|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVI
|
|
|
|
#3962 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uczę się go 6 rok i dalej nic nie umiem, ale wcale się do niego nie przykładałam ![]() Dziś będę testowała Amle (proszek nie olej) zobaczymy co z tego wyjdzie. |
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie lubię, nie umiem, wstydzę się akcentować, boli mnie od tego głowa. Z ist robię is, wszystko czytam "po angielsku" i nawet dni tygodnia brzmią jak "zarżnę Cię na miejscu". ![]() Edit: byłam spytać o tę siateczkę, co ją wszyć w dekolt chciałam (sukienki dekolt, nie mój własny), ale mogą mi sprzedać całą rolkę.
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-10-05 o 18:44 |
|
|
|
|
#3964 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
HEIL!
![]() Wszyscy się uczą, ja też przysiadłam, otworzyłam książkę i zapłakałam. Pal licho te wzory, które zajmują ćwierć strony w zeszycie. Pal licho, że całki, że macierze.. Ja nie potrafię narysować ładnie litery ksi. ![]() Ale wstyd. Ćwiczeniowiec mnie smiechem zabije jak zobaczy te kulfony. ![]() Idę się zaolejować resztką sezamu.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-10-05 o 19:35 |
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam ochotę się poddać, nie jestem niemiecką duszą, ani trochę. Mam ciarki jak słyszę ten język.
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Wtajemniczenie
|
W niemieckim każdy zwrot brzmi jak nakaz rozstrzelania
|
|
|
|
#3968 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nazot.Kiedy? A w ogóle gdzie tam jest Ross? Cytat:
![]() Ja się nie uczę ![]() Wiecie, że mam od dwóch tygodni na paznokciach ten sam lakier? Znaczy bazę Essence i top coat UV Eveline. Serio nie schodzi ![]() I kupiłam ten wasz zielony zmywacz z Isany
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-10-05 o 20:11 |
||
|
|
|
#3970 |
|
Rozeznanie
|
Widziałyście?
Nowe kosmetyki w biedronce i promocje Ponoć Wszystkie kosmetyki DeBa Bio Vital NIE ZAWIERAJĄ: - parabenów, - silikonów, - barwników, - olei mineralnych. |
|
|
|
#3971 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Ilekroć bym się nie spotkała z produktem z wielkimi napisami na etykiecie: "Bez silikonów, parabenów itd.", tak w składzie było przeważnie pq. |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ciekawość mnie zżera, chociaż to tylko szampony A pq-10 to jeszcze pół biedy, bo podobno jest wodą zmywalny. Edytowane przez dilula Czas edycji: 2013-10-05 o 20:26 |
|
|
|
|
#3973 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Weszłam na str. bioperla.peel i tak się zastanawiam czy to te szampony są na strony... |
|
|
|
|
#3974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mylą mi się, czasem to już nie wiem czy mówię po polsku, angielsku czy niemiecku. Nie wiem jak ludzie, którzy umieją po 5 języków to ogarniają ![]() Chyba nie umiem nakładać czegoś na sam skalp i to jeszcze o takiej dość płynnej konsystencji Jednak nie lubię, a nawet nie cierpię tego, że właśnie spływa mi po karku
|
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uczyłam się hiszpańskiego i greckiego na raz, miałam niezły kocioł w głowie, ale dałam radę. Uczyłam się angielskiego razem z francuskim i też umiem oba. Ale niemiecki? Przecież to już lepiej mi szczekanie wychodzi. ![]() Ciężko się nie zgodzić.
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Spaceroholiczka
|
Mnie się tam niemiecki kojarzy z gwarą śląską, a że godać umia, to problemu ni ma. Chociaż nie lubię go używać
|
|
|
|
#3977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Cytat:
A co w tym strasznego? Ja nie trzymam włosów w płukance, polewam włosy i po ptakach ![]() Cytat:
![]() Mogą mieć, ale tak czy inaczej mnie ciekawią.
|
|
#3978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyłapałam info na wątku początkujących włosomaniaczek. Ale zapytałam tam dziewczyn, może któraś wie i odpowie. W necie nie mogę tej gazetki znaleźć, a na skanach słabo widać.To raczej nie są dokładnie te szampony, ale pewnie jakaś ich wersja dla Biedrony. |
|
|
|
|
#3979 | |
|
Spaceroholiczka
|
I wcale nie czuję się z tym źle
![]() Mnie też. Mogłam nie klikać w link, acz z drugiej strony cierpię na deficyt szamponów, więc zakup byłby usprawiedliwiony Cytat:
Ale podobne, prawda? Strasznie ciekawi mnie skład, jak reszta składników będzie robić szał, to się skuszę. |
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja już po siłowni i ćwiczeniach kształtujących poszczególne partie ciała. Z włosami nic nie robiłam- uczesałam się w dounata i mam gdzieś. Może położę coś na noc, tylko nie wiem co. Co do niemieckiego- ja ten język uwielbiałam, mimo że uczyłam się go 3 lata tylko. I maturę z niego dobrze napisałam. Niestety dużo pozapominałam, bo od skonczenia szkoły średniej nie miałam znim styczności. Chcialabym się go nauczyć na nowo.
|
#3981 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gazetka urodowa obowiązuje od 10.10 do 23.10 do wyczerpania zapasów. Jeśli tych szamponów dotąd nie ma, to możliwe, że pojawią się dopiero 10. Butelki prawie identyczne są i może składy takie same albo bardzo podobne? Na bank to wersja dla Biedronki, pewnie limitowana, która będzie się ukazywać co jakiś czas. Poczyniłam mejla do sprzedawcy tych kosmetyków na all z prośba o skład szamponu. Jak dostaniemy skład to coś już będziemy o tych kosmetykach wiedzieć ![]() Cała gazetka Edytowane przez dilula Czas edycji: 2013-10-05 o 21:20 |
|
|
|
|
#3982 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Zaliczyłam skalpel zamiast body express, idę spać. Dobranoc, kochane |
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś zobaczyłam w mojej ulubionej drogerii plakat o makijażu wykonywanym przez makijażystów Paese. Chyba wprowadza ich kosmetyki. Bedę częściej tam przychodzić. Znacie jakiś płyn micelarny nie podrażniający? Be bauty, Dermedic, AA, Paese mnie podrażniają. Głowa mnie boli. Już 3 dzień. Proszki na receptę nie działają
|
|
#3984 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czy Ross jest, pojęcia nie mam, nie byłam tam jeszcze. ![]() Raczej nie, chyba, że w wersji podstawowej, jeżeli wybierzesz specjalność, którą chcesz wybrać. ![]() Cytat:
Ty Atena na drugie nie masz, hę? Korków z greckiej kaligrafii będę potrzebowała, wiem do kogo iść.
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię Burżuja ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Miałam napisać i zapomniałam ![]() Moje włosy zdecydowanie kochają proteiny. Dostały taką bombę dzisiaj i wyglądają bardzo dobrze ( a przynajmniej na tyle dobrze, na ile mogą wyglądać przy tej paskudnej czerwonej czerni która została po spraniu się Paltte )W spożywczym blisko domu są te farby Joanny, nawet upolowałam Hebanową czerń, tylko sięgnąć jej nie mogłam, a nikogo w pobliżu nie było.
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
Faaajne te szampony. Ale prawie pół litra za 6 złotych... pewnie ściema z oryginału.
Ulalala, micelek BeBeauty 400ml za 7.99 ... Edytowane przez edytah10 Czas edycji: 2013-10-05 o 22:31 |
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z kina, film specyficzny, całość lekko "ora" psychikę, że tak powiem
Miałam kupić oleo ale w sp byłaaa taka kolejka udało mi się odebrać kartę jednak musiałam czekać 30 min aż mi kartę aktywują, więc nie chciało mi się tam wracać i znów stać w kolejce kupię sobie w poniedziałek ![]() Natomiast kupiłam sobie świetną szczotkę i jestem przeszczęśliwa gdyż mnie nie puszy a to jest sukces
|
|
|
|
#3988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak Ci idą przygotowania do matury biologiczno-chemicznej?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a jak. Co jak co, ale na teściów, to ja narzekać nie mam prawa. ![]() Zazdroszczę, bo mnie przydałoby się go chociaż umieć strawić. ![]() Fajny, fajny |
|
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Mieliśmy w podstawówce i gimnazjum nauczycielkę zakręconą nad greckim alfabetem. A i na studiach Grecy się zdarzają
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

Uczę się go 6 rok i dalej nic nie umiem, ale wcale się do niego nie przykładałam 

nazot.