|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
Dzis tz wrocil do domu o 15, na jutro dostal wolne od przelozonego, co prawda ma nocny dyzur, ale mamy przed soba dlugi czterodniowy weekend. Tak sie ciesze, ze nie macie pojecia; co za tym idzie moze mnie byc mniej.
Przed chwila Yae z tz ogladala robaka za oknem, alez sie cieszyla. Smiech dziecka jest naprawde czyms uroczym |
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zakochałam się w imieniu Liliana. Chyba tak dam na imię drugiej córce.
|
|
|
|
#1923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mamy jakieś apogeum smęcenia i "mememe" i ciagle tylko rączki, i ledwo daję radę. Jest śliczna pogoda i od rana szykuje się, żeby na spacer wyjśc, ale wiadomo .. najpierw obiadek bo nie dam rady na zewnątrz karmić bo się upapra. No i w końcu zasnął, więc zmykam szykować nas i wybywamy do kąpieli już, bo w dumu nie idzie wysiedziec. Nawet głupie wyszkowanie się na spacer graniczy z cudem bo chwilowo Borys nawet zębów nie daje mi umyć, tylko stoi trzymając się za spodnie od pidżamy i jesty jeden wieki lament.
N awet wczoraj już do rodziców pojechałam odpocząć i ... nie udało się. Bo Borysowi ciągle coś nie pasowało i nawet jak moi rodzice próbowali się nim zająć to on ciągle za mną chodził. Mam nadzieję, że ten etap minie wkrótce, bo chwilowo czuję się już umęczona. Buziaki dla Was i dzieciaczków. ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Córeczka mojej siostry tak się nazywa, ja jakoś nie mogę się przekonać... Najlepsze, że mój tato dobvrych kilka/naście dni nie mógł zapamiętać tego imienia
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy : wiesz, nie to, że nie może.
Ale np jako psychoterapeuta - nie powinnam z pacjentem na jego terapii poruszać swoich doświadczeń - a jeśli ktoś np wyczai mnie i książkę? Na pewno da się to ominąć mówiąc pacjentowi (na wszystko się tak mówi, jak zapyta np " a pani to ma męża/dziecko, ma pani taki a taki problem?", że to jest czas i miejsce tego pacjenta i nie rozmawiamy tutaj o mnie, no ale kurdę, hmhm? Gdybyście miały iść do psychologa o którym wiecie, że ma doświadczenia jak ja - coś by to zmieniało? |
|
|
|
#1925 | |||
|
Zakorzenienie
|
słodziak z niej
Cytat:
![]() Cytat:
![]() idealne podsumowanie [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43207555] No i mało widowiskowo było :d tyle, że się przenosi od rana dzisiaj, a nie mówiłam, że babie od razu prąd odciąć było?[/QUOTE] jednak dało jej rady ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- pytanie za 100 punktów: jak powiększyć czcionkę i w ogóle wszystko na fb? Filip mi coś powciskał na klawiaturze i wszystko jest mikroskopijne
|
|
#1926 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ani Agatka (nawet przy rota w szpitalu) ani Dorka NIGDY nie miały krwi przy biegunce Cytat:
też nie opgarnęłam jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
albo będzie, albo nic.Cytat:
![]() u nas masakra, o 4 rano wywaliłam męża do Dorki a sama poszłam na jego łóżko spać, hehe Cytat:
Cytat:
a teraz jak piszesz - olejCytat:
raczkowanie nie ma wpływu na spr fizyczną a na rozwój umysłowy Ja prawie nie raczkowałam, i - dysgraficzka jestem jak szlag (mimo świetnej sprawności manualnej! za to sama technika pisania koszmar) |
|||||||||
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Elmi prawy alt i strzałka w górę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, tak, gorączka pierwszy raz pojawiła się we wtorek wieczorem, także w piątek wieczorem powinno się to skończyć... Gorączka się już uspokaja, a to jest dla mnie ważne, bo mała się nie męczy...
|
|
|
|
#1929 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie ma chyba niczego gorszego niż psycholog bez problemów, który wszelkie trudności życiowe zna tylko teoretycznie Cytat:
|
||
|
|
|
#1930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to ja kochana, wiem tez, ze niektorzy moi znajomi nie poszliby, uzasadniajac to tym, ze jak sama miala problemy to jak mi pomoze. Jesli sie obawiasz to mozesz wydac pod pseudonimem I napisze Ci jeszcze, ze czytajac to co tutaj i w k. piszesz, noca tak sobie myslalam, ze ja chetnie poszlabym do Ciebie na terapie juz teraz , gdybys mieszkała tylko blizej. Ponieważ to co piszesz, nie wiem jak to nazwax wlasciwie ale "trafia" do mnie, w sensie pomaga, byłam 2 razy u psych. i dla mnie to były rozmowy na zasadzie perdu pierdu, a to co Ty piszesz zostaje w mojej głowej.
|
|
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
nie działa
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43208259]ctrl + kręcisz kółkiem myszy [/QUOTE]o szlag, ale se powiększyłam ![]() dzięki Fewciu, Tobie też
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie bylabys wiarygodna w tym co robisz. Ze swoimi problemami sobie poradzilas, to wieksza szansa, ze i mnie potrafilabys pomoc |
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Elmi proszę
Ale ja tak wczoraj właśnie zrobiłam i działało ![]() Debrah moje zdanie na temat swojej osoby znasz I tym bardziej jesteś wielką że mimo problemów poradziłaś sobie sama we wszystkim. I do takiego psychologa co "liznął życia" (ale okropnie to brzmi) chętniej bym poszła Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę belek każde karmienie jest trudne i uśpić małej nie moę - wierzga i siada sobie a potem maruddd.
Skomplikowanie się zrobiło. Krócej przez to jest przy piersi i nie wiem jak na to patrzeć. Zjadła na razie jedynie kilka porcji tartej marchwi podanej z mojego palca... i uu. A teraz siedzi i o matko - wyciąga chusteczki mokre jedna po drugiej, idę spacyfikować:d |
|
|
|
#1935 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() za ząbkiCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A czemu Wy już jecie 3???? ![]() 1 jest od urodzenia do 6mż 2 od 6mż do 12, tak?? 3 od 12mż ![]() Cytat:
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah Kochana,Blanka wczoraj nie lepszą była
Ćwicze sobie,ona na podłodze na puzzlach,przyciągnęła sobie swoją torbę,ta co przy wózku nosze i zaczęła z niej wyciągać wszystko Najpierw chusteczki mokre,jedną po drugiej,zabrałam,potem pampersy,zabrałam,potem paklanki,zabrałam,to wyciągnęła pudełko z chrupkami,otworzyła i szczęśliwa zajadała ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, ale mnie zaskoczyłaś swoją decyzją Powodzenia!Insolito gratulacje dla Piotrusia za pierwszy kroczek! Lady współczuję takiej histerii Piotrusia Bidulek mały. Szaja to wreszcie problem z głowy? Gojka trzymam kciuki za zdrowie Paulinki. Pstryniu za Kubusiowego zęba.Treseleo brawo za nockę ![]() U mnie nocka średnia. Przed 6 Domcia się obudziła, bo kupę zrobiła. Niestety pielucha nie wytrzymała i część wyszła na plecy Już jak byłam w pracy TŻ dzownił, że znowu kupa i znowu na plecach i od razu stwierdził, że poda małej lek na biegunkę, bo woli teraz reagować niż dopuścić do rozwinięcia się choroby. Stwierdziłam, że przesadza, że na razie to tylko dwie kupy, ale chyba mnie nie posłuchał
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Hej seniority
![]() Czytam od rana ale dopiero mam chwilę żeby się odezwać. Mały śpi,ja gotuje mu obiadek i jem śniadanie. Cieszę się że Hania i Oliwaka mają się lepiej Sylwietta- cześć kochana Super że się odezwałaś.Jaka-straszna historia o tym chłopcu wydawać by się mogło że w domu jest mniej zagrożeń niż na zewnątrz ale widać co ma się stać to i tak się stanie![]() Tressell(?) zawsze zapomnę jak Twój nick napisać ![]() za nocke. My mieliśmy podobna do Hope: 24;40,5;40 pobudki z wielkim rykiem na mleko (wasze dzieci też w nocy tak drą papki jakby co najmniej miesiąc nie jadły? ) i o 7;10 już pobudka.Marsi- świetnie przedstawiłaś obraz matki polki ale kurna fakty Bokeh- jaka Haniula jest słodka Aaa i jeszcze Illkas-była była. nie pochwaliła się?
|
#1939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Co do ilkas, super że będzie bejbik. Szkoda że już sie do nas nie odezwała
![]() Moja siostra też ma termin porodu na maj-czerwiec ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43207555] ------------------------ No i mało widowiskowo było :d tyle, że się przenosi od rana dzisiaj, a nie mówiłam, że babie od razu prąd odciąć było?[/QUOTE]
|
|
#1940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja jak kiedyś będę miała córeczkę to nazwę ją Zuzia Cytat:
Jeśli pacjent wyczai Ciebie i książkę... przeczyta i zrozumie, może nawet samo przeczytanie jej skłoni go do jakiejś refleksji, no i zawsze tak jak piszą dziewczyny możesz wydać pod pseudonimem Cytat:
.I w ogóle stwierdziliśmy, że teraz dzieci to chyba rodzą się i mają we krwi znajomość komputera. Tż położył lapka na kanapie, Kubka przed nim na brzuchu a ten obie rączki na klawiaturę a twarz w monitor. Przekomicznie to wyglądało
|
|||
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
A Lilianka i u nas na wątku jest
Co do Ilkas to szkoda, że się nie odezwała, bo pamiętam jak pisała, że teraz będzie miała więcej czasu, bo kogoś zatrudniła. Nawet chyba miała się spotkać ze ślązaczkami i nagle znowu zamilkła. |
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Ja praktycznie mam juz łikiend DLUGI bo poniedzialek wolny ![]() jutro jeszcze do pracy ale mamy impre-50lecie szkoly wiec lekcji niet tylko msza a potem impra na hali ![]() Cytat:
co do raczkowania to jeszcze nic straconego. u nas od ruchow dzejkoba doraczkowania minelo uhuhuhuhu albo i wiecej mlody dzejkobowal. potem pelzal w tyl, potem dlugo w przod, potem zaczal srawac przy meblach a dopiero na sam koniec zaczal czworakowac. spokojna twoja pochochrana bedzie i Blanka smigac na 4rczkach |
|
|
|
|
#1943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW moja koleżanka nie ma problemu z nogami wszystkie buty ideolo tylko emu zagięte ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43207555] No i mało widowiskowo było :d tyle, że się przenosi od rana dzisiaj, a nie mówiłam, że babie od razu prąd odciąć było?[/QUOTE] ![]() A Ilkas się przypadkiem nie obraziła za wykluczenie z klubu? |
||
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
no no, ja kupilam ale nie zakladam
![]() Cytat:
![]() sliczne zdjecia... cala-Zuliet wymiata fryzura!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
Kurka, gotuje obiad dla Oli już 2,5h, na spacerze jeszcze nie byłyśmy nawet, taka jestem zorganizowana
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, ale wszystko możliwe
|
|
|
|
#1947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo Hipp ma 3 już po 10 miesiącu a my 10 kończymy jutro. A, że puszka nam się skończyła przedwczoraj to kupiłam 3. Hipp ma 5 rodzajów mleka ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
odebrałam dzis wyniki Amelki. Tak więc, Amelka jest zdrowa!!!! wyniki nie są powalające/idealne, ale w normie, to jest najważniejsze... Pani dr powiedziała że za pół roku powtórzymy badania. Mówiłam jej o wzdęciach, powiedziała, zeby jeszcze obserwowac i dawac dicoflor(ale nie wiem czy jest sens bo juz jej dawalam kiedyś i du.pa, ale spróbuje) jeśli jej do roku wzdęcia nie przejdą(chociaż i tka jest ich mniej) to da nam skierowanie do gastrocośtam. Ale ulżyło mi. Powiedziała również, ze infekcje, paciorkowce też mają na to wpływ, mimo że była cc hmmmmm............ Przyszedł mi robot kuchenny fajnie że Ilkas zafasolkowała gotuje 3 rodzaje zupek dla Amelki, Nawijka- współczuje Ci że nie masz zamrażalki ;p
|
|
#1949 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja od roku chcę upiec własny chleb ![]() Cytat:
i tak pewnie postawię na swoim![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale u nas piękna jesień i pranie mi schnie ![]() Deli cieszę się, że Amelka zdrowa
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-10-10 o 14:51 |
|||||
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie zupki, z czym? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Teraz śpi spokojnie, następna dawka zbijaka
przypada na 22:00, zobaczymy, może już nie wróci gorączka.
Chciałabym.
Mój smutalek. 

Byłam dziś w US po zaświadczenie o dochodach i mam problem. W tamtym roku sprzedaliśmy działkę i dostałam dwa zaświadczenia w urzędzie, jedno za pracę, a drugie właśnie zysku z działki i teraz wiadomo, że się nie będziemy kwalifikować na becikowe chyba, że te pieniądze z działki się nie bedą wliczać. Wiecie jak to jest?

I tym bardziej jesteś wielką że mimo problemów poradziłaś sobie sama we wszystkim. I do takiego psychologa co "liznął życia" (ale okropnie to brzmi) chętniej bym poszła
Biegnie do pilota, bo to najlepsza zabawka
nie pochwaliła się?