|
|
#5911 | |
|
Wiedźma
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
Znamy się od '86.
|
|
#5912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5913 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5914 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Dziewczynki!
Obiecałam zdjęcia więc załączam ![]() Dorinko, gdzie Twoje???
|
|
|
|
#5915 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Piękne! ![]() Zdjęcia, Ty i okolica. Piękne wszystko. Ja część skutków swoich weekendowych zabaw z aparatem wrzuciłam w wątek fotograficzny. Ale nikt nie chce oglądać.
|
|
#5916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sabbath przepraszam cie bardzo ....ja ogladalam |
|
|
|
|
#5917 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ z Was długodystansowce
Ja także Johanno nie myślałam o drugim ślubie, ale tak się wszystko potoczyło w moim życiu........., że zaczęłam myśleć zwłaszcza, że mój facet jest stanu wolnego i wzięłam pod uwagę jego mieszczańską potrzebę bycia ŻONATYM A teraz jak już sobie wszystko zaczynamy układać, planować to nawet CHCĘ , niepoprawna romantyczka ze mnie i też już widzę oczyma wyobraźni naszą rodzinkę, planujemy jeszcze dziecko......i z tego powodu dobrze byłoby aby nie miało jak to się mówi "nasrane w papierach", poza tym rodzice nasi bardzo chcą legalizacji naszego związku.
|
|
|
|
#5918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak narazie pobede jeszcze w moim legalnym zwiazku
|
|
|
|
|
#5920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjecia Twoje są piękne a TY jeszcze piekniejsza Sabbathku ja tez oglądalam Twoje zdjecia na fotograficznym,zreszta nie tylko te ostatnie bo regularnie odwiedzam watek i podgladam ![]() Sa idealne Jesli chodzi natomiast o związki,to jak wiecie ja wyszlam drugi raz za maż,jesteśmy razem 12 lat. Moje pierwsze małżeństwo było krotkie,i chociaż byłam mlodziutka to mówilam podobnie jaka Johannka,ze nigdy nie wyjde drugi raz za mąż ![]() Ale teraz wiem na pewno,ze gdyby cos........ to też,ewentualnie żyłabym w wolnym zwiazku. To wszystko zalezy od tego jakie ma sie oczekiwania i co sie w życiu posiada. Dlatego bardzo sie cieszę,ze Dorinka ma takie wizje swojej przyszlej Rodziny. Wierze w to,że spełnią sie Jej oczekiwania i bedzie szcześliwa tak jak ja w obecnym małżeństwie.No i obowiązkowo córeczka
|
|
#5921 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczynki, cieszę się, że fotki się podobają
Bardzo lubię robić zdjęcia, a potem się nimi chwalić (skromność to moja czołowa zaleta wybaczcie ) Zarzucam zazwyczaj wszystkich znajomych tymi fotkami Nikuś, przekaż Świteziance życzenia zdrówka! I buziaka Dorinko, oglądaj jak najszybciej swoje zdjęcia i pokaż nam! Strasznie ciekawam
|
|
|
|
#5922 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie moje cudne Czarownice
![]() Wpadam na moment tylko, bo ledwo żyję i nie wiem w co ręce włożyć w robocie ![]() Nikuś, kochanie, dostałam maila i obiecuję, że odpiszę, jak nie dziś, to jutro, na pewno Leweczku cudne zdjęcia to dawaj więcej, możesz na maila, jeśli wolisz, z wielką chęcią sobie pooglądam i pomyśleć, że już za tydzień i troszkę też będę w górach Dorinko gratulacje Switezianko zdrowiej szybciutko |
|
|
|
#5923 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie piekne Czarownisie
Ja juz dzisiaj do was(tzn.do pieknych) nie naleze...bo mnie moja buziuchna spuchla!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Zab madrosci mi sie przebija...w TYM wieku Po co..madrzejsza juz i tak nie bede,juz za pozno Wygladam okropicznie A musze do pracy jechac cos zalatwic Pozdrawiam i caluje |
|
|
|
#5924 |
|
Zakorzenienie
|
hEJ Dziewczyny...
Wczoraj znaleźliśmy wymarzony lokal na wesele i w związku z tym wstępny termin zapowiada się na 19 lipca 2008. W sobotę jedziemy potwierdzić rezerwację. No i tyle mówiłam, że monotematyczna ostatnio jestem............
|
|
|
|
#5925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciesze sie razem z toba,z wami Ja bralam slub 10 lipca....piekna pogode bedziesz miala..napewno |
|
|
|
|
#5926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja siostra brala slub w tamtym roku,chciala to zrobic u nas na slasku w takim Zameczku...musiala termin juz w 2004 zrobic...tak samo z orkiestra...super orkiestra z Krakowa..tez juz zamowiona w 2004 roku... Tak,ze widzisz sama... A takie mysli,ze moze jeszcze przez ten rok sie duzo wydarzyc......precz z takimi myslami
|
|
|
|
|
#5928 |
|
Zakorzenienie
|
Johanno masz rację , ja myślę optymistycznie mimo, że tak to zabrzmiało
Zresztą co ma być to będzie, wychodzę z założenia że jeśli ma się cos wydarzyć złego to lepiej przed ślubem niż po.......... Ale będzie dobrze |
|
|
|
#5929 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko bedzie dobrze
Zobaczysz bedziesz ten dzien pieknie wspominala A tak tlumiac moja ciekawosc....wiesz juz co chcesz mniej wiecej ubrac???? Wiem,ze przez ten rok moze sie jeszcze duzo zmienic..... |
|
|
|
#5930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze takowej nie widziałam, ale coś w głowie mi się kołacze, na chwilę obecną myślałam o soczystej czerwieni ale kwestia koloru jest jeszcze otwarta.... Tż będzie miał ciemny, błyszczący gajer raczej więc myślę o zdecydowanych kolorach aby fajnie kontrastowało
|
|
|
|
|
#5931 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!
Dorinko a zaręczyny już były?? Pierścioneczek masz? Nic nie piszesz o tym
|
|
|
|
#5932 |
|
Zadomowienie
|
Witam moje kochane
Dorinko ciesze sie ,ze data wyznaczona Leweczku a Ty sie nie dopytuj tylko opowiadaj jak Twoje sprawy sie maja ![]() Johannko,jakies oklady moze pomoga Ci na Twoje piekne opuchnięte lico Marusia kochana,juz sie zaczynałam martwic,cale szczeście,ze sie odezwalaś
|
#5933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli pierścionka brak, oświadczyn brak Wprawdzie wzór pierścionka już wybrałam, ale pozostaje kwestia jego kupna, a mój Tż widocznie uważa, że to nie ucieknie Wczorajsze słowa Tża przy wyborze lokalu i terminu wesela" No oczywiste jest że wkrótce Ci się oświadczę a później poinformujemy rodziców o dacie ślubu" No skoro jest oczywiste to czekam sobie.... A ślub i wesele trzeba już zabukować stąd pośpiech, nawet jego w tej kwestii.... |
|
|
|
|
#5934 |
|
Zadomowienie
|
Wrocilam z pracy
Wracajac do twojego stroju dorinko....piekna soczysta czerwien ...super...A wracajac do oswiadczyn....no kiedys bedzie musial Niestety musisz byc cierpliwa![]() Nikus...robie oklady...plucze szalwia...nawet juz troche lepiej.... |
|
|
|
#5935 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem Johanno, że kiedyś będzie musiał.....tyle tylko, że to już to nie będzie to samo.....
Czyli będzie oczywiste, a ja marzyłam sobie o takim totalnym spontanie, wielkie zaskoczenie, zwruszenie itp. a tak to będzie zwykła formalność Trochę mi to przeszkadza, ale jak się żyje razem na codzień i codziennie niemalze wyznaje się miłość, to już pewne sprawy powszechnieją i nie mają tego czaru i mocy, jak wtedy gdy się nie mieszka razem. Ale przynajmniej wiem, że z powodu przysłowiowych skarpetek nie będzie rozwodu Zawsze w życiu coś za coś..........
|
|
|
|
#5936 |
|
Zadomowienie
|
Dorinko u mnie to nawet ja podalam date oswiadczyn...wyobrazasz to sobie
Ale tez byly 2 przyczyny tego:-moj maz nie ma do takich rzeczy w ogole glowy,nie jest spontaniczny,u niego musi byc wszystko zaplanowane,a jak sie cos spod kontroli wymknie to.... ,dlatego organizacyjne sprawy musze ja wszystkie zalatwiac....ale tez nie jest zadna fajtlapa-a po drugie on juz mieszkal w Niemczech,ja jeszcze w Polsce i musielismy uzgodnic date ze wzgledu na jego urlop..a mogl wtedy tylko na pare dni przyjechac...bo caly urlop zostawial na slub i wesele...bo byl wtedy tutaj w wojsku i tego urlopu nie bylo wiele... Nawet w podroz poslubna pojechalismy dopiero po roku czasu,jak wyszedl z wojska Tak,ze mysle u ciebie bedzie troche inaczej...i napewno bedziesz zaskoczona...Napewno czyms cie zaskoczy |
|
|
|
#5937 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przyznaję, że zaskakuje mnie to Wasze planowanie. U nas największym problemem było moje stanie okoniem. Kiedy się w końcu zgodziłam - wszystko inne znalazło się samo. I to błyskawicznie. Z wrażenia nawet moja matka pogodziła się (no powiedzmy: nawiązała dyplomatyczne stosunki) z ojcem, który nas w iście paskudny sposób porzucił. Za to nie było oficjalnych oświadczyn, bo mój biedny Miły podchodził do tego tyle razy słysząc ciągle: "wypad z baru", że chyba ma uraz. ![]() Za to wieczorem, przed ślubem dostałam pierścionek. ![]() A ślub też braliśmy w lipcu.
|
|
#5938 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Czai się najwyraźniej...
|
|
#5939 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Dzwigam nasz watek,bo spadl......a tak to juz nie moze byc A u Was co tam? Bo mnie ten ch.....y zab dalej nawala |
|
|
|
#5940 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane!
Johanko, jak sie pojawi już ta ósemka, tą jawyrwij za karę, że Ci tak dała w kość Mój dentysta zaleca wyrywanie tych ząbków, bo one nic tylko się psują, a mi jedna skrzywiła ładny rządek ząbków za nią
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

, niepoprawna romantyczka ze mnie i też już widzę oczyma wyobraźni naszą rodzinkę, planujemy jeszcze dziecko......i z tego powodu dobrze byłoby aby nie miało jak to się mówi "nasrane w papierach", poza tym rodzice nasi bardzo chcą legalizacji naszego związku.

Bardzo lubię robić zdjęcia, a potem się nimi chwalić
) Zarzucam zazwyczaj wszystkich znajomych tymi fotkami
to dawaj więcej, możesz na maila, jeśli wolisz, z wielką chęcią sobie pooglądam
...super...
,dlatego organizacyjne sprawy musze ja wszystkie zalatwiac....ale tez nie jest zadna fajtlapa![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)