się, a muszę posprzątać trochę, bo znowu się nakurzyło...

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 08:25   #352
sorento
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
najprawdopodobniej tak, Ty idziesz?
Trochę zależy od męża-jak wyjdzie normalnie z pracy to chyba nie, bo wyjeżdżamy na weekend jeszcze dziś. A jak będzie musiał zostać dłużej, co jest bardzo prawdopodobne(ostatnie 3 dni tak było) to pewnie pójdę, bo i tak wyjazdu nie przyspieszymy.
Dostałaś program warsztatów tak w ogóle? Bo ja tylko przypomnienie we wtorek z obietnicą programu, ale się nie doczekałam i nawet nie wiem ile to potrwa

nasz synek
Stary 2013-10-04, 08:29   #353
maomami
Wtajemniczenie

Jakoś dziwnie się dzisiaj czuje, znaczy mój brzuch. Mała sie trochę poruszała, ale jakoś mnie kuje to z jednej to z drugiej strony.
Ten weekend musi wytrzymać w brzuchu bo w Sączu nie chce rodzić
Już nawet odpuściłam mycie okna w pokoju przed weekendem żeby jej nie wygonić za szybko z brzucha

Stary 2013-10-04, 08:30   #354
Olenka_24
Zadomowienie

Newtrend - Za wizytę Super że maleńka podrosła

Domii jak długo byliście na pierwszym spaerku ?

Paula super że Majeczka silna dziewczyna ! Ciekawe jak długo będą Was trzymać w szpitalu

Ania_cz79 - Ważne że na wizycie wszystko w porządku

Lineczka, Acelinka - świetne macie pokoiki dla dziewczyn

Kabriela, odpoczywaj dużo w takim razie

Tak wogóle to dzień dobry dziewczyny

Ja wczoraj po ostatnich zajęciach ze szkoły rodzenia poszłam z mężem zwiedzać porodówkę - i co - oczywiście mi się dziś w nocy śniło że rodziłam syna. To chyba jakiś stres musi być
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 08:33   #355
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę zależy od męża-jak wyjdzie normalnie z pracy to chyba nie, bo wyjeżdżamy na weekend jeszcze dziś. A jak będzie musiał zostać dłużej, co jest bardzo prawdopodobne(ostatnie 3 dni tak było) to pewnie pójdę, bo i tak wyjazdu nie przyspieszymy.
Dostałaś program warsztatów tak w ogóle? Bo ja tylko przypomnienie we wtorek z obietnicą programu, ale się nie doczekałam i nawet nie wiem ile to potrwa
tak dostałam, w pdf, podesłać Ci?
Stary 2013-10-04, 08:34   #356
Trele_Morele
Zakorzenienie

Ja juz jade - Tz zadzwonil na taksowke , zamowil z pod adresu na porodowke haha I przyjechal facet , dziwnie patrzal ale na porod mu to nie wygladalo chyba wiec wpuscił

Ja jestem padnieta do granic mozliwosci ! Zasnelam po 3 , potem dwa razy siku I pobudka o 7 .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 08:36   #357
sorento
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
tak dostałam, w pdf, podesłać Ci?
Tak, poproszę

nasz synek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 08:36   #358
mamusiaczek
Rozeznanie

Witajcie w nowym wątku

Cały dzień nie miałam czasu zerknąć w kompa i proszę...nie jestem w stanie nadrobić
Dzisiaj się wyspałam, przemyślałam i zdecydowanie mi lepiej Co ma być to będzie... dobrze, że synuś zdrowy, a czy pupą czy główką ułożony - jakoś będzie

Ktosiula - byłaś na warsztatach? (Przepraszam, ale nie doczytałam ) Ja też z okolic Katowic Fatalnie się wczoraj czułam i nie pojechałam, ale sadzę się na Gliwice.

Kolejne dzieciaczki na świecie!!!! GRATULACJE!!!! BRAWO DZIEWCZYNY !! DUUUUUŻO ZDRÓWKA ŻYCZYMY

Edytowane przez mamusiaczek
Czas edycji: 2013-10-04 o 08:45
mamusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 08:39   #359
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
Newtrend - Za wizytę Super że maleńka podrosła

Domii jak długo byliście na pierwszym spaerku ?

Paula super że Majeczka silna dziewczyna ! Ciekawe jak długo będą Was trzymać w szpitalu

Ania_cz79 - Ważne że na wizycie wszystko w porządku

Lineczka, Acelinka - świetne macie pokoiki dla dziewczyn

Kabriela, odpoczywaj dużo w takim razie

Tak wogóle to dzień dobry dziewczyny

Ja wczoraj po ostatnich zajęciach ze szkoły rodzenia poszłam z mężem zwiedzać porodówkę - i co - oczywiście mi się dziś w nocy śniło że rodziłam syna. To chyba jakiś stres musi być
15 minut bo brzuszek młodego zrobił się głodny, włączył się "alarm" i trzeba było wracać do domu Dzisiaj znów się wybieramy tylko na troszkę dłużej

Dzień dobry
Ale się wyspałam
Leży przede mną kupa prasowania i jakoś ciężko mi się dzisiaj zmotywować...
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 08:42   #360
malinka123108
Wtajemniczenie

dziewczyny jestem mega zla dzis nie wiem o co caman ,glownie wydaje mi sie ze wszystko do d.... jakas depresja przedporodowa mnie dopada;( jest takie cos wogole?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości