|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() szkoda tylko że się pobrudziły no i kciuk biedny
|
|
|
|
|
#1982 | |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Anula - kciuk byłby biedny gdyby się złamał do krwi, na szczęście nie zrobił mi tej uprzejmości
. A ułożenie zgapiaj jak najbardziej, nie roszczę sobie do niego żadnych praw .
|
|
|
|
#1984 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Znowu mam przez Ciebie chętkę na krótkie kwadraty... Ale ponieważ mam na kciuku pęknięty pazurek w poprzek, to wolę nie... dopóki nie odrośnie. Cytat:
Pewnie tak przez te żyłki, jak piszesz że Ci gorąco... Tak mi się kolorystycznie gryzie z Twoją skórą, chociaż lakier piękny. O matko kochana... nie dość że kolor... długaśne i smukłe palce, migdałki... Cytat:
No czasem tak potrafi, ale pomijając to jest fajnie - świetny kolorek ![]() Cytat:
![]() Jak najbardziej zasłużone gratki Śnieguś!!! ![]() Cytat:
Uf... to tylko dowodzi żeś jest śmiertelniczką i... no proszę Cię, chyba raz na jakiś czas możesz...? ![]() Cytat:
O tak wtedy wyglądam: ![]() Cytat:
![]() O kształt trzeba dbać od zera, przynajmniej na tyle na ile przyrost pozwala. Cytat:
![]() Cytat:
A jak aplikacja? Nie zostawia smug czy śladów po pędzelku jak to z metalikami bywa? Bo na zdjęciu nie widać. ![]() cdn... |
||||||||
|
|
|
#1985 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super Cytat:
chętnie bym jednego jakiegoś spróbowała choć nie wiem czy nie lepiej sobie gradienta walnąć boję się że w termicznym się zrobi taka prosta krecha, bez ładnego przejścia...[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43053655] Preziu Mój Kochany !! Chciałam Ci w ofierze złożyć świeżo upieczoną dziewice -Mint Candy Apple Życzę Ci abyś była szczęśliwa,aby uśmiech nie znikał nigdy z Twojej twarzy,dużo zdrowia, i mnóóóóóóóóstwo lakierów ! [/QUOTE] jakie długie no i kształt super!Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- no własnie w piątek patrzyłam, ale w sumie mogłam przegapić bo na szybko choć bardziej prawdopodobne że jeszcze nie było po prostu ![]() Cytat:
ale i tak troszkę szkoda, skoro pisałaś że zrobisz jaja, bo obecne bardzo ładne (jaja też, ale jednak wolę migdały). spoko
|
||||
|
|
|
#1986 | |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4315763 7]:l
Ja wiedziałam że tak będzie ![]() Jak najbardziej zasłużone gratki Śnieguś!!! ![]() [/QUOTE] Do tej pory mam banana ![]() Cytat:
Czasem cały niebieski, czasem cały fioetowy, albo dwa palce tak a trzy inaczej ![]() Możenie dotarły jeszcze |
|
|
|
|
#1987 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nudziakowe też fajne, choć naklejka mnie nie porwała jakoś szczególnie ![]() Cytat:
Cytat:
hmm ja nadal widzę truskawy choć wygląda to uroczo
|
|||
|
|
|
#1988 | |||||
|
Konto usunięte
|
Ja też, ja też!
![]() Mój WH czeka na premierę do grudnia i już Cytat:
nie rujnujcie mi światopoglądu ![]() Cytat:
![]() Wszystkie ładne ale jarzębinka szczególnie - cudo Cytat:
![]() O mamo jaki słodziak... ![]() Cytat:
![]() Jakie zdrowiutkie i apetyczne ![]() Cytat:
Taaa... bo uwierzę. Nadrobione...
|
|||||
|
|
|
#1989 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4315795 1]
Fajny ale ten z wszystkich ciemnych piasków chyba najmniej mi urywa. ![]() [/QUOTE] No cooo Tyyy |
|
|
|
#1990 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4315809 7]Nooo
![]() Dużo dużo bardziej podobają mi się inne, np nr 1 - ten co Loli pokazywała i choćby Twój zielony (p2?). I MySecret ten co go na serdaku pokazywałam z lamperią... No tak mam i już. [/QUOTE]No spoko przecież
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też czerwone. I właśnie moje pierwsze skojarzenie po zobaczeniu paznokci Lolli to było z Tobą ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Dziewczyny, gdzie kupowałyście swoje wzorniki na lakiery? |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
2pln za sztukę |
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Żyję choć jeszcze marnie ale już lepiej niż w sobotę i niedzielę. W sobotę wieczorem późnym było przesilenie- wystraszyłam się lekko, a Małż to już całkowicie, troszku mnie przydusiło . Pierwszy raz w życiu coś takiego mnie spotkało więc lekka panika była. Dziś lepiej, oskrzela właściwie ok, mam zawalone zatoki i ogólnie jestem oslabiona ale będę żyć. Dziękuję kochane za życzenia
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
O! Dziękuję
To capnę przy darmowej dostawie |
|
|
|
#1996 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
U mnie to działa jak dmuchana zabawka z wentylkiem. Wciągnąc powietrze się da, ale nie da się wypuścić.... Wciągasz wciągasz wciągasz.... i nie ma miejsca. Raz miałam taki moment, gdzie juz mi było obojętne i zaczełam tracić przytomność.... Boję się tego. |
|
|
|
|
#1997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważaj na siebie i szybko do zdrowia wracaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
Kiedyś tak miałam, ale odwrotnie. Nie potrafiłam nabrać głębokiego oddechu, tylko takie drobne i płytkie... zaczęłam panikować, ale na szczęście po chwili wzięłam głębszy oddech. Przez panikę bym się udusiła...---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Kuszą mnie piaski od Wibo, ale chyba nosiłabym z topem... |
||
|
|
|
#1998 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Z astmą, to w ogóle jest tak, że najsilniejszym czynnikiem wywołującym atak jest lęk. A wiadomo, że ataków się boisz... więc koło się zamyka. |
|
|
|
|
#1999 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mam ale holoś i Precision był już w koszyku na EF i czekał na darmową wysyłkę
![]() A mój kochany Małżon żeby mnie pocieszyć w chorobie, w sobotę, w Hebe, kupił mi Fiji Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio na EF tak samo było, też wstrzymałam się z płatnością i potem soprawa się wyjaśniła. Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-10-07 o 11:11 |
||||
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuje tej astmy...
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Nef dziękuję
Śniegowa oglądałam już z rana Aga zdrówka i coś mam dla Was, oczywiście zdjęcia dupne bo i światła nie ma i nie umiem robić dobrych biały to nr 2 fioletowy nr 3 ![]() tu po jednej warstwie ![]() tu już po dwie ![]() a tu na kolorach ![]() biały moim zdaniem jest bardziej efektowny
|
#2002 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4315719 5]
Ja to teraz pralkę muszę kupić... i mikser... Może być ze pół roku? [/quote]Cytat:
![]() no coś Ty, dzięki za szczerość, to luuuubię ![]() dam, jak to odpadnie ![]() nie chce mi się użerać ze zmywaczem Sensique ![]() może jutro zajdę do Rossa, obczaję Manhattany i dorwę zieloną Isankę Cytat:
ja dzisiaj przeżyłam traumę... przebudziłam się tak roztrzęsiona, jak nigdy... śniło mi się, że miałam raka płuc... takiego że nic tylko czekać na koniec. dramat! ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- oooooooo, Ala, ten biały bomba ![]() noooooł noł noł nooooł
|
||
|
|
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja właśnie miałam tak jak Amelka ![]() Pierwszy raz coś takiego, zresztą ja w ogóle pierwszy raz w życiu zapalenie oskrzeli mam więc całkowicie nie wiem jak to się je. I do tego jeszcze w trakcie mnie złapało, kaszlu, więc Małż myślał, że się zakrztusiłam i leciał mnie po plecach klepać. Masakra
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny jest ten biały ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
oby już się nie powtórzyło
|
||
|
|
|
#2005 | |||
|
Oby do wiosny
|
Uczulenia są gorsze.
Choć być moze tak mówię, bo się przyzwyczaiłam ![]() Dawno nie miałam ataku w sumie. I kondycja nawet niezła, bo nie dostaję zadyszki jak podbiegam (szybko i spory kawałek) do autobusu. Kiedyś płuca wypluwałam. ![]() Cytat:
![]() Fajne misie , co? Nie muszę ich mieć! ak sie spodziewałam. Zobaczyłam w butli i... nie wziełam Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2006 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)Racja, biały meeega, niby miał być biały a jest bardziej kolorowy... ![]() Cytat:
![]() Maluję sobie Kometą... Potem będzie sesja
|
||
|
|
|
#2007 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4315965 7]Hm... kuszenie wibośkiem ostatecznie zniese... a już miałam pałą machać, coby cudeniek nie pokazywać
)[/QUOTE] Nef macha pałą.... I zobaczyłam oczami wyobraźni teledysk Margaret |
|
|
|
#2008 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2009 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Piękne pazurki i nudziak bomba
Cytat:
a szarlota mniam chociaż ja i tak teraz smaku nie mam, jem ,,trociny" . Powiem Wam, że człowiek nawet, tak normalnie jedząc i czując wszystkie zapachy, nie zdaje siobie sprawy jakie to szczęście. Barak tych 2 zmysłów to jest masakra. Wszystko tak samo ,,smakuje" a właściwie - nie smakuje różni się tylko fakturą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak zwylke dupkę urwało ![]() Cytat:
![]() a skreczki faktycznie biedne ale dojdą do siebie Cytat:
|
|
|
#2010 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

.

O matko kochana... nie dość że kolor... długaśne i smukłe palce, migdałki...
No czasem tak potrafi, ale pomijając to jest fajnie - świetny kolorek 
Czarną bazą pomalowałam za daleko skórek, później top jeszcze zjadł całość... Ale warto dodać, że te gigantyczne ilości drobinek to tylko jedna warstwa Chinki

Ostatnie zdjęcie po skróceniu
buba na serdecznym, bo skórkę zdarłam 

nie rujnujcie mi światopoglądu 

Też czerwone. I właśnie moje pierwsze skojarzenie po zobaczeniu paznokci Lolli to było z Tobą
. Pierwszy raz w życiu coś takiego mnie spotkało więc lekka panika była.
To capnę przy darmowej dostawie