|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII
Cytat:
1) http://www.decathlon.pl/kostium-jedn...d_8274609.html 2) http://www.decathlon.pl/kostium-jedn...d_8232106.html 3) http://www.decathlon.pl/kostium-karo...d_8270525.html 4) http://www.decathlon.pl/kostium-jedn...d_8215663.html wahałam się między 3 a 4, ale 4 lepiej leżała, więc wzięłam ![]() Cytat:
![]() fajnie, że jeździsz rowerkiem ![]() jestem ciekawa zakupów! Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no faktycznie kiepsko... oby szybko przeszło! ![]() Cytat:
hahaha, mooooże ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- przed chwilą dostałam wiadomość na facebooku od Federico: "The day that we met I was not able to tell you how beautiful are your eyes... Eyes for me are the first thing that I see in a girl (also in men u.u) and then the behaviour. But believe me, your eyes 'hitted' me so much that I couldn't be able to tell you by voice how much beautiful they are " a zaraz potem dopisał: "I only wanted to say it to you for days, and tonight we were talking, so I told you ![]() I will tell you "buonanotte", but for me, a really good night will be only dreaming of your eyes ^^" ehehhe, no nieźle : > tego się nie spodziewałam szkoda, że nie jest w moim typie
|
|||
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
blaszok, super ten strój
też bym wybierała pomiędzy 3 a 4 no a, że czarny dodatkowo wyszczupla to super wyboru dokonałaś ![]() blaszok, no ale Ci napisał szkoda, że nici z tego
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaak, ta czerń miała znaczenie no i cena bo to tylko rok zajęć, a takie normalne stroje (dwuczęściowe) mam ![]() aż mnie wcięło, jak to odczytałam ale b. miłe to było
|
|
|
|
|
#2945 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
miałam podobne sytuacje ze znajomymi z Turcji
|
|
#2946 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do zakupów to jutro w klubie wrzucę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() opowiadaj ![]() Dobranoc Dziewczyny
|
|
|
#2947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę się starała. Moje życie w moich rękach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Hej.Ja zaraz zwleke się z łóżka bo na 9 mam zajęcia a muszę jakieś żarcie przyszykowac.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez anulciak85 Czas edycji: 2013-10-06 o 06:43 |
||||
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Blaszok mraaaaaaaaau Wstałam o 7 i pierwsze co to na kompa, o 9 wybywam pograć w siatkę. Aga byłaś na tym meczyku wczoraj, prawda? ps. odezwij się |
|
|
|
#2949 | |||||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Co Ty takiego robiłaś? Nie no w przyszłym tygodniu to ja planuje być zdrowa a byłam na autostradzie, byłam ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
Lubie na ostro ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2013-10-06 o 09:10 |
|||||
|
|
|
#2950 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() Może opija zadanie egzaminu
|
|
|
#2951 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Anns za grzeszki
super,że jeździsz rowerkiem gdzie się da![]() ooo,jakie łowy ubraniowe! ![]() Heroine o tej porze jak napisałaś to ja już kompa miałam wyłączonego i w łóżeczku ![]() oj,nie fajnie masz-jak nie brzuch to głowa,ale ta głowa to pewnie z tego aktywnego dnia może? @ jest? Cytat:
ja też nieregularnie nakładam olej... w ogóle to w ej gazetce biedronkowej wyczaiłam też jakiś szampon bez silikonów i parabenów- muszę dokładniej mu się przyjrzeć ![]() Cytat:
Cytat:
dzień dobry! za oknem znowu słoneczko na śniadanko omlet z 2 jajek z twarożkiem i powidłami Madzia pięknie się pnie do góry,ale Kisiej wypadła...głosować dziewczyny! EDIT:właśnie Kisiej jest z powrotem!!!
|
|||
|
|
|
#2952 |
|
Czekoladoholik
|
Moge głosować na kisiej
Edit. Poklikane, już nie mogę ?!?!?
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2013-10-06 o 10:46 |
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
Witam tego pięknego, słonecznego dnia!
Wstałam po 6, kawka zbożowa z mlekiem + "Dobranoc, Panie Holmes" do poczytania ![]() ś: wątróbka drobiowa trzy kawałeczki + kromka chleba razowego II ś: sałatka jarzynowa + herbata zielona ---> co do dalszych posiłków, w ciągu dnia się okaże Po południu chyba pobiegam, żal marnować takie rześkie powietrze Udanego dnia
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Turcy to chyba nawet jeszcze gorsi ![]() no właśnie ![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() udanego treningu! ładna, ładna |
|
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie szaro i buro za oknem ![]() Cytat:
![]() pogoda za oknem kiepska a ja zaraz zabieram się za notatki podanie też muszę trzasnąć i załatwić książki to będzie pracowity dzionek ![]() miłej niedzieli, kochane!
|
||
|
|
|
#2956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to rzeczywiście zapowiada Ci się pracowity dzień-a u mnie luz blues zaraz się ubiorę i skoczę po jabłka-chcę zrobić ciastka francuskie z jabłkami,będą akurat na podwieczorek poobiedni
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka trochę deszczowa pogoda dziękuję ![]() zazdroszczę luzu a podwieczorek zapowiada się pysznie!
|
|
|
|
|
#2958 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
A widziałaś ślimaczki z ciasta francuskiego ale z czekoladą?
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2961 | ||
|
Tajka
|
Coś mi nie zacytowało
![]() No trudno. Wstałam po 11 Ja już po śniadanku i dzisiaj trochę ogarniania w związku z pracami na uczelnię. ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Ja już mam 4 prace pisemne zadane ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Siema Piękne
![]() Siedzę właśnie na meczu i zamarzam ![]() Zazdroszczę Wam słońca, u mnie tak jak u Blaszoka, szaro i ponuro ![]() ś: owsianka na wodzie (2 łyżki płatków, 1 łyżka wiorkow kokos., 1/2 banana) z duszonymi sliwkami i 1/2 brzoskwini, wiejskim i orzeszkami Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pycha śniadanko )
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkurzylam...poszłam na zajęcia...przyszliśmy 4 a okazało się że sekretariat nie zostawił kluczy i po 5 min było po zajęciach....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2965 | |||
|
Konto usunięte
|
Hejka. Miałam z Wami popisać, ale chyba byłam przemęczona. Strasznie napuchłam i patrząc w lustro zbierało mi się na płacz więc odpuściłam i poszłam spać przed 20. Spałam do rana, chyba nawet nie przekręcałam się na łóżku bo jak zasnęłam tak i obudziłam się. Byłam na małych zakupach dzisiaj i kupiłam legginsy, spódnicę, pidżamkę i dres
Do tego kosmetyki na włosy. Przebiegłam się już dzisiaj i dotleniłam bo taka piękna pogoda Coś tam jeszcze miałam napisać, ale wypadło mi z głowy ![]() Wiadomo, że dobrze bo w domu Ale już się przyzwyczaiłam do tamtego życia i trochę mi go brakuje. I tutaj jedzenia za dużo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie no nie ma lipy, nikt nie mówił o wyglądzie. Mama mówiła, że szczupła jestem i tyle w sumie Czyli trzeba się brać do roboty Tortu nie było, za to schabowy na obiad był ![]() Noooo, przez drogę strasznie elektryzowały mi się włosy. Nawaliłam oleju kokosowego, później umyłam. Różnica wielka Kupiłam już szampon byle jaki pokrzywowy za 1.99, no i odżywkę z Dove. Do tego mam zamiar zamówić Jantar i jeszcze CP. I najważniejsze to końcówki ściąć. Jak już to nie pomoże to ja nie wiem.Cytat:
|
|||
|
|
|
#2966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej posprzątałąm w domku i zrobiłam niby sernik z jogurtu, siedzi w piekarniku ciekawe co z niego wyjdzie
|
||
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2968 |
|
Konto usunięte
|
Melduję 25km stacjonarnego
|
|
|
|
#2969 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie jesteście kochane
Decyzję podjęłam następującą: Zmodyfikuję trochę dietę 3D Chili i od 15 października do niej będę się stosować. Zmodyfikuję, bo moim zdaniem w niektórych dniach jest zbyt mało kalorii i ogólnie trochę za mało białka, więc będę podbijać serem białym i kurczakiem Dieta podoba mi się z tego względu, że mam piękną rozpiskę na 28 dni i mam się czego trzymać, bez oszukiwania. Laski chudną na niej 4-6kg miesięcznie, więc całkiem sympatycznie to wygląda - nie za dużo nie za mało. Życzcie mi powodzenia tym razem Więcej szczegółów zaraz w klubie.
|
|
#2970 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43148935]Melduję 25km stacjonarnego[/QUOTE]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

Oczywiście grzeszyłam
Jutro jeszcze jadę po jakąś bluzę, sweter, bo mam sporo zniżek z Elle i żal nie kupić jeszcze czegoś 
Weekendy są ciężkie. Ale i tak mam super humor 

Dziewczyny z drugiego wątku też mnie dzielnie wspierają, a ja na innych też głosuję i tak sobie leci 

a teraz mnie głowa tak boli, że zaraz padnę
o ile brzuch się uspokoił to łeb zaczął napie.przać
to super wyboru dokonałaś

Zaraz mnie coś trafi.

obśliniłam cały monitor
moje smaki zdecydowanie! Koniecznie muszę zrobić to niebawem