Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku?
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 25 40,98%
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 3 4,92%
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 2 3,28%
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 15 24,59%
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 0 0%
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 16 26,23%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-04, 14:01   #1381
teQiba
Moderator

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Hej Wpadam tylko przekazać, że dziś wyszłam ze szpitala Nie nadrabiam, bo chce z córą nadrobić te kilka dni rozłąki. Buziaki
Stary 2013-10-04, 14:15   #1382
Ela87
Zakorzenienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Hej Wpadam tylko przekazać, że dziś wyszłam ze szpitala Nie nadrabiam, bo chce z córą nadrobić te kilka dni rozłąki. Buziaki
Super

Cytat:
Napisane przez teklaaa Pokaż wiadomość
ja szczerze powiedziawszy nie mam ani jednej rzeczy ( koniec 14tyg)

i sie zastanawiam, czy nie zaczac kupowac powoli
Ja 17 t 5 d i też nie mam nic a nic Później się będę martwić

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 14:17   #1383
pola_m
Wtajemniczenie

Paula, nieźle nieźle

Cytat:
Super Naciesz się córą

Odnośnie kupowania... temat rzeka Cieszę się, że mnóstwo rzeczy nam odpada, bo mamy po Antku (czyli np kołyska - jeszcze mojego męża, chusta, sporo ciuchów, pieluchy...)no, ten wózek kupiliśmy
Tylko jeszcze raz napiszę, nie ma co szaleć, bo wiele rzeczy się nie przydaje, warto zerknąć na wątek o hitach i kitach wyprawkowych
No i przecież nie jest tak, że WSZYSTKO musimy mieć przed narodzinami dziecka
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 15:13   #1384
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
No i przecież nie jest tak, że WSZYSTKO musimy mieć przed narodzinami dziecka
Ano!
Stary 2013-10-04, 15:27   #1385
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Witam Was
Właśnie jestem po wizycie, miałam robione KTG bo przez ostatnie dni słabiej czułam ruchy. Lekarz stwierdził że to dlatego że małe jest w położeniu miednicowym (głowa do góry) i plecami do brzucha ale od dziś będę miała KTG i USG na każdej wizycie co tydzień Myślałam że już tam nie uleżę tak mi się chciało siku ale dzielnie wytrzymałam

I największy hit z mojego syna (stwierdzone w 23tc) zrobiła się córka
No i mnie przeraziłaś Ja mam ustaloną na 99% córkę ale się boję że może się okazać synkiem.Cały czas czułam że to córa i o niej z mężem marzyliśmy.W takim razie postanowione ide koniecznie na usg kolejne by potwierdzić płeć. Wole wiedzieć w ciąży niż jak się urodzi zaskoczyć i nie daj boże załamać. Nie pomyślcie że z syna bym się nie cieszyła, ale jak człowiek już się na coś cholernie nastawi to później łatwo przeżyć zawód...

Co do ósemek zasrańce wszystkie mi urosly i dwie już wyrwałam teraz w ciąży pojawiły się problemy z kolejnymi dwoma i te też po porodzie będą do odstrzelenia

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:26   #1386
paulina_radom
Raczkowanie

A dla mnie płeć nie ważna z własnego doświadczenia wam powiem od 20 tc była dziewucha baa.. nawet tydzień przed porodem było dziewczynka na pewno a mam Adama i skąd jakby mnie nie było przy porodzie to bym powiedziała że mi podłożyli z resztą to skóra zdjęta z męża teraz też się nie nastawiam chociaż kupiłam w ciuchlandzie różowe spodenki i różowy sweterek jakieś mam takie przeczucie
Stary 2013-10-04, 16:47   #1387
23Paula23
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
No i mnie przeraziłaś Ja mam ustaloną na 99% córkę ale się boję że może się okazać synkiem.Cały czas czułam że to córa i o niej z mężem marzyliśmy.W takim razie postanowione ide koniecznie na usg kolejne by potwierdzić płeć. Wole wiedzieć w ciąży niż jak się urodzi zaskoczyć i nie daj boże załamać. Nie pomyślcie że z syna bym się nie cieszyła, ale jak człowiek już się na coś cholernie nastawi to później łatwo przeżyć zawód...

Co do ósemek zasrańce wszystkie mi urosly i dwie już wyrwałam teraz w ciąży pojawiły się problemy z kolejnymi dwoma i te też po porodzie będą do odstrzelenia
No ja do 23tc słuchałam że nie powie mi bo nie ma 100% pewności potem że syn na następnym że prawdopodobnie dalej syn bo słabo widać a dziś córka a po drugie zobacz sobie zdjęcia w google że do tego 20tc strasznie łatwo pomylić dziewczynkę z chłopcem Ale bądź dobrej myśli skoro na 99% to musiał mieć powód żeby tak powiedzieć
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 16:48   #1388
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulina_radom Pokaż wiadomość
A dla mnie płeć nie ważna z własnego doświadczenia wam powiem od 20 tc była dziewucha baa.. nawet tydzień przed porodem było dziewczynka na pewno a mam Adama i skąd jakby mnie nie było przy porodzie to bym powiedziała że mi podłożyli z resztą to skóra zdjęta z męża teraz też się nie nastawiam chociaż kupiłam w ciuchlandzie różowe spodenki i różowy sweterek jakieś mam takie przeczucie
a w pierwszej ciąży przeczuwałaś że to może być jednak chlopiec?
Stary 2013-10-04, 16:54   #1389
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
a w pierwszej ciąży przeczuwałaś że to może być jednak chlopiec?

szczerze tak nic mi nie było zero mdłości piekna cera i włosy a teraz wszystko odwrotnie brzuch też mam inny i wogóle mniej prztyłam niż w 1 ciąży na tym etapie wszystko sobie porównuje i jest zupełnie inaczej strasznie mnie dzisiaj kłuje w dole brzucha jak kucam i jak szybciej chodzę nie wiem od czego??
Stary 2013-10-04, 18:07   #1390
mmhym
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
TŻ będzie robił sam?? Bo mój za niedługo zabiera się za nasze łóżko, a potem, będę go molestowała o garderobę
Niee, kuzyn meblarz nam zrobi. Mąż by zrobił spokojnie, bo on złota rączka, ale na delegacje mi wybywa od poniedziałku aż do świąt bożego narodzenia i będzie wracał tylko w środy i na weekendy, więc bym się nie doczekała a kuzyn niedużo mi za robociznę policzy Dzisiaj się już nim dogadałam i do 2 tygodni ma być

Cytat:
Super!

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 18:08   #1391
mariolasl
Zakorzenienie

Paula , ale zaskoczenie

Lutien, fajnie, ze juz jestesc w domu
Stary 2013-10-04, 18:50   #1392
23Paula23
BAN stały

Puk puk co tu taka cisza ? Gdzieście uciekły??

Moje ukochane dziecko dziś sobie naprawdę piękne miejsce znalazło tak mi wciska dupcie w lewy bok (jakby w okolice jajnika) że już wytrzymać nie mogę tak boli jakby nie dzisiejsze badania i wyjaśnienie lekarza to chyba bym na IP jechała bo mam tak od wczoraj powtarzam jej mamusia Cię prosi PRZESUŃ SIĘ ale ni cholery litości nie ma
Stary 2013-10-04, 19:08   #1393
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Puk puk co tu taka cisza ? Gdzieście uciekły??

Moje ukochane dziecko dziś sobie naprawdę piękne miejsce znalazło tak mi wciska dupcie w lewy bok (jakby w okolice jajnika) że już wytrzymać nie mogę tak boli jakby nie dzisiejsze badania i wyjaśnienie lekarza to chyba bym na IP jechała bo mam tak od wczoraj powtarzam jej mamusia Cię prosi PRZESUŃ SIĘ ale ni cholery litości nie ma
łobuziara mała jak będzie miała na imię? ja za to nic nie czuję, nawet bąbelków, podejrzewam że to co ostatnio czułam to nie był dzidziuś tylko jelita no cóż, dalej z utęsknieniem czekam na pierwsze ruchy mojego maleństwa
Stary 2013-10-04, 19:33   #1394
23Paula23
BAN stały

Cytat:
łobuziara mała jak będzie miała na imię? ja za to nic nie czuję, nawet bąbelków, podejrzewam że to co ostatnio czułam to nie był dzidziuś tylko jelita no cóż, dalej z utęsknieniem czekam na pierwsze ruchy mojego maleństwa
Dziś to mam taki szok że nawet zapomniałam jakie mieliśmy ostatnie typy chyba odpuszczę to sobie do następnej wizyty bo nigdy nie wiadomo teraz to podchodzę tak 50 na 50 Oj poczujesz widać twoje też niezły urwis i mamie na złość robi postaraj się codzien wieczorem zjeść coś słodkiego położyć się na plecach, wyprostować nogi przyłożyć ciepłe ręce na bebzolek, zamknij oczy i "wczuj się" w swoje ciało i doczekasz się
Stary 2013-10-04, 19:43   #1395
nadzwyczajna
Rozeznanie

Cytat:
Dziś to mam taki szok że nawet zapomniałam jakie mieliśmy ostatnie typy chyba odpuszczę to sobie do następnej wizyty bo nigdy nie wiadomo teraz to podchodzę tak 50 na 50 Oj poczujesz widać twoje też niezły urwis i mamie na złość robi postaraj się codzien wieczorem zjeść coś słodkiego położyć się na plecach, wyprostować nogi przyłożyć ciepłe ręce na bebzolek, zamknij oczy i "wczuj się" w swoje ciało i doczekasz się
Ja to mam czasem takie glupie jazdy ze sie zastanawiam czu bedac w jakiejs pozycji nie przygniatam dziecka. Ale przeciez macica je chroni. Glupia ja
U mnie tylko babelki slychac czasem. Jutro koncze 16 tydzien.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nadzwyczajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 19:53   #1396
23Paula23
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nadzwyczajna Pokaż wiadomość
Ja to mam czasem takie glupie jazdy ze sie zastanawiam czu bedac w jakiejs pozycji nie przygniatam dziecka. Ale przeciez macica je chroni. Glupia ja
U mnie tylko babelki slychac czasem. Jutro koncze 16 tydzien.

Nie martw się jak zacznie go coś zgniatać to Ci takiego kopa zasadzi że nie będziesz miała wyjścia jak zmienić pozycje zobaczysz jeszcze będziesz miała dość jak Cię będzie budzić po nocach przed ciążą spalam na brzuchu teraz czasami też przez sen potrafię się obrócić na brzuch i zaczyna wierzgać jak źrebiątko aż się obudzę i obrócę No ja dopiero od16 zaczęłam czuć bąbelki więc masz jeszcze czas
Stary 2013-10-04, 19:58   #1397
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Nie martw się jak zacznie go coś zgniatać to Ci takiego kopa zasadzi że nie będziesz miała wyjścia jak zmienić pozycje zobaczysz jeszcze będziesz miała dość jak Cię będzie budzić po nocach przed ciążą spalam na brzuchu teraz czasami też przez sen potrafię się obrócić na brzuch i zaczyna wierzgać jak źrebiątko aż się obudzę i obrócę No ja dopiero od16 zaczęłam czuć bąbelki więc masz jeszcze czas
Paula, a jak u ciebie wyglądają ruchy malenstwa? Bo moja Mała lubi się uaktywniać tylko jak leżę. Nigdy jak chodzę czy siedzę.

Maja

Czytam
Stary 2013-10-04, 20:02   #1398
mona1
Zadomowienie

Cytat:
właśnie ostatnio jak leżałam na brzuchu to sobie wyobrazilam ze może gniotę dziecko i szybko na bok się obróciłam bo gdyby rzeczywiście tak bylo to ono na razie jest za małe i nie moze mnie kopnąć
Stary 2013-10-04, 20:05   #1399
amelka2006
Raczkowanie

Na pocieszenie dla dziewczyn, które są złe, bo za dużo przytyły. Dodam, że wg ostatniego USG to 11t4d

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1380913494632.jpg (32,5 KB, 78 załadowań)
amelka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 20:18   #1400
23Paula23
BAN stały

Cytat:
Paula, a jak u ciebie wyglądają ruchy malenstwa? Bo moja Mała lubi się uaktywniać tylko jak leżę. Nigdy jak chodzę czy siedzę.
Pierwsze pewne kopniaki poczułam siedząc z kolanami pod brodą potem już tylko jak leżałam, potem doszlo i przy siedzeniu a teraz to i jak stoję. Wydaje mi się że dużo zalezy od ułożenia dzidzi i od nas samych bo pomyśl o ile trudniej takiego kopniaczka poczuć jak się ruszasz jak coś robisz nie skupiasz się tak na każdym drgnięciu w brzuszku a jak leży to już inna sprawa :P maja mala w weekend była obrócona głowa na dół i tak kopała że siedząc przy stole moi rodzice przez bluzkę widzieli jak kopie a teraz się obróciła buźką do pleców i głową do góry i nawet ja słabo czuje kopniaczki... Moja to juz w "miarę stale" godziny zabawy ma jak wstanę to po jakiś 5minutkach leżenia potem poranna toaleta idę na śniadanko i kawę znowu mala szaleje, potem w obiad, popołudniu i późnym wieczorem oczywiście w miedzy czasie tez są kopniaczki ale te wymienione powyżej powtarzają się

Cytat:
właśnie ostatnio jak leżałam na brzuchu to sobie wyobrazilam ze może gniotę dziecko i szybko na bok się obróciłam bo gdyby rzeczywiście tak bylo to ono na razie jest za małe i nie moze mnie kopnąć
No i dlatego że jest jeszcze malutkie nie masz możliwości go przygnieść
Stary 2013-10-04, 20:55   #1401
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Pierwsze pewne kopniaki poczułam siedząc z kolanami pod brodą potem już tylko jak leżałam, potem doszlo i przy siedzeniu a teraz to i jak stoję. Wydaje mi się że dużo zalezy od ułożenia dzidzi i od nas samych bo pomyśl o ile trudniej takiego kopniaczka poczuć jak się ruszasz jak coś robisz nie skupiasz się tak na każdym drgnięciu w brzuszku a jak leży to już inna sprawa :P maja mala w weekend była obrócona głowa na dół i tak kopała że siedząc przy stole moi rodzice przez bluzkę widzieli jak kopie a teraz się obróciła buźką do pleców i głową do góry i nawet ja słabo czuje kopniaczki... Moja to juz w "miarę stale" godziny zabawy ma jak wstanę to po jakiś 5minutkach leżenia potem poranna toaleta idę na śniadanko i kawę znowu mala szaleje, potem w obiad, popołudniu i późnym wieczorem oczywiście w miedzy czasie tez są kopniaczki ale te wymienione powyżej powtarzają się
:
No właśnie od niedawna czuje Ją codziennie więc jeszcze ma czas by szaleć jak Twoja. Jeszcze za malutka jest widocznie

Maja

Czytam
Stary 2013-10-04, 21:01   #1402
23Paula23
BAN stały

Cytat:
No właśnie od niedawna czuje Ją codziennie więc jeszcze ma czas by szaleć jak Twoja. Jeszcze za malutka jest widocznie
No ja od pierwszych codziennych kopniaków do takich porządnych jak teraz czekałam ze 3-4tc
Stary 2013-10-04, 21:08   #1403
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
No ja od pierwszych codziennych kopniaków do takich porządnych jak teraz czekałam ze 3-4tc
No to cierpliwie czekam

Maja

Czytam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 21:28   #1404
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dobry wieczór kochane
nie nadrabiam bo się mąż w końcu ze mną rozwiedzie

Mały waży 300 g, 152 uderzenia serducha na minutę, TŻ stał tak pani Doktor też spoko, wszystko mu pokazala, mówiła co to jest itp

Potem pojechaliśmy do Pepco, bo było wielkie otwarcie w jednej galerii, zostanę ich stałą klientką na bank kupiłam ręcznik z kapturem, body dł rękaw, bluzeczka z napisem "moja mama jest super" bluzę z kapturem polarową, dresy cieplejsze, rękawiczki i czapeczkę za 78 zl

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Paula doczytałam o córci czyli jednak przeczucie matki ma wielką moc

Co do kopania i spania na brzuchu - u mnie koniec. Jak tylko się położe na brzuchu wydaje mi się że Mały się wierci jak najęty, bo mu nie wygodnie

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 21:47   #1405
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Mały waży 300 g, 152 uderzenia serducha na minutę, TŻ stał tak pani Doktor też spoko, wszystko mu pokazala, mówiła co to jest itp

Potem pojechaliśmy do Pepco, bo było wielkie otwarcie w jednej galerii, zostanę ich stałą klientką na bank kupiłam ręcznik z kapturem, body dł rękaw, bluzeczka z napisem "moja mama jest super" bluzę z kapturem polarową, dresy cieplejsze, rękawiczki i czapeczkę za 78 zl [COLOR="Silver"]
Gratuluje udanej wizyty i zakupow
Stary 2013-10-04, 22:21   #1406
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
Napisane przez amelka2006 Pokaż wiadomość
Na pocieszenie dla dziewczyn, które są złe, bo za dużo przytyły. Dodam, że wg ostatniego USG to 11t4d

wow! ja jestem w 16-tym a mam połowę mniejszy

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 22:33   #1407
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amelka2006 Pokaż wiadomość
wow spory
Stary 2013-10-05, 06:10   #1408
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Niee, kuzyn meblarz nam zrobi. Mąż by zrobił spokojnie, bo on złota rączka, ale na delegacje mi wybywa od poniedziałku aż do świąt bożego narodzenia i będzie wracał tylko w środy i na weekendy, więc bym się nie doczekała a kuzyn niedużo mi za robociznę policzy Dzisiaj się już nim dogadałam i do 2 tygodni ma być
moja złota rączka robi remonty ostatnie związane z mieszkaniem przed przyjściem dzidziusia, ale że długo siedzi w pracy to kończy się robotami od 18 codziennie i mieszkam w takim pyle i kurzu że mam pokrzywkę na nogach i rękach bo jestem alergikiem ale nie chcę go zostawić z tym zupełnie samego bo wiadomo jak to faceci kobieta wokół to choć im obiad po pracy poda. Pierwsze efekty maą być gotowe na jutro bo mamy na kolacji urodzinowej męża rodziców jednych i drugich. Cieszę się jednak żę zaczęliśmy to wszystko teraz a nie potem bo jednak nie dałabym już rady, Jest coraz ciezej. Na dodatek popijam kawkę raz dziennie, raz na dwa dni. To moja jedna przyjemność kawka z mojego ekspresiku bez którego moje życie nie ma sensu...teraz to mnie się udziela depresja...bo kawki to chyba nie powinnam w ciąży...

Na dodatek wszystkie macie brzuszki a ja nie mam...to pewnie przez to tyłozgięcie. Jest 19 tydzień od dziś a ja mam brzuch jakbym wczoraj się o ciąży dowiedziała. Jak założę obcisłą bluzkę to wyglądam jakbym po prostu nie miała płaskiego brzucha, dopiero jak założę jakiś ciążowy worek dla lepszego samopoczucia to niektórzy mówią "jakbyś się już zaczynała zaokrąglać". Jestem tylko 2,5kg na plusie i nie wiem gdzie to dzieciątko się we mnie schowało chyba noszę je na plecach.

mmhym strasznie będziesz miała teraz cięzko bez TŻ Widze po sobie jak to jest ile mąż pomaga teraz gdy nie mam sił na nic. Z drugiej strony bez męża nie trzeba się wysilać i starać tak jak z mężem nawet obiadu nieraz robić, jak mój mąż pierwszy raz jechał na delegację przyszłam zaryczana do pracy a koleżanki się śmiały. Po dwóch dniach leżenia w łózku z pilotem i oglądania dowolnych seriali popołudniami i jedzenia na obiad tylko owoców i camemberta i ograniczeniu swojej przestrzeni do sypialni uznałam ten stan za błogi mimo strasznej tęsknoty (tak na kilka dni mże być )

matulu...właśnie zauważyłam brzuszek amelka2006...aaaaa...ja takiego nie doczekam się nawet w dzień porodu patrząc co mam teraz...nawet człowiek nie może sobie przyjemności zrobić wykorzystując kolejki dla ciężarnych w sklepie bo wygląda jak symulator

Edytowane przez side85
Czas edycji: 2013-10-05 o 06:13
side85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 07:36   #1409
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń
Zadomowienie

Side, ja też mam tyłozgięcie i 19 tc, a brzuch całkiem pokaźny jeszcze się doczekasz swojego. Moja mama chodząc w ciązy z moim bratem nie miała brzucha do 8 miesiąca, wyglądała tylko jakby przytyła. Nagle, z dnia na dzień tak jej urósł, że nie miała rano w czym iść do pracy

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z kasami pierwszeństwa. Wiadomo, że ciężarna powinna być obsłużona bez kolejki ale najczęściej przy takich kasach ustawiają się normalni klienci. Co w takiej sytuacji? Powiedzieć ładnie 'przepraszam' i domagać się zabrania swoich zakupów z taśmy?

Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj

STOP OKRUCIEŃSTWU - klik
Wróżka_Dzyńdzyńdzyń jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 08:06   #1410
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Pokaż wiadomość

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z kasami pierwszeństwa. Wiadomo, że ciężarna powinna być obsłużona bez kolejki ale najczęściej przy takich kasach ustawiają się normalni klienci. Co w takiej sytuacji? Powiedzieć ładnie 'przepraszam' i domagać się zabrania swoich zakupów z taśmy?
Dobre pytanie... ja bym chyba próbowała zwrócić na siebie uwagę Pani ekspedientki, ew zapytała osób przede mną z jakiego tytułu maja pierwszeństwo potem ładnie przeprosiła...a potem w razie potrzeby działała
Głupio wyszlo że akurat jesienią mamy tą ciążę, bo przez niektóre płaszcze to nie widać i ja zawsze sobie rozpinam

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości