Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-04, 18:53   #4591
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

swiat_katarzyny widać różnicę, 10kg to dużo
(mogę zapytać ile masz wzrostu i ile ważysz teraz?)
bo ja też dosyć wysoka jestem mam 173cm i 4-5kg chcę zrzucić

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 19:07   #4592
magda10maj
Przyczajenie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

nasze dokładnie takie są kształt D nie C, (mam jeden pierścionek "pusty" i strasznie mnie denerwuje gdy zostaje tam woda po umyciu rąk, a palec się odparza) za złoto w złomie policzą okolo 80 zł za gram, a w momencie kiedy chcesz kopić coś to kosztuje kolo 200 zl za gram, wiec lepiej opłaca się chyba zapłacić za usługę wykonania obrączek niż oddać złoto. Musisz porozmawiać ze zlotnikiem jak juz tam bedziesz .
magda10maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 19:24   #4593
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
co do wina to nie polecam carlo rossi mimo wszystko, wiem, że to jest lubiane wino i popularne ale po prostu dobrze wypromowane, (to podobnież tzw. sikacz)
na pewno za tą cenę znajdziecie jakieś lepsze
koleżanka z pracy 21 września brała ślub i szukała wina, zadzwoniła do znajomego, który ma sklep monopolowy bo chciała El sol i gość jej powiedział żeby odpuściła, bo nie warto i właśnie wspomniał, że carlo rossi też nie, polecił jej wino isla negra (w biedronce za 16 zł chyba) właśnie je piję i jest super i wino frontera, portada i gato negro
ceny różne, one zdecydowała się na portade bo w makro było to wino miesiąca i z 37zł było przecenione na 18 mówi, że goście bardzo chwalili, więc warto się zastanowić moim zdaniem
mam takie samo zdanie o Carlo Rossi, z resztą już tu kiedyś pisałam i też polecam portadę. resztę wymienionych przez Ciebie sprawdzę
Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziś moge wreszcie to napisać - 3 miesiące i 10 pełnych kilogramów mniej ostatnio bardzo grzesze wiec nie wiem jakim cudem ta waga wciąż powolutku spada, ale ważne ze spada.... no i wreszcie zeszłam z 3 cyfrowej liczby w biodrach na dwucyfrową z 106 na 98
moje wielkie gratulacje!!
ja z kolei nie mogłabym chudnąć z diety, bo jestem strasznym łasuchem ale nadrabiam ćwiczeniami, bardzo lubię sobie wieczorem poskakać z Ewką

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Zklepałam telefonicznie datę ślubu w USC i godzinę 13:00. Tż chciał 12:00 ja chciałam 14:00, więc żeby było sprawiedliwie to na 13:00 . Nie mówiłam Tż, że będę dzwonić bo nawet nie wiedziała, że telefonicznie można coś załatwić. Miałam parę pytań odnoście ślubu i urzędniczka mi zaproponowała, ze może zapisać datę i godzinę

Chyba jednak ślubu nie będzie, bo dzwoniłam do tż i mówię mu, że na 13:00 zaklepałam ślub. On do mnie "to o której obiad zjemy?" qwa on się tylko o ten obiad martwi Teściowa też ostatnio do mnie "na 13:00? A kiedy obiad?" To ciekawe czemu w niedzielę obiad jemy u niego po 15:00??
A mnie wkurzył....
ehh dla niektórych obiad jest bardzo ważnym punktem w planie dnia
Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej, Dziewczyny

Znalazłam zdjęcie mojej kiecy w Interencie z tym, że ja jestem nieco węższa w talii od tej pani i będę miała mniejszą halkę...
No i kryształków nie widać u góry
Naszyjnik mi tu jakiś pasuje jak nic!
bardzo fajna ta suknia
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 19:25   #4594
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez magda10maj Pokaż wiadomość
nasze dokładnie takie są kształt D nie C, (mam jeden pierścionek "pusty" i strasznie mnie denerwuje gdy zostaje tam woda po umyciu rąk, a palec się odparza) za złoto w złomie policzą okolo 80 zł za gram, a w momencie kiedy chcesz kopić coś to kosztuje kolo 200 zl za gram, wiec lepiej opłaca się chyba zapłacić za usługę wykonania obrączek niż oddać złoto. Musisz porozmawiać ze zlotnikiem jak juz tam bedziesz .
Ja dziś pytałam u jednego jubilera i powiedział mi, że u Niego gram złota kosztuje 170 pln, próba 585. A przeciętnie para obrączek ma 10 gram i nie są cienkie- nie ma możliwości żeby się przetarły- bo o to również pytałam
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 19:42   #4595
Anesthesia
Wtajemniczenie

Chyba znalazłam TE buty... Weszłam sobie trochę z nudów, trochę z ciekawości, ale bez żadnych nadziei na Zalando no i znalazłam... nie za wysokie, ale nie kaczuszki, w idealnym odcieniu czerwieni, lakierki, z zaokrąglonymi noskami, skórzane...

Oto one: http://www.zalando.pl/pier-one-czole...1a05e-302.html

Ale mam wątpliwości, bo:
1) Ryzyko zakupów przez internet
2) W opiniach babki piszą, że one jednak są dość wysokie, ale wygodne
3) Boję się, że jak nie będę miała zapinanych butów to mogą mi się zsuwać, choć z drugiej strony przecież byłam na tylu weselach w takim fasonie i buty mi nie klapały...
4) Co jeśli TŻtowi naprawdę bardzo nie podobają się kolorowe buty do sukni?
5) Wysoka cena....

Co robić?

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-10-04 o 19:43
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 19:46   #4596
gornek
Zakorzenienie

Tez mam obawy czy mi buty nie beda "klapac" bo zamowilam, nie zapinane ale trudno, malo kiedy mi sie zdarza, ze buty lataja, ew kupie zelowe wkladki na piete i bedzie git :p Tak wiec tez sie o to nie boj, ja kupilam buty w necie i sie nie boje, cena nie jest tragiczna, bo ja za swoje dalam z 80 zl mnien tylko
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 19:49   #4597
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Chyba znalazłam TE buty... Weszłam sobie trochę z nudów, trochę z ciekawości, ale bez żadnych nadziei na Zalando no i znalazłam... nie za wysokie, ale nie kaczuszki, w idealnym odcieniu czerwieni, lakierki, z zaokrąglonymi noskami, skórzane...

Ale mam wątpliwości, bo:
3) Boję się, że jak nie będę miała zapinanych butów to mogą mi się zsuwać, choć z drugiej strony przecież byłam na tylu weselach w takim fasonie i buty mi nie klapały...
5) Wysoka cena....

Co robić?
1-tam mozna zwrocic za darmo
2-7cm to chyba nie duzo
3- Skoro byłaś i się nie zsuwały to ja bym brała
4- moze go podpytaj, pokaz mu pare zdjec takich Pmek...
5- ale nie będa na jeden raz i są skórzane

I mi sie bardzo podobaja chociaz ja bym wolala nie lakierowane

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-10-04 o 19:51
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 19:56   #4598
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Będzie dobrze On nie potrzebuje na wyszykowanie się tyle co Ty, a 12 to jest baardzo wcześnie. Mam nadzieję że uda Ci się przekonać TŻ do swoich racji
Dziękuje za wsparcie
Rozmawiałm później z tż na temat tej godziny ślubu. Powiedział, że z tym obiadem to żartował, ale ja uważam, że to nie były żarty. Powiedział, że się cieszy, że godzina zaklepana i 13:00 to idealna godzina Nawet do telefonu mi krzyczył "jupiiiii" żeby pokazać jak się cieszy
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:21   #4599
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mam wątpliwości, bo:
5) Wysoka cena....

Co robić?
1. tym się akurat nie martw, bo nie ma czym w zalando chyba są nawet darmowe zwroty
2. skoro są wygodne, to w czym problem?
3. dobry zapiętek i buty nie spadają - tutaj po zdjęciach widać, że zapiętek jest chyba w porządku
4. i 5. to już twój osobisty wybór
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:23   #4600
irracjonalna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Ja w biodrach mam 88 cmwaga 44 kg,a wzrost 161cm,mój Tż zastanawia się gdzie się mieszczą ilości jedzenia które pochłaniamno cóż nawet jak przytyje 2 kg to w przeciągu 2-3 tyg.jestem w wadze początkowej-cud że przez 2 lata przybrałam 2 kg bo w 42 wyglądałam
O matko, toż przecież straszny chudzielec z Ciebie! Ja mam 1-2 cm więcej wzrostu i prawie 10kg więcej, w sumie nie uważam, żebym była gruba... ale różnica jest b.duża.

Cytat:
Ale mam wątpliwości, bo:
5) Wysoka cena....

Co robić?
Często chodzisz na obcasach? 7cm to nie dużo, ale też nie bardzo mało, biorąc pod uwagę, że obcas jest cienki (mniej stabilny). Też uważam, że lepsze byłyby matowe, ale to kwestia gustu.

A i mysza ma rację, są skórzane i nie tylko na ślub i możesz zwrócić za darmo. Jeżeli Ci sie bardzo podobają to zamów, zrób rundkę po mieszkaniu i zobacz jak się w nich czujesz Może TŻ się przekona
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-04, 20:30   #4601
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
1-tam mozna zwrocic za darmo
2-7cm to chyba nie duzo
3- Skoro byłaś i się nie zsuwały to ja bym brała
4- moze go podpytaj, pokaz mu pare zdjec takich Pmek...
5- ale nie będa na jeden raz i są skórzane

I mi sie bardzo podobaja chociaz ja bym wolala nie lakierowane
Ja niby też nie upierałam się na lakierki, ale z drugiej strony, czerwone nie-lakierowane rzadko kiedy mi się podobają...

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Tez mam obawy czy mi buty nie beda "klapac" bo zamowilam, nie zapinane ale trudno, malo kiedy mi sie zdarza, ze buty lataja, ew kupie zelowe wkladki na piete i bedzie git :p Tak wiec tez sie o to nie boj, ja kupilam buty w necie i sie nie boje, cena nie jest tragiczna, bo ja za swoje dalam z 80 zl mnien tylko
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
1. tym się akurat nie martw, bo nie ma czym w zalando chyba są nawet darmowe zwroty
2. skoro są wygodne, to w czym problem?
3. dobry zapiętek i buty nie spadają - tutaj po zdjęciach widać, że zapiętek jest chyba w porządku
4. i 5. to już twój osobisty wybór
Cytat:
Napisane przez irracjonalna_ Pokaż wiadomość
Często chodzisz na obcasach? 7cm to nie dużo, ale też nie bardzo mało, biorąc pod uwagę, że obcas jest cienki (mniej stabilny). Też uważam, że lepsze byłyby matowe, ale to kwestia gustu.

A i mysza ma rację, są skórzane i nie tylko na ślub i możesz zwrócić za darmo. Jeżeli Ci sie bardzo podobają to zamów, zrób rundkę po mieszkaniu i zobacz jak się w nich czujesz Może TŻ się przekona
No w botkach to i 12cm obcasa noszę, a moje "sztandarowe" weselne buty mają chyba 8cm Więc myślę, że będzie dobrze

Dzięki Dziewczyny! Wzięłam je Ten darmowy 30-dniowy zwrot mnie upewnił, jeszcze za zapisanie do newslettera dostałam 40zł rabatu... no i potraktowałam jako "znak" to, że to była ostatnia para w moim rozmiarze. Nie mogę się doczekać, aż przyjdą! No i teraz już bez wahania pójdę jeszcze raz przymierzyć suknię, z tymi bucikami, do tego zmierzę biżuterię... ach
A teraz jest plan, żeby ich TŻtowi nie pokazywać, tylko nie wiem, gdzie je wtedy rozchodzę... będę wozić w aucie i na uczelni rozbijać, haha

Czas edycji: 2013-10-04 o 20:32

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-04, 23:22   #4602
KaMilka4891
Zadomowienie

Witam was dziewczyny moje kochane!!! mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie, bo nie było mnie chyba ze 3 miesiące

błagam o wybaczenie

obiecuję poprawę i to taką, że zostanę gadułą, może nie tego wątku, ale następnego i będę w top 3

witam nowe PMki
ze ślubnych spraw zmian niewiele, kościoła jak nie było tak nie ma, ale ja nie naciskam, bo go nie bardzo chcę, to TŻ się uparł

mam częściowo zaprojektowane zaproszenia, więc się chwalę

no i wg mnie genialny pomysł z halką, tylko czy się w niej nie ugotuję

przede mną ostatnie, czwarte, wesele w tym roku, skrupulatnie notuję, w głowie póki co, wszelkie uwagi, TŻ również, więc jeśli macie jakieś pytania to bardzo proszę :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 150705_10151823579533891_134443990_n.jpg (69,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1371334_10201152999244382_111055866_n.jpg (64,9 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-10-04 o 23:24
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 07:43   #4603
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny moje kochane!!! mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie, bo nie było mnie chyba ze 3 miesiące

błagam o wybaczenie

obiecuję poprawę i to taką, że zostanę gadułą, może nie tego wątku, ale następnego i będę w top 3

witam nowe PMki
ze ślubnych spraw zmian niewiele, kościoła jak nie było tak nie ma, ale ja nie naciskam, bo go nie bardzo chcę, to TŻ się uparł

przede mną ostatnie, czwarte, wesele w tym roku, skrupulatnie notuję, w głowie póki co, wszelkie uwagi, TŻ również, więc jeśli macie jakieś pytania to bardzo proszę :P
Witam
Jeśli chodzi o halkę to pomysł oryginalny, ale musi współgrać z całością. Tak jak na zdjęciu: buty, sukienki starszych, bukiet. Ja bym chyba sobie darowała taki bajer. Chociażby, tak jak pisałaś, ze względu na pogodę - upały i te sprawy wg mnie fajnym i delikatnym dodatkiem jest kolorowa tasiemka na sukience (oczywiście jeśli pasuje, bo z tym to nie zawsze) i ewentualnie buty w tym kolorze Ale to tylko moje skromne zdanie

Zazdroszczę projektu zaproszeń. Ja z tym jestem w lesie... Zamówiłam dopiero próbki z Amelii...

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 08:13   #4604
irracjonalna_
Raczkowanie

kurde jaka cisza... do tej pory jak zaglądałam na forum rano albo po pracy to miałam kilka stron do nadrobienia, a dziś 2 posty Co się z wami dziewczyny stało

Kończę śniadanie i idę na moje pierwsze przymiarki!
irracjonalna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 08:18   #4605
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
kurde jaka cisza... do tej pory jak zaglądałam na forum rano albo po pracy to miałam kilka stron do nadrobienia, a dziś 2 posty Co się z wami dziewczyny stało

Powodzenia Ja swoje pierwsze przymiarki mam dopiero za miesiąc

Stary 2013-10-05, 08:20   #4606
asia1206
Raczkowanie

irracjonalna_ udanego przymierzaniaObyś znalazła tą jedyna i usłyszała WOW

Ja ogarniam mieszkanie i jade do złotnika w sprawie obrączek

Miłego dnia PM-ki

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 08:20   #4607
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

Hej Projekt zaproszenia bardzo mi się podoba! A co do halki - super pomysł, ale chyba jednak to za dużo jak na sierpniowe wesele... bałabym się jednak, że będzie skrajnie za gorąco.

Cytat:

To samo pomyślałam, jak weszłam, ale z drugiej strony, dziś się dość wcześnie obudziłam, może dlatego
Czekamy na relację z przymiarek!

A mój TŻ miał dziś koszmar ślubny Że na weselu był taki jeden koleś, który teraz jest w Bitwie o Dom i stwierdził, że coś jest nie tak i wyrąbał dziurę w ścianie. Później TŻ poszedł do toalety i się w niej zamknął, a się okazało że tam już spał jakiś facet i go obrzygał. A nasz przyjaciel przyszedł na wesele w krótkich spodenkach i hawajskiej koszuli No i że zaraz po ślubie poszłam się ubrać (mimo, że już byłam w sukni) i całkowicie zniknęłam i mnie nawet na obiedzie nie było
Stary 2013-10-05, 08:40   #4608
Lemon_Drop
Zadomowienie

Faktycznie jakaś cisza od kilku dni na wątku
Cytat:
Powodzenia i czekamy na relację
Stary 2013-10-05, 09:04   #4609
misia880
Zakorzenienie

ja jestem i witam sie
TŻ poszedł dziś na 3 w nocy do pracy
wiec czekam az wroci:P

potem zakupy i kino

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-05, 09:31   #4610
rabbitka
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny,
Faktycznie coś cicho tu, czyżby cisza przed burzą?

Swiat_Katarzyny brawo! faktycznie widać różnicę, ja to nie mam samozaparcia ani do diety (wytrwałam tydzień) ani do ćwiczeń (z karnetu na siłownie skorzystałam raz) ale bardzo się nie stresuje bo chciałabym tak ze 3-4 kg zrzucić i trochę talie wymodelować to może jeszcze przed ślubem się zbiore w sobie

Wenedka Ładna suknia, gratulacje

Docik dobrze, że z TŻtem się wyjaśniło! 13.00 zdecydowanie lepiej! To i tak nie zawiele czasu, też mam ceremonie o tej samej godzinie i się stresuje czy się wyrobię, zwłaszcza, że lubię sobie pospać

Anesthesia fajne te buty, wyglądają bardzo zgrabnie i bardzo ładny kolor dobra decyzja! A wrazie czego zawsze mozesz zwrocic

Kamilka projekt zaproszeń -super! Halka też wygląda ok, bardzo oryginalnie, ale faktycznie, może być za gorąco.

Dziewczyny, przyszły mi te sukienki dla druchen... Na żywo obie są piękne masakra! W przyszłym tygodniu widzę się z jedną moich Dziewczyn i będziemy mierzyć , ale ciężko ten wybór widzę!

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 09:39   #4611
Dotka90
Zakorzenienie

Mnie się ta kolorowa halka kompletnie nie podoba
IMO w ogóle nie pasuje no i jak dla mnie, przesyt dodatkami: buty, bukiet, halka, druhny - wszystko na różowo. A jeszcze zapewne na sali różowe dodatki.

Potem będzie taki efekt, jak przy ostatniej 'miętowej' PMce - za dużo wszystkiego i wygląda to beznadziejnie.

An, tak jak mówiłam, buty fajne !

P.S. Dzisiaj mi już lepiej, ale dla odmiany prawie nic nie słyszę, bo uszy mi się zatkały Nie wiem od czego, bo nie mam kataru...

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2013-10-05 o 09:40
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 09:43   #4612
madzixx88
Zakorzenienie

Hej

jakoś cicho tu, aż dziwnie

Anesthesia-ale się uśmiałam z Twojej metody mierzenia

Dziewczyny co do odchudzania to polecam Wam zrobić sobie analizę składu ciała, będziecie wiedziały ile % to tkanka tłuszczowa a ile mięsniowa, jaki jest % nawodnienia, wiek metaboliczny, ile kcal spala organizm w stanie spoczynku itd..

a ze ślubnych spraw to rano natrafiłam na taką suknię ombre
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ombre.jpg (55,0 KB, 51 załadowań)
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 09:55   #4613
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Anesthesia fajne te buty, wyglądają bardzo zgrabnie i bardzo ładny kolor dobra decyzja! A wrazie czego zawsze mozesz zwrocic

(...)

Dziewczyny, przyszły mi te sukienki dla druchen... Na żywo obie są piękne masakra! W przyszłym tygodniu widzę się z jedną moich Dziewczyn i będziemy mierzyć , ale ciężko ten wybór widzę!
Dziękuję bardzo! Coraz bardziej się utwierdzam w wyborze

Pokaż foto sukienek! No i może Dziewczyny same zadecydują, w której się lepiej czują A ile druhen będziesz miała?

No i pod wpływem Dotki zamówiłam próbki z Amelii, zestaw nr 8 TŻ padnie, jak zobaczy, że już próbki zaproszeń zamawiam

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mnie się ta kolorowa halka kompletnie nie podoba
IMO w ogóle nie pasuje no i jak dla mnie, przesyt dodatkami: buty, bukiet, halka, druhny - wszystko na różowo. A jeszcze zapewne na sali różowe dodatki.

Potem będzie taki efekt, jak przy ostatniej 'miętowej' PMce - za dużo wszystkiego i wygląda to beznadziejnie.

An, tak jak mówiłam, buty fajne !

P.S. Dzisiaj mi już lepiej, ale dla odmiany prawie nic nie słyszę, bo uszy mi się zatkały Nie wiem od czego, bo nie mam kataru...
To też fakt, łatwo o przekroczenie granicy i może być za dużo tego dobrego.

Dziękuję I współczuję tej choroby, ale skoro się lepiej czujesz, to może już raz dwa staniesz na nogi

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Anesthesia-ale się uśmiałam z Twojej metody mierzenia

Dziewczyny co do odchudzania to polecam Wam zrobić sobie analizę składu ciała, będziecie wiedziały ile % to tkanka tłuszczowa a ile mięsniowa, jaki jest % nawodnienia, wiek metaboliczny, ile kcal spala organizm w stanie spoczynku itd..

a ze ślubnych spraw to rano natrafiłam na taką suknię ombre
Haha, no cóż, u mnie się sprawdza Stały punkt odniesienia jest

A co do składu % ciała to super sprawa, ja dopiero przedwczoraj sobie zrobiłam, niestety wcześniej nie miałam gdzie (żałuję, że nie mam wyników sprzed 15kg ). No i u mnie niestety to nie aż tak zaawansowana analiza, mam tylko wagę i pomiar tkanki tłuszczowej, której mam niestety o 4% za dużo... ale pracuję nad tym!

A co do ombre, to fajna, Anne Hathaway chyba miała suknię ombre różową

Czas edycji: 2013-10-05 o 09:56
Stary 2013-10-05, 10:04   #4614
misia880
Zakorzenienie

Poszukuję ciągle inspiracji na fryzurę ślubną... co ja z tymi moimi włosami zrobie

Stary 2013-10-05, 10:09   #4615
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

Haha, no cóż, u mnie się sprawdza Stały punkt odniesienia jest

A co do składu % ciała to super sprawa, ja dopiero przedwczoraj sobie zrobiłam, niestety wcześniej nie miałam gdzie (żałuję, że nie mam wyników sprzed 15kg ). No i u mnie niestety to nie aż tak zaawansowana analiza, mam tylko wagę i pomiar tkanki tłuszczowej, której mam niestety o 4% za dużo... ale pracuję nad tym!

A co do ombre, to fajna, Anne Hathaway chyba miała suknię ombre różową
mi też się te lakierki podobają takie z klasą

ja sobie wczoraj zrobiłam jeszcze podawali masę mineralizacji kostnej i poziom tłuszczu wewnątrz jamy brzusznej nie wiem jak to się udało sprawdzić, bo jedynie stałam na takiej jakby wadze i sciskałam elektrody
u mnie wyniki akurat wszystkie mieszczą się w normie, przy moich 50kg mięsnie ważą 38 co akurat mnie dziwi, bo ich jakoś nie widzę
odchudzać się nie chcę, jedynie co to popracować nad nogami..ale tak żeby nie schudnąć z góry
i zmienić odżywanie, bo jest z tym masakra, właściwie jem głownie to co zakazują..ale nie umiem sobie odmówić chipsów,słodyczy,pizzy :/
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 10:18   #4616
misia880
Zakorzenienie

chyba coś takiego by mi się podobało ale nie wiem czy będzie taka deikatna fryzurka pasowała do mojej sukni ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1361848_1_644x461_fryzury-slubne-wielkie-fryzjerstwo-francjitorun-torun.jpg (29,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury-slubne-kwiaty1.jpg (17,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fryzury-ślubne-niski-kok-34-990x990.jpg (79,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img93448_fryzury-srednie_1135406.jpg (29,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg upiecia_wlosow_koki_20130326_1225121635.jpg (17,7 KB, 15 załadowań)

Stary 2013-10-05, 10:34   #4617
Opiumalfa
Zakorzenienie

hej dziewczyny!

Te kilka ostatnich dni byly naprawde zabiegane. NIe mialam czasu nic napisac.

swiat katarzyny - roznice widac, jest ogromna, szczegolnie widac na buzi, gratulacje!! WOW

Kroliczku, zdjecia z naszej sesji sa na moim watku w klubie, na drugiej stronie na samej gorze jest link.

Mam mase pracy dzisiaj ;/ a tak sie kiepsko czuje, dostalam wczoraj takiego bolu glowy, nic nie pomagalo. Dzis dalej tak nie bardzo...A patrzenie w kompa nie pomaga:/

Jutro idziemy na targi slubne
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 10:39   #4618
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
chyba coś takiego by mi się podobało ale nie wiem czy będzie taka deikatna fryzurka pasowała do mojej sukni ;P
Dla mnie 4 rewelacja )) Mi podoba się jeszcze załączona tylko może wersja bez francuza Ogólnie to mi się podobają nisko upięte, w artystycznym nieładzie loki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz2.jpg (44,3 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez no_doubt
Czas edycji: 2013-10-05 o 10:40
Stary 2013-10-05, 10:51   #4619
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Dla mnie 4 rewelacja )) Mi podoba się jeszcze załączona tylko może wersja bez francuza Ogólnie to mi się podobają nisko upięte, w artystycznym nieładzie loki
Ta jest śliczna
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 10:55   #4620
201605100
Konto usunięte

Cytat:

w weekendy zawsze jest spokojniej

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
1 i 3 to też moje typy

Zaklepaliśmy godzinę, ślub o 15
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości