Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-) - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-07, 14:20   #2851
ab_cd
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Hej mamusie no prawie jestem na biezaco wszystko chyba przeczytałam ale sama nie wiem co napisac...
w sobote kupiłam polecana przez Was oliwke z rosmana jest przyjemna, ładnie pachnie ale te opakowanie jest srednie wszystko leci bede musiała ja przelac do innego opakowania z dozownikiem. W srode mam wizyte i juz doczekac sie nie moge - czasem czuje bol w podbrzuszu, ale to chyba normalne... nie?
i w weekend złapał mnie okropny ból chyba kosci ogonowej na dole plecow... czy ktoras z Was ma cos podobnegi? Bol jest krotki ale tak intensywny ;(
ab_cd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 14:28   #2852
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ab_cd Pokaż wiadomość
Hej mamusie no prawie jestem na biezaco wszystko chyba przeczytałam ale sama nie wiem co napisac...
w sobote kupiłam polecana przez Was oliwke z rosmana jest przyjemna, ładnie pachnie ale te opakowanie jest srednie wszystko leci bede musiała ja przelac do innego opakowania z dozownikiem. W srode mam wizyte i juz doczekac sie nie moge - czasem czuje bol w podbrzuszu, ale to chyba normalne... nie?
i w weekend złapał mnie okropny ból chyba kosci ogonowej na dole plecow... czy ktoras z Was ma cos podobnegi? Bol jest krotki ale tak intensywny ;(
No niestety opakowanie jest beznadziejne
Te bóle podbrzusza to normalne , mnie też boli tam bardziej w dole pleców, ale nie wiem od czego to może być

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 14:31   #2853
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
A jakiej firmy oliwke kupiłaś ?

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 14:32   #2854
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Ja Ja właśnie musiałabym coś mieć z magnezem, bo czasem mnie jajniki bolą takie skurcze i może to właśnie być z niedoboru magnezu, musiałabym codziennie zjeść tabliczkę czekolady a to za chwilę będę jak beczka
no jesli nie czekolada to moze faktycznie z wody? najlepsze by bylo naturalne zródło magnezu, ewentualnie suplementy. A wapń też wpływa na skurcze także może sprawdź muszyniankę czy inna wode z magnezem i wapniem, moze ktoraś ci podpasuje zwlaszcza ze jak wiemy wode trzeba w ciazy popijac, choc ja akurat muszę się zmuszać troszkę. mam nadzieje ze znajdziesz cos odpowiedniego dla siebie
Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Chciałam bardzo być mamusią majową ale nie wyszło za to teraz zakochałam się w mojej dacie czerwcowej
czerwiec też piękny miesiąc na urodzenie! no i przyznam ze masz ogromny talent! piękne prace! twoje bejbi będzie miało na pewno piękne gadżety szydełkowe!
Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
haha, no to mnie przejrzałaś raz poczułam ukłucie zazdrości jak widziałam jak się świetnie bawią, jak mała szaleje, jak się chichra, a ja muszę pracować Aleee właśnie potem sobie zdałam sprawę z tego, że to dobrze, że mała tak reaguje
W ogóle dzięki dziewczyny za wsparcie co do niani!

Czas do domu Jadę dzisiaj na basen z Emilką, a potem z mężem musimy jechać kupić prezent dla jego chrześnicy, bo jutro nas odwiedzają Miłego popołudnia Wam życzę. Zajrzę do Was wieczorem
no widzisz, takpie paradoksy, najpierw szuka sie najlepszej niani dla dziecka, a potem ciezko dziecko zostawic i oddac po uwagę
basen z Emilką mmm to mała lubi ? czy pierwszy raz? tylko tam sie wysuszyc dokladnie matko proszę . Miłego popoludnia

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Hej mamuski, doczytalam i nie wiem co napisac
najlepiej napisz co u Ciebie !

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Dlatego pewnie jakieś nadgodziny będę w pracy musiała wymyślić czy coś. Inaczej truć mi będą tyłek, a potem go obrabiać przez kilka lat
no to faktycznie podejscie maja takie ze z prawdziwymi powodami sie nie przebijesz... no to wymyslaj bezkarnie. trudno. Jak po dobroci nie da rady... A obgadywac jak lubią to i tak będą. Na to nie ma rady niestety z resztą - cel, Twój wypoczynek jest warty takiego grzeszku :P
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 14:35   #2855
ab_cd
Rozeznanie

zubi89 - jest to oliwak rozmanowska taka za niecałe 11 zł for mum czy cos takiego łatwo ja tam znaleźć.
na wizazu ma bardzo dobre opinie
ab_cd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 14:37   #2856
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
no jesli nie czekolada to moze faktycznie z wody? najlepsze by bylo naturalne zródło magnezu, ewentualnie suplementy. A wapń też wpływa na skurcze także może sprawdź muszyniankę czy inna wode z magnezem i wapniem, moze ktoraś ci podpasuje zwlaszcza ze jak wiemy wode trzeba w ciazy popijac, choc ja akurat muszę się zmuszać troszkę. mam nadzieje ze znajdziesz cos odpowiedniego dla siebie
czerwiec też piękny miesiąc na urodzenie! no i przyznam ze masz ogromny talent! piękne prace! twoje bejbi będzie miało na pewno piękne gadżety szydełkowe!

no widzisz, takpie paradoksy, najpierw szuka sie najlepszej niani dla dziecka, a potem ciezko dziecko zostawic i oddac po uwagę
basen z Emilką mmm to mała lubi ? czy pierwszy raz? tylko tam sie wysuszyc dokladnie matko proszę . Miłego popoludnia

najlepiej napisz co u Ciebie !

no to faktycznie podejscie maja takie ze z prawdziwymi powodami sie nie przebijesz... no to wymyslaj bezkarnie. trudno. Jak po dobroci nie da rady... A obgadywac jak lubią to i tak będą. Na to nie ma rady niestety z resztą - cel, Twój wypoczynek jest warty takiego grzeszku :P
Dziękuję bardzo

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
zubi89 - jest to oliwak rozmanowska taka za niecałe 11 zł for mum czy cos takiego łatwo ja tam znaleźć.
na wizazu ma bardzo dobre opinie
Super dziękuje

Stary 2013-10-07, 14:39   #2857
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Po co chcecie się faszerować sztucznymi witaminami?
Tyle teraz jest owoców warzyw. Na bazarek skoczcie zamiast do apteki
Witaminy to lekarz zaleca jak wyniki badań krwi są słabe.
No chyba, że ktoś nie może patrzeć na warzywa w każdej postaci

Cytat:
Dziewczyny, nie zmieniajcie awatarów jak szalone, bo przestaję kojarzyć która jest która.
o ja też mam taką prośbę

czekam na tżta żeby powiedzieć mu co na obiad i ide dokimać z młody albo nie poczekam, napisze sms

a co do maja-czerwca, ja mam jakieś nieodparte wrażenie, że w kwietniu się rozpakuję

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu

Edytowane przez madziuuula
Czas edycji: 2013-10-07 o 14:43
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-07, 14:53   #2858
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Dokładnie to Babydream fur mama, boska jest

Stary 2013-10-07, 14:53   #2859
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
No chyba, że ktoś nie może patrzeć na warzywa w każdej postaci

o ja też mam taką prośbę

czekam na tżta żeby powiedzieć mu co na obiad i ide dokimać z młody albo nie poczekam, napisze sms

a co do maja-czerwca, ja mam jakieś nieodparte wrażenie, że w kwietniu się rozpakuję
To ja też mam takie głupie wrażenie... Mam nadzieję, że dziś mi powie ten gin mój już termin na 100% bo to oszalec idzie. Już mam przwidywane 4 terminy. Zaczynając od 16 kwietnia po 7 maja
Idę się ogarniac powolutku bo za godzinę wyjeżdżamy...

No i mam problem co ja mam założyc... Jak zwykle przed wizytą...
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-10-07 o 14:55
kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 14:57   #2860
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Byłam w sobotę w Rossmannie i właśnie z Babydream chciałam ale nie było pójdę jutro do innego może będzie za to kupiłam sobie krem z tej firmy b. ładnie pachnie.

Stary 2013-10-07, 15:28   #2861
Magdi555
Rozeznanie

A ja zaczęłam dziś plamić Na szczęście, jak się nagle zaczęło tak się nagle skończyło. Lekarz nakazał leżeć, więc wyszłam wcześniej z pracy. Jutro mam wizytę (dziś nie przyjmuje, a do innych nie było już miejsca). Jeśli zacznie się od nowa to na IP mam jechać. Niestety brzuch mnie boli, nie mocno, ale boli Wyć mi się chce...

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 15:33   #2862
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Ja po niezliczonych wizytach w pierwszej ciąży przestałam się w ogóle przejmować, całym tym rozbieraniem :p

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
A ja zaczęłam dziś plamić Na szczęście, jak się nagle zaczęło tak się nagle skończyło. Lekarz nakazał leżeć, więc wyszłam wcześniej z pracy. Jutro mam wizytę (dziś nie przyjmuje, a do innych nie było już miejsca). Jeśli zacznie się od nowa to na IP mam jechać. Niestety brzuch mnie boli, nie mocno, ale boli Wyć mi się chce...

Ojej Trzymam kciuki, żeby się nie powtórzyło Będzie dobrze, leż ile się da i może nospe weź na ból

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 15:37   #2863
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Wypoczywaj i się nie stresuj, wszystko będzie dobrze

Stary 2013-10-07, 15:52   #2864
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
no dokładnie... leż, i jak dziewczyny radzą weź nospę rozkurczowo moze pomoże wszystko będzie dobrze. A jeśli nie przejdzie ból to mycha może weź wolne na jutro przynajmniej...
Stary 2013-10-07, 15:53   #2865
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
oby to nie było coś poważnego

Cytat:
...
też zawsze mam ten problem, bo w szufladzie mam same przeźroczyste koronki i stringi

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 16:46   #2866
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

a wiesz , że nie wiem czemu ale mam wrażenie że moje dziecko będzie teraz wcześniakiem ciekawe dlaczego takie myśli mam....

Cytat:
Kochana leż dużo i się nie stresuj !!
Stary 2013-10-07, 16:52   #2867
agus7ia
Raczkowanie

Cytat:
Magdi trzymaj sie mocno. Wszystko bedzie dobrze i moze faktycznie zrob sobie wolne i po za wizyta u lekarza leniuchuj w lozeczku.
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 17:12   #2868
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez jej uzywam ja jestem maniaczka balsamow i oliwek kocham sie balsamowac
Seleniti tez mam termin na 19 maja hhhaaa a sama mam urodziny 14 maja ja dzisaj widzialam nasza fasolke i serduszko jak bilo i jestem przeszczesliwa , wyniki mam dobre, fasolka sie dobrze zagniezdzila i wogole chyba mu tam dobrze ummmmmm oczywiscie nastepne badania i mam zrobic te penetralne ale w piatek jade na Sląsk i chyba pojde z mama [COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54
lolitka888

Super wiadomość Ja biore slub cywilny w ten piątek i już cała w nerwach jestem;p wole o tym nie myśleć. Nasze wesele mamy dopiero pochytane na sierpień 2014,więc bedzie juz 3-4 msc Maluszek Nasz na nim a teraz postanowiliśmy że cywilny weźmiemy,by być już małżeństwem jak dzidzia się bedzie rodzić. Stresuje się bo wtedy nasi rodzice się poznają a oni są z 2 różnych światów i nie wiem co bedzie......

Wow ten piatek super my chcielibysmy koscielny na nastepny rok ale zobaczymy bo to tez dluga historia , nasze rodziny tez sie nie znaja a wogole rodzinna od narzeczonego raczej zamna nie przepada wiec boje sie strasznie by nie bylo jakiego cyrku wtedy na cywilnym bedzie zbrodnia i morderstwo bo nie pozwole nikomu tego dnia zniszczyc !!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Ja na szczęście nie mam już problemu z farbowaniem ostatni raz farbowałam przed ślubem i od tamtej pory nie farbuje odrostów nie było widać i teraz mam już swój kolor. Ale muszę wam powiedzieć, że przed farbowaniem miałam jaśniejsze włoski teraz są ciemniejsze i bardzo mi się to podoba

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Ja mam w weekendy uczelnie a że muszę dojeżdżać pociągiem to pobudka już o 5 :/ Ehh mam nadzieję, że to nam szybko minie
Ja chodze do fryzjera raz na miesiac , szaleje z wosami i kolorami teraz mam mega krótkie i narazie swoj kolor i boje sie farbowac .....ale raczej dlugich juz nie bede miala ::P

Edytowane przez Gosiiaczek
Czas edycji: 2013-10-07 o 17:06
Gosiiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 17:16   #2869
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Ja tez jej uzywam ja jestem maniaczka balsamow i oliwek kocham sie balsamowac
Seleniti tez mam termin na 19 maja hhhaaa a sama mam urodziny 14 maja ja dzisaj widzialam nasza fasolke i serduszko jak bilo i jestem przeszczesliwa , wyniki mam dobre, fasolka sie dobrze zagniezdzila i wogole chyba mu tam dobrze ummmmmm oczywiscie nastepne badania i mam zrobic te penetralne ale w piatek jade na Sląsk i chyba pojde z mama [COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54
lolitka888

Super wiadomość Ja biore slub cywilny w ten piątek i już cała w nerwach jestem;p wole o tym nie myśleć. Nasze wesele mamy dopiero pochytane na sierpień 2014,więc bedzie juz 3-4 msc Maluszek Nasz na nim a teraz postanowiliśmy że cywilny weźmiemy,by być już małżeństwem jak dzidzia się bedzie rodzić. Stresuje się bo wtedy nasi rodzice się poznają a oni są z 2 różnych światów i nie wiem co bedzie......

Wow ten piatek super my chcielibysmy koscielny na nastepny rok ale zobaczymy bo to tez dluga historia , nasze rodziny tez sie nie znaja a wogole rodzinna od narzeczonego raczej zamna nie przepada wiec boje sie strasznie by nie bylo jakiego cyrku wtedy na cywilnym bedzie zbrodnia i morderstwo bo nie pozwole nikomu tego dnia zniszczyc !!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Ja chodze do fryzjera raz na miesiac , szaleje z wosami i kolorami teraz mam mega krótkie i narazie swoj kolor i boje sie farbowac .....ale raczej dlugich juz nie bede miala ::P
Ja tam samo wolę już krótkie niż długie ale jak mi się odwidzi to może wrócę do długich

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Kochana mam nadzieję, że już więcej nie będziesz plamić leż i odpoczywaj a wszystko będzie dobrze

Stary 2013-10-07, 17:20   #2870
Gosiiaczek
Raczkowanie

Cytat:
Masz rację mam już zrobiony jeden kocyk teraz robię kolejny dorwałam super milutką włóczkę kolor liliowy a opaski mam już we wszystkich kolorach porobione za jakiś czas je wrzucę
Zazdroszcze  ale kocyk jeju slodkie mi babcia sztrukuje na drutach male skarpetki, rekawiczki i czapeczke

W co do tabletek to ja tez kwas foliowy i tyle poco sie szprycowac chemia a tak staram sie zawsze zjesc jakies jabluszko, marchewke czy brokóły dzisaj na obiadek byl łosoś i salatka z pory i kukurydzy i sera startego pycha
Stary 2013-10-07, 17:23   #2871
pikaso
Zadomowienie

Dziewczyny później was nadrobię, a teraz coś wam napiszę, sama jestem jeszcze w szoku po wizycie, ale okazał się, że na dzień dzisiejszy będę miała trojaczki. Następne dwamiesiące będą decydujące ile dzidziusiów zostanie.
pikaso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 17:25   #2872
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Zazdroszcze  ale kocyk jeju slodkie mi babcia sztrukuje na drutach male skarpetki, rekawiczki i czapeczke

W co do tabletek to ja tez kwas foliowy i tyle poco sie szprycowac chemia a tak staram sie zawsze zjesc jakies jabluszko, marchewke czy brokóły dzisaj na obiadek byl łosoś i salatka z pory i kukurydzy i sera startego pycha
I tak na codziennie każda z nas zjada chemię a czasami w tych produktach są takie składniki, że hoho mi te witaminy pomagają nie mam wreszcie skurczy palców u nóg, lepiej się po nich czuję itd... a za warzywami nie przepadam jej zwykle na siłe :/ z owoców też nie wiele lubie...

Stary 2013-10-07, 17:26   #2873
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez pikaso Pokaż wiadomość
Dziewczyny później was nadrobię, a teraz coś wam napiszę, sama jestem jeszcze w szoku po wizycie, ale okazał się, że na dzień dzisiejszy będę miała trojaczki. Następne dwamiesiące będą decydujące ile dzidziusiów zostanie.
O jaaaa.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-07, 17:26   #2874
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Wow serdecznie gratuluje nie dziwie się, że jesteś w szoku

Stary 2013-10-07, 17:37   #2875
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

Cytat:
kasiab91 No i mam problem co ja mam założyc... Jak zwykle przed wizytą...
heheh ja latem zakladam spódnice zeby tylkiem nie swiecic , a teraz tuinki, dluzsze koszulki.

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
też zawsze mam ten problem, bo w szufladzie mam same przeźroczyste koronki i stringi
no to pięknie!))

Cytat:
ooo rany! dla mnie to cudowna wiadomosc! przyszlas na forum razem z monią83 i ona blizniaki a ty trojaczki!!! o rety! trzymam kciuki!

dziewczyny na poczatku jak Was czytalam - mialyscie racje - wyjątkowy wątek!

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2013-10-07 o 17:55
Stary 2013-10-07, 17:46   #2876
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:
Zawiodłam się na niej strasznie, bo zachowuje się jak nastolatka, nie mam pojęcia co jej odbiło i co nią targa...
.
Rozumiem ci. Ja też pokłóciłam się ze swoją mama. Pokłóciłam się ze swoją jeszcze przed ciążą, ale jak się dowiedziała o ciąży to myślałam że choć się trochę zainteresuje... A tu nic
Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
hej

16 kg w ciąży to chyba mało

ZamyslonaRoztargniona no nieźle się dzieje u Ciebie w przychodni

Tyle tylko pamiętam

Powiedzcie mi kochane czy Wy bierzecie coś oprócz kwasu foliowego?
Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 24 kg .
A oprócz kwasu foliowego to nic nie biorę, bo mi niedobrze po witaminach.
Cytat:
Mam dziś wizytę kochane moje także o 18 Udało mi się na dziś ją ustawic

Co do tycia to od miesiąca moja waga się nie zmienia, a wygląd zewnętrzny bardzo, nie wiem o co kaman.

W ogóle to muszę umówic się do fryzjera i w koncu zrobic cos z włosami Nie zmieniałam nic od ślubu[COLOR="Silver"]
Trzymam kciuki za wizytę
Ja też niewiele jeszcze przytyłam, a brzuch mam spory
Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
O kasiab91 kciuki zaciśnięte Daj znać po wizycie co i jak A co do włosów to jaj mam już niezłe odrosty. Wstyd na ulicę wyjść
Ja do fryzjera idę w czwartek. Będzie mi robić farbą bez amoniaku, więc nie ma obaw. Trzeba trochę o siebie zadbać, szczególnie że figura już nie ta...
Cytat:
Bratu męża urodziło się ostatnio dziecko.
Chrzciny 10 listopada. Na szczęście mąż nie będzie chrzestnym, ale jego brat jest chrzestnym naszego syna, więc jechać musimy.
No właśnie, mnie się bardzo nie chce jechać. To minimum 8h w jedną stronę. Musiałabym zabrać i dziecko i psa, więc albo musiałabym tych rozrabiaków przez całą drogę ogarniać, albo prowadzić.
Jako że moja teściowa jest leżąca i do wnuka swego nie przyjedzie, pewne jest że syn jechać musi. No i mąż też. Czy bardzo będzie niegrzecznie jak nie pojadę? Jaki pretekst podać? Prawdziwy - że źle się czuję w ciąży - odpada, bo mama chrzczonego dziecka była u nas na roczku będąc w 6 miesiącu, a potem aż do końca 8. jeździła na Węgry na gorące źródła, więc nie zrozumie złego samopoczucia.
Najgorsze jest to, że ja ich bardzo lubię, imprezki rodzinne też, ale nie czuję się na siłach. Siedzenie ze skwaszoną miną jest bez sensu.
Wiesz co, nie zazdroszczę. Nie jedź. Wymyśl coś. Albo powiedz że plamiłaś i lekarz zabronił. Ale wiesz co jest najgorsze, że inne kobiety (np te z twojekj rodziny) nie potrafią zrozumieć ciąży. Że facet tego nie rozumie, to ja kumam. Ale inna baba? I to jeszcze jak sama ma dzieci.? Okropne. Ale to nie zmienia faktu że to nie jest łatwa sytuacja. Ja bym coś nazmyślała , ale musisz obmyślić plan co powiesz. Poza tym, droga 8 godz , porażka.

A ja wczoraj pokłociłam się z mężem. Tak rzadko przyjeżdza do domu, a jak jest to się z nim pokłociłam. Nie odzywa się do mnie. Ja do niego też nie!!! Dziad !!!

A mój synek dziś w szkole się przewrócił i przeciął górnym zębem dolną wargę... i wrócił cały w krwi do domu

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:
Trojaczki?? Ja cie!!! Potrójne szczęście! Gratuluję

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Biedaczku... Trzymaj się, leż!!! Oby było wszystko dobrze.
Wiecie co, jak tak czytam o tych plamieniach to aż mnie za serce ściska. Wiem co to znaczy, straciłam ostatnią ciążę. Ale czemu to takie niesprawiedliwe, że najpierw zachodzi się w ciązę, cieszymy się, a potem ogromny strach...
Trzymam kciuki za wszystkie które mają jakieś problemy z ciążą, a tym które ich nie mają życzę żeby nigdy nie miały

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 17:49   #2877
wiola883
Rozeznanie

witam sie po weekendzie i co szok tyle stron do nadrobienia pomalu nadrabiam i odpisuje w czesciach ,
dzisiaj ladna pogoda byla to okana umyte firanki zmienione i jeszcze ogrudek ogarnelam i teraz do czytania wracam
witam wszystkie nowe mamusie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
nawet ze stolicy małopolski
to fajnie ja mam niedaleko do krakowa

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość

no to się opracowałas dzisiaj. oszczędzaj się teraz a po przeczytaniu Twojego posta po poludniu zrezygnowałam z pisania i poszłam zrobić barszcz z ziemniakami))))
to narobiłam ci smaka oszczedzam sie wszystko z umiarem dziekuje za troske
Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość

ja również z małopolski
super a z ktorej czesci jestes ?

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki, moge dolaczyc?
Do tej pory Was podczytywalam tylko bo nie mam za bardzo czasu pisac. Mam 1,5 rocznego synka Adasia (pozdrawiam Nikii i Madziule ze starego watku, pamietacie mnie?), OM z 16 sierpnia.
Musze sie Wam pochwalic i szukam pocieszenia:
wczoraj bylam w szpitalu bo b. zle sie czulam, ale lekarz potwierdzil ze wszystko jest ok, pokazal bijace serduszko (pierwszy raz widzialam), wiec kamien spadl mi z serca. Dzis bylam na pierwszym planowym USG i lekarz pokazal mi dwa serduszka! Na razie to do mnie nei dociera, nie wiem jak poradzimy sobie z blizniakami i 2 letnim wiercidupkiem i uparciuchem (charakteru Adasiowi nie brakuje...). Myslalm ze wszystko dla dzidzi bedzie po Adasiu, a tu nic z tego. Nowy wozek, drugie lozeczko, bedziemy musieli zmienic samochod!
No, to sie wyzalilam
Trzmajcie sie cieplutko (ps. ja tez juz mam 30 latek)
witam i gratulacje ja bym chciala bardzo blizniaki
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
to ja chyba jestem jakaś inna bo ja kawy nie piję wcale, alkoholu też nie no i nie palę
ja kawe sporadycznie a alkohol dla mnie moze nieistniec papierosy tez
Cytat:
Napisane przez anabuska Pokaż wiadomość
Witam,
Ja właśnie wczoraj dowiedziałam się, że moje ciążowe podejrzenia są prawdziwe termin dopiero na maj, a ja już nie mogę się doczekać
Czy są tu majowe mamy z Rzeszowa? Pozdrowienia dla wszystkich

witam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-07, 17:50   #2878
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:

O rany trojaczki z jednej strony gratuluję, a z drugiej trzymam kciuki za Was bo to dopiero nie lada wyzwanie, dbaj teraz o siebie i życzę, żeby wszystko było dobrze a co na to mąż ?

Edytowane przez Seleniti
Czas edycji: 2013-10-07 o 17:52
Stary 2013-10-07, 18:02   #2879
cowie
Zakorzenienie

Cytat:

Babydream fur mama.
Ma super skład, ale mi ona śmierdzi

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:

O kurde gratuluję, ale i współczuję. Trudna ciąża Cię czeka.

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-07, 18:06   #2880
asiulka_22
Zakorzenienie

Zubi >> pięknie rzeczy tworzysz na szydełku dziergasz dla siebie czy może sprzedajesz?? pytam bo sama bym coś takiego kupiła moja babcia na drutach potrafi też zdziałąć cuda, ale nie szydełkuje
Cytat:
A ja zaczęłam dziś plamić Na szczęście, jak się nagle zaczęło tak się nagle skończyło.
mam nadzieje że wszystko będzie w porządku, informuj nas ...

pikaso > WOOOOOW !!!!!!!!!!!! jak to przyjęłaś? ja bym była w ciężkim szoku! nieźle
Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
A ja wczoraj pokłociłam się z mężem. Tak rzadko przyjeżdza do domu, a jak jest to się z nim pokłociłam. Nie odzywa się do mnie. Ja do niego też nie!!! Dziad !!!
ciche dni ?? skąd ja to znam!
ale ostatnimi czasy rzadko się sprzeczamy... dwakolory1 >> na pewno poszło o jakąś głupote... nie wartą kłótni... przejdzie Wam
==========
a mój mężuś dzisiaj przesłał mi taka fotke / też jest poza domem/ hehe, napisałam że do twarzy z tym napojem hehe.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1380364_639544092742964_906508396_n.jpg (50,9 KB, 36 załadowań)
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości