|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
hejka!
wszystkiego najlepszego Bartusiu!!! Oby usmiech z twojej twarzyczki niegdy nie schodzil moglabys rozwinac swa mysl bo chyba nie zrozumialam Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43117354]Hejooooo (jak teletubić )Padam, jestem mega zmęczona, 2 dni sama a jutro P. jedzie na 3 dni na żagle, a tu mi się Agu rozkłada coś... Ale! Dorka dzisiaj pierwszy raz na brzuszku dupkę podniosła :d normalnie szok.[/QUOTE] oooooooooo, ale supcio!!!!! Brawa dla dorki!!!! i zdrowka dla Agu! |
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Dziękuje Wam kochane za miłe słowa,jesteście cudowne! Silver pamiętam jak pisałaś! Jakie wspaniałe wspomnienia ![]() Blanka jeszcze nie jest mobilna,nawet nie pełza tylko czasem gdzieś się przesunie. Więc jak na razie mam czas żeby gotować czy kąpać się-Mała wtedy w bujaczku jest. Hje nie idź na studia Wyobraziłam sobie właśnie jak jesteś dziennikarka telewizyjna i relacjonujesz coś x tym swoim poczuciem humoru Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Nie wiem jak to sie stalo, ale zaliczylismy dzis jedna pobudke o 4:15 i wstalismy o 7! ![]() Tak to ja moge codziennie! Choc i tak sie nie wyspalam
|
|
|
|
#694 | |||
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() Cytat:
Cytat:
u nas pobudki co 2 h, a o 4 pobudka godzinna na gadanie i zrobienie kupy ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja wlasnie, brawa dla Dorki!!!!!!!!
Insolito, ale slodziak, moj sie na kanape probuje tak wspinac ![]() A myyyyyyyy uwaga uwagaaaaaaa!!!!!!! MAMY ZEBA!!!!!!!!!!!!!!! najpierw wyczulam na cycku, potem palcem i teraz nawet cos tam widac![]() Nie jest tak spektakularny jak u dziewczyn, ale jest ![]() Taaaa... I mialabym odstawiac??? Apfffff Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Illusion, moglabys wkleic Igusia przy pralce??? Bo znalezc nie potrafie tego filmiku ![]() Pietraszko dzisiaj powiedzial fi fi Elllmi, on chyba cos ma do twojego Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zęba i za fi fi ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- mamy półtora ruchu Dżejkoba
|
|
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
podczytuję Was codziennie, ale nie mam jak cytować i pisać... Nie wyrabiam się z niczym i to niewyrabianie się skończy się dopiero gdzieś po 15.10. Chcę dać znać, ze żyję, zebyście nie myślały ze o Was nie pamiętam. Pamiętam i tak mi przykro, że nie mogę być całkiem na bierząco. Czuję się jakbym robiła coś złego. Z wieści z e_velowego frontu to Maja usiłuje stawać przy wszystkim co tylko się da. Ostatnio chwyciła się uchwytów szuflady w komodzie i duuup bo się szuflada otwarła KArinka mi spoważniała w przedszkolu i grzeczniejsza się zrobiła ![]() W dalszym ciągu jestem chora Kaszle jak stary gruźlik ![]() Buziaki dla wszystkich dzieciaczków i ich cudownych mamusiek |
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
nancy
jak to poltora? ![]() Lady, a jednak!!!
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lady gratuluję zęba ![]() nancy za ruchy dżejkoba
|
||
|
|
|
#701 |
|
Zadomowienie
|
Halo
Stało się-rozłożylo mnie konkretnie, leże pod kołdrą i mi zimnoooo, mama się Ola zajmuje chyba pójdę później do lekarza, żeby dał coś konkretnego by mi jak najszybciej przeszło Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale nocka Daria spała między nami. Co godzinę się budziła i ryyyyk nie wiem co jej było. Zęby? Już dwa są, Czyżby kolejne? ![]() Pobieraliśmy rano Darii mocz do pojemniczka (po 10 min udało się ).Tż właśnie poszedł zanieść bo do 9.00 można oddać. Cytat:
![]() Wczoraj zrobiłam tak,że wsadziłam ją do krzesełka do karmienia, dałam zabawki i siedziała ze mną w kuchni. Trochę się bawiła ale potem już jej się znudziło. Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43117354] Ale! Dorka dzisiaj pierwszy raz na brzuszku dupkę podniosła :d normalnie szok.[/QUOTE] dla Dorki!!Cytat:
|
|
#703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#704 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie ja to pisałam o wrześniu.... Ale chyba tez się nie sprawdziło Cytat:
Albo w radiu (ale z moim głosem ), albo w gazecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Lady,
za zęba! Teraz już wierzysz? ![]() Evel, kuruj się Wybieram się w przyszłym tyg. na bilans z Polą, a Ty z Majką chyba tez nie byłaś jeszcze??
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-04 o 08:52 |
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdrowka!!!!!!!!! oby Olcia sie nie zarazila...
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w ogóle, to siema!
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Obecnie u mnie -2 na termometrze
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-04 o 08:57 |
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie było -1 jak szłam do roboty
Dobrze, że rękawiczki wzięłam.Charliz zdrówka życzę. |
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Nadrobiłam ![]() Noc bez ani jednej pobudki Na dworze -4 jak to zobaczyłam to zaraz po wyleźciu z łóżka napaliłam w kominku. Właśnie siedzę,pije coffe i pełen relaks ogólnie![]() Póki pamiętam za ząbek i za 1,5(?) ruchu dżejkoba![]() Tak piszecie o tych wspomnieniach... Ja ostatnio sobie myślałam jak to było zanim Oskar przyszedł na świat. Powiększający się brzuszek,coraz większa więź z maluszkiem,bijące serduszko pod moim sercem i ruchy -codzienne pukanie do mamy Forum... na którym codziennie wymieniałyśmy się nowinkami,dodawałyśmy zdjęcia z usg i zdjęcia brzuszków,relacje z wizyt u gina ![]() Zatęskniłam za tym w tamtym momencie rozmyślania i doszło do mnie że Oskar jest pierwszym dzieckiem,i że być może przy drugim już nie będę odczuwać tak samo (bo teraz wszystko było nowe,uczyłam się siebie i dziecka). I smutno mi się zrobiło że być może jeszcze za mało czerpałam z tego radości (choć wydaje mi się że możliwie najlepiej jak umiałam). Że tego już nigdy tak samo nie przeżyje-ale ja to sentymentalna jestem i to dlatego takie rozmyślenia ![]() Pamiętam to wszystko jak dziś. Cudowny czas spędziłyśmy razem i bardzo się cieszę że tu trafiłam. Jesteście ogromnym wsparciem
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Mała,
za nockę
|
|
|
|
#713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bungowanie zaliczam do baaaaardzo udanych.
![]() Wiecie, mam problem mały... Jutro zaczynam zajęcia na uczelni, no i jednocześnie ze mną zaczyna też TŻ, z tą różnicą, że ja drugi rok, a on pierwszy... No i zajęcia nam się pokrywają niestety... A problem polega na tym, że nie mamy co zrobić z małą. Ciągle trąbię przy rodzicach o tym, a oni tylko "No tak, no tak", nie zaproponują, że się nią zajmą... Będę musiała ich prosić, albo nie iść jutro wcale na zajęcia... Cytat:
Ja mam dokładnie to samo. Oliwa to moja największa miłość (razem z TŻem). Mimo, że czasu w ciągu dnia brak na cokolwiek, chyba że śpi, to i tak kocham najbardziej na świecie i mam konkretną manię na jej punkcie! Cytat:
Zaraz będzie równie spektakularny, jak wszystkie inne. Czekamy. A Maja to niezły, słodki cwaniaczek. ![]() Cytat:
Współczuję.
|
|||
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy same w domu, więc spooookój. Idziemy chyba uskutecznić drzemę, tzn. Pola, a ja w tym czasie wyfefciuję dom!
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle wspomnień wróciło...
|
|
|
|
|
#716 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Debrah, WILEKI BUZIAK DLA CIEBIE ![]() Cytat:
wzruszyłam się Cytat:
Ale jak na dłuższą chwilkę się stracę to jest znów płacz. Wasze dzieci jak chcą to przypełzają do Was same i to wg mnie dużo daje.Cytat:
Cytat:
|
|
#717 |
|
Zadomowienie
|
lady gratucja dla Pietraszka
![]() charliz wygrzewaj się pod kołderką i leć do lekarzablack współczuje rodziców ja zajęcia na uczelni zaczynam dopiero 9 listopada a moja mama ciągle mi truje że czemu tak późno że ona chce się już małym zajmowaćpróbuje nauczyć małego samodzielnego zasypia ale nic nam z tego nie wychodzi
|
#718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ząbka i za fi fi Cytat:
Zdrowiej szybko!!! ![]() Cytat:
Wzruszyłam się
|
|
#719 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A myslisz ze będzie problem jak ich poprosisz? Twoja mama nadal nie może Oliwki nosić? A siostra Twoja?Dla niefejzbukowych mamusiek załączam zdjęcie ze ślubu mojej siostry. Dostała już fotki od fotografa |
||
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam teraz wywiesić pranie i musiałam wrócić po aparat.
Dlatego kocham mieszkać na wsi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

:
)

Wyobraziłam sobie właśnie jak jesteś dziennikarka telewizyjna i relacjonujesz coś x tym swoim poczuciem humoru 
najpierw wyczulam na cycku, potem palcem i teraz nawet cos tam widac
za zęba i
Kaszle jak stary gruźlik 

), albo w gazecie 
Ciągle trąbię przy rodzicach o tym, a oni tylko "No tak, no tak", nie zaproponują, że się nią zajmą...
Czekamy. A Maja to niezły, słodki cwaniaczek.
Tyle wspomnień wróciło...