|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Katien hello
chyba Cię nie przywitałam jeszcze ![]() waga Ci stoi widzę Anulciak gratki ![]() Trax jak tam w Pl ? Przyznaję, że dziś popłynęłam z pierogami ogólnie same węgle, oprócz białkowo-tłuszowego śniadania Chciałam się zważyć w poniedziałek, ale po dzisiejszym dniu o jakichś spadkach nie będzie mowy nawet. Więc ważę się w sobotę za tydzień (!) |
|
|
|
#2912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie też. I orzeszków w cieście. I domowa pizza (z grzybkami z lasu i brokułami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Brawo za ćwiczenia dziewczynki ![]() Upiekłam dzisiaj serniczki z owocami i sernik Będą na jutro ![]() Napiłabym się czegoś dobrego, drinka z pomarańczowym soczkiem albo whisky z colą ![]() I owsianka (3 łyżki płatków, 1/2 szk. mleka) z duszonymi śliwkami, wiejskim i 3 kostkami korzkiej II rolmpos w occie III 2 gołąbki (zwykłe, mamusiowe) w sosem pomidorowym IV wiejski z duszonymi śliwkami i orzeszkami V się jeszcze zobaczy, o ile zgłodnieję
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Katiennn staram się. Na wątku pewne zasady obowiązują
![]() Pomylam gary, pomogłam Młodemu się wykąpać, wykapalam sie, nalozylam maskę na włosy i buzke i 3 razy sprawdziłem czy na DVD działa mi płytka;DJutro mam zajęcia na pracownii kosmetycznej mam nadzieję że nie zacznie od egzaminu....Kurcze mam jeszcze 14 koktajle bialkowych a daty im się kończą... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2915 | ||||
|
Tajka
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kisiej wskoczyła do rankingu
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-10-05 o 20:28 |
|
|
|
|
#2917 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamierzam sobie zrobić wrapa warzywnego z kurczakiem w poniedziałek na uczelnię, żeby już nie jeść byle czego.Jakbym miała nie ćwiczyć będąc po 18 w domu to nie ćwiczyłabym nigdy A schudnąć trzeba ![]() a co studiujesz?
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne butki PS. Trochę ci się podpis zepsuł.
Edytowane przez Elsay Czas edycji: 2013-10-05 o 20:46 |
|
|
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was serdecznie !
Bardzo zainteresował mnie Wasz wątek, dlatego chciałabym dołączyć do wspólnej motywacji, wprowadzając oczywiście od siebie pozytywną energię i moc endorfin, które uwalniają się po każdych wylanych potach ![]() Na karku mam 20 wiosen, aktualnie ważę 57 kg, chciałabym wrócić do swojej wcześniejszej wagi a mianowicie coś pomiędzy 54 i 55 kg. Ostatnie stresy, tabletki antykoncepcyjne, sprawiły, że jadłam za dużo, tego czego nie powinnam: czekolaaaada, jakieś chrupki, cukiereczki... ![]() powiedziałam sobie: o nie, stop! Ćwiczę (przeważnie mel b), biegam, spaceruję - wszystko byleby być w ruchu! Co do posiłków, na przykład dzisiaj wyglądało to tak: ś: kromka chleba razowego, serek wiejski lekki 200g, kawa zbożowa z mlekiem II ś: dwa małe jabłka + 5 śliwek o: talerz zupy kalafiorowej niczym nie zaprawianej + skrzydełko podwieczorek: jabłko kolacja: sałatka jarzynowa bez majonezu, bez soli (taki miks gotowanych warzyw z szyneczką) Poza tym, jestem studentką drugiego roku administracji, uwielbiam zawierać nowe znajomości, poznawać ludzi i ich poglądy ![]() Co do zainteresowań, literatura - mój konik, muzyka - ucieczka od zwariowanej codzienności i takie tam inne relaksujące mnie sprawy Życzę wszystkim udanego wieczoru i wytrwałości! The power of people niech będzie z nami
Słodycze, zrywam z wami! --->1 aktualnie - 56 kg Postanowienie - nie dam się świątecznemu obżarstwu ![]() cel - 55 kg Edytowane przez Akacja93 Czas edycji: 2013-10-05 o 21:12 |
|
|
|
#2920 |
|
Rozeznanie
|
Ach, rzeczywiście
muszę coś w końcu zrobić z tym podpisem ![]() A tak z innej beczki, zamierzamy się wybrać z Tż w luty/marzec na jakieś wakacje, ale jedyne miejsce gdzie jest w miare ciepło to chyba Egipt, a jakoś nie jestem do niego zbytnio przekonana Jak nic nie wymyślimy to pewnie Cypr w wakacje. Akacja93 Witamy ?
http://aniutte.blogspot.com Edytowane przez Niewymierna Czas edycji: 2013-10-05 o 21:11 |
|
|
|
#2921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jasne! byłam w Decathlonie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobry pomysł ![]() może na studiach się uda? ![]() Cytat:
![]() super są! byłam w Decathlonie, strój kupiłam ale fuj, nie lubię moich nóg okropne ... musiałam się szybko przebrać w ciuchy, bo w lustrze nie mogłam na nie patrzeć zero jędrności i takie duże uda, yhh...drukarka też kupiona mogę przez wi-fi drukować
|
||||
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozgość się u nas
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Raczkowanie
|
Melduję wzrost : 167 (a może i 166 na pewno nie mniej )
Co do wakacji w Egipcie, moi znajomi byli ostatnio i wrócili bardzo zadowoleni Podobno w Maroko ( to już relacja mojego szefa) jest cudownie
|
#2924 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Zdycham nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam taka chora.Brawa dla ćwiczących
|
|
|
#2925 | ||
|
Tajka
|
Ja tak na szybko się zamelduję:
Warm Up Jillian ABS Mel B Waist Workout Tiffany 10 pompek 15x 14kg na nogi 15x 14kg na ręce Cool Down Mel B 42min HH
|
|
#2926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no trochę im brakuje :C ale jak już nie będę miała ataków kaszlu, to wracam do ćwiczeń ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak się ma na 7 rano to się tak nie da
![]() Cytat:
Kuruj się |
|
|
|
|
#2928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nie stać mnie na Karaiby
|
|
#2929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Akacja93 witamy u nas
Blaszok jaki strój kupiłaś ?jest na stronie? od razu pomyślałam o decathlonie Cytat:
![]() Niewymierna fajne te Twoje butki! |
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Może kiedyś
![]() Mam w pokoju ogromną muchę która tylko lata Zaraz mnie coś trafi.
|
|
|
|
#2931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
Nie było mnie, przepraszam Oczywiście grzeszyłam A teraz mnie gardło pobolewa. Z pozytywów: wszędzie śmigam rowerkiem, więc nie ma dnia bez minimalnej dawki ruchu Dziś się obkupiłam, 2 swetry, koszula Masakra! Pozatym myślałam, ze lustra odchudzają, a tak popatrzyłam w kolejne i kolejne lustra, potem w odbicia szyb i kurde to ja, na prawdę ja?! Taki mam dobry dzień Jutro jeszcze jadę po jakąś bluzę, sweter, bo mam sporo zniżek z Elle i żal nie kupić jeszcze czegoś ![]() No i oczywiście rozpisuje sobie właśnie jedzenie, bo mam dosyć tych moich grzeszków Weekendy są ciężkie. Ale i tak mam super humor Madzia non stop głosuję.. widzę, że ładnie lecisz do góry
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż się w nich ![]() Zostaw grzechy w spokoju, bo Sylwester nadciąga! ![]() Właśnie widzę Jesteście szalone Dziewczyny z drugiego wątku też mnie dzielnie wspierają, a ja na innych też głosuję i tak sobie leci ![]() Super, że Kisiej się w rankingu pojawiła!
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Jak głosuję na Ciebie Madziu to czuję nutkę rywalizacji bo zawsze sprawdzam ile brakuje do dziewczyny przed Tobą
|
|
|
|
#2934 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Nie miałam czasu dzisiaj z Wami popisać... cały dzień w biegu a teraz mnie głowa tak boli, że zaraz padnę o ile brzuch się uspokoił to łeb zaczął napie.przać ehh, ja to wiecznie coś, jak nie urok to sra.czka ![]() Poczytałam Was, ale cytować nie będę bo nie mam siły... odpowiem na to co pamiętam Traxx, super, że już w domciu opowiadaj jak mama zareagowała? No i reszta członków rodziny był torcik? widzę, że od razu zadbałaś o włoski, no no ![]() Alice, dziękuję serdecznie za przepis obśliniłam cały monitor moje smaki zdecydowanie! Koniecznie muszę zrobić to niebawem ![]() Myszko za bieg ale Ty powinnaś w domu siedzieć i się kurować zdroooowia i szlaban na bieganie w przyszłym tygodniu ![]() Na autostradzie byłaś mówisz? ![]() Akacja, witamy u nas Elsay, grzybki i brokuły na pizzy? narobiłaś smaka! ![]() Anulciak, ale żeś się kobieto rozćwiczyła dumna jestem bardzo z Ciebie a sytuacji w domu nie zazdroszczę ehhh, tulę mocno
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
Anns, ale zakupy
i nie grzesz już blaszok, i tak pewnie zabójczo w tym stroju wyglądasz cała jesteś piękna Aga, halo, łer ar ju? ![]() Madzia, ale pyszności u Ciebie też chcę serniczki ![]() Klikam Ci zawzięcie i tylko lukam ile brakuje Ci do wyprzedzenia kolejnej osoby i naprawdę prężnie idziesz do góry Kisiej, Tobie też klikam ![]() Kasia, za 10 km rowerkiem ![]() Niewymierna, super te buciki kupiłaś Wy tak o tych włosach rozprawiacie, że się normalnie dokształcam póki co Waxa stosuję no i olejuję, ale nieregularnie... jak już wrócę do siebie do mieszkania to się za to wezmę porządnie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2937 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Normalnie nie wiem co się dzieje Świetne uczucie wiedzieć, że ma się takie wsparcie ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
Coś mi się malutko u Ciebie jedzonka wydaje ![]() Cytat:
![]() Alice Do łóżka z aspirynką marsz, bo inaczej za kolejny bieg dostaniesz po tyłku zamiast oklasków ![]() Blaszok Pokaż stróóój (siebie w nim oczywiście )
||||
|
|
|
#2938 |
|
Zakorzenienie
|
żegnam się znów, bo rano już wracam. trzymajcie się kochane, do usłyszenia!
|
#2939 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
A ja idę w kimonko. Dobrej nocki
|
|
#2940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z nami nie zginiesz już jesteś 11 )Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

chyba Cię nie przywitałam jeszcze

ale tak dawno nie jadłam...jestem na siebie zła mimo to

Będą na jutro 

Zaraz mnie coś trafi.
Dziewczyny z drugiego wątku też mnie dzielnie wspierają, a ja na innych też głosuję i tak sobie leci
o ile brzuch się uspokoił to łeb zaczął napie.przać
obśliniłam cały monitor
narobiłaś smaka!