|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lakiery hybrydowe
tak tu piszecie o tym Charbonne, że chyba sama się zdecyduje
miałam zamawiać z CZ, ale ten zestaw 10 małych jest kuszący
|
|
|
|
#662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wziełąm zestaw numer 3 ;-) Najfajniejsze kolory
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Silcare używam na bazę z Ladys Nails (bardzo ją lubię) i trzyma się ok 7 dni. Jak na mnie to całkiem niezły wynik.
A jak ściągam to nie powinnam się przyznawać... Zazwyczaj zeskubuję, bo mi po tygodniu wszystkie lakiery odchodzą sporymi kawałkami... Na szczęście mam mocne paznokcie i dobrze to znoszą. |
|
|
|
#665 | |
|
Raczkowanie
|
ja sie zastanawiam nad 2 zestawem
ewentualnie 3, ale np. biały juz mam z CZ, więc wolałabym, żeby mi sie kolorki nie powtarzały :P---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie ja chcialam frencha. Wziełam z CZ 001 mam nadzieje, ze bedzie sie ladnie laczyc z tym bialym z Charbonne
|
#667 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czasami kłade sobie sam, tylko wtedy 3 cieniutkie warstwy i ładnie wygląda tak delikatnie ![]() a tu french 001 i 003 CZ ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Edytowane przez agobabojago Czas edycji: 2013-10-03 o 13:50 |
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
skoro tak sie rzucilyscie na Charbonne to ja poczekam na Wasze sprawozdanie jak sie spisuja
![]() pazurki robie tylko sobie wiec poki co moje 3 kolory z CZ mi wystarcza
|
|
|
|
#671 |
|
Rozeznanie
|
również wygrałam rabat 20% i zamówiłam kolorki PST5, 004 i 105, wszystkie z CZ.... czekam teraz na przesyłkę
ktoś tam miał dodać mani zrobiony kolorem 105.. nie doczekałam się fotki, a że bardzo chciałam mieć ten kolor więc zamówiłam obiecuję, jak tylko kolorki przyjdą wrzucę fotkę lakieru na pędzelku i na pazurkach
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam hybrydy robione do tej pory u kosmetyczki shellac oryginalny i trzymal mi sie ponad 2,5tyg, potem zdejmowalam bo odrost mi przeszkadzal. |
|
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam zestaw nr 2 od charbonne (jakby któraś chciała zobaczyć kolory, ja nie sprawdzałam tego dokładnie i okazało się, że są z mieniącymi się drobinkami niektóre ;p) . Ja swoje założyłam 23.09 i właśnie zmywam jeden paznokieć. Zrobił mi się odprysk, bo ciachnęłam się noże robiąc obiad. Reszta nadal wygląda bez bardzo dobrze
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- I ładnie się zmył, jak już któraś z dziewczyn wspomniała zmywaczem z Rossmanna, który nawet całkiem ładnie pachnie ; ) |
|
|
|
#674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() złoty brokat mam i jest bardzo ładny na wzorniku widzę 29 i jeśli to taki kolor jak na wzorniku to też go chcę ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
a widziałyście zestaw nr 4 z charbonne po 5ml ? szkoda że nie można samemu sobie wybrać kolorów ....
1_23af7653a8a4.jpg |
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
no szkoda, że nie można, ale te zestawy też są niezłe
jakby był jeden tylko to by była lipa, a tak są 4 i można wybrać kolorki, które najbardziej będą pasować
|
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Myslalam o zestawie, ale nie chce rozow ani czerwieni, bo takich lakierow mam juz pelno + ze 2 gelish i 3 hybrydowe no-name.
Chcialam teraz jakies zielenie, seledyny, miete, zlote, pomarancze... ech ![]() Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W załączniku wklejam zdjęcie jak się prezentują. Kolor 150 i 220. |
|
|
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się komuś pożalić, bo już wychodzę z siebie...
Wczoraj malowałam paznokcie sąsiadce kolorem czarnym 033 i wiecie co mi odwalił? Na początku na dwóch paznokciach się kolor pofalował jak już z lampy wyjęła dłonie, a potem kiedy nadłożyłam top z CZ to po wyjęciu i przemyciu porobiły mi sie takie bruzdy, łezki, jakby top się skurczył, zszedł i porobiły się takie otwory . Ręce mi opadły jak zobaczyłam efekt końcowy. Dodatkowo cholera jasna brudzi mi pędzelek od topu i w ogóle jest d*pa.. Czerwony 011 też mi brudzi pędzel, ale to nie takie zmartwienie duże, bo jakoś sobie z tym radzę.Nie wiem co o tym sądzić, coraz bardziej mi dzialają na nerwy te lakiery. Doradźcie mi coś, dlaczego tak się dzieje z tym czarnym? Może macie podobne przeboje? |
|
|
|
#682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
Moje mani 42 CZ z ćwiekami...
IMAG0461.jpg IMAG0463.jpg Ale wydaje mi się ze ten kolor 42 z CZ trochę jak by zróżowiał ![]() Na początku wpadał jak by bardziej w żółty... |
|
|
|
#684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..
|
|
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia swoich kolorów wrzucę jutro
![]() A co do niemożności wybierania kolorów - zawsze można się wymienić! ;D. Mi np 2 kolory średnio podeszły, nawet nie użyłam. Pewnie zużyję na stopy ; p |
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Podejrzewam że przyjmą, bo dbają o dobry marketing swojej firmy. Napisz do nich i zapytaj co masz zrobić
|
|
|
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a to normalne, ze moj top Cosmetics Zone jest duzo bardziej gesty od Base?
|
|
|
|
#689 |
|
Przyczajenie
|
Mój top tez jest o wieeele gęstszy
ale jakoś nie robi mi to różnicy
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez to nie przeszkadzalo ale pierwszy raz w zyciu sama klaklam dobie hybrydy dlatego z ciekawosci chcialam dopytac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Manicure hybrydowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

miałam zamawiać z CZ, ale ten zestaw 10 małych jest kuszący 

. Ręce mi opadły jak zobaczyłam efekt końcowy. Dodatkowo cholera jasna brudzi mi pędzelek od topu i w ogóle jest d*pa.. Czerwony 011 też mi brudzi pędzel, ale to nie takie zmartwienie duże, bo jakoś sobie z tym radzę.
..