Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 00:34   #451
xdarling
Raczkowanie

Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II

glutek z siemienia lnianego (?)
xdarling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 07:01   #452
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
pokaż babci mój zbiór to zmieni zdanie nie kupuj biosilka, ma alkohol, który wysusza, w bierdonce ma być za 6zl z mariona z olejkiem arganowym, wiele włosomaniaczek jest nim zachwyconych w tym ja, mam na zapas dwa opakowania kupione
Kuszące dziękuję za informację
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 09:08   #453
CarmenSandiego
Raczkowanie

Cytat:
hej, hej

niedawno wróciłam od TŻ, okąpałam się i nadrobiłam Was

jutro lecę chyba do biedronki po AiK a w sobotę będę w galerii w Katowicach i mam zamiar iść do hehe po stapiza i do SP i do rossa

nie wiecie czy ta nowa galeria w Katowicach jest zaraz koło tej starej, czy są w całkiem innych miejscach?

Mogę też pochwalić się zbiorami?? Jak patrzę na te zdjęcia to nie wiem czy dobrym pomysłem będzie dokupywanie Aik oraz stapiza
zdjęcia robiłam jakiś czas temu więc kilka rzeczy już zdenkowałam
ja odzywek i masek chyba mam wiecej, ale szampony tylko 2, oleje 3. Garnier AiK wg mnie jest super, a stapiz to jezeli masz jakies silikonowe maski to mozesz sie wstrzymac. tam nic super nie ma w skladzie.

CarmenSandiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 09:18   #454
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Siedzę właśnie z szamponetką Palette na włosach odcień Mahoń. Ciekawe co mi z tego wyjdzie na moich blond włosach
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 09:48   #455
kinia8900
Raczkowanie

Cytat:
hej, hej

nie wiecie czy ta nowa galeria w Katowicach jest zaraz koło tej starej, czy są w całkiem innych miejscach?

zdenkowałam
Z tego co wiem nowa galeria katowicka jest tam gdzie dworzec PKP, ale jeszcze nie byłam

Cytat:
Napisane przez malibu69 Pokaż wiadomość
Jakiego glutka?

Sent from my TWD_MID using Wizaz Forum mobile app
pozwól że odpowiem Siemie lniane się gotuje i z tego powstaje taki gęsty kisiel który nakłada się jak maseczkę na włosy. Rzeczywiście robiłam kilka razy i efekt jest rewelacyjny już po 1 razie. Picie siemienia też do brze działa nie tylko na włosy, ale na trawienie i inne

kinia8900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 10:16   #456
mandarynka882
Rozeznanie

hejka
ja wczoraj nic nie robiłam z włosami bo już mi się nie chciało, dziś coś pokombinuje,
może przywołany na tablice glutek lniany (jeśli mi się nie zepsuł w lodówce)

marteczka- no zbiór fajny, widzę że jesteś fanką szamponów z Alterry no i masz żółtego gliss kura maskę, wczoraj się nad nią zastanawiałam w sklepie (jedynie gdzie ją mogę dostać to działkowy sklep) dobra jest? kuszą mnie w niej te oleje ale odstrasza trochę silikon i keratyna;/

co do ciemnienia koloru włosów to moje też sporo ściemniały, jeszcze w gimnazjum może liceum miała taki jasny złoty blond a teraz to jest taki mysi nijaki;/ mam już duże odrosty i są paskudne;/
a zmiany koloru włosów najbardziej widać u dzieci, mój synek jak się urodził to miał czarne włoski, potem mu się wytarły i urosły jaśniutki blond a teraz zauważyłam, że mu ciemnieją i gdzieniegdzie ma już brązowe
mandarynka882 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 10:17   #457
Ephee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulina1347 Pokaż wiadomość
mam ten sam problem
Wybaczcie że odpowiadam po tylu stronach, ale lecicie suszarka na 3 opcje temperatury na przełączniku, zimną, ciepłą i gorącą. Ta zimna to jest chłodny nawiew właśnie, ale jak macie na gorącej i wcisniecie guziczek, to będzie zimny. Trochę bez sensu, bo ja włączyłam po prostu tą chłodną i była identyczna, jak ta gorąca z trzymaniem guzika są dwie nakładaki, jedna taka zwykła no i dyfuzor. Lubię tą suszarkę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-10, 12:21   #458
always naughty
Rozeznanie

Witajcie
od dawna zastanawiałam się nad dołączeniem do włosomaniaczek, ale wydawało mi się to bardzo skomplikowane: czytanie składu, metody mycia, olejowanie kremowanie itd. nie wiem czy ogarnę
Nie mam jednak wyboru i muszę spróbować bo moje włosy to dramat
Są suche, nie kręcone lecz "pogniecione", łamią się, kruszą, plączą. Radziłam sobie z nimi na wiele sposobów, ale najczęściej prostownicą, co jeszcze pogarszało ich stan..
Od grudnia mam przedłużone włosy. Naturalne brazylijskie włosy na taśmie są doszyte do moich, zaplecionych w warkocze przy skórze. Fajnie się je nosiło, ale tęsknię już za swoimi włosami a poza tym martwię się w jakim one teraz są stanie. Oczywiście raz w miesiącu ściągałam przedłużenie ale tylko na 1 dzień więc ciężko mi stwierdzić.
Dodatkowo jeszcze przed przedłużeniem robiłam ombre końcówki są więc totalnie spalone.

Niedługo ściągam przedłużone włosy i chcę się wziąć porządnie za moje. Na początek zaplanowałam keratynę encanto. Robiłam już kiedyś 2x i efekty były zadowalające. Później fryzjer i obcięcie końcówek + ukształtowanie jakiejś fryzury. A następnie pielęgnacja. Na początek wybór szamponu i odżywki oraz kosmetyków do podstawowej pielęgnacji. Rozpoczęłam już czytanie I części wątku, myślę że znajdę tam wiele przydatnych informacji.
Później wstawię też zdjęcia, może coś doradzicie.
Pozdrawiam i subskrybuje wątek
Stary 2013-10-10, 13:28   #459
Unelma
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez mulankasia Pokaż wiadomość
Amle? Ten olejek? Akurat go mam, ale wyczytałam, że jak doda się do henny olejek to słabo wnika kolor, bo tłusty filtr blokuje te przylepianie henny. Sama już nie wiem
I masz rację, mój błąd - niesprecyzowałam odpowiedzi. Przepraszam chodziło mi o amlę sproszkowaną. A co do tego wnikania - to rzeczywiście prawda, nie powinnaś dodawać olejków do henny, ale jak chcesz możesz dołożyć bezsilikonową, bezolejkową (krótko mówiąc - nieemolientową) odżywkę w małych ilościach (ok 1 łyżki) od mieszanki. Może pomóc w opanowaniu przesuszu.
Jeszcze raz przepraszam!

Unelma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 13:31   #460
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmenSandiego Pokaż wiadomość
ja odzywek i masek chyba mam wiecej, ale szampony tylko 2, oleje 3. Garnier AiK wg mnie jest super, a stapiz to jezeli masz jakies silikonowe maski to mozesz sie wstrzymac. tam nic super nie ma w skladzie.
AiK był moją pierwszą "świadomą odżywką" byłam dziś w biedronce zobaczyć na te odżywki ale się nie skusiłam jestem silna
jedynie silikonową maskę mam z dove z super lekkimi olejkami i końcówkę maski z gliss kura i przez zimę chce właśnie używać ich żeby ochronić włoski przed mrozem

Cytat:
Napisane przez mandarynka882 Pokaż wiadomość
marteczka- no zbiór fajny, widzę że jesteś fanką szamponów z Alterry no i masz żółtego gliss kura maskę, wczoraj się nad nią zastanawiałam w sklepie (jedynie gdzie ją mogę dostać to działkowy sklep) dobra jest? kuszą mnie w niej te oleje ale odstrasza trochę silikon i keratyna;/
dziękuję, taaak lubię te szampony, jak byłam kiedyś w rossie i były na promocji to ja je caaap do koszyczka, ale zostały mi już tylko dwa
a z maski z GK jestem bardzo zadowolona, włosy są po niej mięciusie, lejące, błyszczące, z tego co mi wiadomo to w tej masce jest lekki silikon, oleje są wysoko w składzie i to jest na plus, a kreatyna krzywdy mi nie wyrządziła jak się skończy to na pewno zakupię kolejne opakowanie, tak więc szczerze Ci polecam tak samo spray GK oil nutritive, po prostu go kocham już 5 opakowanie denkuję

a co do tych silikonów to nie oszukujmy się ale chcąc zapuścić znacząco włosy nie można z nich całkowicie rezygnować ponieważ skutek będzie odwrotny, jak przez włosomaniactwem używałam tych drogeryjnych rzeczy z silikonami końce mogłam ścinać raz na rok, a teraz muszę co 3 miesiące dlatego wprowadziłam raz w tygodniu silikonową maskę bądź odżywkę i jest o wiele lepiej

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2013-10-10 o 13:35
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 13:49   #461
Amalia1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
oby w sumie nigdy nie miałam dłuższych włosów niż do piersi
A ja nie pamiętam kiedy miałam je krótsze.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez paulina1347 Pokaż wiadomość
no właśnie, czy stosowanie suszarki z chłodnym nawiewem codziennie bardzo je niszczy? bo od początku mojego włosomaniactwa zastanawiam się czy nie popełniam błędu w tej kwestii
Nie, ale wierzę w nadzwyczajne przypadki.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez CrystalNatasha Pokaż wiadomość
Fuuu ja drożdży nigdy nie piłam,bo boję się wysypu na twarzy :C

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Włosy do tyłka Mam nadzieję,że i ja się takich dorobię. Ostatnio nie sprawdzałam przyrostu,ale po odrostach widać,że sporo mi urosły i przykrywają mój pieprzyk na plecach,który wcześniej nie był zakryty ,czyli są o wiele dłuższe
Zastanawiam się czy je do tej długości zapuszczać. Miałam je długo takie, ale ścięłam. I w grę wchodzi kształt litery U, aby nie wyglądłąy ciężko. Ale się zastanawiam, bo jestem niska

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mulankasia Pokaż wiadomość
Tak w ogóle to dobry wieczór wszystkim

Wczoraj kilka dni temu sobie siedzę i myślę... co tu zrobić z włosami, a głównie z ich kolorem. wymarzyłam sobie zimny brąz, ale taki prawdziwy, a nie jak większość wyglądających jak czarny,a pod światło dopiero brąz. A więc wpisałam sobie w google zimny brąz i wyskoczyły mi włosy - kolor idealny. Okazało się, że robione henna Khadi. Później wchodzę na nasz wątek i widzę, że rozmowa o hennach się przetoczyła. To znak, że powinna to zrobić . Ale zależy mi bardzo na zimnym odcieniu, bez refleksów itp. I tu pojawia się pytanie, co można dodać do henny, żeby była bardziej chłodna. Bo czytałam, że n refleksy rude dodaje się słodką papryczkę,więc może jest coś na ochłodę. Ktoś coś wie?

I tak się zastanawiam pomiędzy ciemnym brązem (tu boje się, że będzie za ciemny, ale wiem na 100% ze to chłodny kolorek), a orzechowym brązem i jasnym brązem (i tu boje się, że będą to odcienie za ciepłe). Jak myślicie co zrobić?

OO juz wyczytałam, że jasny brąz jest ciepły więc odpada.
Wśród henny są kolory chłodne.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Unelma Pokaż wiadomość
Gdzieś wyczytałam, iż dodanie amli (możesz kupić np. na helfy) pogłębia i ochładza kolor włosów. Pewna blogerka pisała, iż henna khadi z amlą i jarthophą miała dość chłodny odcień, więc noże coś w tym jest...
Z doświadczeń własnych mogłabym polecić ocet zamiast wody do rozrobienia henny - miałam zwykłą hennę, a wyszedł chłodno czerwony, a nie rudy choć z drugiej strony, nie wiem jak ocet wpłynie na indygo zawarte w ciemnym brązie.

A czy ta Amla ochładza również ciepły odcień?

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kochaneczka7 Pokaż wiadomość
Pokłocilam się z Tż o zakupy właśnie Miałam wysłać paczkę nie całe 10kilo, a zrobiło się 15 i to jeszcze nie wszystko....

Stwierdził,że za dużo kosmetyków i już normalne to nie jest. Usiadłam więc i zrobilam liste...
wyszło 67 produktów do włosów (jeszcze nie otwierane,lub dopiero zaczęte)
w tym 30 pólproduktów. To tak dużo? Mam zazwyczaj otwarte 2 szampony, 2 maski i dwie odrzywki. Reszta stoi grzecznie i czeka na swoją kolej. Denkuję regularnie. Do tego wcierki, odżywki w sprayu, jedwabie....

Zresztą teraz robię zapasy z Polski. Nie planuje więcej wizyt w kraju, w najbliższym czasie więc to chyba zrozumiałe?

Miałam fajny humor,bo paczka mi doszła, a teraz siedzę i mam wyrzuty sumienia
Wg mnie Twoje zakupy są uzasadnione. Nie mieszkasz przecież w Polsce. Ja już swojego uprzedziłam,żeby się nie przeraził, bo po znacznej poprawie stanu finansów (na co się zapowiada), będę miała "syndrom biedaka" i będę kupowała wszystko. A potem jak mi przejdzie, będę rozsądna, chyba.
Amalia1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 13:50   #462
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Jutro chcę pierwszy raz spróbować olejowania na odżywkę jak Wy to robicie? Nakładacie odżywkę i czekacie aż trochę wchłonie i dopiero wtedy nakładacie olej czy zaraz po nałożeniu odżywki aplikujecie olej?
Stary 2013-10-10, 14:51   #463
kinia8900
Raczkowanie

Marteczka ja olejuje osobno. Nakładam olej i śpię, rano zmywam. Raz zmieszałam chyba z WAXem i też było dobrze, z tym że krótko

Stary 2013-10-10, 14:56   #464
_Remember
Rozeznanie

Cytat:
Mogę też pochwalić się zbiorami?? Jak patrzę na te zdjęcia to nie wiem czy dobrym pomysłem będzie dokupywanie Aik oraz stapiza
zdjęcia robiłam jakiś czas temu więc kilka rzeczy już zdenkowałam
ooo, szampony Alterry, mam wersje z papają i bambusem i uwielbiam jego konsystencję

A ja już mam u siebie Garniera AiK

24.10.2019
_Remember jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:25   #465
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinia8900 Pokaż wiadomość
Marteczka ja olejuje osobno. Nakładam olej i śpię, rano zmywam. Raz zmieszałam chyba z WAXem i też było dobrze, z tym że krótko
Ja olejuje cały czas tak jak Ty i raz chciałabym spróbować inaczej

Cytat:
Napisane przez _Remember Pokaż wiadomość
ooo, szampony Alterry, mam wersje z papają i bambusem i uwielbiam jego konsystencję

A ja już mam u siebie Garniera AiK
Mają taką fajną żelowato-glutkowata konsystencję

trzymając tą odżywkę w ręce stwierdziłam, że mam tyle produktów i innym razem ją wezmę, jestem z siebie dumna
Stary 2013-10-10, 15:27   #466
Smerfetka22
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!!!
Pedzicie i to ostro. Ja mam dzisiaj w planach maskę Placenta przed myciem i odzywkę Nivea po myciu-jej zapach poprostu jest boski

Nie przyszło jeszcze moje zamówienie z ZSK. We wtorek napisali, że paczka wysłana, dopłaciłam do kuriera a tu nic.
Czy u nich zawsze to tak długo trwa???

30.09.2013-tran
01.10.2013-Radical
Smerfetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:44   #467
201607111040
Konto usunięte

Amalia1989 Byłam dziś w Hebe i maski kallosa 1l kosztują tam 9,99
ale ich nie kupiłam. Kupiłam inną.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 15:50   #468
kinia8900
Raczkowanie

A le się cieszę był przed chwilą kurier i przywiózł żel do testowania hihi. Już myślałam że nie załapię się na kampanię a tu proszę. Pisze że jest także do włosów ale raczej nie będę testować na włosach

Stary 2013-10-10, 16:04   #469
mulankasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Unelma Pokaż wiadomość
I masz rację, mój błąd - niesprecyzowałam odpowiedzi. Przepraszam chodziło mi o amlę sproszkowaną. A co do tego wnikania - to rzeczywiście prawda, nie powinnaś dodawać olejków do henny, ale jak chcesz możesz dołożyć bezsilikonową, bezolejkową (krótko mówiąc - nieemolientową) odżywkę w małych ilościach (ok 1 łyżki) od mieszanki. Może pomóc w opanowaniu przesuszu.
Jeszcze raz przepraszam!

Tak słyszałam o tym, żeby dodać odzywkę. Już mam przygotowaną.

Zdecydowałam się na hennę w kolorze brązowy orzech. W weekend będę walczyć

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość
Wśród henny są kolory chłodne.[COLOR="Silver"]
Niby tak, ale jak dla mnie np jasny brąz wydawał się taki za ciepły, wpadający w rudości. Ale to też zależy od koloru bazowego.
mulankasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:08   #470
barylka666
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Blondyna66 Pokaż wiadomość
TŻ tak samo mnie czochra...ja się staram układam, żeby było łądnie, a on psuje
O a ja zauważyłam właśnie, że jak mam teraz takie śliskie i gładkie włosy to kucyk jest taki chudy ;/ wcześniej jak miałam trochę przesuszone włosy to były napuszone i więcej się ich wydawało objętościowo.
Baby hair po czym ?

Ehh widzę że nie tylko ja mój D. tak ma Babyhair wydaje mi się że chyba po radicalu ale nie jestem pewna, biorę też vitapil i nie mam 100% pewności

Mi wydaje się, że mam coraz mniej włosów

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:13   #471
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Amalia1989 Pokaż wiadomość
A ja nie pamiętam kiedy miałam je krótsze.
zazdroszczę Ci
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:29   #472
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ehh widzę że nie tylko ja mój D. tak ma Babyhair wydaje mi się że chyba po radicalu ale nie jestem pewna, biorę też vitapil i nie mam 100% pewności

Mi wydaje się, że mam coraz mniej włosów
Taa, a jak TŻ sobie nażeluje i ja czochram to też zaraz krzyk, a on to mi może ech
Mnie dopadło sezonowe wypadanie, wiec nieciekawie
Kupiłam buty

Edytowane przez Blondyna66
Czas edycji: 2013-10-10 o 16:30
Blondyna66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:32   #473
barylka666
Zadomowienie

Blondyna66, skąd to znam "nie czochraj mnie bo mi włosy zepsujesz" Mi także włosy wypadają..
Jaakie buty zakupiłaś?

Założyłam album włosowy

barylka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:35   #474
emciu
Wtajemniczenie

Jej, hej!

Ale mnie nie było. Ostatnio miałam burzliwy okres w życiu codziennym, więc przyjemności odeszły na drugi plan. Opuściłam się także w pielęgnacji, aczkolwiek wczoraj dopieściłam się olejkiem kokosowym i maską wax

Jak leci?
while you were busy collecting stones.
emciu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:49   #475
_Angelina_
Wtajemniczenie

dawno tu nie zagladałam;/
witam ponownie.
dziewczeta!
w zadośćuczynienia moim włosom rezegnuje z farb chemicznych i przechodze na henne
idę podciąć koncówki
odstawiam na dobre prostownice ( ok jeden raz w miesiącu dozwolony)
_Angelina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 16:50   #476
paulina1347
Raczkowanie

http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-pr...10-2013,1919/4 dziewczyny polecacie ten szampon? bo dzisiaj idę do biedry i nie wiem czy się nie skusić
Stary 2013-10-10, 16:54   #477
_Angelina_
Wtajemniczenie

uuu cos nowego? czy mowa o garnier?
a tak w ogóle to przydałaby mi sie ta suszarka, nie mam u chłopaka suszarki i raz musiałam farelką włosy szybko suszyć rano hheheheh
_Angelina_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 17:25   #478
_Remember
Rozeznanie

Cytat:
Mają taką fajną żelowato-glutkowata konsystencję

trzymając tą odżywkę w ręce stwierdziłam, że mam tyle produktów i innym razem ją wezmę, jestem z siebie dumna
Ja z Ciebie też jestem dumna!

Kupiłam przed chwilą siemie lniane i taką aksamitną gumkę do związywania włosów do spania, nie wiem jak ją opisać

24.10.2019
_Remember jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 17:29   #479
Blondyna66
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez barylka666 Pokaż wiadomość
Blondyna66, skąd to znam "nie czochraj mnie bo mi włosy zepsujesz" Mi także włosy wypadają..
Jaakie buty zakupiłaś?

Założyłam album włosowy
O to mój tekst A TŻ też mówi tak Jak odpalę lapka to pokaże wiesz gdzie
I zdjęcia włosowe pooglądam Twoje
Stary 2013-10-10, 17:45   #480
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remember Pokaż wiadomość
Ja z Ciebie też jestem dumna!

dziękuję ale myślę, że jak w sobotę wejdę do hebe i SP to już się nie oprze pokusie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości