![]() |
#2071 |
MBZ♥
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Z bazą ma 3?
A ten fair to chyba jakiś starszy model, mnie nie przekonuje bo jakiś taki lysy i goły mi się wydaje ![]() Dragusiu tyko ja szukam fotelika montowanego tyłem, tych jest mniej i chyba romer nie ma takiego albo ja źle szukam:/ Edytowane przez BYou Czas edycji: 2013-10-04 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() byłam umówiłam się na wizytę ... ale nie wiem czy tam pójdę :P haha Cytat:
![]() tak jak wyżej pisałam .. byłam - dziś nie robiłam nic z włosami - brak funduszy ew może po 20stym ![]() Cytat:
![]() eh - wyprzedaże kocham ... ![]() ![]() zapraszam ... ![]() Cytat:
no i Frnacja Elegancja ![]() Cytat:
![]() na moje też lubi patrzeć ![]() nadrobiłąm ... lecę wstawić ziemniaki i skwareczki zrobic ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | ||
Wtajemniczenie
|
Hejka!
I majętny? ![]() Widzę, że Róża dorównuje w spaniu Roszkowi-Śpioszkowi. Cytat:
A Ty się nie martw ![]() Cytat:
![]() Może zęby Jankowi wychodzą? Bo mój też sie tak popsuł, przez zęby właśnie. Od dwóch nocy jest w końcu troszkę lepiej - wstaję co godzinę, a nie co 20 min ![]()
![]() |
#2074 | |
Wtajemniczenie
|
Hejo!
Cytat:
Dziś wlasnie rano wstaję a tam cała wanna zlana ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o włosy to ja też gubię straszne ilości, jeszcze Kubuś mnie za nie ciągnie. Już mówiłam, że na ślubie będę łysa, na szczęście coś jeszcze zostało ![]() Natomiast od początku ciązy i teraz, podczas karmienia (nie mam jeszcze okresu) moja cera jest gładka i ładna ![]() Tzn. nie mam żadnego pryszcza czy coś. A jak miałam okres to ciągle przed mi coś wyskakiwało. Także z tego się bardzo ciesze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |||
Zakorzenienie
|
oo , dobrzeowiedzieć, że mają taką rozmiarówkę
![]() ![]() a kurtka świetna. ciekawe czy mają na 164 ![]() huehue faktycznie ![]() ja to samo. aż wstyd. Cytat:
Cytat:
![]() hehe mój wczoraj był na czarno-biało i go od Depeszów wyzywałam ![]() A ja jestem w siódmym niebie na ósmym obłoku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lekarka prowadząca nie nakrzyczała na mnie za niskie żelazo. Wszystko jest do obserwacji ![]() ![]() ![]() ![]() I że to zadanie dla mnie: próbować ograniczać cyca (ale nic na siłę). rajuuu, kocham tą kobietę. babeczka ma bardzo niskie oceny na Znanym lekarzu, a dla mnie jest idealna. Idealna na moją panikę, brak dystansu, histeryzowanie - nie ciumkająca nad dzieckiem, widząca wszystko (dziś pierwsze pytanie: dlaczego on ma takie policzki... wtedy uświadomiłam sobie, że posmarowałam go podejrzanym kremem - BD mial trzecią szansę i teraz ląduje na mojej półce ![]() Na koniec mi powiedziała, że była taka sama. że przekarmiała syna (córka była chudzinką, więc się "cieszyła" że syn tak ładnie je), przegrzewała go (ale miała tyle rozsądku, że ubierała na cebulkę i tylko zdejmowała warstwy), panikowała strasznie. Że apogeum, to jak zjadł pastę do podłogi i krem Nivea ![]() ![]() ![]() ![]() a! Moderna pytałam o sadzanie na kolanach - jak najbardziej można. Byle nie za wiele ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() heh. a ja znów jak nastolatka. wrrrr....
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zacznę od tego- ze jak wyzwiska mojego zięcia miały wymiar pozytywny to odpuszczę ale jak negatywny to sięgam po bat- bo Depeche Mode uwielbiam... ![]() Palczewska to jest Palczewska ![]() super, ze wszystko ok
![]() |
#2077 | ||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś na ulicy starsza pani nazwała mnie mądrą matką, bo założyłam Róży czapkę z daszkiem, która zatoki chroni przed wiatrem ![]() Po raz kolejny się wkurzyłam na małe sklepy typu mięsny, piekarnia. No nie da rady tam wejść z wózkiem (schodki, ciężko otwierające się drzwi, nieziemska ciasnota). W piekarni postawialm wózek w środku przy wejściu, bo dalej nie dałoby rady nim wjechać. Kolejkę blokował. W kolejce głównie emeryci i studenci, Róża się do wszystkich usmiechała. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba nie byly jeszcze przez ADAC testowane ![]() a mi tex Cybex Sirona chodzi po glowie, musialabym zobaczyc na zywo, czy w przypadku montazu przodem do kierunku jazdy mozna zdjac ta nakladke i uzywac tylko pasow ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() super, ze zapytalas, czyli jeszcze nie schodzimy z Marcelem na patalogie ![]() ![]() Cytat:
![]() tak to buduja przyjaznie dla inwalidow i matek z wozkami ![]() tak staram sie sobie w myslach przejrzec nasze trasy.. ale nie, jeszcze schodow i waskich drzwi na naszych drogach nie spotkalam ![]() fajnie, ze Roza usmiechnieta, przynajmniej zmiekczyla serca ludzi, ktorzy juz pewnie chcieli Wam nawrzcac ![]() a dzisiaj Marcel po praz pierwszy sie rozplakal, jak sasiadka nas zagadala ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- tja ![]() ![]() a mi wstyd bylo ostatnio, bo spotkalam kobitke, ktora rowniez chodzila z nami na kurs przygotowujacy do porodu .. i ona sliczna fryzurka, umalowana, wystrojona... a ja .. ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- a co to za krem, dostal uczulenia czy co?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-04 o 14:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
MBZ♥
|
Pani super wieści
![]() Moderna dzięki ![]() mi ten besafe mocno w głowie siadł ![]() ![]() Maria weź mi nic nie mów:/ostatnio w smyku nie mogłam przejechać między stojakami:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak czytam i w Szwecji praktykuje sie wlasnie wożenie dzieci tylem do kierunku jazdy i az do 80% zmniejsza sie ryzyko urazów w zderzeniu czołowym. ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() http://www.ceneo.pl/7661997#tab=spec wstawilas comfort a on jest montowany przodem ![]()
![]() |
#2081 |
MBZ♥
|
Ogólnie chyba Skandynawia ma takie przepisy co do wożenia dzieci
![]() nawet jeśli ktoś wjedzie nam w tył to siła uderzenia jest duża mniejsza niż przy czołówce:/my sporo jeździmy bo mieszkamy daleko od rodziny. A z tą przymiarką to zgapiam od koleżanki mieli problem z synkiem. ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Moderna masz rację ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
jaki problem?
#2084 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hello hello hello!
![]() Ależ dziś pięęękna pogoda, cudowna jesień! ![]() ![]() ![]() ![]() Też się zastanawiałam, jak one zapamiętują to wszystko, a to takie proste! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No kochana, gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() I fajnie, że spytałaś o to siadanie, bo ja też zaczęłam się zastanawiać, czy na pewno można ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale co tu mówić o osiedlowych, skoro w takiej Biedronce jest problem dla matki z wózkiem... ![]() Aha, zapomniałam - o jakim stoliczku z FP mówiłyście? Bo patrzyłam na All i są różne. Zastanawiam się nad kulą-hulą, garnuszkiem na klocuszek i żyrafą pełną klocków (wszystko z FP), które najlepsze? Wszystko brać? ![]() I zaczęłam szukać krzesełka do karmienia - znacie CARETERO PRIMUS?
Krzyś ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-64752.png I love You more than yesterday, but not as much as tomorrow Ania ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png Edytowane przez Tasia34 Czas edycji: 2013-10-04 o 16:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | ||||||
Zakorzenienie
|
z mojego obecnego aparatu nie chce wejsc
![]() Cytat:
![]() ![]() i zdrowka dla Karolka ![]() zapalenie pluc to powazna sprawa .... dobrze ze udalo sie Wam pozostac w domu . Cytat:
pogrubione-a wiesz jak sie od nich zamawia ? jest przesylka do Pl ? zachorowalam na ten kombinezon czarny - a bylam juz dzis w mothercare i nic takiego w PL nie bedzie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak sprawic przyjemnosc mojemu 7 latkowi ????? dac czekoladke ? lego? moze karty pilkarskie ? NIE! wystarczy kupic tylko dla niego miete w doniczce ![]() ![]() i tekst mojej skromnej Niny : - co tak na mnie patrzysz? bo jestem przesliczna?
![]() |
#2086 |
MBZ♥
|
Nestelle jest wątek o tym sklepie na wizażu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post43127864
Włąśnie zbierają Chętne do zamówienia ![]() Może nam się uda? |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2088 | |||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W trzecim byłam kilka razy, wózkiem wjechać się nie da, ale jeden ze sprzedawców stał i pilnował pod sklepem ![]() ![]() Cytat:
Haha, rozbrajające! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzisiaj tak na szybko, bez cytowania. Poczytałam Was ale nie mam siły pisać, porcjowałam mięso z królików do mrożenia pierwszy raz i jakoś nie bardzo wiedziałam jak się za to zabrać. Chwalimy się, ze pierwszy ząbek jest ![]() Pani świetne wiadomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() PA040247.jpg PA040248.jpg PA040249.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 | |
Zadomowienie
|
Ulala tyle nas nie było, a widzę że tu wszyscy świętują nasz półroczek!
![]() Aż nam głupio ... ślicznie wszystkim dziękujemy! ![]() ![]() Świętowałyśmy poza domkiem, bo śliczna pogoda, niby zimno ale słonecznie. Solenizantka dziś prezentowała się, jak na załączonym obrazku ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2093 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mój chłop mnie ostatnio zapytał w jakim stylu jestem ubrana (trampki mam biało-różowe, goła łyda i ciepła czapka... ciekawe jak się miałam wystroić by wyrzucić śmierdzące pamperaki i kupić gazetę ![]() miał zaczerwienione policzki. BD na każdą pogodę. to jest przegięcie... Cytat:
![]() komuś się udaje ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Śnieżynkowa Księżniczka ![]() ![]() Nestelle, Nina wymiata ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-10-04 o 19:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Nestelle - masz pozytywnie rozbrajające dzieci. Myślę, że idzie Ci rewelacyjnie w roli matki, czas na czwarte. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Bzinka - Hania jest przepiękna. ![]()
![]() |
#2095 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za życzenia zdrówka. Przez ten katarek Wiktorka to nie jestem na bieżąco, przyznaję się bez bicia, że tak pobieżnie przeczytałam ostatnie 2 dni.
Dzisiaj postanowiłam jednak pójść z małym do lekarza, na szczęście na razie nie widzi nic niepokojącego, ale widać, że mały się męczy. Lekarka nic nie mówiła, ze to od ząbków, ale zaobserwowałam, że mały strasznie się ślini, dużo bardziej niż przy tym, jak wychodziły dolne jedynki. A do tego jeszcze teraz ja mam potworny katar, Tżtowi się właśnie kończy, więc cały dom chory ![]()
![]() |
#2096 | ||||
Wtajemniczenie
|
Super, super, super!
![]() Cytat:
A z tym wjazdem do sklepów - dopiero jak ma się wózkowe dziecko, to zaczyna się zauważać takie rzeczy. I zawsze, gdy nie mogę gdzieś wejść, myślę o osobach na wózkach... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2097 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() normalnie sikam ze szczescia i lize stopy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no nie z tym 4 to poooooooooolecialas .przeciez Groszek taki malutki- dopiero co sie urodzil ![]() ano wlasnie-Roszek ....odlozylam na puzzle go i nagle placz ,ze on nie placze raczej wiec leeeece .i co? Roszek kupe zrobil -i to nie bylejaka ! byla pod szyja na brzuchu -wszedzie ![]() ![]() wiec zaliczylismy przed chwila drugie kapanie . do spania po 1 kapieli zalozylam bodziaka w bialo -granatowe pasy . po kupie bodziak byl w zolto -granatowy ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nina rozbrajająca ![]() Cytat:
Brawoooo! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. O. Kupiłam ten krem. Jeszcze nie używałam... Zobaczymy. 3. Hehe, od niedawna mam tak dobrze ![]() ![]()
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
ja o fotelikach póki co nie mam żadnego pojęcia. ale powiedzcie mi jak to jest z tym wożeniem dalej tyłem, czy taki 3-4-latek wysiedzi tyłem
![]() my musimy mieć na isofix i na pasy, tyle wiem póki co. po czym poznać, że dziecko wyrasta z fotelika? bo kilogramy to jedno, ale co jeszcze? i jak długo mniej więcej dziecko jeździ w 0-13? |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Kniaginia
|
Słoneczna śliczna śnieżynka!
Ja też. Spotkałyście się z następującym problemem? Po kilku miesiącach nieużywania laktatora chciałam odciągnąć trochę mleka w nadziei na zrobienie początku zapasu (za tydzień chcemy iść na wesele i Różę zostawić babci). I nic. Ani kropelki. Z żadnej piersi. Już tylko Róża da radę ściągać, czy się cycki odzwyczaiły i jeszcze im się przypomni? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Wyszedł i pilnował mojego wózka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.