![]() |
#2731 | |
404 Not Found
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę zdradzać źródeł ![]()
#2733 |
404 Not Found
|
Hehehe. Dlaczego Ty nie śpisz skoro możesz?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę o 7 tabletkę na tarczyce. Zaraz się kładę z powrotem i będę spać do południa ![]()
![]() |
#2735 |
Zadomowienie
|
Ja wiem kto to był
![]() Zazdroszczę strasznie, ja od 6 na nogach o ponownym zaśnięciu nie ma mowy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-10-07 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To u Nas znowu kiepska noc ;/ Od kilku nocy Oskar budzi się o 23 na mm potem już w łóżeczku płacze i ląduje u Nas. Dziś przebudził się też o 3.30 znowu z bolącym brzuszkiem, bo widać było , że go napina i męczy się bidulek aby bączka puścić, W końcu mu sie udało i trzeba było zmienić pampersa i wtedy się zaczął płacz, wywijanie itp. 40min znowu nie Nasze zanim go uśpiliśmy , ale jak się i to w końcu udało to spaliśmy do 7.40 ![]() Dziś dzwonię do przychodni zapytać czy by mnie ginek przyjął 2 dni wcześniej. Przeważnie idą na rękę , więc mam nadzieję że i tym razem. ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- a to budzisz się do pracy czy tak sama z siebie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
![]() Przepraszam, że wczoraj nie pisałam, ale miałam leniwą niedzielę i nawet nie włączyłam komputera ![]() ![]() Widziałam, że był poruszony temat Pepco... O kocham ten sklep ![]() ![]() Brzuszek postaram się dziś Wam pokazac, bo nam się rozładował aparat i nie kupiliśmy baterii:/ Dziewczynki dbajcie o siebie te co miały plamienia ![]() A mi może uda się dziś na wizytę umówic i zobaczymy tą naszą latorośl ![]() ![]() Buziaki dla Was kochane brzuszki ![]()
![]() |
#2738 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja wczoraj spędziłam przyjemny dzień z TŻ, pojechaliśmy na wyścigi do Częstochowy miałam nadzieję, że dostanie się do finałowej 6 ale nic z tego, a miał się postarać ![]() ![]() Zawiodłam się na niej strasznie, bo zachowuje się jak nastolatka, nie mam pojęcia co jej odbiło i co nią targa... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() Sama z siebie się tak budzę, a całych nocy od dwóch tygodni nie przesypiam, o godzinie 2 w nocy budzę się co godzinę , półtorej i mam problemy z zaśnięciem, a w dzień nieprzytomna, bo jak mam chwilę wolnego to nie umiem się zdrzemnąć, a teraz jak mi się studia zaczęły to już w ogóle bo zajęcia praktycznie od po południa zaczynam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-10-07 o 07:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Rozeznanie
|
Rety ta moja systematyczność! zaś tyle stron do nadrobienia
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Widziałam że Agusia z Gliwic też,jak ja ![]() Pisałyście o tyciu w ciąży.Kurcze ja to się już doczekać zaś nie mogę brzuszka i tego by przytyć ![]() ![]() ![]() Dopiero niecałe 2 przytyłam. Dzisiaj na 16:00 idziemy znowu do ginki bo musimy jej wyniki z usg prenatalnego pokazać. Szkoda,że dzisiaj Bąka nie zobacze bo pewnie mi nie zrobi skoro mialam u innego w środę..a wiadomo,że my to byśmy teraz mogły cały czas patrzeć na te nasze Stworki małe ![]() aaa wcześniej jadę do salonu sukien ślubnych coś pooglądać,bo zamierzam teraz suknie kupić,bo pod koniec roku są troszkę tańsze i najwyzej po porodzie zrobić poprawki ![]() ![]() Tak w ogole to dalej mdłości wieczorne mnie męczą i chodze spać o 20 by je poprostu przespać. Mam powoli tego dosyć;/ I odstawiłam na własną ręke 2 dni temu luteine bo no nie jestem w stanie jej pod ten język wsadzić już..coś okropnego,na samą mysl ...o rety! Mam nadzieje,że mnie za to nie zgani. Z resztą dziwna sprawa bo wczesniej chodziłam do innego gina i wiem,ze przy policystycznych jajnikach mialam za malo progesteronu i on mi tą luteine przepisał..a ta ginka co teraz chodze gadała"czemu to pani bierze" i widac bylo ze niezbyt za tym jest..takze zobaczymy co dzisiaj mi powie. Musze się jeszcze pożalić..pasta do zębów! OKROPNOŚĆ! już 3 wypróbowałam (2 miętowe i jedną dla dzieci)no i nie mogę ich zdzierżyć..nie wiem co będzie dalej i czym myć zęby ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a słyszałaś o takich czopka viburcol?? co są homeopatyczne, uspokajające, ja kiedyś stosowałam jak Bartek był malutki i tak się męczył wogóle dzień dobry, nowy tydzień czas zacząć, ja od 7mej już w pracy Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry mamusie,
Nadrobiłam ale nie mam siły cytować... Od wczorajszego popołudnia w pracy źle się czuję, w nocy dopadło mnie całkowicie, gardło tak bolało że śliny przełykać nie mogłam, katar na razie malutki. Jak mi nie przejdzie dziś idę jutro do lekarza, i biorę zwolnienie bo w tym tygodniu mam mega maraton ![]()
#2742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może poproś gin o luteinę dopochwową, ale jeśli wyniki masz w porządku i z ciąża wszystko ok to gin raczej powinna wiedzieć co mówi ![]() A o rodziców się nie bój i staraj się nie stresować lepiej jest mieć w głowie pozytywny scenariusz, a wszystko wyjdzie dobrze ![]() A co do tycia to przybieranie zaczyna się w drugim trymestrze, ale każdy organizm przecież jest inny i każdy na ciążę reaguje inaczej także niczym się nie martw, na wszystko przyjdzie czas ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2743 |
Rozeznanie
|
Hej mamuski.
wczoraj się nie odzywałam, bo cały dzień poza domem. Bylismy w Toruniu sprzedac moje autko, więc od dzis jestem uzalezniona od tż. W ogole mój mlody dzis sie z gorączką obudził, mam nadzieje że nic mu nie będzie. troszke pomarudził rano, dostał syropku i spi dalej biedaczek.
![]() |
#2744 | |
Zadomowienie
|
Aaa i gratuluję ślubu lolitka
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-10-07 o 08:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziś przywitałam dzień podwójnymi modlami, ale już mi lepiej. Nie postawilam sobie koło łóżka czegoś do zagryzienia i miałam problem ze zrobieniem sobie śniadania... Ale w końcu dorwalam jakieś ciastka ![]() A za oknem u mnie coś remontują... Przed chwilą zabili drzewo i się zastanawiali co przejechali ![]() Seleniti, szkoda, że mama zapomniała co to znaczy być w ciąży i że potrzebujesz teraz wsparcia... Może jeszcze się obudzi, oby szybko! A na razie masz możliwość unikania jej przez jakiś czas? Ja niedawno, jak moja się cieszyła, że ciągle źle się czuję, to po prostu przestałam dzwonic do Niej , ale już do np babci i brata dzwonilam. Po tygodniu zaczęła się martwić i jak sama zadzwoniła, to rozmowa wyglądała już inaczej. Lolitka, a po cywilnym planujecie małą imprezkę, czy zostawiacie ją na 2014 r?
Edytowane przez VwVampirka Czas edycji: 2013-10-07 o 08:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdrówka życzę dla młodego ![]()
![]() |
#2747 | ||
Zakorzenienie
|
Lolitka, a próbowałaś pasty o smaku coca-coli? Może ona Ci podejdzie?
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do mamy to ciezka sytuacja ![]() Cytat:
![]() Ja z wagą stoją za to mój brzus chyba z 5 kg przybrał, co dzień coraz większy ![]() A co do pasty w pierwszej ciaży miętowej do końca nie ruszyłam, teraz o dziwo daje radę. Muszisz próbować różne dzieciece, nają różne smaki. Teraz Oliś ma aquafresh kids 0-6 lat i jest bardzo delikatna, prawie bez smaku. A poprzednio podchodziła mi jakaś truskawkowo jabłkowa?albo cynamonowa? nie pamietam, taka czerwona colgate. Po pobraniu jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś jeszcze musze napisać - właśnie jem pomarańcze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2749 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2750 | ||
Zakorzenienie
|
Umieram. Ledwie się z łóżka zwlekłam z mdłościami. Byłam w poradni przyszpitalnej zapisać się na prowadzenie ciaży, ale to jakas porazka. Odległe terminy, mega kolejka o rejestracji. Zapisują tylko na konkretny dzień, nie na godzinę, więc tego dnia znów trzeba stać w kolejce. Porazka. Nie wiem jak dotrwam w pracy do 17 i jak potem się synem zajmę i dotransportuję go do domu.
Cytat:
Nie wiem jak długo zamierzasz pracować. Znajoma nauczycielka jest w ciąży i aktualnie szkoli panią, która będzie za nią na zastępstwo. To chyba bardziej eleganckie rozwiazanie niż poinformowanie szkoły przy przyniesieniu L4. Cytat:
Jest super, uwielbiają się. Traktują drugą strone jak lokalny folklor (jesteśmy z różnych stron Polski). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2751 | ||
Zakorzenienie
|
Zamyslona, nie do pomyślenia jest to, co się dzieje w Twojej przychodni! Słyszałam, że ludzie miesiącami czy też latami czekają na specjalistyczne badania, ale żeby mieć taki problem z rejestracja do gina? Jakieś nieporozumienie!
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2753 |
Rozeznanie
|
Cowie, witaj ponownie
![]() ![]() Seleniti, wspólczuję sytuacji z Mamą ![]() ![]() Niki ![]() A ja z początkiem tygodnia mam nawrót mdłości ![]()
#2754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A z TŻ nie ma możliwości jak na razie żebyśmy zamieszkali razem bo tu już pojawia się kwestia finansowa, a tu też ciężko by było opłacić nawet najmniejsze mieszkanie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2755 |
Raczkowanie
|
No prosze jaki ten swiat jest maly
![]() Ja juz co prawda w Gliwicach od dawna nie mieszkam, ale to zawszd bedzie moje rodzinne miasto ![]() No ja na szczescie mialam spokojna noc. Bole minely wczoraj popludniu i juz jest cool ![]() Chyba zwale te bole na zagniezdzanie. Wyczytalam gdzies ze w 7tc zarodek jeszcze mocniej zagniezdza sie w macicy, wiec tak to sobie bede tlumaczyc ![]() Selenti moze twoja mama nie radzi sobie z sytuacja w ktorej sie znalazla i najprosciej jest sie je wyladowac na Tobie. A probowalas moze z nia na spokojnie porozmawiac i wyjasnic jej ze Tobie pasuje taka sytuacja jak jest narazie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
BAN stały
|
Cowie pewnie, że chcemy
![]() ![]() No i witam się z rana ![]() Do tej pory pracowałam w domu. A dzisiaj...przyszłam do pracy pierwszy raz, a Emilka została sama z nianią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2757 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po porodzie będziesz z dzieckiem mieszkać razem z mamą, jej narzeczonym i ich dzieckiem? Duże to mieszkanie w bloku macie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
Przyznaje się bez bicia, że to ja
![]() Mogę do Was dołączyć ? ![]() II kreseczki zobaczyłam w środę 02.10 po 4 cs starań ![]() Mam 24 lata i urodzę pierwsze dziecko 2 miechy przed 25 urodzinami tak jak chciałam ![]() Obecnie jestem w 4 tygodniu 5 dniu OM 05.09.2013r. Seleniti a Tobie to się ![]() ![]() Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2013-10-07 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.