Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-08, 11:27   #1891
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz łądnie proszę o kciuki za szczepienie i reakcje po nim, oby się nic nie działo

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43172927]A i ja też oczywiście klikam!!!!

My dzisiaj na drugie szczepienie Jestem cała chora :/[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Rany my chyba tez skok albo cholera wiec co.
Cycek co 1, 5h wiec musiała spac ze mna a od 5 ryk i spanie tylko na rekach a kręgosłup mam juz w strzepach

Wysłane z mojego GT-I9300
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Hellou..

Karolajn U mnie 4 karmienia co niecałe 2 godz., a od 5 kolejno po 50 min., 40 min. i 45 min. i boli mnie łeb z przerywanego snu.. aż mi się hafcić chce

Mały posiedział w bujaczku, dał mi zjeść, gluty 2 razy odciagałam.. wyje i koniec siedzenia na doopce..
Biedulki...wpsolczuje
I Domciątko ma racje-trzeba przetrwac
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Czarownica,perse 3mam kciuki za szczepienia!

No i Igor jednak nie zasnal dalej o 6tej..tylko pięknie się do mamy zacieszal. Ale luz spal od 21 z przerwa na karmienie o 3 i potem o 6tej właśnie. Może teraz drzemkę trzasnie. Miłego dnia
Miłego
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Cynamonku..po każdym poście od Ciebie przypominam sobie jak ważne jest w życiu to co mamy..

Dokładnie.
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

mój najpierw miał ciemne a teraz mu jaśnieją, mama mi mówiła że do 2 lat się zmieniają, moje dwukolorowe to ponoć jak miałam 1,5 roku się unormowały

2 lata w niepewnosci czy oczka po mamie czy po tacie?
Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość

Rajtuzy to najgorsze wspomnienie z dzieciństwa. Ten ekran na tyłku, wyciągnięte stopy i te przekręcające się na nogach prążki...dramat. Na allegro widziałam super kalesonki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Masakra dziecinstwa!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Wszystkie chcecie jechać/ lecieć i to nawet za granicę, a ja jakaś bojaźliwa i w Polskę boję się wyruszyć. Muszę z mężem przedyskutować i się też może odważę.
My chcemy w czerwcu lub lipcu nad Bałtyk sie wybrac.A Majówka moze w Zakopcu
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ja kupiłam Lilce rajtuzowe getry tylko musi do nich dorosnąć
faaaaaaaajneeeeee
Stary 2013-10-08, 11:29   #1892
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Kocur: wyjazd jak najbardziej ev była juz nawet mój Igi też jeszcze nie wyciąga raczek po zabawki..z tego co miałam na szkoleniu to jest chyba etap rozwoju do 4mies. Ja póki co czekam

Baloniki zdrówka dla synka kuzynki

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:34   #1893
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o wizyty położnych...Dziewczyny moje kochane-Jaś w sobotę skończył siedem tygodni i nikt mnie nie odwiedził do tej pory ani razu.Wczoraj po szczepieniach,kiedy dziecię mi wyje wniebogłosy,pani zadaje pytanie,kiedy może przyjść.Pytam-po co teraz?Na diabła mi ta wizyta,jak mały już odchowany,bardzo zadbany wg pani doktor,no i ja już mama z doświadczeniem.Kolor zasłon chce mi w domu oglądać?
Dzięki za rady n/t ropiejącego oczka.Solą próbowałam już kilka dni;wczoraj mieliśmy dostać receptę na coś lepszego od pani doktor,ale zapomniała nam wypisać,a ja nie sprawdziłam,że na recepcie czegoś brakuje.Spróbuję rumiankiem.
Elaine-blath:waga odpowiednia dla Jasia to przynajmniej 4,5 kg,ale wiadomo-im więcej,tym lepiej
Surka-wczoraj moja córka Oleńka na Ciebie głosowała cały wieczór zamiast mnieUczyła się niemieckiego i co parę minut-klik
Kochana co do wizyt.Ja pytałam o nie w mojej przychodni przed porodem i umowiłam sie ze jak wroce z dzieckiem ze szpitala to zadzwonie i sie umowie a dalsze umawailysmy z polozną na kolejnych wizytach.
Cytat:
A jeszcze coś z życia wzięte

samo życie

moje dziecko czeka ...na mame
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43175399]

Rocky - moj odrywa sie.. Patrzy na moja bluzke albo pieprzyki ktorych mam duzo, potem chwile je, potem znow sie patrzy... Ehhh i tak bez przerwy..

..[/QUOTE]
tez mam duzo pieprzyków :p
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
ee nie ttylko Twoj, Zuza narobila w momencie wchodzenia do gabinetu lekarza, nie wiedzieiałam czy mam wejsc z ta śmierdzaca kupa czy najpierw przewinac

[U]czy nikt nie widział pomyslu od Eliath??? wrzucamy wage i wymiary br
Iwonka...jak byłam w poradni z wysypką 2 miechy temu to urządziła klex-masakre na wadze

Jestem za!!!!
Za pomysłem Elaine

NADROBIŁAM!!!

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Mykam.Mam mega klexa do ogarnięcia............... .............
A potem na spacerek bo pogoda ładna.14 stopni ale słoneczko świeci
bd pozniej albo bd nadawac z telefonu
Miłego dnia!!!!!!!!!!
Stary 2013-10-08, 11:35   #1894
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Jestem za!!!!
Za pomysłem Elaine
Ja również jestem za!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:38   #1895
Agrafka86
Wtajemniczenie

Chwalę się!
Polozylam Michała na brzuchu, a On bach i jest na plecach myślałam, że to raz. Więc znowu Go na brzuch, a On dalej na plecy. I tak cały czas Aż się popłakałam.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:40   #1896
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cynamonku, jak w nocy przeczytałam wiadomość, to pomodliłam się za Was. Dużo siły dla Ciebie no i zdrówka dla Adaśka! Wierzę, że wszystko się unormuje

My po bioderkach. Dziś tylko badanie, dostaliśmy skierowanie na 21 października na USG.

Wg lekarza ok, ale mam Fi kłaść na brzuchu, żeby nogi rozkraczał i pieluchować

Surka klikam! Świetny demot

Dziś wpada do mnie koleżanka Ta do której w maju nie pojechaliśmy na wesele, bo miałam skurcze. Kupiłam jej komplet fajnych szklanek. Mało wypasiony prezent, ale teraz kasy nie mamy, a szklanki zawsze się przydadzą.

Idę ogarnąć chałupkę.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:40   #1897
Ewusia709
Zadomowienie

Dzień dobry
Tymuś śpi w łóżeczku, Tz wyjechał pozalatwiac sprawy, ja walczę z okropnym bólem z tyłu głowy, aż zawroty mam dziś :-(

Dziś Tymuś spał do 4.30 od 22, Ale za to po karmieniu już spać nie chciał, Tz z nim walczył bo ja miałam problem z głową ;-)

Cytat:
I jeszcze mam dwie sprawy:

- mój syn rozwija się dobrze. Nic Mu nie jest ale nie wyciąga rączek po zabawki...oczywiście jak coś Mu dam to to trzyma...coś jest nie tak??

- czy rozważacie jakieś wczasy z maluszkami???? My chcemy jechać maj-czerwiec i trochę się boje...
Nasz też jeszcze nie wyciąga raczek do zabawek, ale jak ma w gorączce to trzyma. Dziś odkrył ze ma stopki i się na nie patrzył i śmiał że umie nimi ruszać, odzież odkrył ze trzymając w ręce balona za sznurek można nim poruszać i jak się nagadal przy tym

My w przyszłym roku planujemy nad nasze morze na tydzień, a w 2015 raczej już zagraniczny wyjazd

Cytat:
Śliczne te geterki
Klikam kiedy się dorywam do netu w lapku i na telefonie

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:44   #1898
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

czy nikt nie widział pomyslu od Eliath??? wrzucamy wage i wymiary brzdaców ok 3 m-ca życia???

nadrobilam!!
widziałam ale to do pani prezes trzeba pisać to rzuci i to pomysł Elaine , trochę się przekręciło Ci

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:45   #1899
surka
Zakorzenienie

Dziewczyny możecie mi wysyłać na PW

swój nick imię szkraba wagę wymiary, postaram się to ogranąć

a potem podam wielkiej założycielce
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:48   #1900
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Lemurki - ja od razu zadzwonilam i powiedzialam ze nie chce wizyt poloznej, a jak bylam w przychodni to podpisalam stosowne oswiadczenie

Jestem tez za pomyslem

Mój syn nie odwraca sie sam na brzuszek ani na plecki, jak mu wloze cos do raczki to trzyma przez chwilke ale nie swiadomie, narazie ciamka sobie łapki i je ogląda, ostatnio w wannie oglądał stopy.. Jak lezy na brzuszku to juz nie wyje od razu tylko lezy i oglada i ladnie trzyma glowke.. Ale znosi go na lewo i czasem az laduje na plecach... I to na tyle.. Narazie..

W dzien je co 2 godziny, wiec godzina czuwania godzina spania, bo glodny o nockach nie bede wspominac bo dalej bez wiekszych zmian.. niestety..

Aaaa i dzis konczy 3 miesiace !!!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:52   #1901
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne tylko cos takiego u mnie by sie raczej nie sprawdziło, Franek tak nawija nogami, że zawsze zostaje bez skarpet

Cytat:

Cytat:
wypelnienie jest mieciutkie, material jest taki sam na poscieli i ochraniaczu, ale wypelnienie ochraniacza jest ciute sztywniejsze

czy nikt nie widział pomyslu od Eliath??? wrzucamy wage i wymiary brzdaców ok 3 m-ca życia???

nadrobilam!!
Dziękuje w takim razie kupuje

Pomysł Eliath widziałam i nawet się na ten temat wypowiedziałam

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:52   #1902
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Chwalę się!
Polozylam Michała na brzuchu, a On bach i jest na plecach myślałam, że to raz. Więc znowu Go na brzuch, a On dalej na plecy. I tak cały czas Aż się popłakałam.

Zazdroszczę! Moja za to ciągle na brzuch sie przewala my na spacerku gadamy z drzewami :p

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-10-08, 11:53   #1903
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
2 lata w niepewnosci czy oczka po mamie czy po tacie?
a u mnie to wyszło sprawiedliwie bo i po mamie i po tacie
u syna obstawiam ciemne oczy

Cytat:
Chwalę się!

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
My po bioderkach. Dziś tylko badanie, dostaliśmy skierowanie na 21 października na USG.

Wg lekarza ok, ale mam Fi kłaść na brzuchu, żeby nogi rozkraczał i pieluchować

Surka klikam! Świetny demot

Dziś wpada do mnie koleżanka Ta do której w maju nie pojechaliśmy na wesele, bo miałam skurcze. Kupiłam jej komplet fajnych szklanek. Mało wypasiony prezent, ale teraz kasy nie mamy, a szklanki zawsze się przydadzą.

Idę ogarnąć chałupkę.
my usg mamy przy każdej wizycie, a po usg jeszcze sprawdza na przewijaku i oczywiście padł komentarz "ale ma silne nogi"

a prezent praktyczny bardzo i chyba to jest właśnie najlepsze, szklanek nigdy za wiele

Synek
Stary 2013-10-08, 11:55   #1904
kubus puchatek
Rozeznanie

Witam Wszystkich cieplutko

Cynamonku wiesz,że jesteśmy z Wami przez cały czas myślami!

Surka,jeśli tylko jestem na laptopie(tak jak teraz) to klikam,z telefonu nie ma takiej opcji niestety a większość czasu podczytuję Was na telefonie.

Napiszę może kilka zdań o nas,bo strasznnnie mało się udzielam. Dzisiaj Gutek kończy 7 tygodni,wczoraj go zważylismy domowymi sposobami,waga pokazała 5800,jestem dumna z moich cycków! pomimo,że Młody je krótko,ale często,to i tak ładnie przybiera.Rośnie również,widać w oczach

Domi lacze sie w bolu,jesli chodzi o jedzenie co 1.5-2h. Tylko w dzien na specerze,gdy spi potrafie go przetrzymac do 3h bez jedzenia. Dlatego spacerujemy duzo,srednio 6h dziennie i bez siadania na lawkach,wszystko w ruchu.

co do urlopu z Maluchem,my mamy w planach samochodem wybrac sie na wakacje do Polski do dziadkow czerwiec-lipiec,a wczesniej nie planowalam narazie,ale znajac sama siebie,pewnie na jakis weekend do Rzymu skoczymy najpozniej do marca ja nie umie usiedziec na doopie :P
kolejny urlop pewnie gdzies gdzie jest cieplo,Wlochy,któras z wysp kanaryjskich(sa na maxa rodzinne i niezmiennie cieple,nie gorace i nie zimne,a cieple).

Zycze udanego dnia wszystkim Mamusiom i Szkrabom my uciekamy na spacerek.
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:56   #1905
AgaPlast
Zadomowienie

My po spacerku mam nadxzieje ze pospi jak zwykle do 14-15 i zdaze sie ogarnac bo padam na twarz

Co do oczu to podobno do 6 miechow sie zmienia. Mi to ryba bo z TZ mamy piekne błękitne oczka i mała ma takie same
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 11:58   #1906
ona8686
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43175965]

Aaaa i dzis konczy 3 miesiace !!! [/QUOTE]

Cytat:
Chwalę się!

mój się chyba cofnął bo znowu nie chce leżeć na brzuchu

Dziecię padło po wielkich płaczach związanych z brzuszkiem, normalnie słyszałam jak mu się tam wszystko kotłasi, a przy puszczeniu bączków był płacz. Czy to może go wszystko boleć?

Franuś
Stary 2013-10-08, 11:59   #1907
AgaPlast
Zadomowienie

A co do wakacji to jestem jak najbardziej za!! Mysle o morzu np. w czerwcu jeszcze przed sezonem
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:02   #1908
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Witam Wszystkich cieplutko

Cynamonku wiesz,że jesteśmy z Wami przez cały czas myślami!

Surka,jeśli tylko jestem na laptopie(tak jak teraz) to klikam,z telefonu nie ma takiej opcji niestety a większość czasu podczytuję Was na telefonie.

Napiszę może kilka zdań o nas,bo strasznnnie mało się udzielam. Dzisiaj Gutek kończy 7 tygodni,wczoraj go zważylismy domowymi sposobami,waga pokazała 5800,jestem dumna z moich cycków! pomimo,że Młody je krótko,ale często,to i tak ładnie przybiera.Rośnie również,widać w oczach

Domi lacze sie w bolu,jesli chodzi o jedzenie co 1.5-2h. Tylko w dzien na specerze,gdy spi potrafie go przetrzymac do 3h bez jedzenia. Dlatego spacerujemy duzo,srednio 6h dziennie i bez siadania na lawkach,wszystko w ruchu.

co do urlopu z Maluchem,my mamy w planach samochodem wybrac sie na wakacje do Polski do dziadkow czerwiec-lipiec,a wczesniej nie planowalam narazie,ale znajac sama siebie,pewnie na jakis weekend do Rzymu skoczymy najpozniej do marca ja nie umie usiedziec na doopie :P
kolejny urlop pewnie gdzies gdzie jest cieplo,Wlochy,któras z wysp kanaryjskich(sa na maxa rodzinne i niezmiennie cieple,nie gorace i nie zimne,a cieple).

Zycze udanego dnia wszystkim Mamusiom i Szkrabom my uciekamy na spacerek.
Za wagę maluszka

Mnie sie udaje klikać z telefonu

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
A co do wakacji to jestem jak najbardziej za!! Mysle o morzu np. w czerwcu jeszcze przed sezonem
Przed sezonem jest najlepiej, spokój, bez tłumów ale ja już w lutym wracam do pracy i jedynie urlop mogę wziąć na przełomie lipca-sierpnia A zawsze we wrześniu chciałam wyjechać w góry. To pewnie jak będę na emeryturze

Franuś
Stary 2013-10-08, 12:04   #1909
taribari
Zadomowienie

Cytat:
śliczne!

Cytat:

A te wymiary i wagę to mniej więcej z dnia ukończenia 3 miesiąca?

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:06   #1910
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

teso to moj tez 3 miechy konczy

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:08   #1911
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ptyś padł bawiąc się na macie i wygląda jakby jechał tramwajem, bo trzyma wiszące kółko od pluszowej pszczoły hehe

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43175965]
Aaaa i dzis konczy 3 miesiace !!! [/QUOTE]

Cytat:
sposobami,waga pokazała 5800,jestem dumna z moich cycków! pomimo,że Młody je krótko,ale często,to i tak ładnie przybiera.Rośnie również,widać w oczach

Cytat:
A te wymiary i wagę to mniej więcej z dnia ukończenia 3 miesiąca?
Tak zrobimy sobie list wymiarów z około 3 miesiąca, wiadomo, że na większość maluszków będziemy musieli trochę poczekać
Stary 2013-10-08, 12:12   #1912
fiazo
Zakorzenienie

piotruś się właśnie z brzuszka przekręcił na plecki 2razy raz mi nawet nagrać się udało będzie fajna pamiątka

Synek
Stary 2013-10-08, 12:13   #1913
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
piotruś się właśnie z brzuszka przekręcił na plecki 2razy raz mi nawet nagrać się udało będzie fajna pamiątka

Franuś
Stary 2013-10-08, 12:15   #1914
surka
Zakorzenienie

Sory, że tak was zasypuję dziisaj zdjęciami, ale nie mogę się powstrzymać

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
Stary 2013-10-08, 12:17   #1915
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
teso to moj tez 3 miechy konczy

Synek
Stary 2013-10-08, 12:18   #1916
taribari
Zadomowienie

za ukończone miesiące i przewroty na plecki

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-08, 12:20   #1917
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:

[COLOR="Silver"]
skarpetki do japonek i torba biedronki i wszystko w temacie

Synek
Stary 2013-10-08, 12:29   #1918
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
I jeszcze mam dwie sprawy:

- mój syn rozwija się dobrze. Nic Mu nie jest ale nie wyciąga rączek po zabawki...oczywiście jak coś Mu dam to to trzyma...coś jest nie tak??

- czy rozważacie jakieś wczasy z maluszkami???? My chcemy jechać maj-czerwiec i trochę się boje...
1-Moim zdaniem nie. Poprostu przyjdzie na to pora w odpowiednim czasie,,każde dziecko się rozwija w swoim tempie.
2-Tak,hcemy jechać nad morze jak tylko tż uda się dostać urlop,a jeśli mu się nie uda to pewnie z moją mamą i bratem pojedziemy i wezmę Gabi. Chcę,żeby pobyła trochę w zdrowszym klimacie niż mazowsze. Sama mam astmę i zrobię wszystko,żeby u Gabi nie wystapiła,bo niestety predyspozycje po mnie może mieć.

Cytat:
Napisze dużymi

DZIEWCZYNY NIE MOŻECIE MIEĆ MOJEGO LINK W podpisie tak mi się wydaje.
Dlaczego? Ja skopiowałam z twojego podpisu i da się nim głosować.

U nas dziś w nocy przyszedł pan Skok. Przywitał się grzecznie i stwierdził,że trochę z nami zostanie. Wybrał tylko nienajlepszą porę,bo akurat się rozchorowałam, chyba mam grypę i akurat tż nie ma i będzie dopiero w piątek. Ale jakoś sobie poradzimy, musimy. Z drugiej str cieszę się,że jest bo przynajmniej wiem że rozwój Gabi idzie do przodu, już się zaczynałam martwić że skok się spóźnia

Dziś posadziłam małą w foteliku i zaczęłam jej puszczać bańki mydlane, było plus 100 do zainteresowania Kot też miał fun,bo próbował te bańki łapać Polecam w każdym razie, bańki potrafią zająć uwagę dziecka na dłuższą chwilę

Lecę zjeść spagetti ze szpinakiem,choć i tak nie czuję smaków prawie przez zatkany nos,ani nie mam apetytu,ale trzeba coś w końcu zjeść póki jest na to czas. Korzystam z którkich chwil,kiedy mała nie marudzi i nie płacze
Stary 2013-10-08, 12:36   #1919
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
1-Moim zdaniem nie. Poprostu przyjdzie na to pora w odpowiednim czasie,,każde dziecko się rozwija w swoim tempie.
2-Tak,hcemy jechać nad morze jak tylko tż uda się dostać urlop,a jeśli mu się nie uda to pewnie z moją mamą i bratem pojedziemy i wezmę Gabi. Chcę,żeby pobyła trochę w zdrowszym klimacie niż mazowsze. Sama mam astmę i zrobię wszystko,żeby u Gabi nie wystapiła,bo niestety predyspozycje po mnie może mieć.

Dlaczego? Ja skopiowałam z twojego podpisu i da się nim głosować.

U nas dziś w nocy przyszedł pan Skok. Przywitał się grzecznie i stwierdził,że trochę z nami zostanie. Wybrał tylko nienajlepszą porę,bo akurat się rozchorowałam, chyba mam grypę i akurat tż nie ma i będzie dopiero w piątek. Ale jakoś sobie poradzimy, musimy. Z drugiej str cieszę się,że jest bo przynajmniej wiem że rozwój Gabi idzie do przodu, już się zaczynałam martwić że skok się spóźnia

Dziś posadziłam małą w foteliku i zaczęłam jej puszczać bańki mydlane, było plus 100 do zainteresowania Kot też miał fun,bo próbował te bańki łapać Polecam w każdym razie, bańki potrafią zająć uwagę dziecka na dłuższą chwilę

Lecę zjeść spagetti ze szpinakiem,choć i tak nie czuję smaków prawie przez zatkany nos,ani nie mam apetytu,ale trzeba coś w końcu zjeść póki jest na to czas. Korzystam z którkich chwil,kiedy mała nie marudzi i nie płacze
zdrówka

Synek
Stary 2013-10-08, 12:37   #1920
Tasia34
Wtajemniczenie

Cynamonowa - jestem mamusią kwietniową, weszłam na ten wątek, żeby mocno Was uściskać i życzyć DUŻO, DUŻO, DUŻO zdrowia!!!
Oby już wszystko było dobrze z Adasiem.
Trzymajcie się, bardzo mocno trzymam kciuki i myślę o Was.
Ania
http://suwaczki.maluchy.pl/li-73227.png
Tasia34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości