|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43172927]A i ja też oczywiście klikam!!!! My dzisiaj na drugie szczepienie Jestem cała chora :/[/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
![]() I Domciątko ma racje-trzeba przetrwac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() faaaaaaaajneeeeee
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Kocur: wyjazd jak najbardziej ev była juz nawet
mój Igi też jeszcze nie wyciąga raczek po zabawki..z tego co miałam na szkoleniu to jest chyba etap rozwoju do 4mies. Ja póki co czekam![]() Baloniki zdrówka dla synka kuzynki
|
#1893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samo życie moje dziecko czeka ...na mame ![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43175399] Rocky - moj odrywa sie.. Patrzy na moja bluzke albo pieprzyki ktorych mam duzo, potem chwile je, potem znow sie patrzy... Ehhh i tak bez przerwy....[/QUOTE] tez mam duzo pieprzyków :p Cytat:
Jestem za!!!! Za pomysłem Elaine ![]() NADROBIŁAM!!! ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Mykam.Mam mega klexa do ogarnięcia............... ............. A potem na spacerek bo pogoda ładna.14 stopni ale słoneczko świeci ![]() bd pozniej albo bd nadawac z telefonu ![]() Miłego dnia!!!!!!!!!!
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1895 |
|
Wtajemniczenie
|
Chwalę się!
Polozylam Michała na brzuchu, a On bach i jest na plecach myślałam, że to raz. Więc znowu Go na brzuch, a On dalej na plecy. I tak cały czasWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku, jak w nocy przeczytałam wiadomość, to pomodliłam się za Was. Dużo siły dla Ciebie no i zdrówka dla Adaśka! Wierzę, że wszystko się unormuje
My po bioderkach. Dziś tylko badanie, dostaliśmy skierowanie na 21 października na USG. Wg lekarza ok, ale mam Fi kłaść na brzuchu, żeby nogi rozkraczał i pieluchować Surka klikam! Świetny demot Dziś wpada do mnie koleżanka Ta do której w maju nie pojechaliśmy na wesele, bo miałam skurcze. Kupiłam jej komplet fajnych szklanek. Mało wypasiony prezent, ale teraz kasy nie mamy, a szklanki zawsze się przydadzą.Idę ogarnąć chałupkę. |
|
|
|
#1897 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Tymuś śpi w łóżeczku, Tz wyjechał pozalatwiac sprawy, ja walczę z okropnym bólem z tyłu głowy, aż zawroty mam dziś :-( Dziś Tymuś spał do 4.30 od 22, Ale za to po karmieniu już spać nie chciał, Tz z nim walczył bo ja miałam problem z głową ;-) Cytat:
![]() My w przyszłym roku planujemy nad nasze morze na tydzień, a w 2015 raczej już zagraniczny wyjazd ![]() Śliczne te geterki Klikam kiedy się dorywam do netu w lapku i na telefonie
|
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny możecie mi wysyłać na PW
swój nick imię szkraba wagę wymiary, postaram się to ogranąć ![]() a potem podam wielkiej założycielce
|
|
|
|
#1900 |
|
Konto usunięte
|
Lemurki - ja od razu zadzwonilam i powiedzialam ze nie chce wizyt poloznej, a jak bylam w przychodni to podpisalam stosowne oswiadczenie
Jestem tez za pomyslem ![]() Mój syn nie odwraca sie sam na brzuszek ani na plecki, jak mu wloze cos do raczki to trzyma przez chwilke ale nie swiadomie, narazie ciamka sobie łapki i je ogląda, ostatnio w wannie oglądał stopy.. Jak lezy na brzuszku to juz nie wyje od razu tylko lezy i oglada i ladnie trzyma glowke.. Ale znosi go na lewo i czasem az laduje na plecach... I to na tyle.. Narazie.. ![]() W dzien je co 2 godziny, wiec godzina czuwania godzina spania, bo glodny o nockach nie bede wspominac bo dalej bez wiekszych zmian.. niestety..Aaaa i dzis konczy 3 miesiace !!! |
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Fajne
tylko cos takiego u mnie by sie raczej nie sprawdziło, Franek tak nawija nogami, że zawsze zostaje bez skarpet ![]() Cytat:
w takim razie kupujePomysł Eliath widziałam i nawet się na ten temat wypowiedziałam
|
|
|
|
|
#1902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my na spacerku gadamy z drzewami :pWysłane z mojego GT-I9300
|
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
a u mnie to wyszło sprawiedliwie bo i po mamie i po tacie
u syna obstawiam ciemne oczy Cytat:
![]() Cytat:
a prezent praktyczny bardzo i chyba to jest właśnie najlepsze, szklanek nigdy za wiele |
||
|
|
|
#1904 |
|
Rozeznanie
|
Witam Wszystkich cieplutko
Cynamonku Surka,jeśli tylko jestem na laptopie(tak jak teraz) to klikam,z telefonu nie ma takiej opcji niestety a większość czasu podczytuję Was na telefonie.Napiszę może kilka zdań o nas,bo strasznnnie mało się udzielam. Dzisiaj Gutek kończy 7 tygodni,wczoraj go zważylismy domowymi sposobami,waga pokazała 5800,jestem dumna z moich cycków! pomimo,że Młody je krótko,ale często,to i tak ładnie przybiera.Rośnie również,widać w oczach ![]() Domi lacze sie w bolu,jesli chodzi o jedzenie co 1.5-2h. Tylko w dzien na specerze,gdy spi potrafie go przetrzymac do 3h bez jedzenia. Dlatego spacerujemy duzo,srednio 6h dziennie i bez siadania na lawkach,wszystko w ruchu. co do urlopu z Maluchem,my mamy w planach samochodem wybrac sie na wakacje do Polski do dziadkow czerwiec-lipiec,a wczesniej nie planowalam narazie,ale znajac sama siebie,pewnie na jakis weekend do Rzymu skoczymy najpozniej do marca ja nie umie usiedziec na doopie :Pkolejny urlop pewnie gdzies gdzie jest cieplo,Wlochy,któras z wysp kanaryjskich(sa na maxa rodzinne i niezmiennie cieple,nie gorace i nie zimne,a cieple). Zycze udanego dnia wszystkim Mamusiom i Szkrabom |
|
|
|
#1905 |
|
Zadomowienie
|
My po spacerku
mam nadxzieje ze pospi jak zwykle do 14-15 i zdaze sie ogarnac bo padam na twarz![]() Co do oczu to podobno do 6 miechow sie zmienia. Mi to ryba bo z TZ mamy piekne błękitne oczka i mała ma takie same
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43175965]
Aaaa i dzis konczy 3 miesiace !!! ![]() Cytat:
mój się chyba cofnął bo znowu nie chce leżeć na brzuchu Dziecię padło po wielkich płaczach związanych z brzuszkiem, normalnie słyszałam jak mu się tam wszystko kotłasi, a przy puszczeniu bączków był płacz. Czy to może go wszystko boleć?
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
A co do wakacji to jestem jak najbardziej za!! Mysle o morzu np. w czerwcu jeszcze przed sezonem
|
|
|
|
#1908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie sie udaje klikać z telefonu ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
ale ja już w lutym wracam do pracy i jedynie urlop mogę wziąć na przełomie lipca-sierpnia A zawsze we wrześniu chciałam wyjechać w góry. To pewnie jak będę na emeryturze
|
||
|
|
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
śliczne!
A te wymiary i wagę to mniej więcej z dnia ukończenia 3 miesiąca?
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
teso to moj tez 3 miechy konczy
|
#1911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43175965] Aaaa i dzis konczy 3 miesiace !!! ![]() Cytat:
![]() Tak zrobimy sobie list wymiarów z około 3 miesiąca, wiadomo, że na większość maluszków będziemy musieli trochę poczekać
|
||
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
piotruś się właśnie z brzuszka przekręcił na plecki 2razy
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Sory, że tak was zasypuję dziisaj zdjęciami, ale nie mogę się powstrzymać
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zadomowienie
|
za ukończone miesiące i przewroty na plecki ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1918 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2-Tak,hcemy jechać nad morze jak tylko tż uda się dostać urlop,a jeśli mu się nie uda to pewnie z moją mamą i bratem pojedziemy i wezmę Gabi. Chcę,żeby pobyła trochę w zdrowszym klimacie niż mazowsze. Sama mam astmę i zrobię wszystko,żeby u Gabi nie wystapiła,bo niestety predyspozycje po mnie może mieć. Cytat:
U nas dziś w nocy przyszedł pan Skok. Przywitał się grzecznie i stwierdził,że trochę z nami zostanie. Wybrał tylko nienajlepszą porę,bo akurat się rozchorowałam, chyba mam grypę i akurat tż nie ma i będzie dopiero w piątek. Ale jakoś sobie poradzimy, musimy. Z drugiej str cieszę się,że jest bo przynajmniej wiem że rozwój Gabi idzie do przodu, już się zaczynałam martwić że skok się spóźnia ![]() Dziś posadziłam małą w foteliku i zaczęłam jej puszczać bańki mydlane, było plus 100 do zainteresowania Kot też miał fun,bo próbował te bańki łapać Polecam w każdym razie, bańki potrafią zająć uwagę dziecka na dłuższą chwilę ![]() Lecę zjeść spagetti ze szpinakiem,choć i tak nie czuję smaków prawie przez zatkany nos,ani nie mam apetytu,ale trzeba coś w końcu zjeść póki jest na to czas. Korzystam z którkich chwil,kiedy mała nie marudzi i nie płacze
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
Cynamonowa - jestem mamusią kwietniową, weszłam na ten wątek, żeby mocno Was uściskać i życzyć DUŻO, DUŻO, DUŻO zdrowia!!!
Oby już wszystko było dobrze z Adasiem. Trzymajcie się, bardzo mocno trzymam kciuki i myślę o Was.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

Jestem cała chora :/[/QUOTE]
a kręgosłup mam juz w strzepach

Muszę z mężem przedyskutować i się też może odważę. 

myślałam, że to raz. Więc znowu Go na brzuch, a On dalej na plecy. I tak cały czas
Ta do której w maju nie pojechaliśmy na wesele, bo miałam skurcze. Kupiłam jej komplet fajnych szklanek. Mało wypasiony prezent, ale teraz kasy nie mamy, a szklanki zawsze się przydadzą.

my na spacerku gadamy z drzewami :p
12.06.2010