|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
za ogarnięcie tego Meksyku dasz rade cos sie bedzie chociaż działo ![]() i dla Zięciunia coby na ksiedza mocno nie krzyczał ![]() Cytat:
Cytat:
zwróce na to wszystko uwage ![]() Cytat:
zapisanie sie na terapie to pierwszy krok,mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Nadrobiłam zmierzam ku wstawieniu fotek do klubu .... ale mała żabka zaraz bedzie śpiąca i pogoni mnie z wizażu bo zacznie marudzic...dzis taki dzien ma ze chce spac ale walczy z tym i sie denerwuje ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Oo przypomniało mi sie ze donia Lauritta kończy dziś 14 tygodni
|
|
#2492 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cynamonku tak Bianka zareagowała na wieści od Was
|
|
|
|
#2493 |
|
Zadomowienie
|
My po szczepieniu. 6w1 + rota. Tak się nakręciłam przed tym szczepieniem, że mi ręce całe latały, musiałam wypić 3 kubki melisy. i tak nic to nie dało.
A Kubuś... chwilę popłakał i zasnął Dalej mnie brzuch z nerwów boli. Echh... oby nic mu nie było. Śpi niuniek na tarasie teraz a mamusia dochodzi do siebie A waga 4820, mój mały słonik ![]() No i cieszę się, że wzięłam skojarzoną
|
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla dzielnego "słonika".A dlaczego to 6w1 a nie 5w1? |
|
|
|
|
#2495 | |||||
|
Konto usunięte
|
Artuś prawie w ogóle nie je
![]() Od rana zjadł w sumie 270 ml. Jak myślicie, czy to możliwe, że to wciąż efekt szczepienia wtorkowego? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mela masz piękne córki ![]() Cytat:
![]() Możesz coś więcej o tym napisać? |
|||||
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
cynamonku
![]() ![]() katarzynka dla Szymusia.. a ta dziewucha o ja pierdziu..współczuję.. jej dziecka mi szkoda..oby się w porę opamiętałasurka pięknie tam madi dasz radę wszystko ogarnąć mela i by terapia pomogłaRocky kochana jeszcze troszkę i wrócimy do gry a teraz cieszmy się naszymi milusińskimi.. już nigdy nie będą tak malutcy, słodziutcy, tak rozczulająco bezbronni.. czas za szybko leci i dla Tżtamalinka mój mąż nie chce mi ciastek wciskać...a mnie ciągle mało mało mało słodyczy ![]() malaczarna Fi i te jego oczyska Rocky ja znowu do Ciebie, żeby wyrównać za wczoraj kup sobie coś fajnego się pochwal ![]() ![]() taribari za 5. rocznicę..duuużo miłości |
|
|
|
#2497 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43209770]Artuś prawie w ogóle nie je
![]() Od rana zjadł w sumie 270 ml. Jak myślicie, czy to możliwe, że to wciąż efekt szczepienia wtorkowego? U nas to samo, często mnie to budzi. Wściekłabym się i nie zaprosiła... Oby tak dalej U nas ostatnio ciut lepiej, ale jak znowu dojdzie do kłótni, to pomyślę nad tym. Mela masz piękne córki ![]() Zgadzam się ![]() Możesz coś więcej o tym napisać?[/QUOTE] To są te same leki, tego samego producenta ale robione na rynek np. węgierski gdzie ten sam lek jest tańszy.
|
#2498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Mały pospał na spacerze 1,5godz. i kolejną godzinkę w pokoju przy otwartym oknie
chciałam wrócić szybciej do domu, żeby jeszcze z mężem się zobaczyć.. o dziwo odzywał się normalnie..w końcu zapytałam co z tą jego ciotką i kuzynką.. powiedział im, że on dzisiaj na kursie, a ja umówiłam się już z kimś innym i że szkoda, że wcześniej nie dały znać... no i dobrze.. Mały teraz na macie zaciesza do ćwierkającego ptaszka.. daję mu jeszcze chwilę i się znudzi najchętniej wzięłabym go do wyrka i usnęła razem z nim.. też mam dzień do spania.. choć pogoda zaprasza na kolejny spacerek.. Ogólnie to wyglądam jak wywłoka..włosy nieumyte, makijaż niedokończony.. chodzę bez pomalowanych oczu.. jakoś mi dzisiaj to zwisa..
Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-10-10 o 15:32 |
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
dzoan przykre z ta rodzina TZ, tez nie lubie jak mi sie zwalaja do domu ludzie wtedy kiedy ja nie mam na to ochoty, lub mam kipeksi dzien, lub syf, lub jak wygladam jak kupa nieszczesc.
mela trzymam kciuki za terapie, tez swego czasu o tym myslalam, ale sie unormowalo. cynamonku swietne wiesci A u nas zagoscil dzis chyba Pan Skok mam juz dosc, mlody spi po 5 minut, albo nawet nie a ja jak na zlosc dzis wypompowana. Zaraz zbieram dzieciaki i jade do mojej mamy. Marysi bylam kupic kapcie do zlobka i co, nie ona nie chce tych bucikow i koniec, jedne dala przymierzyc, ale duzo za duze, a tych drugich wcale, wzielam w ciemno i jak cos wymienie.
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
CYNAMONKI ale cudne wiesci!
Cala moja rodzinka Was sciska ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
cynamonowa SUPER wieści
)))wyściskaj Adaśka od nas ))a ja wróciłam z ważenia, Sara waży 5,68kg ( w ostatnich dwóch tygodniach przytyła 200 gram) to dobra waga jak na 11 tydzień? |
|
|
|
#2503 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestesmy pomiedzy 25 a 50 centylem Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-10-10 o 16:19 |
|
|
|
|
#2506 |
|
Zadomowienie
|
Czyli rośnie Ci modeleczka
![]()
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Podczytuję, ale nie mam jak pisać, bo dziecko na mnie wisi ![]() Cynamonowa od teraz będzie już tylko lepiej!! |
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
O, mam dziś to samo!
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Miło, że nie jestem z tym sama
![]() Teraz śpi mi na rękach ale klikanie go wybudza, więc tylko czytanie mi pozostaje
|
|
|
|
#2511 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za piękny wiek Szymusia !!!Cytat:
Cytat:
Cytat:
za szczepionki i oby nic nie było Kubusiowi po nich. My idziemy w poniedziałek,dokładnie ten sam zestaw tutaj dają.
|
||||
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam Małego do naszego łóżka, dałam cyca i usnął, a ja z nim.. od razu czuję się lepiej po prawie 1,5 godz. snu.. Olek śpi nadal, niech sobie pośpi jeszcze troszkę, to do kąpieli o 19 będzie miał dobry humorek
![]() eveewe niech Skoku się u Was nie rozgaszcza Marysia jak każda babka musi troszkę pomarudzić ![]() domcia piękna waga ja będę szła na ważenie w 12 tyg przy okazji szczepienia, więc wtedy sobie z Sary wagą przyrównam ![]() |
|
|
|
#2514 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo to tylko 1 wkłucie przy pierwszym szczepieniu, a przy 5w1- 2 ![]() Moje dziecko dzisiaj pierwszy raz obróciło się z brzuszka na plecy Mój zdolny syneczek A mąż mi nie wierzy i mówi, że ściemniam A akurat spał, to jak mógł widzieć
|
||||
|
|
|
#2515 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
oliwkuje i wyczesuje wlasnie ciemieniuche a Zuza chrapie
![]() Cynamonki nadal trzymamy kciuki ![]() Zuza dzisiaj zaczela gadac jaki ma sliczny glosik ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
my mielismy przed szczepieniem dawac cebion 3krople na dzien a Zuza byla i jest zdrowa |
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz na serio możesz się pokłócić z mężem |
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja jeszcze takich wyczynów nie robi, ale ostatnio próbuje się przekręcić z plecków na brzuszek bo chce zabawkę na macie pooglądać i marnie jej to wychodzi
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Wy też macie jeszcze brązową kreskę wzdłuż brzucha? Kiedy ona zniknie?
Stwierdzam, że jak mój brzuch po porodzie się zmniejszał, tak teraz zaczął przybierać z powrotem.. tak Aśka..pakuj w siebie jeszcze więcej słodyczy!
|
|
|
|
#2520 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla Zuzi za gadulstwo ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

teraz spi po spacerku.
za ogarnięcie tego Meksyku
dasz rade
cos sie bedzie chociaż działo
a mała coś słabo dziś śpi 
zwróce na to wszystko uwage
Próbowałam się odchudzać, ale wytrzymałam na diecie całe 4 dni
W ciąży brałam duphaston i dzięki temu oszczędzałam miesięcznie na 1 opakowanie taka była różnica w cenie.
Powiedział że zszywa coś z błoną to pewnie zaszył na amen za te moje teksty i teraz wjazdu nie ma 
Dalej mnie brzuch z nerwów boli. Echh... oby nic mu nie było. Śpi niuniek na tarasie teraz a mamusia dochodzi do siebie
A waga 4820, mój mały słonik
dla dzielnego "słonika".

mam juz dosc, mlody spi po 5 minut, albo nawet nie
12.06.2010

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Mój zdolny syneczek