|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Dziękujemy za życzonka i składamy też dzisiejszym solenizantom.
![]() Bijkora, sto lat, sto lat! ![]() Lady, ale to Ci raczej wróci, niestety, mi też waga bardzo spadła przy zatruciu... Jednak następnego dnia wszystko wróciło do pierwotnego stanu, jak zaczęłam uzupełniać płyny (tego dnia wypiłam chyba 3l wody mineralnej, tak mi się chciało pić po tym)... Gdyby tak łatwo było schudnąć, to bym chyba się truła co tydzień. |
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Mam wiadomość Pola przespała caaalutką noc Wstawałam do niej 3 razy, bo popłakiwała przez sen, ale zanim dochodziłam do łóżeczka, już przestawała ![]() Teraz spylamy na spacer, bo cuuuudnie Nadrobię przy kolejnej tu wizycie ![]() Miłego dnia! |
|
|
|
#1443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziś przyszedł mi taki fajny sweterek dla Hani co z zary wylicytowałąm. A listonosz powiedział " Pani to tego zamaiwa" ![]() wstyd mi było ale no co.... a jeszcze nie wie co go czeka
|
|
#1445 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam w Biedrze Vizir 6,7 kg na promocji w duzym kartonowym pudle - polecam bo Iguś miał zabawkę na jakąś godzinę
![]() Debrah...widziałam wczoraj mamę wózkową z około 4-letnią córeczką na kolanach....i ta córeczka tak się przytulała do niej, wsiadły do tego samego autobusu co ja i w pewnym momencie ta córeczka objęła mamę za szyję i powiedziała "mamusiu kocham Cię wiesz?" Boże jak się wzruszyłam....i od razu Ty mi się przypomniałaś
|
#1446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobrażam go sobie w takich klimatach lat 20, ciemne ciasne zadymione puby, okrągłe stoliki i on jeden na scenie z tym swoim głosem ![]() ostatnio był w Bytomiu i przegapiliśmy Cytat:
tzn dużo mi nie spadło, niecały kg, bo przed było 57,2, ale tak fajnie zobaczyć po tylu latach w końcu 56 ![]() Cytat:
idę dać małemu kaszkę na śniadanie
|
|
#1447 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przez to cały czas muszę wkładki laktacyjne nosić. Cytat:
Czarne mi się kojarzą z taką metalówą co to kiedyś wyglądałam, to sentyment:P, brązowe są delikatniejsze bo bez ćwieków, bardzo lubię je. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaże jak przyjdą
Udało mi się odkurzyć mimo jęczenia Oskara (muszę go przyzwyczaić bo inaczej w brudzie zarosne) i zmienić pościel. Co teraz ?
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście to?
http://dcs-188-64-85-9.atmcdn.pl/dcs...1229e-480p.mp4
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sikałam ze śmiechu Marsi, kochana zapytałam Cię w wątku odchudzaniowym o hantle ale chyba nie widziałaś jeszcze. takie 1,5kg będą za cięzkie czy dobre? czy lepiej 0,5-1kg ???
|
|
#1451 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Daj znać co lekarz powie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące zatorów! Czyli u mnie jednak wada fabryczna Nawijko włosowa specjalistko, co sądzisz o szamponach Ultra Doux? Bo były w promocji ostatnio i kupiłam ziołowy bo mi się strasznie zapach podobał I nie wiem czy iść dalej w tym kierunku i się zaopatrzyć w odżywkę czy lepiej nie
|
||||||
|
|
|
#1452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
za pięknie przespaną noc
|
|
#1453 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh: mi też głupio przed listonoszem zawsze bo jak już zacznie przychodzić to całymi seriami
![]() Ale co zrobić, jak dzieć wyrasta to ze wszystkiego na raz:P
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko
![]() Są tu mamusie (oprócz mnie) które dodają do mleka zagęszczacz nutriton???
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hantli wogóle nie warto kupować lepiej kupić sztangielki http://allegro.pl/sport-i-turystyka?string=sztangielki 1,5 kg to żadne obciążenie- możesz zamiast tego używać butelki po wodzie min np z piaskiem lub wodą a sztangielki są o tyle fajne,że jak Ci 1,5 kg będzie za mało to dokupujesz obciążenia a uwierz mi,że przy regularnych treningach 2 kg po tygodniu to będzie mało ![]() acha i polecam sztangielki kupować w supermarketach- najtaniej wychodzi i dodatkowe obciążenia kosztują grosze |
|
|
|
|
#1456 |
|
Konto usunięte
|
Usnęłam wczoraj, z pracy kilka podejść robiłam do was, ale ciągle coś
nawet w trakcie przerw. Nie dam rady cytować teraz.Blogerko, odejścia pecha życzę! Aga, wyleczenia tarczycy! Któraś pyta tu o siedzące dzieci - ja nie wiem co robić, bo młoda ciągle siedzieć chce a nie potrafi sama siadać (tylko z podciągu), ale jak już siądzie, to siedzi i świetnie równowagę łapie. No ale przecież ona ma się najpierw SAMODZIELNIE nauczyć... Za to lubi teraz na brzuchu, bo się mobilna jak szlag robi WRESZCIE! i chyba lada dzień mi raczkować będzie, a przynajmniej mam nadzieję taką. Bijkoruś, buziaki! ![]() Lady, a wiesz, że ten co w comie śpiewa to facet (może mąć już, nie wiem) jednej wizażanki? Silverki, piękną biżu dziew3czyna robi, zamawiałam na ślub od niej, no i jakieś wymiany razem robiłyśmy też.
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłyśmy, bilansu nie było
Byłyśmy przed 12, a babka mówi, że już nie mogą zrobić, bo do 11 są. Dziwne, bo odkąd pamiętam zawsze we wtorki bilanse były razem ze szczepieniami do 12 I mówi, że choćby chciała, to nie ma jak, bo dużo dzieci chorych i nie ma czasu ![]() Kurna, a jakby była pani Marysia albo pani Kasia, to by zrobiły po znajomości A tak, lipa ![]() Ale we czwartek idziemy, bo są od 12 do 14, zobaczymy ![]() Boże, jak pięknie, słońce napitala nieziemsko, jest 18 stopni Inne mamuśki patrzyły tak , jestem niedobra ![]() i dla wszystkich świętujących, tych małych i dużych
|
|
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, ja tylko zameldować, że żyję i że czytam i jestem na bieżaco, ale nie pisze bo humor z
Julka dalej chora, wydaje mi się, że dziś jest gorzej niż w poprzednich dniach, a wczoraj byłyśmy u lekarza i powiedziała, że ma tylko lekko gardło czerwone no i ten katar, którego się nie mozna pozbyc ![]() Nie dostała, żadnych leków- mam ją leczyc tak jak do tej pory sama. Zważyć się nie dała, bo tak wyła i uciekała z wagi, że nie dało rady... zdrówka dla Was i do następnego *buziaki dla solenizantów
|
|
#1459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a woda to jakaś taka nieporęczna mi się wydaje, nie chciałam na początek się przeciążyć ale w sumie codziennie podnoszę 9kg prawie ![]() ziękuję, zobaczę sobie dziś w tesco ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
haha teraz jeszcze te materiały kupiłam, się biedaczyna nachodzi a jeszcze z 5 czeka ![]()
|
|
#1460 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
jaka piękna jesień chciałąm dzisiaj młodemu takiego zwykłego bączka do nakręcania kupić i nawet w naszej pipidówce nie ma; wszystkie markety już kiedyś przeszukałam, ale tylko jakieś zbajerowane są, a ja chcę zwyklaka takiego Cytat:
![]() a co do butów, to te pierwsze szczerze mówiąc brzydkie są ale drugie superCytat:
Cytat:
chyba tą większą właśnie wezmę, bo młody lubi się rzucać w nocy po całym łóżeczku, to może dłużej będzie przykryty Cytat:
w celu spacerowym, zakupowym czy jedzeniowym? ![]() Cytat:
Cytat:
w końcu muszę wiedzieć, co kiedyś mala elmi będzie nosiła![]() Cytat:
najpierw próbował przewrócić, a potem przechodził przez nie tam i z powrotem Cytat:
|
|
#1461 |
|
Wtajemniczenie
|
My po spacerze, wróciłam i słońce wyszło
![]() a cod o butów ja chcę te- http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/317391 albo te- http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/315270 hje brawa dla Poli za przespana noc meduzza mi lekarz mówił to samo, co do tarczycy mała pokaż zakupy ![]() bokeh mi listonosz też tak kiedyś powiedział, jak w ciąży wyprawkę kompletowałam ![]() szaja brawa dla Dorki za coraz większa mobilnść Lady widziałam to wczoraj w ddtvn, uśmiałam się cała zdrówka dla Julki hope najlepszości dla Dadiego
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-10-08 o 12:49 |
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo lubię szampony i odżywkę z maską z alterry (dostępne w rossmanie)
|
|
#1463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Pola się bawi kartonem po wódce, wywlokła go już na korytarz
Jesteśmy same in da hałs, więc lecę coś ogarnąć |
|
|
|
#1465 |
|
Zakorzenienie
|
Młodzież śpi a ja jem
![]() Przy okazji gotuje małemu obiadek,akurat jak wstanie to będzie gotowy.
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...02051413_n.jpg
o 14 jadę z teściem do M1, tam kolejna partia ciuszków (laski, już mam tyle ciuchów dla małego, że nie ogarniam, serio!!! On w życiu tego nie przechodzi, a ciągle dostajemy dostajemy i dostajemy, i to nie tak, że po parę bluzeczek, ale np. na raz 5 wielkich reklamówek ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- a co do butów to w dostępności tych do ma Debrah (brązowych) nie ma nigdzie ![]() bąbla uspałam, trza posprzątać
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
Moja tez kima i tez powinnam dalej sprzątać, jedynie wyprasowałam ciuchy..wstanie to będziemy dalej ogarniać.
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może te buty na allegro ktoś sprzedaje
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecko śpi już 1,5h!! może to przez zaciągniętą roletę w sypialni - nie podnosiłam bo wiedziałam, że dźwiękiem ją bankowo obudzę. Rodzinka u was taka ofiarna, to spadkowe ciuszki po dzieciach, że tego tyle? |
|
|
|
|
#1470 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Misiek oczarował wszystkie panie w zusie wszystko załatwiliśmy od ręki
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

Pola przespała caaalutką noc
Wstawałam do niej 3 razy, bo popłakiwała przez sen, ale zanim dochodziłam do łóżeczka, już przestawała 

moze to oznaczac ze zeszlo mu na oskrzelka? czy poprostu dalsza czesc przeziebienia?
I nie wiem czy iść dalej w tym kierunku i się zaopatrzyć w odżywkę czy lepiej nie 

I mówi, że choćby chciała, to nie ma jak, bo dużo dzieci chorych i nie ma czasu