Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Aby było sprawiedliwie, sonda jest
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę 0 0%
Ręcznik na sucie, z igłą w tyłku, tak wyglądam w ciąży schyłku 15 39,47%
Poczekalni nadchodzi kres, wszystkie mamy cieszą się 2 5,26%
Większość dzieci jest już z nami, na ostatnie wciąż czekamy 12 31,58%
Rymowanie się skończyło, bo nam brzuchatek dużo na wątku ubyło 0 0%
Czary mary, czary mary, wychodź z brzucha szkrabie mały 9 23,68%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-04, 16:08   #1321
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Nie daje dziś rady z Edzikiem... Od 2 nie spał i się awanturowal. W końcu usnal 4:30 i wstał o 8:30. Ja ledwo zywa, ale dawalam radę do teraz. Polozylam sie na 5 minut, a ten awantura i histeria, ze mam wstać i iść z nim się bawić...

Skad ja mam brać energię, skoro prawie nie śpię??? Smutno mi, ze jemu smutno, ale przecież jak już wpadam ze zmęczenia na ściany, to co mam zrobić??

dużo dużo sił
jakie u Was są szanse na przedszkole publiczne ? jakby tak pochodził na kilka godzin było by Ci lżej

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:10   #1322
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Która mówiła, że vea rodzi?

"Jan - 57 cm, 3950 g, 10/10 Apgar. Urodzony naturalnie 4.10.2013 o godz. 12:15"

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
Wiedziałam!

GRATULUJE !

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Babka od laktatora jest niezła
Napisała mi, że to ślady wody, a nie nieumyty laktator (normalnie najpierw musiałam go umyć, bo było na nim zaschnięte mleko ).
I że ona na baterie nie używała go, więc powinien działać

Nosz, powinien, a nie działa, to chyba mam prawo do reklamacji, heloł!
Zwłaszcza, że zaproponowałam jej, żeby zeszła z ceny, a ja sama na swój koszt naprawię laktator
niewiarygodne ze go nie umyła!

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:13   #1323
butterfly20
Zakorzenienie

Heeej.
W zusie pozałatwiane,zahaczyłam też o CH, domek wysprzątałam. Na chwilę jestem tutaj a potem zobaczę.Mąż ma dzisiaj wolne także ogarnia małą

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Hej.

Na wizycie nic specjalnego, ciśnienie 140/90. Pobrała mi wymaz JEDNĄ wymazówką z dwóch dziur, prawie podleciałam pod sufit jak mi w tyłek włożyła ten patyczek.
Nie zbadała mnie, o nie

I oczywiście byla młoda pani studentka, nie umiałam znaleźć tętna przez 7 minut, a ja prawie miałam zawał.

Następna wizyta 29.10.

Przecież ty na pewno urodzisz dużo wcześniej
Ta lekarka to hiszpanka si?

Cytat:
Ja muszę coś na obiad wymyślić. Mam pierś z kurczaka, zmieniaki i marchew. Ale znow pieczone? Może jakąś zapiekanke z tego zrobię?
Któraś tu wrzucała http://www.wielkiezarcie.com/recipe15997.html i zamiast majonezu jogurt?

Cytat:

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
Haaa mówiłam,że u niej się nagle zacznie Gratulacje!!!!

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wróciliśmy z zakupów, małż pojechał do pracy i nie zgadniecie kogo zastaliśmy w domu po powrocie zjadłam, nakarmiłam małego i idziemy na spacer korzystać z pogody

mi wody odeszły, a skurcze to miałam jakoś 2h po tym dopiero w szpitalu już

to albo olać, albo powiedzieć rzuć się z mostu serio, nie wiem co powiedzieć takiej osobie, bo skoro nie pocieszyć to jak

u nas tez cieplutko

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:15   #1324
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
Gratuluje
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:15   #1325
logoasia
Zakorzenienie

matal ja Cię podziwiam, naprawdę... jeszcze Ci smutno, że Edi się awanturuje, chciałabym być tak cierpliwą matką. A nie ma możliwości, żeby tż pomógł Ci przynajmniej jeden dzień żebyś mogła sobie odsapnąć?
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:20   #1326
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
No i pięknie mnie uzupelnilas. Zapomniałam o tym hitowym tekście "inni mają gorzej", albo "zobacz,a ta czy tamta to miała tak i dała radę,a Ty nie dasz?!".
Nosz uj niech strzeli takie dopingowanie i takich trenerów!

Przechwalilam dziecko, przerwał mi gotowanie obiadu. Odkurzacz wirtualny pomógł.

A mnie bombarduje rodzina matki z dobrymi radami albo z interwencjami. Nie wiem, może ona dała im znać, że źle że mną. Nie odbieram, nie mam czasu na pie.rdo.lenie. Jestem zarobiona i niewyspana,a najlepiej się radzi na odległość.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mówiac "trzeba wziac sie w garsc" absolutnie nie miałam na mysli ze inni maja gorzej.. gdybys połączyła to z moim wczorajszym odniesieniem do Twojej wypowiedzi to moze nie robiłabys ze mnie teraz bezdusznej osoby, ktora nie ma pojecia o stanach depresyjnych, bo chciałam dobrze.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Po pierwsze Ja -ika ogromne gratulacje

Po drugie, bardzo dziękuję za gratulacje w imieniu swoim Bartka i Jaska . Kijowo mi się z tel pisze, więc w skrócie: poród dluugo , Oława bardzo fajna , a na wczorajszym usg Jaśko miał być sredniaczkiem;-)
Troszkę się zdziwilismy Podpisuję jak dobre do domku, ale czytam Was na bierzaco. Duża buzka :-*
gratuluje jeszcze raz odpoczywaj i wracaj do nas szybko

Stary 2013-10-04, 16:22   #1327
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
matal ja Cię podziwiam, naprawdę... jeszcze Ci smutno, że Edi się awanturuje, chciałabym być tak cierpliwą matką. A nie ma możliwości, żeby tż pomógł Ci przynajmniej jeden dzień żebyś mogła sobie odsapnąć?
ja też podziwam Matall
Kochana pomyśl też o sobie należy Ci się odpoczynek

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-10-04, 16:23   #1328
passion80
Zakorzenienie

Inwersja, pisz tutaj, często, zaglądaj
miałam wrażneie, że podczas ciąży, jak miałąś gorszy nastrój to tutaj się poprawiał
Stary 2013-10-04, 16:33   #1329
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dziecko mi się lada chwila głodne obudzi, a ja mam zagwostkę, którą pierś teraz mu powinnam podać

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:35   #1330
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Opisik porodu.
Jejciu marysia, ale się musiałaś strachu najeść! Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło i malueszek jest już z Tobą. Gratulacje raz jeszcze

Cytat:
marysia najważniejsze, że oboje jesteście zdrowi

Dziś mijają 2 tygodnie od porodu
Jak ten czas leci!

Na wadze -13 kg i już nie spada samo
Jeszcze 12 kg do zrzucenia
A to mój brzuszek 3 dni przed porodem i dziś
wow matal, Ty ciągle o tej wadze, że duża itd, a tutaj brzucha nic a nic już nie ma! Ślicznie

Cytat:
Hej.

Na wizycie nic specjalnego, ciśnienie 140/90. Pobrała mi wymaz JEDNĄ wymazówką z dwóch dziur, prawie podleciałam pod sufit jak mi w tyłek włożyła ten patyczek.
Nie zbadała mnie, o nie

I oczywiście byla młoda pani studentka, nie umiałam znaleźć tętna przez 7 minut, a ja prawie miałam zawał.

Następna wizyta 29.10.
Damn! A mi się śniło, że wróicłąs i piszesz że masz 6 cm i uderzasz na porodówke Coś te moje sny nijak się nie sprawdzają
Ja mam wizytę za 5h, mam nadzieję, że mnie zbada bo ostatnio mówiła że koło 38 tygodnia zaczną sprawdzać rozwarcie

Cytat:
To rusałka wykrakała Rusałka, możesz mi też wykrakać tak za tydzień, półtora?
Vea, wielkie gratulacje!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:38   #1331
teacherka
Zakorzenienie

Vea gratulcje!!!

A my sobie robimy maraton z Suits. Mamy parę zaległych odcinków. A ja mam kiepski dzień.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 16:40   #1332
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Dziecko mi się lada chwila głodne obudzi, a ja mam zagwostkę, którą pierś teraz mu powinnam podać
może wymacaj, która bardziej pełna

Stary 2013-10-04, 16:47   #1333
__Paulinka__
Zakorzenienie

słuchajcie mam pytanie, pewnie podepniecie je do jednego z najgłupszych na wątku a mianowicie: Jak miałyście skurcze to jak bolał was brzuch? jak to jest? Bo ja dzisiaj od rana mam jakieś dziwne bóle brzucha, co jakiś czas mega mocno mi się spina, boli jak na okres i się rozprzestrzenia na całym dole brzucha.. nigdy tak nie mialam.. tzn nie mialam wogole żadnych objawów porodu, wiec może to normalne? tylko u mnie z opoznieniem?

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
czuje ze posypią się porody na weekend
oby! i chcę się też do nich zaliczyć

Cytat:

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
łoł! wielkie gratki!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:50   #1334
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje!!
Zaraz fotka będzie w K
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:51   #1335
jo_asiek
Zadomowienie

hej! W pierwszej kolejności - vea7 ogromne gratulacje

Byłam na KTG. Zapis prawidłowy, ale skurczy brak. Mały szalał i uciekał w różne strony. Mimo, że na wizyty chodzę prywatnie, a tylko na KTG do poradni przyszpitalnej za free, to gin miał dziś jakiś dobry humor i postanowił mnie zbadać i zrobić USG nieodpłatnie. Rozwarcie na 2 cm (w końcu coś), a mały waży około 3500g w 39tc. Lekarz był bardzo zdziwiony ogromem mojego brzucha i biorąc pod uwagę to, że główka jest baaardzo nisko stwierdził, że na jego oko synek raczej będzie długi, bo coś ten mój brzuch za ogromny jest Kolejne KTG we wtorek (o ile nie urodzę).

Lecę nadrabiać
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 16:52   #1336
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
słuchajcie mam pytanie, pewnie podepniecie je do jednego z najgłupszych na wątku a mianowicie: Jak miałyście skurcze to jak bolał was brzuch? jak to jest? Bo ja dzisiaj od rana mam jakieś dziwne bóle brzucha, co jakiś czas mega mocno mi się spina, boli jak na okres i się rozprzestrzenia na całym dole brzucha.. nigdy tak nie mialam.. tzn nie mialam wogole żadnych objawów porodu, wiec może to normalne? tylko u mnie z opoznieniem?

oby! i chcę się też do nich zaliczyć

łoł! wielkie gratki!
bolało podobnie jak przy okresie, brzuch twrdniał .. jednak te początkowe porodowe troche się różniły od przepowiadaczy

Stary 2013-10-04, 17:01   #1337
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
mam podobnie dziś, cały dzień się brzuch spina, ale skurcze są nieregularne więc nie liczę póki co ,chciałabym żeby się rozkręciło, jestem już taka ciekawa Synka

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-10-04, 17:04   #1338
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Babka od laktatora jest niezła
Napisała mi, że to ślady wody, a nie nieumyty laktator (normalnie najpierw musiałam go umyć, bo było na nim zaschnięte mleko ).
I że ona na baterie nie używała go, więc powinien działać

Nosz, powinien, a nie działa, to chyba mam prawo do reklamacji, heloł!
Zwłaszcza, że zaproponowałam jej, żeby zeszła z ceny, a ja sama na swój koszt naprawię laktator
o fuj! o za baba blech... ja bym jej tak latwo nie odpusila.. co to wogole za gadanie "powinno dzialać, choc ja nie uzywalam"

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
bolało podobnie jak przy okresie, brzuch twrdniał .. jednak te początkowe porodowe troche się różniły od przepowiadaczy
ja przez całą ciążę nie mialam żadnych skurczy przepowiadających, dopiero gdzieś od 2 tygodni zaczął twardniec mi brzuch, ale nie bolalo, a dzisiaj zupelnie inaczej, bo jednak boli jak na @ i mi się tak to rozprzestrzenia na całym dole i się mocno spina.. więc może coś się wkoncu ruszy.. mój mąż to wogole podjarany jak Mu o tym powiedzialam, że na porodowke już chcial jechac
Stary 2013-10-04, 17:09   #1339
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
hej! W pierwszej kolejności - vea7 ogromne gratulacje

Byłam na KTG. Zapis prawidłowy, ale skurczy brak. Mały szalał i uciekał w różne strony. Mimo, że na wizyty chodzę prywatnie, a tylko na KTG do poradni przyszpitalnej za free, to gin miał dziś jakiś dobry humor i postanowił mnie zbadać i zrobić USG nieodpłatnie. Rozwarcie na 2 cm (w końcu coś), a mały waży około 3500g w 39tc. Lekarz był bardzo zdziwiony ogromem mojego brzucha i biorąc pod uwagę to, że główka jest baaardzo nisko stwierdził, że na jego oko synek raczej będzie długi, bo coś ten mój brzuch za ogromny jest Kolejne KTG we wtorek (o ile nie urodzę).

Lecę nadrabiać
No to super, że wizyta udana i że jest już jakiś progress. W takim razie może na dniach przywitasz już maluszka
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 17:14   #1340
__Paulinka__
Zakorzenienie

a teraz bylam w toalecie i jak się podtarłam to mialam na papierze śluz z krwią, i na wkładce też ale nie taka żywa krew, tylko jakby bardziej brązowo-czerwona..

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2013-10-04 o 17:15
Stary 2013-10-04, 17:15   #1341
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz bylam w toalecie i jak się podtarłam to mialam na papierze śluz z krwią, i na wkładce też ale nie taka żywa krew, tylko jakby bardziej brązowo-czerwona..
Paulinka jesteśmy na podobnym stopniu zaawansowania
żeby się rozkręciło

ja już tez podjarana bo chciałam urodzić 5 i może się uda oby oby

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2013-10-04 o 17:16
Stary 2013-10-04, 17:17   #1342
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Dziś mijają 2 tygodnie od porodu
Jak ten czas leci!

Na wadze -13 kg i już nie spada samo
Jeszcze 12 kg do zrzucenia
A to mój brzuszek 3 dni przed porodem i dziś
faktycznie, czas leci jak szalony. Co do brzuszka to WOW Waga pięknie spadła i na pewno będzie dalej lecieć w dół, aczkolwiek powiem Ci, że nie widać tych kg w ogóle

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
dziewczyny jaka cwile grozy miałam wczoraj wczoraj wieczorem po kąpaniu sebastiana. a mianowicie wycieram o sobie recznikiem na łóżku a tz woła adriana do kapieli a ten otworzył drzwiczki od szafki...a ja wołam zamknij to i idz do taty sie kapać a ten się uwiesił na tyc drzwiczkac i cała szafa poleciała na niego. oducowo skoczyłam z łóżka do tej szafy ja łapać tż tez tyle że on dalej stał. złapaliśmy szafe a z szafy wszystkie rzezcy poleciały...a na jej czubku był jeździk /pociąg który poleciał w druą stronę i spadł może z 10cm od sebastaian na łózku. boże nie dość że adriana by szafa przygniotła to jeszcze ten jeździk mógł sebastiana zabić teraz mam żal do siebie że sebastiana nie wziełam odrucowo z łóżka tylko rzuciłam sie do tej szafy po prostu nie pomyślałam że coś może polecieć na to łóżko a to byłysekundy....
nie obwiniaj się kochana Nie mogłaś przecież tego przewidzieć. Najważniejsze, że nikomu nic się nie stało!

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
A tak poza tym to Mała się wesoło rusza w brzuszku- wczoraj miała mega lenia. Tak się tylko zastanawiam- bo czasami jak się wypnie to słyszę takie pękanie, pukanie?. Był ten temat poruszany na wątku ale w końcu nie wiem czy doczytałam skąd się to bierze.
ja ostatnio tak miałam - takie pękanie/strzelanie/przeskakiwanie. Wczoraj wieczorem to samo. Czytałam w necie, że to raczej nie kości malucha (bo tego nie byłoby słychać), a po prostu pękające pęcherzyki powietrza, które dzidzia rozbija uderzając w nasze wnętrzności

Cytat:
Aha przytyłam od początku 10 kg
malutko!

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Pytanie: takie dzieci 6 miesieczne jedza dynie? Przeciery? Mam kilka dyn jak je przerobic dla malego? W kosteczke i zamrozic na 4-5 mcy czy zawekowac??
Zawekować lepiej. Ja mam też mrożoną na zupę-krem

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
A z pozytywnych rzeczy to nie pochwaliłam się, że zapomniałam dzisiaj jak się nazywam. Poszłam do pralni zostawić płaszcz i pani pyta o nazwisko. I wpadłam w panikę, bo myślę, że już nie jestem B. Więc myślę szybko jak nazywa się mój tż. Wydukałam jakoś szybko, pani się dopytuje, bo widzi moje zmieszanie, więc jej powtarzam i tłumaczę, że zmieniłam niedawno nazwisko i zapomniałam jak się nazywam
nieźle

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No to super, że wizyta udana i że jest już jakiś progress. W takim razie może na dniach przywitasz już maluszka
taaaaak! Już bardzo bym chciała

Byłam w biedrze i kupiłam sobie Wielką Księgę Dziecka. Wydaje się być całkiem fajna
Stary 2013-10-04, 17:19   #1343
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

dużo dużo sił
jakie u Was są szanse na przedszkole publiczne ? jakby tak pochodził na kilka godzin było by Ci lżej
Najwcześniej od nowego roku, ale jeszcze się nie orientowalam.

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Cytat:
ja też podziwam Matall
Kochana pomyśl też o sobie należy Ci się odpoczynek
W tygodniu nie ma szans, bo tz teraz od 8 do 20-22 pracuje, dziś wyszedl 16, to jeszcze go nie ma siostra przyszła, to bawi się z Eda, a ja leze z mała.
Jutro tz obiecał dac mi się wyspać.

Cytat:
Skurcze i krew, czuje tu poród niedługo

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 17:19   #1344
teacherka
Zakorzenienie

Jo-asiek, Paulinka i Amelka, zazdroszczę niesamowicie i trzymam kciuki.

D*** a nie maraton suits. Mam zły dzień i nic mi nie idzie, nawet głupie ogarnięcie przerzucanie plików. Ciągle bym spała albo jadła. ale boli mnie brzuch i nic nie chcę.... ;/ No du.pa.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 17:20   #1345
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Paulinka jesteśmy na podobnym stopniu zaawansowania
żeby się rozkręciło

ja już tez podjarana bo chciałam urodzić 5 i może się uda oby oby
Może się rozkręca U mnie takich objawów brak, ale i tak po wizycie mam lepszy humor. Mi się podoba 7 października
Stary 2013-10-04, 17:25   #1346
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Jo-asiek, Paulinka i Amelka, zazdroszczę niesamowicie i trzymam kciuki.

D*** a nie maraton suits. Mam zły dzień i nic mi nie idzie, nawet głupie ogarnięcie przerzucanie plików. Ciągle bym spała albo jadła. ale boli mnie brzuch i nic nie chcę.... ;/ No du.pa.
jeszcze Badzia ma podobne objawy , także może będzie wysyp w weekend ja już się nie mogę doczekać

nie złość się , to śpij i jedz, teraz możesz robić to bezkarnie, korzystaj póki możesz

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2013-10-04 o 17:36
Stary 2013-10-04, 17:27   #1347
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ja zapisuje

Cytat:
Trzymam kciuki żeby ruszyło

Przez ten czas leżałam sobie z Filipem na łóżku i puściłam film na kompie. I obejrzałam cały
Teraz kolacyjka, bo mężuś przyjechał z pracy
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 17:38   #1348
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Ja Wy to robicie? Dajecie jakieś tabletki nasenne

Super, że wszystko się unormowało

Super, że już wychodzicie do domku

Wow, super

:galsiu:
Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło

Też mi się tak dzieje z butelką TT, więc nie polecam.

A od dziś mam zamiar używać śpiworka.

To mąż jak Ty śpisz daje z butli mm? Czy ściągasz i daje Twoje mleko?
Może też bym męża wykorzystała do nocnego karmienia

Ćwiczysz już?
Bo ja bym bardzo chciała, ale nie wiem czy już mogę. A nie byłam jeszcze u gina, więc nie pytałam.
Staram sie sciagnac, ale nie zawsze udaje sie tyle, by mlody sie najadl...maz robi pierwsze karmienie ok 1.
Cwicze troche z hantlami na biust. Brzucha nie ruszam. Czekam do wizyty kontrolnej 24.10

Stary 2013-10-04, 17:40   #1349
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dzieki Dziewczyny za kciuki, sama się troche podniecilam odpalilam aplikacje na telefonie do skurczy... zanotowalam 6 skurczy od 18.04 średnio co 5 minut.. trwają średnio 40 sec.. TZ jest na treningu. Ale nie dzwonię do Niego bo to pewnie jeszcze tak szybko się nie rozwinie..

Amelka i Badzia obyśmy urodzily niedlugo
Stary 2013-10-04, 17:43   #1350
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mi położna mówiła, że nie ma się co bać bo to najlepszy antybiotyk i dzidzi nie zaszkodzi
Ja jadlam troche sosu czosnkowego.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości