Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-05, 17:34   #4651
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam dziś na moich drugich przymiarkach i chyba znalazłam suknię http://www.moonlightbridal.com/Produ...lection/J6297/
Na żywo wygląda o wiele lepiej niż na tych zdjęciach, a jak ją przymiarzyłam to w ogóle bajka Robi piękną talię, a Panie w salonie dodatkowo przypięły mi delikatny paseczek w talii i już przepadłam. Mam jeszcze w głowie suknię w pierwszych przymiarek http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3274.html ale ta dzisiejsza to chyba TA. Jestem taka podekscytowana Jedyny jej minus to cena 3950zł do kupna. Niestety nie mogłam w niej zrobić zdjęcia, dopiero jak się na nią zdecyduję. A jeśli ją chcę do muszę już ją w sumie zamawiać, Panie powiedziały że 6 miesięcy to minimum, ale lepiej zrobić to 7 miesięcy przed ślubem. A do mojego zostało siedem i pół. No i nie wiem co robić.
obie piękne, ale pierwsza piękniejsza

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Jeśli nie musicie nigdzie dojechac to wg mnie ok
o 14:15 wyjezdzamy z domu bo jedziemy prosto do Kosciola

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-05, 17:48   #4652
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
mam 176 cm a w tej chwili ważę 63 kg będzie 59
to podobny wzrost ja mam 173 cm i teraz ważę 59-60kg ale zawsze ważyłam 55 i do tej wagi chcę zejść, bo teraz czuję się jak słoń

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 17:55   #4653
rabbitka
Rozeznanie

Anesthesia będę miała 3 Druchny z jedną widzę się w przyszłym tygodniu z pozostałymi ze względów logistycznych (jedna mieszka w Rzymie, druga w Krakowie) dopiero za kilka miesięcy więc dogadujemy sporo spraw internetowo

druga na mnie jest ciut za duża.

Cashmere zdecydowanie druga suknia mi się bardziej podoba!

Swiat_Katarzyny no mam nadzieje, że się zbiore w sobie, a super okazja z targami!

Missmalezji koczek. bransoletka też super, lubię jak się błyszczy

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 18:16   #4654
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć! Ze ślubnych spraw u mnie nic...

wenedka

ładnie wygląda, a jeszcze ładniej na Tobie się układa to... gratuluje!

cashmere
obie cudne))

rabbitka

dla mnie ta druga !!
Stary 2013-10-05, 18:18   #4655
no_doubt
Wtajemniczenie

Lemon_Drop niestety nie mam jeszcze zdjęć, ale jak tylko je dostanę to wrzucę

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 18:48   #4656
Opiumalfa
Zakorzenienie

Rabbitka - dla mnie ta druga. To chyba mango. Zreszta ja uwielbiam mango

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 19:53   #4657
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Anesthesia będę miała 3 Druchny z jedną widzę się w przyszłym tygodniu z pozostałymi ze względów logistycznych (jedna mieszka w Rzymie, druga w Krakowie) dopiero za kilka miesięcy więc dogadujemy sporo spraw internetowo
Obydwie super, ale wg mnie lepsza druga no i wydaje mi się, że będzie też wygodniejsza podczas całego szału ślubnego i zabawy
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-05, 19:55   #4658
velika
Winter is coming

rabbitka, kiecka druga zdecydowanie

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 20:30   #4659
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
A kojarzysz jakiś konkretny z podobną suknią? Bo bym chętnie obejrzała
nie zapisałam sobie adresów... to był czas keidy szukałam kameruna

Cytat:

Też tak myślałam - i póki co jeszcze się nie zmobilizowałam
Cop do ostatniego - to woow! a na których targach???

południowej wielkopolski, ale to nic pewnego
Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość

druga na mnie jest ciut za duża.
pierwsza tylko na dziewczyny o figurze modelki XS, druga fajna

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

EDIT: cashmere a jednak znalazłam podobną, ale nie taką samą
http://vimeo.com/68529141#
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-05, 21:20   #4660
czekooczekolada
Zakorzenienie

rabbitka
jestem podobnego zdania co dziewczyny, druga lepsza

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-05, 22:50   #4661
say-hello
Zakorzenienie

ja też jestem za drugą, chociaż szczerze mówiąc żadna nie jest według mnie porywająca ale to tylko moje zdanie
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 05:27   #4662
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Witam
Jeśli chodzi o halkę to pomysł oryginalny, ale musi współgrać z całością. Tak jak na zdjęciu: buty, sukienki starszych, bukiet. Ja bym chyba sobie darowała taki bajer. Chociażby, tak jak pisałaś, ze względu na pogodę - upały i te sprawy wg mnie fajnym i delikatnym dodatkiem jest kolorowa tasiemka na sukience (oczywiście jeśli pasuje, bo z tym to nie zawsze) i ewentualnie buty w tym kolorze Ale to tylko moje skromne zdanie

Zazdroszczę projektu zaproszeń. Ja z tym jestem w lesie... Zamówiłam dopiero próbki z Amelii...
mi projektuje brat zaproszenia, a resztę będę organizować sama, wyciananki itd

co do halki, jak już pisałam BYWAM ostatnio na weselach i są tak różne opinie PM o kołach, halkach czy ich braku, że nie pozostaje nic innego jak pożyczyć coś podobnego i połazić chociażby po chałupie w czymś takim. Jedna z PM (ewenement wg mnie ) nie dość, że zamówiła suknię przez internet, to wystąpiła bez halki i koła i była bardzo zadowolona, na weselu pogoda średnia, wieczorem było bardzo zimno.
Co do pozostałych to jeszcze nie było kiedy omówić szczegółów

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Hej Projekt zaproszenia bardzo mi się podoba! A co do halki - super pomysł, ale chyba jednak to za dużo jak na sierpniowe wesele... bałabym się jednak, że będzie skrajnie za gorąco.
no i ta pogoda jak zwykle... byłam na weselach w sierpniu i we wrześniu, i sierpniowa pogoda była cudowna, temperatura idealna, ale wieczorem dość chłodno, zimno wręcz, z kolei na początku września upał, wieczorem przyjemna temperatura, siedziałam na zewnątrz bez żakietu, trzecie wesele pod koniec września, zimno jak w listopadzie, na szczęście padało tylko rano, ale wieczorem na "papierosku" każdy siedział pod kocem, bo inaczej się nie dało teraz idę w czwartek, i raczej nie zapowiada się lepsza pogoda, więc rajty, żakiet i chyba kurtkę zarzucę...

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mnie się ta kolorowa halka kompletnie nie podoba
IMO w ogóle nie pasuje no i jak dla mnie, przesyt dodatkami: buty, bukiet, halka, druhny - wszystko na różowo. A jeszcze zapewne na sali różowe dodatki.

Potem będzie taki efekt, jak przy ostatniej 'miętowej' PMce - za dużo wszystkiego i wygląda to beznadziejnie.

P.S. Dzisiaj mi już lepiej, ale dla odmiany prawie nic nie słyszę, bo uszy mi się zatkały Nie wiem od czego, bo nie mam kataru...
w dekoracji sali nie będę nic praktycznie zmieniać, bo jest bardzo strojna, zamierzam tylko kwiaty różowe zarzucić gdzieniegdzie
jak już różowa halka to buty białe bym wzięła
mogę jakiegoś linka do "miętowej" PMki?

a co do zatkanych uszu, to katarek być może Ci się dopiero zacznie niestety, ja tak mam od zatok

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
:hej:
Kamilka gdzie byłaś jak Cię nie było? Ostatnio się nawet zastanawiałam gdzie się nam zapodziałaś
Wrażenia z wesele spisz i zamieść tutaj - będziemy wiedziały na co zwracać szczególną uwagę.

U nas z kwestii ślubnych zastój - jesteśmy na etapie wyboru wódki na wesele. Dzisiaj degustujemy Pałacową (dobrze kojarzę, że któraś z Was ją kupuje?). Jak tak dalej pójdzie wpadniemy z Tż w alkoholizm
Na koniec października planujemy kurs przedmałżeński.
wciągnął mnie sezon letni na tyle, że nie ogarniałam nawet kota
no i te nieszczęsne wesela, w czwartek będę na ostatnim i jakoś postaram się to podsumować, ale teraz powiem Wam jedno, jeżeli macie opcję w trakcie wyboru menu, żeby wybrać półmiski czy talerzowane jedzenie, to polecam to drugie, ja na milion procent tak zrobię, nie dość, że człowiek się nie martwi, że dla niego nie wystarczy, to dostaje cieplutką porcję przed nosek i nie musi się zastanawiać czy schabowy czy dewolaj
reszta przemyśleń koło weekendu
Cytat:
Dziewczyny byłam dziś na moich drugich przymiarkach i chyba znalazłam suknię http://www.moonlightbridal.com/Produ...lection/J6297/
Na żywo wygląda o wiele lepiej niż na tych zdjęciach, a jak ją przymiarzyłam to w ogóle bajka Robi piękną talię, a Panie w salonie dodatkowo przypięły mi delikatny paseczek w talii i już przepadłam. Mam jeszcze w głowie suknię w pierwszych przymiarek http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3274.html ale ta dzisiejsza to chyba TA. Jestem taka podekscytowana Jedyny jej minus to cena 3950zł do kupna. Niestety nie mogłam w niej zrobić zdjęcia, dopiero jak się na nią zdecyduję. A jeśli ją chcę do muszę już ją w sumie zamawiać, Panie powiedziały że 6 miesięcy to minimum, ale lepiej zrobić to 7 miesięcy przed ślubem. A do mojego zostało siedem i pół. No i nie wiem co robić.
strasznie droga suknia, ale skoro to ta jedyna
ja się zakochałam w sukni, która jest dostępna prawdopodobnie tylko na Śląsku, a wątpię, żeby mojej mamci chciało się jechać
Stary 2013-10-06, 06:12   #4663
Ad rem
Zadomowienie

Sukienka nr 2 - tak jak pisały dziewczyny. Znacznie lepiej sie prezentuje

Cytat:
Napisane przez Monaa2 Pokaż wiadomość
Witam Was PM 2014!
Czy mogę do Was dołączyć?( wiem wiem miesiąc udzielania się i wiadomość).
Narazie chcę pobyć wśród Was i szukać porad co do organizacji tego ważnego dnia Mam już lekki stresik, ale jeszcze większe uniesienie z faktu zblizających się przygotować. Ślub mamy zaplanowany na 26kwietnia 2014r. Poczytam Wasze wczesniejsze posty i może uda mi sie wdrożyć w Wasze pisanie
Witaj Skąd jesteś, opowiedz coś o Was

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 09:01   #4664
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cześć kochane

Jaki taniec pasowałby do piosenki: Video & Ania Wyszkoni- Soft? Coraz bardziej zastanawiam się nad szybszym pierwszym tańcem...
Stary 2013-10-06, 09:49   #4665
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja też jestem za drugą, chociaż szczerze mówiąc żadna nie jest według mnie porywająca ale to tylko moje zdanie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
no i ta pogoda jak zwykle... byłam na weselach w sierpniu i we wrześniu, i sierpniowa pogoda była cudowna, temperatura idealna, ale wieczorem dość chłodno, zimno wręcz, z kolei na początku września upał, wieczorem przyjemna temperatura, siedziałam na zewnątrz bez żakietu, trzecie wesele pod koniec września, zimno jak w listopadzie, na szczęście padało tylko rano, ale wieczorem na "papierosku" każdy siedział pod kocem, bo inaczej się nie dało teraz idę w czwartek, i raczej nie zapowiada się lepsza pogoda, więc rajty, żakiet i chyba kurtkę zarzucę...

wciągnął mnie sezon letni na tyle, że nie ogarniałam nawet kota
no i te nieszczęsne wesela, w czwartek będę na ostatnim i jakoś postaram się to podsumować, ale teraz powiem Wam jedno, jeżeli macie opcję w trakcie wyboru menu, żeby wybrać półmiski czy talerzowane jedzenie, to polecam to drugie, ja na milion procent tak zrobię, nie dość, że człowiek się nie martwi, że dla niego nie wystarczy, to dostaje cieplutką porcję przed nosek i nie musi się zastanawiać czy schabowy czy dewolaj
reszta przemyśleń koło weekendu
Faktycznie, z tą pogodą to nie ma absolutnie żadnej reguły.

Co do jedzonka zgadza się - u nas też będzie 'talerzowe'.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 09:53   #4666
Liana
Zadomowienie

Witam wszystkie PM-ki 2014
Mój ślub już 24 maja 2014 r.
Stresik się rozpoczął, ponieważ mamy zamówioną tylko salę na wesele i zespół (wszystko w zasadzie " w ciemno").
Pozostaje nam przede wszystkim kościół, fotograf, florystka, zamówienie atrakcji (fotobudka, zastanawiam się nad barmanem..).
Sukienkę mam wymarzoną z wyciętymi głęboko plecami, ale jeszcze nie chodziłam na przymiarki z uwagi na brak czasu i ciągle łapiące mnie przeziębienia.

Gratuluję więc PM-kom, które zakupiły juz swoje wymarzone suknie!!
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 10:03   #4667
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Obydwie piękne, ale mnie się o wiele bardziej podoba druga, z szarfą... ale wiadomo, to wszystko zależy od tego, jak wygląda na żywo, więc bierz tą, którą podpowiada serce
No właśnie serce wyrywa do pierwszej

Cytat:
Mi też bardziej podoba się ta druga Ale pierwsza tez jest piękna. Na pewno w obu wyglądasz ślicznie ))
Dziękuję za opinię

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Mi się bardzo podoba, cena rzeczywiście spora....ale jeśli to ta...
Dzięki!

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
obie piękne, ale pierwsza piękniejsza
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
cashmere
obie cudne))
Dziękuję za opinię!

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

EDIT: cashmere a jednak znalazłam podobną, ale nie taką samą
http://vimeo.com/68529141#
Dzięki! Faktycznie podobna

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
strasznie droga suknia, ale skoro to ta jedyna
ja się zakochałam w sukni, która jest dostępna prawdopodobnie tylko na Śląsku, a wątpię, żeby mojej mamci chciało się jechać
No wiem że strasznie droga Ale jest opcja zniżka o której poniżej
Pokaż w jakiej się zakochałaś?!?

Cytat:
Cashmere super ta suknia! Chociaz na tych zdjęciach to raczej poszerza modelkę ;/ druga wydaje mi się że bardziej podkreśla talię. Czy jest możliwość wypożyczenia tej sukni czy tylko kupno? Obydwie są ładne, bez spojrzenia jak ty w nich wyglądasz to ciężko stwierdzić która ładniejsza
No właśnie też mi się wydaje że ona na zdjęciu modelkę pogrubia. Jest na pewno szczuplejsza ode mnie, ale aż głupio napisać, ale uważam że na mnie dużo lepiej wygląda Tragiczne zrobili te zdjęcia...
Jest też możliwość wypożyczenia tej sukni, ale ja bym chciała chyba bez trenu, a wtedy w grę wchodzi tylko kupno. Dodatkowo Pani w salonie podpowiedziała, że można teraz kupić kupon na Grouponie, i za 129zł ma się 1000zł rabatu. Więc jeśli bym się zdecydowała kupno mi wyjdzie niecałe 3100, a wypożyczenie 2800zł + ok 1000zł kaucji, która nie wiadomo czy by cała do mnie wróciła... Więc bardziej się opłaca kupić

Dziewczyny cały czas myślę o tej kiecce, zwariowałam na jej punkcie No ale po niedzieli idę z kumpelą i pokaże jej się w obu, potrzebuję obiektywnej porady

Rabbitka mi też się bardziej podoba druga sukienka

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2013-10-06 o 10:07
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 10:27   #4668
rabbitka
Rozeznanie

Dzięki Dziewczyny za opinie decyzje i tak podejmą moje Druchny więc będę wiedziała w przyszłym tygodniu
Anesthesia masz racje druga jest zdecydowanie wygodniejsza jeżeli chodzi o taniec i ogólne poruszanie się.
Opiumalfa pierwsza jest z Mango, druga z Asos'a

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 10:31   #4669
Monaa2
Raczkowanie

Dziękuję za miłe przywitanie!
Cytat:
Witaj Monaa2
U Ciebie przygotowania pewnie już pełną parą ruszyły
U mnie właśnie większych przygotowań brak bo nie wiem jak się do tego zabrać!
Monaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 10:35   #4670
say-hello
Zakorzenienie

300 dni do ślubu jutro z przodu będzie 2
Stary 2013-10-06, 10:40   #4671
Monaa2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Witaj.
26 kwietnia to również moja data.

Napisz coś więcej o Was i o tym co macie już załatwione.
Już piszę!
A więc tak, jak pisałam wcześniej nie wiem jak zabrać się do większych przygotowań. Studiuję i mieszkam z TŻ w Lublinie, ślub jest w miejscowości TŻ nie mojej. Mamy od roku załatwioną salę, zespół i datę w kościele. Fotografem będzie moja przyjaciółka (jej propozycja). Świadków mamy wybranych - nasze najbliższe rodzeństwo. Suknie mam już kupioną [ Problem z suknią jest taki że jest ona w sam raz i najgorzej będzie przeżyc jesień, żeby utrzymać moją wagę Planuję zakupić karnet na ćwiczenia Buty chcialam zamówić przez allegro, choć nei wiem czy to dobry wybór. W najbliższym czasie chcemy kupić alkohol bo od nowego roku drożeje... W następny weekend jedziemy do mojego domu, żebyśmy wszyscy spotkali się i obgadali Nie wiem jaki kolor sali wybrac, zaproszeń itp...

Także widzicie, powinno wszystko być załatwiane a nie wiem jak się za to zabrać...
Stary 2013-10-06, 10:42   #4672
say-hello
Zakorzenienie

Mona - twoja suknia ma piękne plecy
Stary 2013-10-06, 10:53   #4673
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Mona - twoja suknia ma piękne plecy
Mi też te plecy strasznie się podobają!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 10:58   #4674
Monaa2
Raczkowanie

Dziękuję! Chciałam bardziej koronkowe ale szycie byłoby droższe niż zakup tej sukienki... Mam krótkie włosy i nie wiem jaką do niej fryzure dobrać. Na pewno coś zwiewnego, nie przyklepanego ;p
Stary 2013-10-06, 11:16   #4675
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Chciałam Was wszystkie przeprosić za moją dłuuugą nieobecność. Niestety najpierw w pracy miałam urwanie głowy, a w weekendy wesela, a na następny dzień po weselu byłam chora. Rozłożyło mnie szybkie tempo... I tak oto od prawie 1,5 tyg. jestem chora, a od czwartku ledwo żywa, dziś dopiero powracam do świata żywych. Ale nie będę się już rozpisywać.

Ze spraw ślubnych - mamy podziękowania dla gości - zawieszki do nich; mam kształt winietek, jedynie TŻ musi zaakceptować i będę je wypisywać ; stworzyłam pierwszą stronę na zaproszenia i teraz świadkowej wujek, grafik, ma je stworzyć w odpowiednim programie, ponieważ mój komputer nie dał rady Także część spraw poszła do przodu!!!
Trzymajcie kciuki, bo jeśli się uda to w sobotę kupimy wódkę! Oby się udało

Witam wśród nas nowe PM-ki! Cieszę się, że jesteście z nami
Obiecuję być już bardziej na bieżąco

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 11:20   #4676
poznanianka1990
Zakorzenienie

Witam nowe PMki

Cashmere, bardziej mi sie podoba ta suknia z drugich przymiarek.

missmalezji, śliczna fryzura, ale bransoletke wybrałabym delikatniejszą.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 11:56   #4677
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Już piszę!
A więc tak, jak pisałam wcześniej nie wiem jak zabrać się do większych przygotowań. Studiuję i mieszkam z TŻ w Lublinie, ślub jest w miejscowości TŻ nie mojej. Mamy od roku załatwioną salę, zespół i datę w kościele. Fotografem będzie moja przyjaciółka (jej propozycja). Świadków mamy wybranych - nasze najbliższe rodzeństwo. Suknie mam już kupioną [ Problem z suknią jest taki że jest ona w sam raz i najgorzej będzie przeżyc jesień, żeby utrzymać moją wagę Planuję zakupić karnet na ćwiczenia Buty chcialam zamówić przez allegro, choć nei wiem czy to dobry wybór. W najbliższym czasie chcemy kupić alkohol bo od nowego roku drożeje... W następny weekend jedziemy do mojego domu, żebyśmy wszyscy spotkali się i obgadali Nie wiem jaki kolor sali wybrac, zaproszeń itp...

Także widzicie, powinno wszystko być załatwiane a nie wiem jak się za to zabrać...
Kocham Lublin Sukienka bardzo delikatna-śliczna Alkohol też mamy zamiar niedługo kupić. Czekamy tylko na listę od barmana. Powinniśmy ją mieć juz 3tyg.temu, ale barman się ociąga, co mnie delikatnie stresuje...

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 12:12   #4678
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Suknie mam już kupioną
Suknia jest przeeeeboska
Piękna!
W jakim mieście ją kupiłaś?
Stary 2013-10-06, 12:30   #4679
gornek
Zakorzenienie

Piękna suknia, szczegolnie urzekly mnie plecy, przymierzałam coś podobnego, jednak nie za dobrze w tym wyglądalam, ale nie powiem wybrałas idealna
Ja teraz czekam jak na szpilkach na zaproszenia, etykiety na wódke i buty, jednak mam mały problem ponieważ kurier ma mi to przywieźć do domu a ja dzień w dzień prawie pracuje po 12 h a nie wiem czy mój TZ bedzie w domu aby to odebrać, jak go nie będzie to nie wiem kurier odjedzie? miała ktoras taka sytuacje ? wiem, ze ma dzownic, jednak mam taka prace, ze nie moge miec swojego tel prywatnego przy sobie, jedynie sluzbowy
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 12:44   #4680
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
No wiem że strasznie droga Ale jest opcja zniżka o której poniżej
Pokaż w jakiej się zakochałaś?!?
pokazuję
Cytat:
Już piszę!
A więc tak, jak pisałam wcześniej nie wiem jak zabrać się do większych przygotowań. Studiuję i mieszkam z TŻ w Lublinie, ślub jest w miejscowości TŻ nie mojej. Mamy od roku załatwioną salę, zespół i datę w kościele. Fotografem będzie moja przyjaciółka (jej propozycja). Świadków mamy wybranych - nasze najbliższe rodzeństwo. Suknie mam już kupioną
Problem z suknią jest taki że jest ona w sam raz i najgorzej będzie przeżyc jesień, żeby utrzymać moją wagę Planuję zakupić karnet na ćwiczenia Buty chcialam zamówić przez allegro, choć nei wiem czy to dobry wybór. W najbliższym czasie chcemy kupić alkohol bo od nowego roku drożeje... W następny weekend jedziemy do mojego domu, żebyśmy wszyscy spotkali się i obgadali Nie wiem jaki kolor sali wybrac, zaproszeń itp...

plecy boskie, dla mnie niestety taki przód odpada, bozia nie uraczyła mnie cycem
karnecik na fitness bardzo polecam, ja chodzę już drugi miesiąc, mało regularnie, ale TŻ mówi, że udziec się zmniejszył, chociaż na wadze ja tam nic nie widzę w przyszłym tygodniu mam dostać dietę od mojego kolegi-fitnessmaniaka, jakby któraś coś potrzebowała to chętnie się podzielę
pokaż salę, to może coś z kolorem pomyślimy, dziewczyny to super kolorystki są
Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Piękna suknia, szczegolnie urzekly mnie plecy, przymierzałam coś podobnego, jednak nie za dobrze w tym wyglądalam, ale nie powiem wybrałas idealna
Ja teraz czekam jak na szpilkach na zaproszenia, etykiety na wódke i buty, jednak mam mały problem ponieważ kurier ma mi to przywieźć do domu a ja dzień w dzień prawie pracuje po 12 h a nie wiem czy mój TZ bedzie w domu aby to odebrać, jak go nie będzie to nie wiem kurier odjedzie? miała ktoras taka sytuacje ? wiem, ze ma dzownic, jednak mam taka prace, ze nie moge miec swojego tel prywatnego przy sobie, jedynie sluzbowy
zadzwoń do kuriera, podaj mu swój służbowy, albo niech przyjedzie wieczorem jak wrócisz z pracy, u mnie kurier ostatnio był po 21...
numer do kuriera bez problemu dostaniesz w firmie kurierskiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1351974672_nicola_m1_b.jpg (44,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1351974675_nicola_m2_b.jpg (38,7 KB, 23 załadowań)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości