|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Cytat:
![]() Pierwsze słyszę ![]() Pomadka to mi się tylko kojarzy z tą do malowania ust
|
|
#1082 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
|
|
#1083 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja też całe życie miałam lekki sen, ale jak pisałam, 9 miesięcy niespania zrobiło swoje.
|
#1084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() taka na zimę tylko czarna- http://carry.pl/ona/137-plaszcz.html i taka na teraz tylko ciemniejszy brąz- http://carry.pl/ona/145-kurtka.html
|
|
#1085 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj godzinkę, dzisiaj 1,5. I tak - przy serialu.
Cytat:
Co to są pomadki czekoladowe? Ja znam tylko pomadki do ust.
|
|
|
|
|
#1088 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
A dzwiek okapu jak mnie cale zycie denerwowala i denerwuje nadal, to keidy Borys pod nim ucina sobie codziennie drzeki jestem w stanie wczuc sie w ten klimat i tez nie to wycisza i usypia haha
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
nawijko w sumie nie wiem
i dajesz Kubusiowi tą kaszę na śniadanko bez mleka? U nas to roboty mnóstwo by było a Kubuś z tego może zjadłby z pół łyżeczki :/ ale muszę spróbować, przecież musi poznawać różne smaki ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- dziewczyny, pomadki to czekoladki ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- nawijko czyli jak zupka z mięskiem i kaszą to 3 garnki są potrzebne?
|
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
a Ty oglądałaś?? Cytat:
![]() Daria mało na brzuchu leży :/ więc u nas to nie przez to
|
|
#1091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzis np dalam mu kasze kukurydziana (gotowana na wodzie)+zblendowany banan i jabluszko (zostalo mi z deserku z poprzedniego dnia). Z tego wynika, ze 3 ![]() Ale ja dla siebie i tak gotowalam jaglanke wczesniej, takze to nie problem - gotuje po prostu wiecej. Zreszta laurka pisala, ze gotuje kasze w zupce, wiec moze sprobuj tak? Pewnie najpierw kasza, a po jakims czasie dorzuca sie warzywa, hmmm. Takie czekoladki z bombonierki czy co? ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Wspolczuje ulewania, domyslam sie, ze to przekichana sprawa ![]() U nas od narodzin zdarzylo sie raz czy dwa... |
||
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
hm, co do ciuchow na lewa strone, to mnie szlag trafia, ze malz ich....NIE przewraca. jakos mi sie wkrecilo, ze na lewej stronie sie mniej niszcza i piore, susze na lewej, dopiero po sciagnieciu z suszarki przewracam na prawa
tylko ja mam takie zboczenie?ide spac lejdis, dobranoc
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co czekoladki ogólnie, nie tylko z bombonierki Cytat:
|
||
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
Tak
To może wstaw filmik jeszcze raz to dziewczyny Ci powiedzą czy o to samo im chodzi
|
#1098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mhmm.. a moze upiecz jakieś bułki?? ja ostatnio piekłam;p ale za☠☠☠is.te a bardzo prosty przepis mam jak co. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aleeeeeeeeeeee jestem wkrzona na tzta masakrejszyn. Integrowal sie dzis grupowo %% normalnie baty musie należą!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ide spać. ;]
|
|
|
#1099 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja tylko mam nadzieje ze moje dziecko nie będzie takie jak mój kuzyn albo kuzyn tżta -na śniadanie płatki z cukrem, zero obiadu i same słodycze tylko jedzą... Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43142674]Magda, na plener: -park Sielecki w Sosnowcu -skansen -zamek w Będzinie ew. industrial - będzin-grodziec i stara cementownia KLIK teoretycznie po 10mcu, ale ja próbowałam ![]() Bo w ogóle telefonem ciężko ją uchwycić no, mentalne bliźnięta ![]() Dorotka za to taka rozgadana, że nawet gdy je - to gada [/QUOTE]Moj jak je i mu smakuje (czyli do tej pory zawsze ) jak mu pakuję łyżeczkę do dzioba to robi głośne i przeciągłe mmmmmmmm a jak chwilę nie podaje to pokrzykuje na mnie albo siedzi z taka rozdziawioną paszczą Cytat:
![]() Mnie tez pasuje, czyli co sobota? A jak reszta dziewczyn, bokeh , szklanka? Super by było znów Was obejrzeć Lecim nyny, dziś nie będę hardcorem Dobranoc |
||||||
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nocka ok. Budził się po 00 i przed 4 na jedzenie. Nie płakał, nie pierdział, także może jednak jest ok
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Lady chciałam właśnie pisać że x tych samych przyczyn co Ty piorę na lewą stronę. Jedynie skarpety na prawa. Ale powiem Wam coś co Was pewnie zdziwi-mój mąż skarpetki,jeansy i koszule pierze ręcznie. Deli daj Kochana przepis na buleczki ![]() Debrah Odezwij się! Lenova może to nie gluten tylko w tej bułce był jakiś nabiał i to skaza wyszła? Szaja jak Dorotka pięknie siedzi! Dziewczyny jeszcze nie zdążyłam pójść na wizytę do dentysty (tak długo się czeka do mojej) a znowu mam zapalenie okostnej Spuchniete dziąsła,gorączka i ból niesamowity ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko pamietaj, ze jaglanke trzeba jednak troche pogotowac, zeby zmiekla. Aaa, pierwzy raz slysze takie okreslenie ![]() Cytat:
Od 1:30, a po 2:10 bardzo czesto sie to pojawia. Witam sie z kolejna noca z pobudkami co 1,5h
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-10-06 o 07:42 |
||
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijka podobnie, ale u nas to jest intysywniejsze i nie tak seriami. Tylko raz na jakiś czas.
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ten filmik byl krecony hmm jakies 3tyg temu. Teraz tak czesto tego nie robi, czasem mu sie zdarzy. Pewnie calkiem minie za jakis czas
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie mi się udało nagrać jak przybija piątkę ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1106 |
|
Konto usunięte
|
Fewciu, oby przeszło zapalenie
![]() Pomadka - znam określenie, ono nieco staropolskie jest, nie używam, raczej z książek. Noc śrenia, Dorka ok ale Agu gorączkę znów miała :/ |
|
|
|
#1107 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie polecę młynka, ja mam taki stary ze 20 letni dziad, ale działa jeszcze. Cytat:
Cytat:
Masakra to wyglądało, jakby się dusił.Ale burzę wywołałam pomadkami Zacytowałam dokładnie jak teściowie się wyrazili, ale u nas tak się mówi na czekoladki. Nancy już wyjaśniła co to jest
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko udało mi się nagrać ale wrzucę wieczorem, bo mąż z imprezy firmowej wrócił o 5 rano. Więc dziś cały dzień z Zuzka.
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochane!
![]() Co do pomadek-spotkałam się z takim określeniem pianek w czekoladzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Hello lejdis
Mlody nocke calkiem ladnie by przespal (to tulenie jest wybawieniem!!! Dzisiaj obral za cel malza, zarzucil lapke na szyje M.i tak spali ) pobudka o 8.20 ale, zeby nie bylo za cudownie - pisalam, ze sie wczoraj zle czuje po tym bieganiu, a ze ten kumpel z ktorym smigalam na kacu i tez padl, otoooooooz, dwie mundre istoty nie zorientowaly sie, ze to grypa zoladkowa Daniel jak sie okazalo mial rownie cudowna nocke:P Takze chyba jakis wirus u nas panuje, oby tylko babelek sie nie zarazil ![]() Fewciu, wspolczuje, kurcze, znowu razem jestesmy chore :P przytulam!!! Ide zdychac dalej bo co sie rusze to od razu mnie okrutnie mdli Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

wywiesiłam i również takie schowałam do szafy
Och jaki ogromny był bulwers kiedy spieszył się do pracy a tam wszystkie skarpetki elegancko poparowane ale na lewej stronie 

(jak mnie to wkurza 

od razu sie budze, wnerwia mnie ono.

ale, zeby nie bylo za cudownie - pisalam, ze sie wczoraj zle czuje po tym bieganiu, a ze ten kumpel z ktorym smigalam na kacu i tez padl, otoooooooz, dwie mundre istoty nie zorientowaly sie, ze to grypa zoladkowa