Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-06, 12:46   #4681
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Gornek to czemu nie podalas adresu pracy? Tel kontaktowego sluzbowego?
U mnie kurier po tel do mnie przewaznie zostawia u sasiadow paczki.
Jak cie nie bedzie i nie odbierzesz tel to odjedzie. Pewnie bedzie probowal na nastepny dzien.
Do mojej mamy raz kurier sms napisal xd ze prosi o kontakt itp

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 12:52   #4682
gornek
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Nie moge podawac nr tel sluzbowego, poniewaz posluguje sie nim tylko i wylacznie w pracy. Adresu pracy tez nie podalam, poniewaz nie wiedzialam jak pracuje, ale napisala e-maila do ameli i do bialych butow, kiedy maja w planie wyslac paczki, abym mogla to jakos zgrac i ew, powiedziec, zeby podwiezli mi to do pracy.
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 14:28   #4683
Anesthesia
Wtajemniczenie

Monaa2 , piękna suknia Jestem bardzo ciekawa jak wygląda na Tobie, mnie się szalenie takie plecy podobają i sama celowałam w podobne, ale koniec końców przy przymiarkach nie natrafiłam na ani jedną suknię z takimi fajnymi plecami
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 14:49   #4684
fascinata
Raczkowanie

A mnie coraz bardziej przerażają ceny z fotografa i kamerzystę Chciałabym i to i to ale w sumie to wychodzi jakieś 5000zł lub więcej

Przeczytałam też że niektóre z Was będą korzystać z usług florystek - o tym w ogóle nie pomyślałam
Stary 2013-10-06, 14:54   #4685
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Monaa2 Pokaż wiadomość
Witam Was PM 2014!
Witam

Gratuluję sukienki. Jest śliczna, a plecy - rewelacja

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 14:56   #4686
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
A mnie coraz bardziej przerażają ceny z fotografa i kamerzystę Chciałabym i to i to ale w sumie to wychodzi jakieś 5000zł lub więcej
ja płace 6000
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 15:07   #4687
justynkie
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!
Witam wszystkie nowe PMki

Nie było mnie kilka dni, ale Was podczytywałam. Widziałam że znowu mamy nowe suknie, gratuluję zakupu

Kamilka witaj ponownie! Ja Cię jeszcze kojarzę

Któraś z Was pytała o relacje z kursu u Dominikanów. Byłam na razie na pierwszym spotkaniu, zdziwiła nam liczna osób po było chyba ze 30 par. Pierwszy wykład jest dość nudny bo było o religii, Kościele, takie pierdy trochę... U Dominikanów jest opłata, bo normalnie to te nauki są darmowe, ale akurat zakonnikom moge dać parę groszy. Jest to oczywiście co łaska, ale i tak wszyscy rzucali.
Generalnie po pierwszym spotkaniu nie jestem zachwycona, może ksiądz rozkręci się nastepnym razem. Trzeba to zrobić i tyle...

Jesteśmy na etapie szukania alkoholi, głównie wina. Miało być Carlo Rossi ale chyba wybierzemy mołdawskie wina. Będą 4 rodzaje: czerwone słodkie, czerwone półwytrawne, różowe półsłodkie i białe półwytrawne.
Słodki bedzie na pewno Kagor, półwytrawne chcemy mołdawskie (Dusza Mnicha albo Mołdawska Dolina) a różowe jeszcze nie wiemy. Na 80 osób będzie po 5 butelek każdego rodzaju.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 15:16   #4688
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Jesteśmy na etapie szukania alkoholi, głównie wina. Miało być Carlo Rossi ale chyba wybierzemy mołdawskie wina. Będą 4 rodzaje: czerwone słodkie, czerwone półwytrawne, różowe półsłodkie i białe półwytrawne.
Słodki bedzie na pewno Kagor, półwytrawne chcemy mołdawskie (Dusza Mnicha albo Mołdawska Dolina) a różowe jeszcze nie wiemy. Na 80 osób będzie po 5 butelek każdego rodzaju.
U nas też chyba będą mołdawskie i może kilka butelek naszego ulubionego gruzińskiego Gdybym miała na to fundusze, to bym tylko gruzińskie kupiła, ale butelka kosztuje 50zł...
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 15:21   #4689
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość

Przeczytałam też że niektóre z Was będą korzystać z usług florystek - o tym w ogóle nie pomyślałam
Niestety wszystko kosztuje, my też płacimy za nich koło 6000zł.

Florystka też dobra sprawa i będziemy też korzystać z jej usług
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 15:34   #4690
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Któraś z Was pytała o relacje z kursu u Dominikanów. Byłam na razie na pierwszym spotkaniu, zdziwiła nam liczna osób po było chyba ze 30 par. Pierwszy wykład jest dość nudny bo było o religii, Kościele, takie pierdy trochę... U Dominikanów jest opłata, bo normalnie to te nauki są darmowe, ale akurat zakonnikom moge dać parę groszy. Jest to oczywiście co łaska, ale i tak wszyscy rzucali.
Generalnie po pierwszym spotkaniu nie jestem zachwycona, może ksiądz rozkręci się nastepnym razem. Trzeba to zrobić i tyle...

my nauki mamy "z głowy" przez zaświadczenia z liceum bo niby religia w ostatniej klasie była takim kursem
za to jutro o 17:30 idziemy z TŻ na Naturalne Planowanie Rodziny (w ramach poradni) 2 spotkania po 1,5h 130zł, kolejne za 2 miesiące bo dają czas na robienie obserwacji

dobrze, że zrezygnowaliście z tego Carlo Rossi

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 15:42   #4691
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ja mam problem z wódką bo już się w sumie nastawiłam na Stocka, a przyjaciele powiedzieli, że go nie cierpią i to najgorsza wódka jaką pili... wiem, że każdemu się nie dogodzi, ale to dość bliscy znajomi i chcielibyśmy, żeby im wódka smakowała :P Rodzice mówią, żeby brać Wyborową, ale mnie ona średnio podchodziła... Choć akurat ja i TŻ będziemy najmniej pili, w ogóle za wódką nie przepadamy, więc tym gorzej nam wybrać.

A co do fotografa i kamerzysty, ja za foto daję 2100zł, za kamerzystę 2600zł. Takie ceny, jak chce się mieć dobrą jakość, a wg mnie tutaj akurat na jakości nie ma co oszczędzać, bo to pamiątka na lata. Choć tych dwoje usługodawców, jakich znalazłam, to i tak miało zdecydowanie najniższe ceny spośród grona innych ludzi świadczących usługi podobnej jakości.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 15:56   #4692
madzixx88
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Monaa2 Pokaż wiadomość
Witam Was PM 2014!
Czy mogę do Was dołączyć?( wiem wiem miesiąc udzielania się i wiadomość).
Narazie chcę pobyć wśród Was i szukać porad co do organizacji tego ważnego dnia Mam już lekki stresik, ale jeszcze większe uniesienie z faktu zblizających się przygotować. Ślub mamy zaplanowany na 26kwietnia 2014r. Poczytam Wasze wczesniejsze posty i może uda mi sie wdrożyć w Wasze pisanie
witaj

Twoja suknia ma przepiękne plecy

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Anesthesia będę miała 3 Druchny z jedną widzę się w przyszłym tygodniu z pozostałymi ze względów logistycznych (jedna mieszka w Rzymie, druga w Krakowie) dopiero za kilka miesięcy więc dogadujemy sporo spraw internetowo

druga na mnie jest ciut za duża.
dla mnie też druga
ale ja bym wolała dla druhen suknię w mniej zbliżonej tonacji kolorow co suknia PM

u nas dziś niedzielne lenistwo, byliśmy na jesiennym spacerze i nazbierałam kasztanów

cashmere-ta suknia z pierwszego linka bierz!

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-10-06 o 16:01
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:02   #4693
moniczka_90
Zakorzenienie

mimo iz chciałam niebieskie dodatki to znalazłam dzisiaj taki bukiecik i zakochałam się !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0908 copy-horz.jpg (94,4 KB, 47 załadowań)
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:11   #4694
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
co do halki, jak już pisałam BYWAM ostatnio na weselach i są tak różne opinie PM o kołach, halkach czy ich braku, że nie pozostaje nic innego jak pożyczyć coś podobnego i połazić chociażby po chałupie w czymś takim. Jedna z PM (ewenement wg mnie ) nie dość, że zamówiła suknię przez internet, to wystąpiła bez halki i koła i była bardzo zadowolona, na weselu pogoda średnia, wieczorem było bardzo zimno.
Co do pozostałych to jeszcze nie było kiedy omówić szczegółów
To ja się wypowiem w kwestii halki z kołem

W salonie mierzyłam do swojej sukni halkę i na 100% będą ją brała. Suknię mam już u rodziców w domu, jak ją przywiozłam to ostatni raz przed przymiarkami przymierzyłam. Halki z kołem nie miałam. Suknia plątała mi się pomiędzy nogami, nie było tego komfortu chodzenia. Mam 6 warstw tiulu i 2 warstwy materiału. Pierwsza od spodu warstwa tiulu jest taka sztywniejsza, więc powinna jakoś trzymać resztę, ale to w ogóle bez porównania Dla mnie halka z kołem to podstawa

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
No właśnie serce wyrywa do pierwszej
Kupuj groupon i ją bierz albo przejdź się po reszcie salonów,a na koniec przymierz jeszcze raz tą. Gdzie ją namierzyłaś?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:20   #4695
monikkad
Wtajemniczenie

Hej

Bardzo dużo płacicie za foto i kamerzystę. My za obie te usługi płacimy 2800 zł (po 1400 zł, ta sama firma, umowa podpisywana w 2012 r.). Mniejsze miasto, może dlatego. Nie są może jacyś super wypaśni, ale nam to wystarcza. Zrobią nam dużo fajnych bajerków w cenie

W kwestii halki z kołem to w każdym salonie, w którym byłam panie mówiły, że bez koła ani rusz. Ja się sobie w halce z kołem bardzo podobałam, suknia pięknie leżała. W dniu ślubu będę mieć koło na pewno, a jeśli chodzi o plener to najpierw będę miała koło, ale potem zdejmę, żeby falbany tak po odkrytych nogach pięknie opływały

Kupiłam ślubną bieliznę )) TŻ był razem ze mną na tych zakupach i w sumie cieszę się, bo przynajmniej wiem, że kupiłam to, co mu się bardzo podoba (mamy różne gusta, jeśli o bieliznę chodzi :PP )
Stanik taki gorsetowy z intimissimi, figi z atlantic i pończochy z gatta
Stary 2013-10-06, 16:23   #4696
Dotka90
Zakorzenienie

Anesthesia - nie dogodzisz wszystkim Weźmiesz Stocka, nie będzie tym pasować, weźmiesz Wyborową, nie będzie komu innemu pasować, weźmiesz Finlandię, też ktoś może narzekać

My bierzemy Stocka
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:31   #4697
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
dla mnie też druga
ale ja bym wolała dla druhen suknię w mniej zbliżonej tonacji kolorow co suknia PM
Też mi to już wcześnie przeszło przez myśl, ale to już kwestia indywidualnego wyboru U mnie w ogóle nie będzie druhen jako takich, więc problemu nie ma

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
mimo iz chciałam niebieskie dodatki to znalazłam dzisiaj taki bukiecik i zakochałam się !
Śliczny!

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Anesthesia - nie dogodzisz wszystkim Weźmiesz Stocka, nie będzie tym pasować, weźmiesz Wyborową, nie będzie komu innemu pasować, weźmiesz Finlandię, też ktoś może narzekać

My bierzemy Stocka
No wiadomo, ale jednak to jedne z najbliższych nam osób, jakie będą na weselu, najlepszy przyjaciel TŻ i tak dalej. Więc o ile średnio mnie obchodzi, czy wódka będzie smakowała dalszym kuzynom moim czy TŻta, ale chciałabym w miarę możliwości zadowolić wszystkich najbliższych
Stary 2013-10-06, 16:32   #4698
moooniaaaa
Zakorzenienie

U nas fotograf (2000zł.) i kamerzysta(3000zł.), pakiet.
Bez pakietu jeśli się chce samego kamerzystę to jeszcze drożej. I to nie jest górna półka, powiedziałabym że średnia.
Stary 2013-10-06, 16:34   #4699
anka1897
Wtajemniczenie

:hej:
U nas prawdopodobnie będzie Stock. Wczoraj degustowalismy Bolsa Platinium - nie jest palący ale po żadnym alkoholu jeszcze tak źle sie nie czułam. Zastanawiamy sie jeszcze nad Palace.
W przyszłym tygodniu kupimy jacka danielsa jest teraz w zestawie ze szklankami. Sadzicie że 3 butelki wystarczą?

Warszawianki - gdzie znajdę fajne i nie drogie zaproszenia?

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 16:43   #4700
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
:hej:
U nas prawdopodobnie będzie Stock. Wczoraj degustowalismy Bolsa Platinium - nie jest palący ale po żadnym alkoholu jeszcze tak źle sie nie czułam. Zastanawiamy sie jeszcze nad Palace.
W przyszłym tygodniu kupimy jacka danielsa jest teraz w zestawie ze szklankami. Sadzicie że 3 butelki wystarczą?

Warszawianki - gdzie znajdę fajne i nie drogie zaproszenia?

Aa ten nowy Bols ma dozownik?
Piliśmy go jakiś czas temu i coś mi świta, że nie ma
Stary 2013-10-06, 16:49   #4701
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Też mi to już wcześnie przeszło przez myśl, ale to już kwestia indywidualnego wyboru U mnie w ogóle nie będzie druhen jako takich, więc problemu nie ma

No wiadomo, ale jednak to jedne z najbliższych nam osób, jakie będą na weselu, najlepszy przyjaciel TŻ i tak dalej. Więc o ile średnio mnie obchodzi, czy wódka będzie smakowała dalszym kuzynom moim czy TŻta, ale chciałabym w miarę możliwości zadowolić wszystkich najbliższych
no tak tak, wiadomo
u mnie tak samo moja znajoma miała 3 druhny i miały takie same sukienki w kolorze pudrowego różu, przed kolano

hmm jak dla mnie to każda czysta jest jak..czysta pierwsze kielony są straszne a potem jakoś idzie
Koleżanka miała Stocka na swoim weselu i był ok

co do cen fotografów to my płacimy 3tys+dodatkowo sesja narzeczeńska i to wcale nie jest wygórowana cena kamerzysta z innej firmy 2,5 tys i robi zwykłą kamerą+lustrzanką (teledyski tylko lustrzanką) a za stricte lustrzankowy film krzyknął 6 tys
nad wyborem fotografa spędziłam trochę czasu i oglądając portfolio czy też zdjęcia w realu jednak widać różnicę w jakości, mimo, że się na tym nie znam kompletnie

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2013-10-06 o 16:51
Stary 2013-10-06, 16:50   #4702
Waniliova
Zakorzenienie

Hej rany, dziewczyny, jak Wy tutaj pędzicie

Nadrobienie Was graniczy z cudem

Monaa2 śliczna suknia

My kamerzysty nie bierzemy, a za fotografa płacimy 2800zł (w tym sesję narzeczeńską mieliśmy )

Teraz rozglądamy się za tanią wódką, do makro planujemy na dniach wstąpić i szukamy obrączek pomału trochę złota nam się uzbierało i planujemy przetapić.

Jak to jest mniej wiecej z tym przetapianiem?
Stary 2013-10-06, 16:51   #4703
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Aa ten nowy Bols ma dozownik?
Piliśmy go jakiś czas temu i coś mi świta, że nie ma
Nie ma dozownika. Przy wódkach z wyższej półki posiadanie dozownika powinno być standardem. Finlandia chyba też nie ma.
Wiecie że są dwa rodzaje czystej Finlandii? 40% i 50% :d

Stary 2013-10-06, 16:58   #4704
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Nie ma dozownika. Przy wódkach z wyższej półki posiadanie dozownika powinno być standardem. Finlandia chyba też nie ma.
Wiecie że są dwa rodzaje czystej Finlandii? 40% i 50% :d

oooo no proszę ! jakaś wersja turbo moc
Stary 2013-10-06, 17:04   #4705
say-hello
Zakorzenienie

byliśmy oglądać z tż obrączki Odwiedziliśmy Yes, Kruka, Apart i jeszcze jakiegoś jubilera. W Kruku już drugi raz nie raczyli nawet do nas podejść ani zapytać czy chcemy coś obejrzeć, więc wyszliśmy ostentacyjnie
W Aparcie znaleźliśmy prawie idealne obrączki. Piszę prawie, bo na damskiej nie można wykonać graweru ze względu na jej "chudość" :P
damska: http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,9702
męska: http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,178
nawet nie wyszłyby nas drogo około 1300-1400zł razem. damska i męska wyglądają identycznie, różnią się tylko grubością.

W Yes mają bardzo duży wybór takich klasycznych modeli. tzn modele są 3, ale można wybierać je w różnych grubościach i różnych wkończeniach. Niestety są znacznie droższe od tych w Aparcie, za parę która nam się spodobała zapłacilibyśmy 1700zł. damska miała 3mm i można było wykonywać grawer.

W planach mamy jeszcze wizytę u złotnika. wiemy już czego chcemy, zobaczymy tylko ile będzie kosztowało zrobienie czegoś takiego (nie mamy swojego złota)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:06   #4706
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
byliśmy oglądać z tż obrączki Odwiedziliśmy Yes, Kruka, Apart i jeszcze jakiegoś jubilera. W Kruku już drugi raz nie raczyli nawet do nas podejść ani zapytać czy chcemy coś obejrzeć, więc wyszliśmy ostentacyjnie
To chyba ich polityka firmowa, bo w zeszłym tygodniu byliśmy w Kruku i oglądaliśmy właśnie gablotkę z obrączkami, a pracownicy stali i sobie gadali i nikt nie podszedł, więc również wyszliśmy
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:09   #4707
Waniliova
Zakorzenienie

say-hello śliczne obrączki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-06, 17:13   #4708
KasiaK_080290
Zadomowienie

moooniaaaa nowy Bols niestety nie na dozownika

monikkad za zakupy, dużo już masz ze swojego stroju

ja ma suknię bez koła i jestem bardzo zadowolona z tego powodu nie chciałam z kołem a suknia w swoich warstwach ma odpowiednie sztywniki i nie plącze się między nogami
będę mogła nią spokojnie sobie machać

say zazdroszczę szukania obrączek my nie mamy czasu się zebrać może jutro bo po NPR i tak planujemy odwiedzić galerię a chciałabym wiedzieć co będzie ładnie nam wyglądało na dłoniach
mój TŻ spotkał się z taką obsługą jak Wy w KRUKU to on Aparcie jak kupował pierścionek, za to w KRUKU o niego zadbali porządnie i czuł się usatysfakcjonowany

świetne i mega wzruszające słowa księdza w filmiku i widać, że szczęśliwi PM:
http://www.youtube.com/watch?v=wZQ7dJ9djY0

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-10-06 o 17:15
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:15   #4709
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
say-hello śliczne obrączki
dzięki taka klasyka

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
say zazdroszczę szukania obrączek my nie mamy czasu się zebrać może jutro bo po NPR i tak planujemy odwiedzić galerię a chciałabym wiedzieć co będzie ładnie nam wyglądało na dłoniach
mój TŻ spotkał się z taką obsługą jak Wy w KRUKU to on w Aparcie jak kupował pierścionek, za to w KRUKU o niego zadbali porządnie i czuł się usatysfakcjonowany
u nas w Gdańsku w Galerii Bałtyckiej są dwa Aparty - jeden taki zwykły i drugi Exclusive z obrączkami i diamentami. i w tym drugim jest o wiele bardziej kameralnie i cicho, nie ma za bardzo klientów i może dlatego tak nas dobrze obsłużyli. z kolei w Yes też była bardzo rzeczowa kobietka, wszystko nam ładnie wytłumaczyła. chociaż strasznie chciała nas namówić na białe złoto, ale się nie dałam
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-06, 17:15   #4710
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
To chyba ich polityka firmowa, bo w zeszłym tygodniu byliśmy w Kruku i oglądaliśmy właśnie gablotkę z obrączkami, a pracownicy stali i sobie gadali i nikt nie podszedł, więc również wyszliśmy
say my również te mamy upatrzone tylko tz wolałby zdobiona

Dziwne zachowanie pracowników Kruka, jak oglądaliśmy tam biżuterię zawsze ktoiś do nas podszedł i proponował pomoc.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości