|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Lady dużo Zdrówka! Pij jak najwięcej żeby się nie odwodnić.
![]() Mój mąż chciał dobrze,zabrał Mała rano,dal mi silne środki przeciwbólowe i mówi żebym odespała noc. Ale tak się razem chichrali w salonie że nie dało się spać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej. U nas nocka nawet ładnie przespana. Obudziła się o 3 i o 6. A potem jeszcze do 8 spałyśmy. Tz znów dziś od 10-20 w pracy :/
Na dworze zimno... Nie wiem czy iść dziś na spacer. Wychodzicie na spacer?? Na jak długo???? Cytat:
![]() dla mężaLady kochana, Zdrowiej nam tam!!! Oby Pietraszko się nie zaraził ![]() Współczuję
|
|
#1113 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hello !
![]() u nas jeszcze jest tak, nie wiem czy robi to specjalnie jak nie chce już jeść bo potem nagle spanie jej przechodzi. Ale daje jej słoiczek a ona nagle zazyna pchac łapki do buzi i trzeć oczy. Czyli wiecie cała w zupce ![]() I ile się trzeba ponaginać... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehehe widzisz uroki bycia studentem ![]() Cytat:
![]() a co do spotkania myslę, że tak chyba, że teściowa znów będzie chciała przyjechać (ostatnio miała ale odwołali w ost chwili..) Cytat:
what?! pytam KTÓRY facet tak robi!? kajś Ty go znalazła ![]() ![]() ![]() ![]() I bidulko zdrówka dla Lady też ![]() chyba nici z sesji pogoda średnia
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My zaraz spadamy na obiad do t. (jak zwykle w niedziele :/) Tesc pewnie juz jadl nigdy nie czeka na nas, jemy tylko z tesciowa.
|
|
|
|
|
#1115 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() u nas ładna nocka, bez pobudki ja się tylko o 4 przebudziłam żeby sprawdzić czy wszystko ok ![]() Mąż już prawie zdrowy, także koniec jęków i stęków Cytat:
Cytat:
oby zapalenie szybko mięło [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43145024]Fewciu, oby przeszło zapalenie ![]() Pomadka - znam określenie, ono nieco staropolskie jest, nie używam, raczej z książek. Noc śrenia, Dorka ok ale Agu gorączkę znów miała :/[/QUOTE] zdrówka dla Agu Cytat:
współczuję choróbska:/ Cytat:
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Piękna pogoda
![]() ![]() ![]() Zrobiłam obiadek, mąż śpi to wysyłam na spacer. Zuzka też śpi w wózku. Mówiłam już że piękna pogoda jest ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1118 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie, gdzie pogoda, miało być słonko??? I od wczoraj już zmieniła się prognoza, zamiast 2 tygodni bez deszczu już od środy ma padać, bu, nie mogę przeżałować że tak szybko skończyło się ciepło...
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-10-06 o 13:27 |
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka! ale dzis piekny dzionek
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43139838] A dzisiaj bawiłyśmy się we 3 klockami drewnianymi (polecam te takie literkowe! super rzecz) na dywanie, młoda z półleżenia mi się między nogami posadziła, to ją zostawiłam na chwilę - zaciesz jak cholera fotka telefonem...[/QUOTE] |
||
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ciiiicho.
Pewnie wszystkie spędzają fajnie rodzinnie dzień. A ja samaaaaaa
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Tak rodzinnie, ze leze w lozku w sypialni a malz bablem sie zajmuje w salonie i mi smutno
a mielismy tak fajnie dzien spedzic ![]() Silver, kurde, pieknie Darunia na czworaka przechodzi, brawo!!! Ktos tu marudzil, ze mala nie staje na czworaka:P brawa! ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my czekamy na teściową
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daria od tygodnia tak robi Wreszcie się nauczyła ![]() to już wolę sama siedzieć ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Jutro idę do lidla ![]() http://www.lidl.pl/cps/rde/www_lidl_...erta.htm?id=76 ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Idę na spacerek z Darią bo widzę że nudzi jej się w domu. Nie ma słoneczka ale co tam.
|
|
#1126 |
|
Wtajemniczenie
|
Fewciu, Lady dużo zdrowia. Ja też się w nocy z 1,5 godziny męczyłam ale z kaszlem TŻ był dziś w pracy bo już kilka dni robią inwentaryzację. i teraz śpi bo przemęczony. W sumie się nie dziwię, bo 4 dzień z rzędu robić inwentaryzaję w sklepie który ma około 4500 pozycji to idzie dostać ![]() Szaja, co kupujesz dziewczynkom na gwiazdkę/mikołaja? Black, mogłabyś polecić jakiś fajny rozświetlacz do twarzy i bronzer (takie zeby wymodelować twarz)? Wiecie co? siedzę i myślę kiedy i jak zrobić Majusi roczek. No bo pasowałoby chyba najprędzej w sylwestra bo jak jej nie zrobimy w sylwka to dopiero po nowym roku, i co? w 2013 wogóle by urodzin nie miała?! głupio... No i mam zagawostkę jaki tort i dekoracje, bo chciałabym połączyć motyw jej urodzin z motywem zimowym. Wiem, stukacie się pewnie w głowę, żem durna, ale ja mam je*ba na tym punkcie |
|
|
|
#1127 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z moim 8-miesięczniakiem
|
|
|
|
#1129 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno będzie super!!! Jacię roczek... Ja chyba kupię ciasta i zaproszę ciotki babki na kawkę i tyle....
|
||
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzka my tez imprezy wyprawiac nie bedziemy, torcik, kawa, jakies ciacho, winko i wsio
![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1131 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mlody spi juz 1,5 godz, ja spr klasowki, nadrobilam wizaz i wygralam bubasna bluze na zime z all
![]() tylko obiadu jakos do tej pory ie maialm czasu zjesc. polocze z kolacja i bedzie 2w 1 ![]() kochana, pokaze po weselichu, jak bede zrobiona na wysoki polysk. generalnie taka "zwykla" chabrowa ![]() Cytat:
![]() ![]() pierwsze slysze ![]() Cytat:
trzymaj sie fewciu Cytat:
jak pietraszko? Cytat:
ach te oczyska!!!!! Sto latek!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
co dzis mlody rano zrobil
![]() generalnie tak jak pisalam znow mamy katar w nocy Kubun spal calkiem ok tylko nad ranem o 5.30 zaczal mu ten katar przeszkadzac. no wiec stwierdzilam ze trudno obudze go i mu odciagne katarkiem... odcianelam, nic nie polecialo tak glosno i wyraźnie pierwszy raz cos takiego powiedzial ale trafil idealnie hi hi.za niedlugi czas wtulil sie we mnie, zarzucial mi lapke na szyje
|
|
|
|
#1133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaliczyłyśmy z Darią spacerek. Nawet nie było tak zimno jak myślałam.
Cytat:
Ja roczek zrobię tak jak moja siostra robiła. W takiej małej knajpce. Zaprosimy tyle osób ile było na chrzcinach (12 osób). Chrzciny robiliśmy w domu i dziękuję bardzo.... Tyle roboty że szok ![]() Witaj Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Daria pełza!!!!!
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Ojej!
To uważajcie na siebie i zdrowiej, pij duuuuużo! Cytat:
Do jakiej kwoty? Mat, perła? Jakie wolisz? Takie kosmetyki to mój zdecydowany konik. Uwielbiam. |
|
|
|
|
#1135 |
|
Wtajemniczenie
|
Black, bronzer mat, a rozświetlacz perła. Kwota... hmmm... powiedzmy tak 30 zł.
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
E_vel, w takim razie polecam Ci face formy ze Sleeka. O tu masz - http://cocolita.pl/sleek_face_form_light.html Rewelacja, uwielbiam.
W tym jest też róż, baaaaaardzo ładny. Ja aktualnie choruję na Betty Lou Manizer z theBalm. <3 Bo Mary już mam. Mary to rozświetlacz, a Betty - bronzer, ale perłowy, złoty, kocham takie kosmetyki. |
|
|
|
#1137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i brawo za pełzanie ! ;* Cytat:
kurde aż się boje z czym wyskoczysz a ja zwykłe ciasto pewnie i
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
laskiiiiiii jak mi smutnooooo
tzn powinnam sie cieszyc, ale mi smutno ![]() babelek dzisiaj zjadl na sniadanie pol kromki z lurpakiem, na obiad rosolek z mieskiem marchewka i ziemniaczka troche plus makaronik a na kolacje kaszke bananowa, do tego popijal wody sporo (nauczyl sie pic z lovi 360) i.....po kaszce zasnal na noc!!!!!!! bez cyca!!!!!!!!! moj maly duzy chlopczyk fakt, dzisiaj wiecej byl na piersi niz np wczoraj, ale kurcze, on.....je!!!!!! ahh ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- ciekawe, jak Debrah z Amelcia, bo nie odzywala sie prawda? ![]() heh, malz przyszedl i mowi, napisz dziewczynom na forum, ze to JA dzisiaj malego karmilem i ja go uspalem hehe wiec pisze czyli co, spotkanie za tydz w sobote? gdzie? o ktorej? tylko ja raczej z malzem bede bo mnie zawiezie, ale to jego sie gdzies skitrasi :P
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, brawo dla malucha!! Rosolek z ziemniakiem i makaronem? Boj sie Boga ![]() dla Darii silver ![]() I wszystkiego dobrego dla Żulianki ![]() Jak czesto kapiecie maluchy obecnie? Cos sie zmienilo?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

dla męża

tylko ja mam takie zboczenie?

Spuchniete dziąsła,gorączka i ból niesamowity 
ale, zeby nie bylo za cudownie - pisalam, ze sie wczoraj zle czuje po tym bieganiu, a ze ten kumpel z ktorym smigalam na kacu i tez padl, otoooooooz, dwie mundre istoty nie zorientowaly sie, ze to grypa zoladkowa