My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 17:01   #691
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Kishlaczek, ja się boję tylko, że panowie się poobrażają jak panie będą im odmawiać...
Jak to - panowie?! To paniom powinno być głupio, a pan powinien się odwrócić i powiedzieć zalotnym uśmiechem: "wiele Pani traci, Madame..."
Spokojnie, na bank masz świetna rodzinę i panowie będą się bawić wyśmienicie!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 17:11   #692
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
A człowiek myślał, że się wcześnie za wszystko wziął Załamka!!!!!!!!!![COLOR="Silver"]
Współczuje ja byłam u kosmetyczki 2 dni temu, chciałam umówić się na próbny na 1 maja (wesele koleżanki) ale powiedziała że jeszcze nie ma kalendarza i nie zapisuje. Ma mieć mnie na uwadze. Nie malowałam się nigdy u niej więc od tego próbnego uzależniam to, czy zapiszę na ślub siebie i 4-5 innych kobiet... Tylko nie wiem czy nie będzie za późno na swój ślub umawiać
się w maju? Kurcze chyba umówię w ciemno, a po próbnym najwyżej będę odwoływać gdyby mi się nie podobało.

Co do wesel - to u was jest różnie: trochę zabawy trochę rozmów. Jako że nie jestem wybitną tancerką też lubię sobie troszkę posiedzieć i poplotkować - zwłaszcza jak kogoś dawno nie widziałam
Stary 2013-10-10, 17:15   #693
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Nie malowałam się nigdy u niej więc od tego próbnego uzależniam to, czy zapiszę na ślub siebie i 4-5 innych kobiet... Tylko nie wiem czy nie będzie za późno na swój ślub umawiać
się w maju?
Przyznam się, że ja chciałam się umówić do fryzjera i kosmetyczki jakieś 2-3 miesiące przed ślubem...
Stary 2013-10-10, 17:22   #694
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

U nas nie ma takiego oblężenia u kosmetyczek i makijażystek. Pisałam do kilku i jeszcze kobiety nie szaleją Mimo wszystko przezornie się muszę zapisać w najbliższym czasie do jakiejś, ale sama nie mam pojęcia do kogo. Najlepiej, żeby przyjechała do mnie i ogarnęła mnie i Mamcię

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 17:23   #695
enzunio
BAN stały

Ja już mam ogarnięte, ale nie wiem czy da radę... wzięłam ją bo specjalizuje się w kamuflażu, ale mam nadzieję, że normalne makijaże też ogarnia. Ma pomalować mnie, włącznie z kamuflażem blizny, mamę i babcię
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 17:30   #696
no_doubt
Wtajemniczenie

Elrosa, magdalenka_w_86, Lemon_Drop dziewczyny jeśli jeszcze nie macie kosmetyczek to Wam radzę je szybko zaklepywać. Uczcie się na moich błędach - wierzyłam znajomej, że będzie o mnie pamiętać, a tu takie coś Ja mam 10 miesięcy do ślubu i już mam problem. Jeśli chcesz zapisać samą siebie to jeszcze pół biedy, ale jeśli więcej osób i do tego dograć fryzjera (wszystkie czeszą się u jednego) to Wam powiem ciężka sprawa. Co z tego, że ja mam cały dzień zarezerwowany u fryzjera, jak do 12. 4 osoby musi wypuścić gotowe z długimi włosami, loki i upięcia. Wbrew pozorom to bardzo mało czasu. Po 12. już zapisuję koleżanki, więc one mają wolną rękę. Faceci mają o wiele lepiej...

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.

Edytowane przez no_doubt
Czas edycji: 2013-10-10 o 17:31
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 17:39   #697
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

no doubt
Jak się pytam o terminy to mówią mi, że jeszcze nie prowadzą zapisów na 2014 rok i że wystarczy 3-4 miesiące przed ślubem.

Jeżeli chodzi o czas to ja ślub mam o 17, a do kościoła mam 10 minut więc nie jest źle.
Poza tym w moim miasteczku nie ma takiego obłożenia. Wszystkie znajome mi PMki zamawiały makijażystkę 2-3 miesiące wcześniej na taką godzinę jaką chciały. Ja pewnie pod koniec roku ogarnę ten temat. To chyba u Was tak szaleją, albo w dużych miastach. U nas spokój

2014

Stary 2013-10-10, 17:39   #698
Elrosa
Zadomowienie

No_doubt, a w jak dużym mieście bierzesz ślub? Moje rodzinne miasteczko ma 5 tysięcy mieszkańców, do wyboru mam chyba pięć fryzjerek i jeszcze więcej kosmetyczek, zawsze mnie dziwiło, jak tyle zakładów się utrzymuje - liczę, że wielkiego obłożenia nie będzie ;-)
Stary 2013-10-10, 17:45   #699
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w których regionach rodzice młodych siedzą obok nich, właśnie tak pomyślałam że trochę wam tego współczuję przy akcji " gorzko, gorzko" chyba wtedy bym teściowej obok mieć nie chciała ;-)
A mi tam ich obecność nie będzie przeszkadzała, w końcu to ma być pocałunek, a nie wstęp do nocy poślubnej :P

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
Wiem co czujesz chciałam się zapisać u kosmetyczki 8 m-cy przed a ona mi mówi, że ona mnie zapisze, ale mam sobie kogoś jeszcze szukać w razie W, bo ona studiuje i może mieć zajęcia tego dnia chodzę do niej kilka lat a ona mi takie numery odstawia. Byłam ostatnio i nadal nie wie czy będzie mogła czy nie. A musi być czas na 3 osoby.
Masakra! nie miałam pojęcia, że temat trzeba ogarniać tak wcześniej ;/ i się modlić żeby łaskawie termin był wolny, no tragizm.

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
co do kiecki na wesele to ja bym czarnej nie ubrała
teraz w sobotę idziemy i muszę szpilki kupić i
Moim zdaniem czarna pasuje jak najbardziej - temat, który już wcześniej poruszałyśmy - klasyka zawsze jest na miejscu Oczywiście nie jakaś wulgarna mini, ale mała czarna jest po prostu elegancka i wszędzie pasuje, zwłaszcza gdy na zewnątrz jest już chłodniej

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
My idziemy na kurs nie po to, żeby mieć wyreżyserowany pierwszy taniec

Po prostu, trzeba nauczyć się tańczyć z różnymi osobami. Z osobistym TŻtem tańczymy jak chcemy, nawet jak nie w rytmie, to nam to idzie.

Ale przecież na weselu tańczy się z mnóstwem osób, więc wypadałoby jednak umieć choć trochę tańczyć..
Dokładnie tak samo się na ten temat zapatruję

Cytat:
Co do wesel - to u was jest różnie: trochę zabawy trochę rozmów. Jako że nie jestem wybitną tancerką też lubię sobie troszkę posiedzieć i poplotkować - zwłaszcza jak kogoś dawno nie widziałam
Ja wolę tańczyć (choć nie umiem zbyt dobrze, jak już wiecie :P) na plotki to najlepiej umówić się w domu czy w knajpie i sączyć piwko

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Przyznam się, że ja chciałam się umówić do fryzjera i kosmetyczki jakieś 2-3 miesiące przed ślubem...
Elrosa ja też tym tematem zajmę się później. Nawet jeszcze nie wiem do jakiej się zapiszę - na co dzień nie chodzę i po prostu się nie orientuję. Ale jestem pewna, że nawet na te 3 miesiące wcześniej coś się znajdzie - zwłaszcza jak się nie ma jednej konkretnie upatrzonej

W ogóle zaczęłam zastanawiać się nad takim harmonogramem przygotować, ale wiecie typu jakieś zabiegi (wybielanie zębów) próbne fryzury, manicure, rzęsy itp. itd. kiedy z takimi rzeczami zacząć? Żeby nie było za wcześnie, ale też żeby się wszystko na koniec nie skumulowało.. Hm

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 17:46   #700
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
No_doubt, a w jak dużym mieście bierzesz ślub? Moje rodzinne miasteczko ma 5 tysięcy mieszkańców, do wyboru mam chyba pięć fryzjerek i jeszcze więcej kosmetyczek, zawsze mnie dziwiło, jak tyle zakładów się utrzymuje - liczę, że wielkiego obłożenia nie będzie ;-)
Ja mieszka w 20 tys. mieście. Fryzjerów i kosmetyczek też jest tu niemało.

magdalenka_w_86 mi mówiła tak moja i zostawiła mnie prawie na lodzie. Teraz do tej, co mam się zapisać tez niby nie prowadzi zapisów, ale przynajmniej powiedziała mi, bym dzwoniła w przyszłym tygodniu. Wstępnie mnie zapisała, bo ją o to poprosiłam (baaardzo mocno ), wyjaśniłam, że jestem PM i nie mogę zostać na lodzie...

Stary 2013-10-10, 17:47   #701
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja pewnie pod koniec roku ogarnę ten temat. To chyba u Was tak szaleją, albo w dużych miastach. U nas spokój
Ja to samo - tak jak pisałam wyżej - nie ma co się nakręcać za wcześnie wszystko ma swoją kolejność

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-10-10, 17:49   #702
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Masakra! nie miałam pojęcia, że temat trzeba ogarniać tak wcześniej ;/ i się modlić żeby łaskawie termin był wolny, no tragizm.
Wiem, że wiele dziewczyn myśli, że ma czas, i może w niektórych przypadkach i tak jest. Ale po dzisiejszym incydencie postanowiłam Was ostrzec. Dziewczyny im wcześniej, tym macie większy wybór w godzinach i dopasowanie wszystkiego do fryzjera.

Stary 2013-10-10, 17:50   #703
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mieszka w 20 tys. mieście. Fryzjerów i kosmetyczek też jest tu niemało.
Ja w 80 tys. mieście. Zawsze się ktoś znajdzie ale masz rację, że lepiej wcześniej niż za późno.

2014

Stary 2013-10-10, 17:51   #704
enzunio
BAN stały

kasia1201 no coś Ty myślę, że w takiej chwili nie myśli się o tym kto siedzi obok
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 17:53   #705
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że wiele dziewczyn myśli, że ma czas, i może w niektórych przypadkach i tak jest. Ale po dzisiejszym incydencie postanowiłam Was ostrzec. Dziewczyny im wcześniej, tym macie większy wybór w godzinach i dopasowanie wszystkiego do fryzjera.
Pewnie, że na ostatnią chwilę nie ma co zwlekać i zostawić sobie większą możliwość wyboru, a nie brać co popadnie

A propos tych terminów - jak byliśmy u księdza to też nas zapisał na jakiejś karteluszce i musimy lecieć w łikend upewnić się, że przepisał nas do tego swojego terminarza.

Bo jakbym straciła termin u kosmetyczki to przeżyję, ale termin w kościele to już ... kaplica :P

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-10-10, 18:01   #706
Grace O Malley
Raczkowanie

To teraz tak:
Gratuluję zakupu sukienek i obrączek (to jeszcze z poprzedniego wątku )
Gratuluję obron! (też bym chciała mieć to już za sobą )

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
temat już się pojawiał i moje zdanie jest niezmienne - na bal sylwestrowy jakoś ludzie dzieci nie zabierają dlatego nie uważam też by wesele było miejscem dla nich (zabawa taneczna do białego rana, alkohol). My zapraszamy bez dzieci, tylko 2 chrześniaki Tż będą z racji tego że to ważni goście bo chrześniacy (5 i 3,5 roku)
Ja w sumie nie widzę różnicy czy jest 2 małych dzieci czy 5. Jak już zapraszam swoje najbliższe pociechy (dzieci mojej siostry rodzonej) to zaproszę też i pozostałych z rodziny z dziećmi. Tak to chociaż jest szansa, że się dzieci zajmą razem sobą i nie będą męczyć rodziców

Cytat:
Rodzinę zapraszamy z dziećmi, znajomych bez.
O, dokładnie. Ze znajomymi nie szaleję, bo ich dzieci jeśli widziałam to pewnie z raz :P

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Ja proszę z dziećmi ( będzie ich koło 20 ) może się rodzice domyslom i ich nie wezmą, a jeśli wezmą to popieram Asik, skoro rodzice decydują się na branie dzieci to ich jest kłopot jak im zorganizować czas. Przecież wiedzą że jadą na wesele czyli imprezę z alko do rana.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
20 to duuużo.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
My musimy zatańczyć coś ekstra, wszyscy od nas tego oczekują
A czemu od Was oczekują jakichś szaleństw? Takie macie usposobienie szalone czy tacy taneczni jesteście?

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość

Kuli
, z tego co pamiętam jesteś z okolic Słupska, gdzie macie zamiar się szkolić? Bo jest parę szkół w okolicy, ale nie wiem gdzie się udać

A my na pierwszy taniec:
https://www.youtube.com/watch?v=NdYWuo9OFAw
To tak jak my

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
docik10 fakt-mimo,że wiedziałam iż nadejdzie ten dzień to w życiu bym nie wpadła na to że akurat wczoraj-zaskoczyło mnie to moje kochanie
Asia gratuluję zaręczyn
My planujemy ślub, a zaręczyn również nie było szczerze po ciuchu liczę na to, że kiedyś mi się TŻ oświadczy...

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Ale mnie wkurzają takie gadanie :P w sensie, że do ślubu dziewczyna o siebie dba itp itd a już po, to łazi w rozciągniętym dresie, nieumalowana i generalnie nie dba o siebie.
Ja teraz przed chodzę w rozciągniętym swetrze i nieumalowana

Przynajmniej TŻ nie będzie mógł marudzić. Widziały gały co brały

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Ja czasem mam taki problem-bo nigdy mi sie nie chce prasować na bieżąco i przed wyjściem też nie...

Do mnie łączone tańce nie przemawiają...
Też mam taki problem
I za łączonymi tańcami wykonanymi przez nie profesjonalnych tancerzy również nie przepadam...

Cytat:
Linaewen, mój też tak mocno prowadzi, co mnie doprowadza do szału,bo się czuję jak jakaś kukiełka, tylko przebieram tymi nogami, a w ogóle nie czuję żebym miała nad tym jakąś kontrolę
Ale to powinno tak być, że mężczyzna mocno i pewnie prowadzi, żeby kobieta wiedziała co ma zrobić

Cytat:
My idziemy na kurs nie po to, żeby mieć wyreżyserowany pierwszy taniec

Po prostu, trzeba nauczyć się tańczyć z różnymi osobami. Z osobistym TŻtem tańczymy jak chcemy, nawet jak nie w rytmie, to nam to idzie.

Ale przecież na weselu tańczy się z mnóstwem osób, więc wypadałoby jednak umieć choć trochę tańczyć..
No i to jest najbardziej istotne w kursie tańca. Bo przeważnie umiemy tańczyć ze swoim partnerem, ale na swoim weselu para młoda będzie rozchwytywana. Trzeba umieć się jakoś odnaleźć w tańcu z każdym.

Strasznie szybko piszecie, później jak nadrabiam to na 80% postów na które chciałabym napisać już tego nie robię, bo to była w wątku dawno i nieprawda
Stary 2013-10-10, 18:07   #707
Opiumalfa
Zakorzenienie

Powiem wam cos : CZEMU TYLE PISZECIE ??

Odkad jest nowy watek to jakies speeda dostalyscie i NIE "NADAZAM"!
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:10   #708
martucha0205
Rozeznanie

to tam jak ja

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:11   #709
KasiaK_080290
Zadomowienie

magdalenka bardzo fajnie wyglądają te inicjały

ezunio pewnie już za późno, ale my też prosimy o wino zamiast kwiatów bo to u nas standard i na pewno nie będziemy prosić wierszykiem tylko prostym zdaniem, że "zamiast kwiatów z przyjemnością napijemy się Waszego ulubionego wina" czy coś w tym stylu

co do kosmetyczki to mnie będzie malowała siostra cioteczna TŻ, która ma skończony kurs, profesjonalne kosmetyki, malowała siostrę TŻ i jego bratową na śluby i obie były zachwycone, więc ja też skorzystam z tej opcji bo dziewczyna na prawdę świetnie maluje dzień wcześniej popróbujemy

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:11   #710
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Powiem wam cos : CZEMU TYLE PISZECIE ??

Odkad jest nowy watek to jakies speeda dostalyscie i NIE "NADAZAM"!
spoko ja też :P

jak zasiadam na forum o godzinie 17 to od rana jest już zapisanych porządnych kilka stron :P

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-10-10, 18:20   #711
czekooczekolada
Zakorzenienie

nasturcja1308

madzixx88

wiem wiem będę robić to stopniowo, najpierw rudy, etc. nie wszystko na raz, w odstępach, miesiącach własnie najgorzej sie boje siana, bo nigdy go nie miałam, raczej mam mięciutkie włosy, i siano będzie dla mnie szokiem

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-10-10, 18:26   #712
gornek
Zakorzenienie

Ja tez sie dowiadywalam co jak i kiedy do kosmetyczki i musze juz po nowym roku sie umawiac na maj, zreszta ja w ramach panienskiego ( bo go nie robie ) pojde 2 dni przed slubem na jakies maseczi, masaze itp jakies bajery :p
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:34   #713
monidot
Zadomowienie

Cytat:
U nas nie ma takiego oblężenia u kosmetyczek i makijażystek. Pisałam do kilku i jeszcze kobiety nie szaleją Mimo wszystko przezornie się muszę zapisać w najbliższym czasie do jakiejś, ale sama nie mam pojęcia do kogo. Najlepiej, żeby przyjechała do mnie i ogarnęła mnie i Mamcię
U mnie tak jak u Magdalenki nie ma takiego oblężenia. Byłam u swojej fryzjerki i pytałam się kiedy prowadzi zapisy na następny rok to powiedziała że dopiero w połowie grudnia tak więc sporo czasu jeszcze. U kosmetyczek się nie dowiadywałam jeszcze ale raczej tylko siebie będę zapisywała więc na pewno coś znajdę, siostry się same będą malować a mama się nie maluje.
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:40   #714
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

monidot
Moja Mama też się nie maluje, ale na wesela ja Ją malowałam. Natomiast na wesele swoich dzieci stwierdziła, że chce się ładnie pomalować

Jakbyś miała namiary na jakąś dobrą makijażystkę w naszych okolicach, poproszę o link na priv.

velika
A Ty masz już makijażystkę jakąś godną polecenia z naszych stron?

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-10-10 o 18:42
Stary 2013-10-10, 18:41   #715
KaEs
Wtajemniczenie

Mi kosmetyczka na targach ślubnych powiedziała, że tak 3 miechy wcześniej wystarczy. Ale ja oczywiście pójdę już w styczniu, kiedy będę miec pewność, że nowy kalendarz juz jest pewnie bedzie się ze mnie zlewać, ale mam to gdzieś przezorny zawsze ubezpieczony?

EDIT Pmki z Łodzi i okolic - ---> http://www.abcslubu.pl/ekspert-radzi...zglos-sie.html może któras wykorzysta

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-10-10 o 18:47 Powód: dopisanie informacji
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:42   #716
monidot
Zadomowienie

Cytat:
monidot Moja Mama też się nie maluje, ale na wesela ja Ją malowała,. Natomiast na wesele swoich dzieci stwierdziła, że chce się ładnie pomalować
Moja mama ma 62 lata i prawie nigdy się nie malowała, maluje tylko brwi i usta. Myślę, że w makijażu by źle się czuła na weselu
Stary 2013-10-10, 18:46   #717
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Moja mama ma 62 lata i prawie nigdy się nie malowała, maluje tylko brwi i usta. Myślę, że w makijażu by źle się czuła na weselu
Oczywiście nic na siłę. Moja mimo tego, że na co dzień się nie maluje, tylko od święta (czytaj wesele lub wtedy kiedy ja Ją umaluję, czuje się dobrze.

Ja nie wiem po kim to mam, ale bardzo lubię makijaż

Macie jakieś upatrzone propozycje paznokci na ślub? Już od dłuższego czasu przeglądam i nic mi w oko nie wpadło.
Zdecyduję się albo na pastelowe (brzoskwiniowe) może z cyrkonią, albo na frencza (mimo że wiele osób uważa, że to takie starodawne )

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-10-10 o 18:48
Stary 2013-10-10, 18:54   #718
KasiaK_080290
Zadomowienie

ja mam takie typy:

najbardziej mi się podobają ostatnie i pierwsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paznokcie 2.jpg (26,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paznokcie3.jpg (42,6 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paznokcie.jpg (33,1 KB, 26 załadowań)

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-10, 18:54   #719
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście nic na siłę. Moja mimo tego, że na co dzień się nie maluje, tylko od święta (czytaj wesele lub wtedy kiedy ja Ją umaluję, czuje się dobrze.

Ja nie wiem po kim to mam, ale bardzo lubię makijaż
Ja też lubię makijaż, ale wystarczy mi podkład, puder, tusz i kredka na codzień . Ale na wesele chce mieć piękny makijaż oczu .
Myślę, że jeśli mama się zdecyduje na jakiś makijaż to siostra ją pomaluje .
Stary 2013-10-10, 18:59   #720
Elrosa
Zadomowienie

Ja chyba zdecyduje się na paznokcie w kolorze "nudnym" (cielistym) - zdecydowałam się na bukiet biały z dodatkiem chabrów i niebieskie buty, a nie lubię mocnych kolorów na paznokciach. Raczej nie będę dokładać cyrkonii ani innych ozdób, wystarczą mi takie neutralne. Chyba, że do tego czasu wpadnie mi coś w oko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości