Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Aby było sprawiedliwie, sonda jest
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę 0 0%
Ręcznik na sucie, z igłą w tyłku, tak wyglądam w ciąży schyłku 15 39,47%
Poczekalni nadchodzi kres, wszystkie mamy cieszą się 2 5,26%
Większość dzieci jest już z nami, na ostatnie wciąż czekamy 12 31,58%
Rymowanie się skończyło, bo nam brzuchatek dużo na wątku ubyło 0 0%
Czary mary, czary mary, wychodź z brzucha szkrabie mały 9 23,68%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-04, 14:26   #1291
tassia
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

cos dzis nie widze szans na nadrobienie was
z Mackiem.coraz lepiej sami ogarniamy rzeczywistosc
dzis bylisny poltorej godziny na spacerze, dom ogarniety
obiad wprawdzie mialam z wczoraj zrobiony przez mame ale jest niezle
posprzatalam szafe
schowalam rzeczy ciazowe i letnie wyciagnelam zimowe
byla chwile tesciowa jak pojechalam do gina

niestey jeszcze przez tydzien musze zazywac antybiotyk
gin przejrzala moje crp i d dimery i powiedziala ze dobrze ze do niej przyszlam na kontrole bo z takimi wynikami 150lat temu umieralo sie w pologu gin optymistka pokrzepicielka

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 14:31   #1292
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
A z pozytywnych rzeczy to nie pochwaliłam się, że zapomniałam dzisiaj jak się nazywam. Poszłam do pralni zostawić płaszcz i pani pyta o nazwisko. I wpadłam w panikę, bo myślę, że już nie jestem B. Więc myślę szybko jak nazywa się mój tż. Wydukałam jakoś szybko, pani się dopytuje, bo widzi moje zmieszanie, więc jej powtarzam i tłumaczę, że zmieniłam niedawno nazwisko i zapomniałam jak się nazywam
wiem coś o tym jeszcze nie raz zapomnisz nowego nazwiska
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 14:31   #1293
tassia
Zakorzenienie

madziuchna co do ulewania to ja uzywam sliniaczka
mam taki malutki
ale tylko jak karmie z butli bo jak je z cyca to sie.nie ulewa

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 14:32   #1294
matallewar
Zakorzenienie

Babka od laktatora jest niezła
Napisała mi, że to ślady wody, a nie nieumyty laktator (normalnie najpierw musiałam go umyć, bo było na nim zaschnięte mleko ).
I że ona na baterie nie używała go, więc powinien działać

Nosz, powinien, a nie działa, to chyba mam prawo do reklamacji, heloł!
Zwłaszcza, że zaproponowałam jej, żeby zeszła z ceny, a ja sama na swój koszt naprawię laktator

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 14:33   #1295
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Która mówiła, że vea rodzi?

"Jan - 57 cm, 3950 g, 10/10 Apgar. Urodzony naturalnie 4.10.2013 o godz. 12:15"

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
wow! Serdeczne gratulacje
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 14:36   #1296
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Babka od laktatora jest niezła
Napisała mi, że to ślady wody, a nie nieumyty laktator (normalnie najpierw musiałam go umyć, bo było na nim zaschnięte mleko ).
I że ona na baterie nie używała go, więc powinien działać

Nosz, powinien, a nie działa, to chyba mam prawo do reklamacji, heloł!
Zwłaszcza, że zaproponowałam jej, żeby zeszła z ceny, a ja sama na swój koszt naprawię laktator
a co to za laktator?
nosa bym jej przytarła, odesłała za pobraniem za całą kwotę jaką władowałaś i zgłosiła (jeśli przez allegro zamawiałaś)
Stary 2013-10-04, 14:41   #1297
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
a co to za laktator?
nosa bym jej przytarła, odesłała za pobraniem za całą kwotę jaką władowałaś i zgłosiła (jeśli przez allegro zamawiałaś)
TT elektryczny
Ale ona wtedy nie musi przyjąć Może nie zapłacić
Na pewno tego tak nie zostawię, niech odda część kasy albo całość i odeślę na jej koszt. A jak nie, to zgłaszam do allegro i wystawiam negatywa To będzie mój pierwszy negatyw od założenia konta, a mam od 2006 roku

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-04, 14:45   #1298
Asiek84
Wtajemniczenie

hello

witamy się w 38 tc

matko ale mam cykora... wczoraj ledwo u rodziców wysiedziałam bo tak mnie kręgosłup napitalał jak przy @, a jak wróciłam do domu to doszły bóle z przodu.... łyknęłam nospa na noc i stwierdziłam że niech się dzieje wola nieba... tż mówił że pół nocy jakby jęczałam przez sen... dzisiaj już jest ok... najbardziej boję się że mnie sieknie jak bedę sama w domu z Jakubem

a torba daje czeka na spakowanie tzn rzeczy są posegregowane ale nie upchnięte w torbie

Vea i Ja- ika serdeczne gratulacje

Inwersja jestem w szoku, jak przeczytałam o wizycie Twojej matki... ale dobrze że zostaliście już we trójkę
co do karmienia to nie każda kobieta może karmić, moja ciotka tez ma mega wielkie cyce i nie karmiła żadnego dziecka miała ten sam problem co Ty... a do dociągania pokarmu przy nawale to się też tż może przydać... moja sis cioteczna miała straszny nawał, groziło jej nacinanie kanalików i jej teściowa jak to zobaczyła to kazała siadać synkowi z miską na kolanach i jej ściągać mleko z piersi i pomogło...
Kochana więź z dzieckiem można nawiązać nawet nie karmiąc i jesteś najcudowaniejszą mamą dla Miłoszka, dałaś mu życie, urodziłaś a teraz Go wychowujesz
aaaa i po porodzie żadna z nas nie wygląda i nie będzie wyglądała jak miss świata
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 14:47   #1299
kaska87
Zakorzenienie

wróciliśmy z zakupów, małż pojechał do pracy i nie zgadniecie kogo zastaliśmy w domu po powrocie zjadłam, nakarmiłam małego i idziemy na spacer korzystać z pogody
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
pytanie jeszcze mnie na chwilę obecną nie dotyczy ale pytam na przyszłość
z skurczami co ile minut jechałyście/pojedziecie na IP ?
mi wody odeszły, a skurcze to miałam jakoś 2h po tym dopiero w szpitalu już
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
osobę z depresją demotywuja i to bardzo, bo tacy ludzie czują całkowitą niemoc, totalna i bezgraniczna. jak w kółko słyszą "weź się w garść", to zwyczajnie czują, że nie mogą, nie mają siły i przez to poczucie stan złego samopoczucia pogłębia się.
to albo olać, albo powiedzieć rzuć się z mostu serio, nie wiem co powiedzieć takiej osobie, bo skoro nie pocieszyć to jak
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Mój Filip teraz lubi czosnek. Ostatnio jak mi złapał katar to jadł z mamusią serek z czosnkiem domowej roboty i widać że mu bardzo podszedł. A jak szybko postawił go na nogi

Cytat:
Ale fajna pogoda u nas )
11 stopni, ale slonko świeci )
u nas tez cieplutko

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 14:56   #1300
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
My się witamy po mam nadzieję zażegnanym kryzysie laktacyjnym. Musiałam Ewunię w pon. , wtorek i środę dokarmiać mm. I może to głupie ale doła miałam niesamowitego
W celu pobudzenia laktacji piłam ok. 3-4l wody, piłam herbatki laktacyjne a pomogło nam... Karmi. Teraz mała się najada i jeszcze odciągam
Uwaga! Zadaję niemądre pytanie : skąd wiadomo, że mleka w cycuchach jest mniej niż być powinno i nadszedł ten kryzys?

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja probowalam karmi - bez efektow poki co. Odciagalam przed, a potem karmilam dopiero po kilku h, zeby wyeliminowac ewentualny alkohol
Z tego, co czytalam-po szklance zwyklego piwa/kieliszku wina mozna karmic po ok 3 h.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Snow,

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
Też zmieniam jak się bardzo zaleje.. W ogóle to zauważyłam że jak go chwilę ponosze po odbiciu tzn nie położę od razu do łóżeczka to mu sie nie ulewa
Tylko z tym noszeniem np. w nocy jest lipa, bo dziecko się wybudza

Cytat:
Na wadze -13 kg i już nie spada samo
Jeszcze 12 kg do zrzucenia
A to mój brzuszek 3 dni przed porodem i dziś
Matall, cholero, zazdroszczę! Wyglądasz za☠☠☠iście!

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
dziewczyny jaka cwile grozy miałam wczoraj wczoraj wieczorem po kąpaniu sebastiana. a mianowicie wycieram o sobie recznikiem na łóżku a tz woła adriana do kapieli a ten otworzył drzwiczki od szafki...a ja wołam zamknij to i idz do taty sie kapać a ten się uwiesił na tyc drzwiczkac i cała szafa poleciała na niego. oducowo skoczyłam z łóżka do tej szafy ja łapać tż tez tyle że on dalej stał. złapaliśmy szafe a z szafy wszystkie rzezcy poleciały...a na jej czubku był jeździk /pociąg który poleciał w druą stronę i spadł może z 10cm od sebastaian na łózku. boże nie dość że adriana by szafa przygniotła to jeszcze ten jeździk mógł sebastiana zabićteraz mam żal do siebie że sebastiana nie wziełam odrucowo z łóżka tylko rzuciłam sie do tej szafy po prostu nie pomyślałam że coś może polecieć na to łóżko a to byłysekundy....
Kochana, współczuję przeżyć Zamarłam jak to czytałam

Na mojego trzyletniego wtedy brata ciotecznego zleciał kiedyś regał i akwarium... Nic młodemu się nie stało.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Zmieniam ubranko i już. A co powiesz na to, że ostatnio za luźno założyłam pampersa córce, położyłam ją na boczku... po chwili biorę ją na ręcę a ona z boku mokra, rożek mokry. Głowie się o co chodzi. Patrze do pampersa mokry! Wyleciały jej siuśki górą. Ściągnęłam mokre body, założyłam do połowy nowe, dałam na przewijak i zaczynam myć pipkę a tam strumień moczu prosto na mnie! Ale żeby było bardziej atrakcyjnie córka postanowiła w pewnym momencie zmienić kierunek i zalała dopiero co założony, nowy ciuszek. Znowu mycie, wycieranie, pampers i 3 ciuch.
Tak to już jest
Z naszą cierpliwością pójdziemy prosto do nieba

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Jak kładziecie dzieci do spania?Spiworek, rożek, kołderka?
Do nocnego spania zawijam w kocyk jak naleśnika, w dzień jak marudzi to w rożek, a jak ładnie zaśnie po jedzonku to tylko przykrywam kocykiem.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Hej.

Na wizycie nic specjalnego, ciśnienie 140/90. Pobrała mi wymaz JEDNĄ wymazówką z dwóch dziur, prawie podleciałam pod sufit jak mi w tyłek włożyła ten patyczek.
Nie zbadała mnie, o nie

I oczywiście byla młoda pani studentka, nie umiałam znaleźć tętna przez 7 minut, a ja prawie miałam zawał.

Następna wizyta 29.10.
Jaka pipa!

Cytat:

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
No gratulacje!
Solidny chłopina z tego Jana

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
cos dzis nie widze szans na nadrobienie was
z Mackiem.coraz lepiej sami ogarniamy rzeczywistosc
dzis bylisny poltorej godziny na spacerze, dom ogarniety
obiad wprawdzie mialam z wczoraj zrobiony przez mame ale jest niezle
posprzatalam szafe
schowalam rzeczy ciazowe i letnie wyciagnelam zimowe
byla chwile tesciowa jak pojechalam do gina

niestey jeszcze przez tydzien musze zazywac antybiotyk
gin przejrzala moje crp i d dimery i powiedziala ze dobrze ze do niej przyszlam na kontrole bo z takimi wynikami 150lat temu umieralo sie w pologu gin optymistka pokrzepicielka

Duuużo zdrówka!

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Madziuchna. -27 st pajac i body ?! otwierasz tam okna wogole?

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 15:02   #1301
matallewar
Zakorzenienie

Madziuchna dzięki Ale serio nie jest aż tak dobrze
Co prawda bałam się, że będzie gorzej, więc i tak jestem zadowolona, ale daleka droga przede mną

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-04, 15:03   #1302
logoasia
Zakorzenienie

madziuchna po maleństwie pewnie widać jak głodne i częściej cyca chcekryzys, mniej mleka, głód, płacz itd
Stary 2013-10-04, 15:05   #1303
vea7
Zakorzenienie

Po pierwsze Ja -ika ogromne gratulacje

Po drugie, bardzo dziękuję za gratulacje w imieniu swoim Bartka i Jaska . Kijowo mi się z tel pisze, więc w skrócie: poród dluugo , Oława bardzo fajna , a na wczorajszym usg Jaśko miał być sredniaczkiem;-)
Troszkę się zdziwilismy Podpisuję jak dobre do domku, ale czytam Was na bierzaco. Duża buzka :-*

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 15:15   #1304
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Po drugie, bardzo dziękuję za gratulacje w imieniu swoim Bartka i Jaska . Kijowo mi się z tel pisze, więc w skrócie: poród dluugo , Oława bardzo fajna , a na wczorajszym usg Jaśko miał być sredniaczkiem;-)
Troszkę się zdziwilismy Podpisuję jak dobre do domku, ale czytam Was na bierzaco. Duża buzka :-*
ty tam odpoczywaj
Stary 2013-10-04, 15:20   #1305
matallewar
Zakorzenienie

Tak mi mleko leci, że córka mi się dławi

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-04, 15:21   #1306
passion80
Zakorzenienie

Marysia, ale okropny stres musiałąś przeżyć, dobrze, że juz po wszyskim
przypomnij, jakie ywniki badan źle Ci wychodziły?

odebrałam wynik badania histopatologicznego łożyska, same dziwne rzeczy
jak przyjdzie moja kasa jedziemy do tej profesorki co prywatnie chodziłam, mam kilka pytań, wątpliwości, z ciekawości a i jednak jeśli myślimy o drugim jestem ciekawa czy duże prawdopodobieństwo, że się powtórzy
nie było za ciekawie. Wiem, że już minęło ale to wraca. Eh, ciekawe czy mogłam coś zrobić
Stary 2013-10-04, 15:21   #1307
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wróciliśmy z zakupów, małż pojechał do pracy i nie zgadniecie kogo zastaliśmy w domu po powrocie zjadłam, nakarmiłam małego i idziemy na spacer korzystać z pogody

mi wody odeszły, a skurcze to miałam jakoś 2h po tym dopiero w szpitalu już

to albo olać, albo powiedzieć rzuć się z mostu serio, nie wiem co powiedzieć takiej osobie, bo skoro nie pocieszyć to jak

u nas tez cieplutko
Nie kochanie, ani olac,ani pocieszyć. Nie jesteś w stanie pocieszyć osoby w depresji. Jedyne co możesz zrobić, to pomoc zwlec się z łóżka, umyć, ubrać, nakarmić i zawieźć do dobrego specjalisty. Psychologa/psychiatry, ale dobrego.. takiego jego specjalizuje się w konkretnych problemach,a nie psychologa rodem z podstawówki. Są psychoterapeuta również. A to czy psycholog, czy psychiatra,zależy w jakim jest stanie. Najlepiej najpierw terapeuta, on w razie czego sam skieruje do psychiatry jeśli uzna, że już trzeba.

My się na tym nie znamy i sami możemy całkiem przypadkiem zrobić komuś duża krzywdę.

Stary 2013-10-04, 15:28   #1308
Aaamelkaa
Zakorzenienie

wróciłam z zakupów, nakupiłam sobie ostatnich zachcianek ciążowych i zabieram się do konsumpcji
byłam w biedronce,ale wcześniej wstąpiłam do kosmetyczki na henne brwi i rzęs, także jestem już gotowa na poród
super słonko na dworze,zazdroszczę mamom które mogą z swoimi pociechami spacerkować

Cytat:

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
G R A T U L A C J E
no to zostały nam już tylko dzieciaczki październikowe
już blisko jestem na liście
Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hello

witamy się w 38 tc

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Badzia macie imię dla córy ?

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 15:29   #1309
Madziuchna27
Zakorzenienie

My też dziś zaliczyliśmy spacerek, bo piękna pogoda
Mój młody zaczyna mieć takie fazy (na szczęście w ciągu dnia), że np. przez 5 godzin prześpi się ze 40-50 minut, dwa razy zje i marudzi, płacze przez resztę czasu. W sumie wolę, żeby tak było w dzień, bo noce (np. wczorajszą) pięknie przespał O 21 zjadł, zasnął przy suszarce o 22, obudził się na jedzonko o 1.30, potem przed 4 i ok. 9 Co mi się bardzo podobało, bo po spaniu od razu odpływał i można było go kłaść do łóżeczka.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 15:29   #1310
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
wróciłam z zakupów, nakupiłam sobie ostatnich zachcianek ciążowych i zabieram się do konsumpcji
byłam w biedronce,ale wcześniej wstąpiłam do kosmetyczki na henne brwi i rzęs, także jestem już gotowa na poród
właśnie, dziś tez zafunduję sobie henne brwi, na rzęsach nie umiem robić
Stary 2013-10-04, 15:31   #1311
agravka
Wtajemniczenie

Vea-ogromne gratulacje!!!duży Jasio

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 15:32   #1312
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mi mleko leci, że córka mi się dławi
Matall, u nas było to samo Teraz już jest lepiej Nie chcę doświadczonej matki radami zasypywać, ale u nas sprawdziła się do karmienia pozycja pod górkę Teraz wciąż tak karmię, bo łatwiej mi np. w nocy podnieść młodego do odbicia, bez wybudzania go.

Stary 2013-10-04, 15:39   #1313
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
prawie podleciałam pod sufit jak mi w tyłek włożyła ten patyczek.
Nie zbadała mnie, o nie

I oczywiście byla młoda pani studentka, nie umiałam znaleźć tętna przez 7 minut, a ja prawie miałam zawał.

Następna wizyta 29.10.

obyś nei dotrwała

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ja już chcę Zuuuuuuuuzkę!!!
świetna ta emotka

Cytat:

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
w końcu się doczekałaś, witamy

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
witamy się w 38 tc

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Nie kochanie, ani olac,ani pocieszyć. Nie jesteś w stanie pocieszyć osoby w depresji. Jedyne co możesz zrobić, to pomoc zwlec się z łóżka, umyć, ubrać, nakarmić i zawieźć do dobrego specjalisty. Psychologa/psychiatry, ale dobrego.. takiego jego specjalizuje się w konkretnych problemach,a nie psychologa rodem z podstawówki. Są psychoterapeuta również. A to czy psycholog, czy psychiatra,zależy w jakim jest stanie. Najlepiej najpierw terapeuta, on w razie czego sam skieruje do psychiatry jeśli uzna, że już trzeba.
BYĆ
do tego co napisała Inwersja dodam jeszcze, że takie weź się w garść, albo, co gorsza, inni mają gorzej sprawia, że człowiek jeszcze gorzej się czuje, takie słowa wpędzają w poczucie winy. Depresja, albo coś podobnego wcale nei jest takie proste jak się wydaje
Stary 2013-10-04, 15:43   #1314
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Jeju Vea sorki, zasnęłam z małym a mialam przylecieć i wrzucić foto. Ale widze że i info jest i zdjęcie też więc super, jeszcze raz gratki

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 15:47   #1315
policzanka
Wtajemniczenie

Hej
Maż z corcia na spacerku wiec moge sie chwilke zrelaksowac.Marudna jest strasznie ta moja Lilka..
A tak wogole przyszedł dzis laktator i co?i dooopa..Z jednej piersi odciagnął mi tylko 20 a z drugiej 40 a pozniej zaprzestal sciagania..Zawiedziona jestem..Jesli chodzi o lejek to tez nie wiem juz sama jaki bedzie dobry przy moich płaskich brodawkach..wziełam do tego standardowego jeszcze 30 oba sa dupne-czyli do tych moich płaskich mam wziaśc ten najmniejszy?ale jestem zawiedziona..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 15:51   #1316
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Hej
Maż z corcia na spacerku wiec moge sie chwilke zrelaksowac.Marudna jest strasznie ta moja Lilka..
A tak wogole przyszedł dzis laktator i co?i dooopa..Z jednej piersi odciagnął mi tylko 20 a z drugiej 40 a pozniej zaprzestal sciagania..Zawiedziona jestem..Jesli chodzi o lejek to tez nie wiem juz sama jaki bedzie dobry przy moich płaskich brodawkach..wziełam do tego standardowego jeszcze 30 oba sa dupne-czyli do tych moich płaskich mam wziaśc ten najmniejszy?ale jestem zawiedziona..
nie załamuj się ściągaj dalej! ściągaj dalej! mleczka będzie więcej z dnia na dzień
Stary 2013-10-04, 16:00   #1317
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
zdecydowanie ugotować, zblenderować i zawekować
Dokładnie
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:00   #1318
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość

obyś nei dotrwała

świetna ta emotka

w końcu się doczekałaś, witamy

BYĆ
do tego co napisała Inwersja dodam jeszcze, że takie weź się w garść, albo, co gorsza, inni mają gorzej sprawia, że człowiek jeszcze gorzej się czuje, takie słowa wpędzają w poczucie winy. Depresja, albo coś podobnego wcale nei jest takie proste jak się wydaje
No i pięknie mnie uzupelnilas. Zapomniałam o tym hitowym tekście "inni mają gorzej", albo "zobacz,a ta czy tamta to miała tak i dała radę,a Ty nie dasz?!".
Nosz uj niech strzeli takie dopingowanie i takich trenerów!

Przechwalilam dziecko, przerwał mi gotowanie obiadu. Odkurzacz wirtualny pomógł.

A mnie bombarduje rodzina matki z dobrymi radami albo z interwencjami. Nie wiem, może ona dała im znać, że źle że mną. Nie odbieram, nie mam czasu na pie.rdo.lenie. Jestem zarobiona i niewyspana,a najlepiej się radzi na odległość.

Stary 2013-10-04, 16:01   #1319
matallewar
Zakorzenienie

Nie daje dziś rady z Edzikiem... Od 2 nie spał i się awanturowal. W końcu usnal 4:30 i wstał o 8:30. Ja ledwo zywa, ale dawalam radę do teraz. Polozylam sie na 5 minut, a ten awantura i histeria, ze mam wstać i iść z nim się bawić...

Skad ja mam brać energię, skoro prawie nie śpię??? Smutno mi, ze jemu smutno, ale przecież jak już wpadam ze zmęczenia na ściany, to co mam zrobić??

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-04, 16:01   #1320
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości