![]() |
#2041 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
kusicielka
![]() na razie musze sie wstrzymac z zakupami dla młodego bo tz będzie marudził, że za duzo tego wszystkiego. No i w sumie dla siebie coś bym kupiła, tylko kurde wszystko mam ![]() Cytat:
![]() Naj naj dla Hani ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
MBZ♥
|
Nestelle niestety nie widzialam na żywo
![]() ![]() A z cytowaniem to tak jakoś wychodzi ![]() ![]() choć popatrz na Alliw teraz ![]() ![]() Alliw, OMG ale zapasy ![]() ![]() Kosmici pójdą od Was niedługo ![]() Katka, sprawdzałaś ile przesyłka? ![]() Moderna co Ty Marcello posłałaś do pracy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 |
Zakorzenienie
|
Alliw no no, zapasy na zime porobione
![]() malpka tak kusila, ze sie zdecydowalam ![]() ![]() BYou jeszcze rok temu znalam wszystkie aktualne kolekcje popularnych sieciowek :P a teraz nawet nie wiem, co jest w sklepach :/ na pierwszy rzut poszukam w Tamaris, Deichmann 5th Avenue i Zalando.de ![]() tak, tak, Marceli juz zarabia na siebie, nie ma lekko ![]() ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-04 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapasy głownie na przednówek, bo my niemięsni bardzo wtedy cierpimy na brak dobrych warzyw, no i część jest dla Janka ![]() A co do cytatów, to jak mam do nadrobienia kilka dni, jak teraz to tez się wkurzam ze mi ucina, otwieram sobie wtedy dwa okienka, w jednym czytam i w drugim odpowiadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez mi sie tak wydaje, chociaz w wielu przypadkach konczy sie tragicznie dla stanu owlosienia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
Pewnie glupie pytanie, ale co to jest przednowek? ![]() i dobry pomysl z odpisywaniem na posty ![]()
![]() |
#2046 |
Zadomowienie
|
działki nie mamy, ale kolezanka ma gospodarstwo wiec głownie od niej bralismy i troche z rynku od sprawdzonych dostawców.
Ciekawa jestem jak ten stoliczek wypadnie ![]() Idę bo Janek się obudził. Włączył sobie karuzelkę ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
MBZ♥
|
Alliw też tak robię z odpisywaniem
![]() To już rozumiem z tymi zapasami ![]() Moderna, Szalonaś ![]() ![]() A przednówek to czas między końcem zimy, a początkiem nowego okresu szaleństw ogródkowych kiedy już są nowalijki, a potem reszta warzyw i owoców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 | ||
Zakorzenienie
|
no tak -zapomnialam ze Wy w lepszym swiecie zyjecie
![]() u na w PL niedlugo podatek za dziecko naloza ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do zapasow to padlam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo chce go miec . nie wiem jak to zrobic . co do popielu - tak z fuksja fajnie ![]()
![]() |
#2049 |
Zadomowienie
|
Mąż od 3 lat nie je mięsa, a że on gotuje, więc w domu jestem raczej wege. Czasem zjem parówke czy wędline na sniadanie, no i jak ma okazje to jem miesne obiady poza domem.
Koncówkę zimy, kiedy jeszcze nie ma świeżych warzyw, a te zimowe juz się nie nadają do niczego nazywam przednówkiem (czyli taki okres konie lutego-poczatek kwietnia) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
MBZ♥
|
Właśnie szukam fioletowego, amarantowego kompletu czapy, szalika i rękawiczek dla Roszpunki do tego hmowego kombinezonu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A!!! to takie cwane bestie ![]()
![]() |
#2052 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no kurcze nie ma go w necie buu coś takiego tylko z misiem i inny kolor i inne rękawiczki http://www.smyk.com/cool-club-komple...a-dla-dzieci-p sto lat ![]() ![]()
![]() |
#2053 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajowwwwwy ... szkoda że Miluś już jakieś ''oddane'' posiada ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() witam się Miluś śpi ... słonko świeci ... później idę do męża koleżanki co jest fryzjerem ... trza sie na święta na Bóstwo zrobić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
ja tez sie muszę umówić bo już odrosty mam ![]()
![]() |
#2055 | |
Kniaginia
|
Cytat:
Głód ja obudził, chwilę na kocu i poszła spać dalej. Ale zaraz się zbieramy na reh. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
wy wszystkie szukacie wąskich ciuchów a my szerokich bo florek szeroki w barach
![]() Moderna jeszcze co do fotelików to takie http://fotelik.info/pl/testy/wybrane...aco/index.html są niby najlepsze na "4" z bezpieczeństwa ale jak zostawić te bez isofixa to zostaje tylko 5 http://fotelik.info/pl/testy/wybrane...aco/index.html a najnowsze to tylko 2 Romer z 2013 i Maxi z 2010. tylko ten Maxi też trzeba widziałam na stronie z jakąś baza? bez sie nie da? ![]()
#2057 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczna kurteczka z Zary, a ten czarny kombinezon co dziewczyny podesłały cudowny jest ![]() pogrubione ![]() Cytat:
![]() ![]() Słońce piękne za oknem, wybywam z młodym na miasto. Mam jabłka do przerobienia na słoiki dla młodziana, kto mi to obierze? Cała skrzynka ![]() Co do siadania Tomek próbuje głowę podnosić, na kolanach ale oparty często siedzi. Ja go za ręce nie ciągnę i uprzedziłam też teściową/mamę/szwagierkę żeby tak nie robiły (a miały takie chęci). Bardzo były zdziwione jak powiedziałam że dziecko uczy się siadać z brzuszka. Dla nich to czarna magia ![]() Życzenia dla Hani ![]()
![]() |
#2058 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie umiem zamawiac z zagranicznej strony ![]() Roszek wstal ,wykochalam,ubralam -pierwszy raz w rajstopki (no ba-czarne ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2060 |
Zadomowienie
|
Hej!
Wróciliśmy od rodziców, właściwie to już w środę ale mam jeszcze trochę do nadrobienia Karol od poniedziałku ma zapalenie płuc. lekarz powiedział, że nadaje się, żeby położyć go do szpitala ale dał leki i siedzimy w domu. wczoraj byliśmy na kontroli i jeszcze zmiany w płucach są ale mniejsze, więc powoli przechodzi. Nestelle ciemnoszare kombinezony widziałam w tesco (niecałe 70zł) i w takko fashion ale szału nie ma ![]() tak w ogóle to w tesco jest teraz -30% na odzież dziecięcą
#2061 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() podatek dobry ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze w ciazy wyszlo, ze kupie Pearl, dlatego nie interesowalam sie dalej, jaki fotelik wybrac ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pozmywane teraz cappuccino i ciasteczka ![]()
![]() |
#2063 |
Wtajemniczenie
|
Również składam życzonka Hani
![]() By, sprawdzałam wysyłkę, bo podoba mi się kilka rzeczy u nich, ale 15 funciaków ![]() A znacie dziewczyny tą markę? http://www.t-a-o.pl/index.php/about To francuska firma, od niedawna mają sieć w Polsce. Ciuszki są rewelacyjnej jakości - mamy dużo właśnie od znajomej z Francji ![]()
#2064 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- :d
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploa...mxypbb_600.jpg
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploa...kktehg_600.jpg
#2066 | |
Zakorzenienie
|
no wlasnie jeszcze nie, maluszek dosc dobrze jeszcze siedzi w swoim foteliku, wiec odkladam to zawsze na pozniej
![]() Tak troszke poprzegladalam i wychodzi na to, ze te isofix albo maja juz wbudowana baze (czyli sa tez drozsze) lub musza byc z baza montowane (Maxi Cosi Pearl). Z tych polecanych w dwoch kierunkach jazdy oraz z isofix to Cybex Sirona (w przedziale wagowym 0-18) oraz HTS Besafe Izi Combi X3 (9-18, montaz w kierunku jazdy bez isofixa). Popatrzylam na tego cybexa, i on montowany z kierunkiem jazdy ma ta oslone tulowia ![]() ![]() ![]() Moze cos z tego Römera (tylko one chyba wszystkiego montowane z kierunkiem jazdy), albo z maxi Cosi? No i jeszcze jest ten nowy Maxi Cosi Pearl2Way z baza (ale czy juz dostepny w sprzedazy?) mozna osiwiec przegladajac te foteliki ![]() BYou wybralas juz fotelik z wyzszej polki wagowej? ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-04 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Zakorzenienie
|
ano można
to dopiero oszustwo http://img2.demotywatoryfb.pl//uploa...szpa_inner.gif
![]() |
#2068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marcel zafascynowany ostatnio karuzelka, potrafi tak lezec w lozeczku i wpatrywac sie bez konca ![]() a czy wasze maluszki tez uwielbiaja sie wpatrywac w swoje dlonie? Marcel tak czasami lezy, wyciaga raczki i patrzy, patrzy .. patrzy ![]()
![]() |
#2069 |
MBZ♥
|
Moderna wiem tyle, że będzie tyłem do kierunku jazdy, od 9-18. Koleżanka mocno poleca ten:http://www.juniornet.pl/r459_fair-g-...mochodowy.html
Jest jeszcze:http://www.juniornet.pl/r686_recaro-...c-9-18-kg.html i ten besafe http://www.ceneo.pl/15361048#tab=spec Muszę się tym bliżej zainteresować ![]() Roszpunka tak ogląda stópki ![]() Katka co jeszcze wypatrzyłaś? ![]() Kwiatuszku zdrówka dla Synka ![]() Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-10-04 o 13:09 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a recaro ma ogolna ocene 3 w tej cenie to juz lepiej chyba 100zl dolozyc i romera kupic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.